Георгиев и Хекимян: Предвещаната от Терзиев криза с боклука няма да се състои

Твърдението за предстояща криза целяло да се прикрие истинската такава - невъзможността на СОС да заработи

Обратно в новината

Коментари - Георгиев и Хекимян: Предвещаната от Терзиев криза с боклука няма да се състои | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

те за друго не стават.Толкова всичко се е скапало в софийска община за тези години при ГЕРБ,че и господ не може да ни оправи.Тиквата си го каза,"Трябваше да загубим,за да спечелим". Значи,в такова състояние оставяме общината,че никой да не може да се оправи след нас.И после,пак сме ние.Изроди мръсни!!!!!!

Ами то до 31-ва година са 6-години, които ще се изтърколят за нула време. И какво ще се прави после? Това е големият въпрос! Ама никой не пита...

Тоя Хикимян микимян мики маус и т.н. един ден управленски опит няма, но иначе критикува. Я се скрий на ма..а ти в п.....а бе мишок.

Палячовци! Усеща се, че схемите на боко и компания излизат наяве и бият аларма тревожно. Кризата с боклука няма нищо общо със СОС и избирането на председател. Я по-сериозно и спрете на дръкате глупости! Чак срамота, че и с СОС сте назначени да работите...

Как да спасим София, От Спаси София?!? Тез вече не виждат реалните проблеми на София

Николай Марков: През март месец ви е приготвена нова изненада от Посолството Да не кажете, че не съм ви предупредил пръв! И навреме. През март месец ви е приготвена нова изненада от Посолството. През фирма на новия софийски кмет, която вече е прехвърлена на подставено лице се пускат в оборот биометричните ви данни!!! Далаверата е за близо 670 милона, вече усвоени пари, които по удивителен начин ще плати още веднъж всеки от вас. Някои хора от публичното пространство все още се питат откъде ще се покрият разходите за кметската кампания на стойност 5 милиона? Надявам се сега да разбират, че това са стотинки пред голямата и скрита цел на Посолството, както и парите, които ще се генерират през схемата. От една страна са парите – почти милиард, а от другата – въвеждане на система за тотален контрол! Станциите за сваляне на биометрични данни са вече подготвени, дори са софтуерно ъпгрейдвани, за да не чувате инструкции на китайски език, но тези данни ще се ползват от САЩ. Нашите партийни и държавни олигофрени ще имат относителен достъп до основни структури, но не и до аналитичните справки и някои други работи. Добре са го измислили, нали? Вие си плащате милиард, за да ви контролират дори в тоалетните. Засега няма да влизам в подробности как, защото това е поверителна информация. Надявам се сега да разирате защо кмета на София беше предопределен да стане такъв. Освен горната схема, обаче, са предвидени още 14 такива проекта, които да ви ограбят парите срещу буквално нищо във ваша полза. Тези схеми ще публикувам по-късно, за да ги боли повече. Добрата новина е, че всичко е под наш контрол! Дори и интересите на САЩ влизат в него. След като ни предлагат мафиотско управление и сеят ветрове, ще жънат бури. Точка. Николай Марков

Ближи ми гъза бе, ПФУ!

Политически боклуци се занимават с боклук. София цъфнала Та вързала.

ХихимянчУ и туй Герги са си като гей двойка....И все акъли и мнения - ако ги питате за пропелантите на ракетните горива - и там ще имат мнение!!!Баси и дупките.Едини беше като дясна ръка на Фандъка и е ясно, че и той е виновен за безобразията в София или поне не им е пречил чрез бездействието си/ и / или чрез съучастието си.А другия 15 години велича Лойко и бандата му от ефира....Тия са безполови, нагли и безморални кухи налъми!!

Двама боклуци!

Събират боклука на нашата улица едва на две седмици. Кофити са препълнени и е ужасно. Само бръщолевите и като ексхибиционисти се показвате ту по тая телевизия, ту по онази и работа не вършите никаква, освен да се оплаквате като селските клюкарки

демокрацията в София .

Хекимян, иди да си плетеш пуловерите и остави мъжете да се разбират, кой крал, колко крал и как ще ги връща или ще ги лежи.

О, хракимян каквото каже-прави обратното. Карикатура без думи е туй мизерно политическо тулупче.

ПП имат ли някой по- гнусен, нагъл и мазен от Терзиев, че да го кандидатират него в София? Явно с този Терзиев още не са изкопали дъното.

