ГЕРБ ще подкрепят кабинет с втория мандат, ако ПП-ДБ сформира с тях стабилно мнозинство

Но, ако разговорът минава през това, че не искат изобщо ГЕРБ-СДС да участва в управлението, а само да ги подкрепяме, тогава политическият разговор започва да губи своята логика, каза Росен Желязков

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ ще подкрепят кабинет с втория мандат, ако ПП-ДБ сформира с тях стабилно мнозинство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Задавате ли си въпроса защо 60% не гласуват,не е защото нямат мнение,а защото в техните очи не виждат хора които да заслужават доверието им.,а това ,че останалите симпатизират на Бойко, Кирчо,Асен,Копейкин, и т н. е и смятат че България ги заслужава,само изпитвам съжаление.

Бойко Булката, свали ПП и ДБ от власт с вот на недоверие, тъй като били, какви ли не лоши, а сега риве, правителство с тях да прави! Хвърли държавата в безвремие, без бюджет с 2 избора в които се похарчиха пари народни! Що бе Булчо, сгреши ли преди 1г, тея по добри ли станаха? Искаш да гепиш или нещо магнитно те тресе?

Само Възраждане,вън на северноатлантическите партиики

Съд за всички боклуци !

Те от ПП не искат да има министри от ГЕРБ. Искат цялата баница да е за тях.

Канадския индианец ще клекне на Винету и ще му свири до зори.

Ние го чакаме канадския измамник с любов. Ще го правим булка и много ще го уважаваме

НОВИ ИЗБОРИ!!!!!! ПП+ДБ , ГЕРБ , БСП -вън от Парламента и властта!!!!! Нов народен съд за предателите на България-ВСИЧКИ от 1990г-до сега 2023 г !!!! Промяна в броя на народните представители-120 най-много! Ликвидиране на парка от превозни ср/ва за Парламента , затваряне на стола с евтинити храни ,избирателя да има право да отзовава нар. представител за когото е гласувал/при загуба на доверие/, да няма независими депутати/отцепили се от групата/!!! Заплатата им да е 3 пъти минималната пенсия за старос и да не надминава 3500 лв с всички надбавки! Субсидиите за партиите да са по 1 лв за глас , но не повече от 250 000лв за година!!!

Пропуснал си Костя копейкин, вън от парламента български

Пий си хапчетата другарю

Не подкрепям ПП Парапета и гей дружината им!

Ако искахме да подкрепим Точно тези, Щяхме да гласуваме за тях! Щом не сме, значи НЕ желаем! Съобразете се с мнението на Суверена Български!

Към 60-те процента мислещи. Бойкот не стига. Да затворим цирка! https://directdemocracy21c.eu/2018/08/28/%d1%81%d1%8a%d0%b1%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d1%8f%d1%82%d0%b0-%d1%81%d0%b8%d0%bb%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%be%d0%b1%d0%b5%d0%b7%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d1%82%d0%b5

Тиквата пак ще съсипе всичко. Долу МУТРАТА

Не, долу ПП прайда, Бегай при Асеня, да те радва!

Щеше да е добре да се погледнеш в огледалото, за да разбереш, че и тиквата теб е много, много висока летва, другарю !

Днес видях синчето на депутата от Герб -Пламен Тачев с Порше Турбо С за над 300 000€ !!!!!!! Синчето е леко 200кг, а жената до него тунингована проститутка…обичаща Парите,не синчето!!! Да питам как се купува такова мпс като държавен служител?????

Айде стига копейкин, Изтъркано е!

И вижда една трета от българския народ като предатели-еничари на руската Империя на Злото… те са най простите, най тъпите, най бедните от тинята на обществото, на които Се Сере то даде неограничена власт да колят и бесят интелигенцията у нас и да живеят като паразити.. те си искат привилегийте и властта и се надяват русия да се върне и да им ги даде отново. Затова я обичат безпаметно, като верни кучета-слуги..

Доста са станали слугите на Москва!

Казах ви дойде новия губернатор от УСА и треба се мушкат.... :D

Винету ще ни покаже как се прави нов бардак със стари пачи ......

Да не е решил да вкара копейкин и възраждането му?

Никой не иска да се коалира с Шайката на Мутрата ! Избори !

гроп са готови на всичко и да дадат дупе на всеки за да понапълнят чекмежаците ...

ГЕРБ се молят на ПП да и пподкрепят иначе няма кой да управлява ще ви кажа само ,че и без петел се съмва.

Ще им пием сладката ракия! Честито на годениците!

Видяхте ли всички, които гласувате за ПП и ДБ? Ето това са вашите боклуци- ще направят коалиция с ГЕРБ и то за "доброто на България", т.е. в превод- да крадат като за последно, а пък след 4 години ще мислят пак как да ви излъжат.

При дефицит на желязо - Росен Желясков.

69

На Кирльо и на Боко съюза бе сключен още преди изборите от Мустафата

Герб ли сте? По-скоро сте Гроб щом се съюзявате с Продължаваме Подмяната!

ГЕРБ са първа политическа сила. Да не се мотат, а да сътавят правителство и да управляват. Какви са тези техни номера? Нали ще излъжат избирателите си, ако пак шикалкавят.

Още първият път обещаха, че ще съдят виновниците.... съдиха на баба си цървула!

мнение, само че е неизпълнимо само с бройката депутати на ГЕРБ. Ако никой не пожелае да ги подкрепи за да има мнозинство поне от 121 депутата, мандатът на ГЕРБ ще бъде неуспешен. А засега всички се дърпат от тях.

ама която партия или коалиция тръгне с ГРОБ и спед това я няма нкаква на политическата сцена. Целта на тиквата е точно такава, правят ли заедно правителство и на следващите избори ПП отиват при реформаторския блом, НДСВ, Атака, макетата т.е. на политическото бонище.

