Коментари - ГЕРБ се регистрира в ЦИК, очакват санкциите „Магнитски“ да повлияят на вота (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не съм адвокат на никого, но да ти лепят етикети и да те "осъждат" без съдебен процес е прийом не на демократичност , а на една по-друга система. Не смятам, че политиците трябва да раздават пръисъди. Ако това стане - жална ни майка !!!

Разбира се, че баш хайдукът не е имал изобщо представа какви ги върши неговият ковчежник. Дори когато посочат и неговото име в "Магнитски" (което неизбежно ще стане), той пак ще остане девствен. Веднага ще се разграничи от СИК бандюгите и от своите ДПС ортаци.

Магнитски ще повлияе разбира се. Ще им вдигне 3-4%резултата на ГЕРБ. Тази нагла американска намеса, която противоречи на Конституцията показа, че ПП и ДБ са техните слуги. Чрез тях искат да ни вкарат в дългова криза и война. Пом ислете 1. Кой взима заеми като луд? 2. Кой изнася оръжие и дизел в нарушение решение на НС?

Да им пожелаем само най-лошото на тези корумпирани изроди.

А ти си иззрод. Децата ти знаят ли го? Или в теб има толкова злоба, че и тях мразиш? А, иначе, доказателства и ти нямаш, ама си ръсиш клишето.

Боче и пак Боче ще клати курволацията на Киро ,Асен педала и цялата сган на ДБ С господа и Баце нацията ще се оправи

Да ще повлияят

ОПГ на Борисов ГЕРБоСДС се регистрира в бившия Партиен дом на БКП за изборите на 02.04.023 г.Шефо Борисов не отиде както му е реда ,а прати пуделчето си Томислав Дончев и СДС булонката Христов .След регистрацията пред една шепа мисирки имаше затрогващо бау бау бау .

А ППДБ къде се регистрира, в Централния затвор?

Янко Янко гербопартизнко ти си много прост .Всички знаят ,че партиите,коалициите и партйките се регистрират от ЦИК в бившия партиен дом на БКП.Задаваш тъпи въпроси и си отговаряш сам като лудите с още по тъпи отговори.

Г-да та от ГЕРБ не е лошо да привикат ЕК по Иновациите и да я пратят в кое да е ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ да чуе кое са физични и кое химични процеси , та да не берем срам че сме толкова боси като седнат да обсъждат за розовото масло. С прости думи технологията много прилича на това да си свариш ракия или чай.

В зарвора.

Гласуваш за Боко Тиквата Бай Хуй - получаваш в комплект КироТъпото#; Кокора; Спецо; Ристю; Гнома и Карадайътъ като бонус.

Защо Радев не изпрати някой с голяма тояга да подкара тези крадци към следственият арест на Векилски?

Повече “ Пълен Провал”. Никога!

Поредните безмислени избори. Същите резултати. Единствено Кирчо и Кокорчо крачат надолу.

Арестувани и пак първи. Извода е един. Народа обича ГЕРБ и Борисов!

Обичат българите бившия член на БКП( БСП) Бойко Борисив ,че ще го удавят в две капки вода.Второ за опорка на простотиите си не използвай думата народ. Жалък циник си.

НЕ ГОВОРИ ОТ МОЕ ИМЕ ПЕДЕРАСТ

ГЕРБ идва и мачка червените боклуци!

Мач Бойко мач мачле .Гъди гъди гъди .

Бойко страда от тежка Гастро ЕзифагелнаРефлукснаБолест(ГЕРБ).Няма доказателства за излекуване от болеста според Вашингтон и комисията Магнитски .Гешев се е снишил и го е страх да не се разболее от Болеста на Бирисов ГЕРБ и редовно си прави тестове в ДПС .За сега сиптомите са нищожни скед срещите във Вашингтон с конгресмени,комисията Магнитски и ФБР.От срещи е изпуснал закуската при Байдан.Жалко за него но факт.

Послушковците носят папките

Поздравява ГЕРБ с песента:"Кълнем се,можем още много да крадем".

Слави от Фейсбука ли? Несепиозници пълни...не ви стиска за нещо по смислено

Много сериозно го даваш.