една хубава гей двойка

Тези двама сладури от снимката говорят и казват само каквото им е подсказано да кажат Особено журналиста доскоро Само лозунги и заглавия да ги показват в новините Оказват се специалисти по всичко от градска среда до боклуци

Терзиев - без аргумент. Твърдения на тия двамката - също без аргументи. Въобще спорът е на ниво детска градина - подготвителна група. Отвращавам се от тоя нарцис Бонев от Спаси София, но Териев изглежда читав. Не разбира много от нещата, но ще влезе в час. Ще е лошо ако влезе в час и с далаверите. Доста е вероятно. Хекимян разбира от журналистика, но хабер си няма от новата си длъжност. Бойко си го оноди и ги сложи там, само защото устата му е голяма. Да има кой да лае. А той добре лае. Ако има чисто мъжка чест и достосйнсто ще се разкара от там. Но май мача е свирен. Георгиев разбира, но на него не може да му се вярва. Защото ако има далавера с боклука, той е вътре и с двата крака. А даллавера с боклука има 100%. Ако имаше реални аргументи, то със сигурност щеше да ги изкара. Но само лае.

Работим за София, Работим за Люлин, за Младост ама май работим замо за джоба ми и далаверата. А като няма давалвера и трябва да заработи СОС без договорка с ГЕРБ под масата - НЕ РАБОТИМ И така тези мутри от снимката взеха заплатата за последните 2 месеца от нашите данъци без да ходят на работа.

Дали

Кака Данчи да ни би да ставаше за кмет.Много под нивото е на Терзиев,но...и тя устоя под зоркото око но Баце.

Има такива хора.Терзиев не е за кмет,дори оставя впечатление че не е осъзнал мащаба на управление. Това те е фирма,а жив организъм...с нужди и различни леки тежки болести. Хората на общинска работа са различни...не е като в една фирма,когато той си ги избира....

Не си виждал некомуникативен кмет. Аз съм виждала.

Кога построиха завода, че дойде време да го модернизират?

за едни пари...

... за мнооооого пари...

Невъзможността да заработи .. СОС-а с много ясни причини - желанието на герболяка да набута в корупционния сос новите общинари. Или поне да ги спре от пътя на изчегъртването. Защото по този път вероятно ще лъснат страшни неща от управлението на Данка.

Ха ха ха - какво изчегъртване?!? Като изчегъртването на Бойко и Пеевски ли? Как си пишете някакви смешни опорки

Може ли едни нови избори плийз. Видяхме, че от сглобката файда няма.

2031 е след 7 години. Ако наистина боклукът се третира толкова неефективно, както твърди Терзиев, значи е прав, че след 3, а не 8 години, депата ще са пълни. Тоест ще има криза.

Сори, не 8, а 7 години, освен ако не говорим до края на 2031.

На калпав демократ вълната Му пречи...

Бегай си на село!

ГЕРБ имат ли някой по- гнусен, нагъл и мазен от Георгиев и Хекимян, че да го кандидатират него в София. Явно тези двамата още не са изкопали дъното.

има един даже беше кмет

Максуда,нали?!

Не, хераковец от Банки.

Терзийката вместо да се оплаква като годпожичка и да гледа като теле в железница, да вземе да свърши малко работа.

Е той да не е дал 5 млн на ПП, за да стане кмет, за да работи?!?

герберастите са вредни за софия

А умнокрасивите за София и цялата страна.

В последните години не е имало криза с боклука в София. Да ми се говори, че ще има криза е висша форма на криви релси.

Напротив! Преди 20 години зад моя блок контейнерите бяха три! Преди 8 години стигаха, ама от както застроиха градинката в която играех като дете с още два блока и се пълнят до обед макс! След това всичко около тях е депо! Депото се разрастна! Стана тройно! Общината е уведомявана милион-пъти! Мангалите , обаче като дойдат чистят само кофите! Направих фирма и подадох заявление, че ще чистя аз и бях даже капарирал камион! Че като ме намериха мангалите, едвам се отървах, да съм жив! Там в боклука са най-големите далавери! Боклук винаги има! Пари винаги има! Герб грабят най много от това! За това им отърва мангалите, още да събират кофите!

Кое от двамата на снимката е Хекимян ?

По-замузеното.

ти пука? Ще му ходиш на гости ли?

Не просто съм потресен от липсата на професионализъм в дир бг А ти като си тъп си го запази за себе си.