каква е целта нито на тиквата, нито на кратуните, ама мисля, че без подкрепата на ГЕРБ правителство в този парламент няма да има.

Какво мнозинство с асфалтирания Бойко?

:) Забавно. Гласуваш за ГЕРБ-СДС и получаваш ПП-ДБ + ДПС. Гласуваш за ПП-ДБ и получавш ГРЕРБ-СДС + ДПС. И ще се подкрепят един друг, само с едно-единствено условие - да са на власт, но друг да носи отговорността. Забавното е не, че всички гласували по този начин са измамени камилчета. Забавното е че получават правителство на националното предателство, наредено от Козяк, където единствено няма да носят никаква отговорност, а даже и ще си раздадат награди за добре свършената работа.

Тиквата и шайката са полуднали за власт, но никой не желае да се обвързва с тях!

Да подкрепяш ПП е национално предателство. Герб уж спечелиха изборите, а се държат като насрани.

Де е Караджата?

Браво на ГЕРБ, така се прави, да поставиш националният интерес над партийния! Помислете кога ПП - ДБ ако бяха първа политическа сила, биха направили подобен жест и то не само към ГЕРБ, ами и към ДПС, и към БСП, и към възраждане, и към ИТН!

И какъв е партийният интерес на ГЕРБ, а и не само техният? Крадене, крадене? Жалка история, в момента текат абсолютно безпринципни пазарлъци, без значение това как се представя на обществото.... Този партиен модел е абсолютно вреден за България!

ристЮ Мравояда и Гнома комундето и те ли са от "младите", барабар с Киру и Асан, дето искали да погребат България?? БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

Баце Кирчо и Кокорчо искат да стоиш зад тях Това е любимата им поза

Ако Боче ги подкрепи не само Лена ще роди но и Асен ще близни

Бочето ще крепи при бай Ставри....

Мечтай си мокри сънища Асене

Все повече се убеждавам, че гласувалите за ПП са хора политически, икономически и мисто човешки теграмотни и ограничени. Всеки средно интелигентен човек не бе подкрепил правителство, което е довело страната му до фалит, невиждана задължнялост и рекорден дефицит. Стани,стани народе български, от сън дълбок се събуди.

Много точен коментар! Бих добавил към помиите герб, дб, дпс, пп и натовския ястреб Радев - абсолютен боклук, който управлява България вече 2г!!!

Пудел тролски стига си поркал ментета че ти размекват мозъка

Към 60-те процента мислещи. Бойкот не стига. Да затворим цирка! https://directdemocracy21c.eu/2018/08/28/%d1%81%d1%8a%d0%b1%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d1%8f%d1%82%d0%b0-%d1%81%d0%b8%d0%bb%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%be%d0%b1%d0%b5%d0%b7%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d1%82%d0%b5

Верно ли е, че американския посланик Кенет Мъртън събрал тиквун боко, кики простоъгълника, кокоро и Ристьо Маджото, разтворил им бузките и им го е набил целия, докато карадайъ му играл отстрани кючек за разкош?!??

Добри артисти сте.Нормално е да се дърпате малко. А после брак по сметка.

ГЕРБ имат само един път да помагат на ПП.

ПОМОЩ от Асфалт Паша с ИЗТЪНЕЛИЯ АСФАЛТ?! Къде отидоха ЧУВАЛЧЕТАТА от " Хемус"?!

Дъртата тролска ковра пак замляска малебито скрий се долна пачавра

И то чувалчета с милиони били изчезнали някъде! Какви идиотии само, типични за чугунените глави като на Бойко Рашков!

Отидоха при твоите любимци Киру и Кокору. Или отново се влюби в Нинова?

кво ке кажеш за фоостата ти мръсна

"Джентълменското споразумение" с ГЕРБ не включва съвместно управление" ГЕРБ какво НЕ Е РАЗБРАЛ?! ... А ГЕРБ ще подкрепи ли БЮДЖЕТА?!

България над всичко

ГЕРБ направиха много добрини за Родината и управляваха успешно, те пресякоха далаверите на олигарси и контрабандисти, които спонсорираха БСП и ДПС. Сега отстъпват на младите.

Ей това е добра новина за България! Браво на ГЕРБ! Достойно подадена ръка към младите.

Хора как може да гласувате за такива боклуци като бокича, курнела, доганя, парапета, педала, мравояда бойкикев, генерала пекинез............

не аз не гласувах за тях а гласувах за Лена ,Киро и такива педали като теб само че ОТЗАД

Не трябва Герб/СДС да подкрепят правителство на Подмяната и ДаБ. Нека се удавят и да предизвикат нови избори. Така след тях вече няма да ги има и ще се състави правителство на Герб/СДС и ДПС, което ще изкара 4 години.

Има ли съюз между агне и вълк?.....ПП-ДБ не са химическо чистене, което да легитимират хора, които са за затвор, на ключови държавни постове. Мястото на престъпниците е в затвора, а не във властта

двете основни банди ша съ вземат с желание ако им наредят от Посолството!

Ако подкрепите жълтите ще загубите 200хил.минимум.

Само ГЕРБ!

САМО ГЕРБ-СДС!

Мачът е нареден. Американското посолство е съставило отговорно, американски правителство

А Копейкин се слага на азиатците Московити! За пари, разбира се!

всеки съди другите по себе си. Явно ти все се слагаш за пари, та подозираш и другите да са като теб.

на майкати шундата

Като слушам и гледав Копейкин и фелдфебелите му със страх се сещам за една личност от четиридесетте, която потопи Европа в кръв.