много са ми жалки

Хайде, дано сте на първо място отзад напред. Стига сте ни крали и обяснявали глупости.

Кагато говорите говорете с аргументи..с какво 5г Хаджигеновци, ПП, ИТН и ДБ и те в кюпа съгарадиха..и постигнаха???? Някой нещо да каже???

Кои пет години?

Само ГЕРБ -лелки ли останаха да защитават Баце?

като гледам...май няма да е така....

Едно време ,,българските " политици ги командваха от съветското посолство а сега от американското !!! Липса на национално чувство и патриотизъм !!!

Хайде стига жълтопаветни експерименти! Да си върнем Борисов и спокойствието!

Голяма спокойствие имахме няма що...не сме забравили как затвори градове, паркове и градини. За корупционните схеми да не говорим.

Целият свят беше затворен приятелю. Т

Сачевица, Фидосовица, Дс Дуловица, Цц мамата, Свинетка Павловица, Бъчваровица, Теменужовица, каргаянчевица ПКП, Дърдоритковица, Мендовица, Веждухата, Гърневицата, Анто Шайкуна, Пастирката от паркинга в Германия, Бичито, Ристьо Тръбаря, Владко Паричката, Барни Ръбъла, Дельо Предобрения, Гуменоглавия, Главанака..... Пак ли......

Никога повече ГЕРБ......

верно ли а лъжлив Киро и ИТН шмешници ли???

Държавната администрация гласува за ГЕРБ, за да си запазят топлите и добре платени местенца.

Целта ни е да имаме мнозинство и да съставим самостоятелно правителство, а не да разчитаме на коалиции с политически трупове и национални предатели! Затова, всички честни българи заявяват категорично своята подкрепа и гласуват за ГЕРБ!

Целта ни е да краднем още каквото може и да се спасим от затвора!

Нещо сте се объркали. ГЕРБ е проруска партия.

Аре още едни герботрол... Или още по-зле..промит мозък.

Добре казано!!!

Може всичко да пишете но са най-конструктшвте...това е факт..няма за кой друг да се гласува

Каква им е конструкцията ..да пазим Баце да не влезе в затвора ли? Ти жена ли си..кво си не знам ,но със сигурност не си добре :))

Най-конструктивни ли? Само вижте конструктивните дупки по улиците, които оставиха след себе си и тогава пак се изкажете.

Ами той Киро много неща обещаваше, ама само една дупка успя да запълни. Тая на Лена общата.

Най-крадливите?

Ами дано четете Тлифонов, Маймунски ш прочее сценеристи, които 4 години не неправихте нищо смиселно...ето вземее пример от Дончев това е конструктивно говорене не по фейсбекцште.....не ставата ИТН..само говорите

Последни при регистрация ама първи на изборите.Нали така бе шарлатани и мекерета от ПП и Дъ иБъ.

Отдавна трябва да са зад решетките.

Само пълен идиот и мазохист може да гласува за престъпниците от ГРОБ и останалите крадливи капути от ДПС, БСП, ПП И ДБ!

Духай Кирее

"председателят на СДС Румен Христов " !? А е този кой е ?

стар седесар, винаги готов.

Битката е страшна. Добре,че се стрелят с думи , понякога и с псувни, щото ако беше с куршуми, жертвите ще подминат тези в Украйна. Първо бе коалицията , после рамо от щатите - Магнитски , всички членове са на линия в мрежата , очаквам брандирания автобус да тръгне из страната.Само че кой ли ще го посреща , като " посрещачът" , когото си водеха , не може да мине през вратата заради рогата.

Всъщност ГЕРБ май останаха единствената нормална партия. ДБ със съюза им с келешите от ПП отлетяха в небитието, което доказва, че не са нормални.

sawo

Като взимаш стотинки да защитаваш мафията оправи ли си поне живота? ГЕРБ била нормална партия... Вие станахте по-евти и от компаньонките?

Администрацията плюс сиганите и номер едно и отново на избори през есента

Скрили са най-гадните лъжливи м.у.т.р.и герберастки.

