Коментари - ГЕРБ ще поискат създаване на временна комисия в парламента за изтеклите данни от НАП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При тиквите всеки скандал се замазва (забравя) със следващ, още по-голям. Любопитен съм какво ли ни очаква утре - я си представете например,че някой хакне фейса на Пунта Мара и вместо ухилената му мутра тури една заарска тиква!? Ужааааас!

Ама никой не отрече твърденията на хакера, че правителството е малоумно! Напротив - дават нови доказателства за това твърдение!

Искаш ли нещо да замажеш, създай комисия! Издънилият се шеф го прати шеф в друг отрасъл. Правила от преди 10.10.1989г.

"изясняването на всички факти и обстоятелства около нерегламентирания достъп до лични данни на Националната агенция за приходите.' Дали става дума за ситуацията вътре в НАП и обслужващите я фирми (Информационно обслужване и т.н), има ли заместник на отпускарите или говорителят и портиера ги заместват, какво е правено през тези 20 дни (през които се е знаело, че информацията си изтича)? Или ще се занимава с лошите хакери, кото не се съобразяват със използваните системи за защита и ще се подритвт по кокалчетата по партийна линия? Позитивно в случая е, че ръкопводството на партията предлага на парламентарната група и т.н. , а не председателят на партията и премиер да им каже "Вижте там, изяснете нещата" и да продължи някоя обиколка с джипа.

Решили пак да си правят комисийки от които нищо не зависи ама добър бонус ще да получат участващите в нея с мнозинство от гербери....И кой ще да им я даде тази ''пълна яснота'' че нещо не се сещам за такъв след като чух толкова много глупости от всякакви държавни ''специалисти''...

ДОЛУ ГЕРБСПДПСПФ!!! 10год.герберастия и бойковизъм стигат!!!Писна ми от тикви,пъпеши,соколи,домуси,менди,десита,калинки,гинки,султанки,цветанки,цецки,цаци,теменужки,болен лидеровци,шкембе-войводи,магарешки,гешефтаревски и прочие герберопитеци гнусни ненаядени...ОСТАВКА!!Рубладжии гадни!!! Скъсване с руските проводници на путиновите интереси, про-Европейска и про-НАТО-вска политика! ЛУСТРАЦИЯ!! ДЕРУСИФИКАЦИЯ!! ДЕМОНОПОЛИЗАЦИЯ!! НАЦИОНАЛНА ДОКТРИНА!! Смяна на Лукановата конституция от 1990г.!!Там е заровено "кучето" за липсата на правосъдие!! СВОБОДНА И НЕЗАВИСИМА ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ! За една ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА!!!! НАРОДЕ...!!! ГЕРБ са последна опора на комунизма и путинизма. Борисов,Цацаров,Доган,Гоце,Пеевски-моделът КОЙ!!! Гасударственая Евразийская Резидентура в Болгарии!! ОСТАВКА, ГАДОВЕ!! Герб са най-успешният проект на КГБ/ДС след ДПС!!! Няма такова некадърно, невежо, безотговорно, крадливо,престъпно и цинично управление! "Бедността е най-справедливото наказание за глупостта"-Едмънд Бърк

"...дълбоко посредствен, дори тъпоумен интригант-сървайвър" списание "Форбс" за Негово Височество Буда фон Тиква ал Дюнер Хасфалт ал Тол Магистрал Ал Хъб Амфет ал Вълшебник-Левак Бабаит..!!

Националната сигурност - застрашена.

То само с комисии не става бе!

Какво ще прави тази комисия?!? Просто се възползват да назначават хора на допълнителна заплата!

Невъзможно е една партия да се справи с шпионажа на друга държава ! Обезкостена и смазана държава искат някои чужди човечета докато не стане "трето освобождение" и чужди цървули мачкат народеца ни...

Страховита е фирмата и шпионите в нея! Те вече са недосегаеми, защото са подготвяни от години. В сърцето на държавата - това е уникално!!!

Да уволняват чистачките в НАП, Информационни системи и толкоз. То се видя, че шефовете света вода ненапита.

мъпет шоу

Църкът изгоря и сега парламентарните клоуни се опитват доста успешно да му изземат функциите. Лошото е, че ние плащаме за циркаджилъците.

Да раздадат още някой лев на изпроводяк за участие в парламентарни групи.

Яснота за неграмотния, неукия. Кой ли ще ги просветлява? Такива, дето клюцат с по един пръст на клавиатурата? Но пък се мислят за много яки, нагледали се на тъпи американски сериали. Не, че и тези, дето искат да са наясно, не са наясно, че Винету е казал. Е такива простотии няма и няма скоро да се родят!

Евала че правите някаква активност. С лек импийчмънт ще хванете 10%

Ахааа да лапате парички защото сте в комисия...не че някой от тиквите в ко.чината наречена парламент разбира от нещо

Хакнаха целия български народ, един път и ние да сме първи в нещо на тоя свят, но с обратен знак, а те временна комисия ми създават. Оставки няма ли да има?!

Я правителството да подава оставка целокупно. Пуснали са генератора на простотиите на пълна мощност. Вече не е смешно.

Очаквайте ЗЗД и фашизъм.

Временно да не криете нещо.

Защо ГЕРБ създава комисия? Те са управляваща партия, те са виновни. Неизмеримо нахални и нагли.

Абе някой чел ли е това ГДРП ? Няма ли някаква процедура по която писмено да изискваме информация в такива случаи ? Оставете го това приложение, дайте да им разкатаем фамилията ! Ще ви струва само една пощенска марка и ходене до пощата. Нека да получат 4 милиона писма наведнъж и да са длъжни да отговорят. Стига само те са бъзикали с нас.

Ако искате проблема да не се реши , създайте комисия и всичко ще се потули ! Такава е практиката в парламента!

оттекоха още 100 тина милиона за сигурност

замете проблемът напълно, трябва да се създадат и подкомисии! Калинки си бяхте, такива ще си останете, герберасти....

При ГЕРБ стана възможно да ти сменят личността, тръгнали комисия да създават...

Нова комисия, нова тройна заплата... Хайрлия

И за чий...? Но ако ще работи безвъзмездно в ползу рода, защо пък не?

Завършени идиоти на които телефоните са им по-умни от самите те тях ще правят комисия която ще се занимава с киберсигутност ! Не е лошо първо да научат , че няма бял/черен хакер , а хакер и кракер ! Да вземат малко да прочетат що е това РС , що е това ОС и т.н. ! Ясно е , че никога няма да разберат какво е това киберсигурност , поне да се научат да ползват РС за нещо повече от пишещата машина !!!