Без Бойко Борисов и ГЕРБ България е обречена на тотална разруха и гибелно турско-комунистическо робство! Затова мислете за кого ще гласувате на предстоящите избори!

А как да забравим откраднатите милиарди? Как да забравим мизерните болници, училища, пътища, пенсии? Как да забравим държавния рекет, Горанов за кой мислиш е работил?

България трябва да се възползва от американския фонд за превъоръжаване на българската армия, да пратим на Украйна наши комплекси за противовъздушна отбрана (ПВО), чийто ресурс и без това изтича след година, и да ги заменим със съвременно въоръжение. Това са отбранителни оръжия, от които украинците имат нужда, защото гражданските им обекти са подложени на варварски бомбардировки, противно всички правила за водене на война.

И ЗАЩО РАДЕВ НЕ ДАВА СТАРОТО РУСКО ОРЪЖИЕ И ДА ПОЛУЧИ НОВО СЪВРЕМЕНН , БЕЗ ЦЕНТ ДА ПЛАТИМ ? ОТГОВОР- НЯМА КОМИСИОННИ . а деса обича скъпити неща .

Списъкът “Магнитски” е погром за страната ни, защото от 9 граждани в ЕС, посочени в него, 8 са от България. Заради корупционния риск и неясната политическа перспектива България губи собственото си развитие.

Радев може колкото иска да нарича опонентите си партия на войната, но това не го прави партия на мира, а партия на обслужването на Кремъл. Защото да откажеш помощ, без да се лишаваш от отбранителни способности, а напротив, да ги увеличаваш - кого обслужваш, ако не господаря на Кремъ

И каква е легитимността на това псевдо СДС, щото седесари в него няма.

То сега ще се окаже, че да си санкциониран по "Магнитски" е комплимент.

Може да се поведете всички вкупом начело с Бойко към софийски градски затвор. Там ви е мястото!

Ако имахме Съд и Прокуратура щяха сега да ги регистрират в Централен Затвор София Но Гешев ги пази. Съда е корумпиран за допълнителна гаранция. И те безчинстват

Съдът работи с това което му даде прокуратурата, а тя с материалите от МВР и ДАНС. Дамаджан какво търси 2г.? Накрая нищо. Само лъжи и червени балони.

каква коалиция - СДС е представмено от 1 човек !

Спокойно, геберасти, санкциите Магнитски няма да повлияят на изборните ви резултати. Вашите избиратели са толкова просто стадо, че нищо не може да намали изборния ви резултат, какъвто и скандал да гръмне с тулупа. Единственият шанс е да се въведе изборен ценз - да гласуват само тези с коефициент на интелигентност над 60. Тогава оставате на 3-4%.

Те са под строй като ДПС-то. Овце!

То и 1% стига да направиш разликата в цените при Бойко и Кирчо. Да Ви припомня ли кой е еди ственият премиер свален с вот в НС. Кой погази Конституцията и още не може да научи български.

СДС ... + Край окончателен...

Сигурно ще ми изтрият коментара, но не мога да се стърпя. Дадох си сметка колко сме западнали като народ, общество, държава, при положение че за първото място се борят една страхлива мутра, еднокнижник който се гордее че е прост, и един дребен мошеник и амбулантен търговец, който лъже без да му мине окото, лъже жена си, приятелите си, избирателите си, когото му падне.

То и останалите руски партии се борят за същото.

Бой по кладливата герберия. Цялата измет на България се е намърдала около мутрата от Банкя. Ще има още американски шамари по ГЕРБ, и Гешев няма да може да ги отърве. Затова каскета мълчи ката п..ка.

Не, няма. Ще слушкат не само с двете външни, но и с вътрешното ухо, какво им се казва и ще скачат дваж по-високо и по-далече, според тоягата. Единствения изход за избирателя ще е да не обвързва бъдещето си с подобни зависимости, поне докато ГЕРБ категорично не се разграничи от свищовския счетоводител и антуража му, набутан във всички институции.

До къде я докарахме!? Три от най-големите политически партии са обявени от САЩ за корупционери. Водачът на четвъртата е осъден от КС за нарушение на основния закон на страната. Народе????