ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС с апел към ВСС да спре избора на нов главен прокурор

Вносителите искат първо промени в Конституцията и тогава нов обвинител №1

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС с апел към ВСС да спре избора на нов главен прокурор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да се даде време на Сарафов да потули Барселонагейт и да иэперат Бойко. Тива е

Вие всички сте национални предатели и на никой човек не му пука кой ще е прокурор. Защо назначихте Агент Тагарев за министър

МЕРЗАВЦИ! Значи ВСС може да уволни, но не може да избере? Защо бе бай хой? Това ли измисли? Нали ВСС е независим? защо се намесвате в НЕЗАВИСИМАТА съдебна власт? То бива наглост ама чак толкова не бива!

Малко Ала бала с Радев и хоп -готово!

Пак глупости. За промени в Конституцията се иска време. Сменяйте си квотата във ВСС и тогава да има нов избор. И стига с тия лъжи за независимост на съдебната власт. След начина по който изгониха Гешев само идиот би вярвал в това.

За главен прокурор трябва да е някой от семейство Лорер: Всъщност трябваше изборът да бъде ограничен до: Лорер или жена му! Така със сигурност поста щеше да остане в семейството лорер! Ако не сте, тогава същата схема за шеф на БНБ!

Незаконен бивш премиер ,незаконно правителство ,незаконно ВСС ,незаконно свален главен прокурор- държавата на беззаконието се превърнахме заради едно юмруче

Винаги съм мислел че прокуратурата е независима от политиците институция,но вижда се че не е така.

Политиците не обичат независими от тях позиции в България! Искат всички да са зависими от тях! Иначе Как ще ги манипулират?!?

С една дума безвремието да продължи и депутатите сладко да лапат тлъсти заплати на гърба на народа?!

и отговор не чакам на(цитирам Разбойко Тиквуний I )НА умни хора акъл се набива , на прости онуй се набива , сега какво се наби на ПП-ДБ

Полиция, следствие, съд и прокуратура са НЕЗАВИСИМИ власти (поне по закон), и не би трябвало да се съобразяват с исканията на някакви малоумници в парламента.

Да бетонират удобния Сарафов и да се свършва....Ако е имало дела на трупчета, сега ще бъдат прекратени. Мафията плаща, Сарафката изпълнява! И ако е послушен ще го изберат за Главен с удобен и нов ВСС. Има ли неразбрали?

Искали прозрачен избор.... Тук трябва да сме пред НС. Излязоха записи и всички си стоим. Изглежда всички получиха по нещо и никой не иска да вземе властта на 100%

Селските ни политикани събрани от кол и въже НЯМАТ ПРАВО да се месят в действията на независимата съдебна власт !!!!!!! Политическите мюрета от ВСС свалиха Гешев поради ред уговорки м/у назначилите ги партии и приетите от "юристите"наставления !?!?????? Това са хора БЕЗ грам чувство за ред , законност и сигурност !!!! За пари и влияние ПРОДАВАТ и МАЙКИТЕ си-за съжаление !!!!!!

Айде бе , наистина ли??? Веднага да си възстановите Гешев, че не се знае, за кой какви папки е показал в посолството! Тези направо станаха за резил, с малоумните си решения! Закривай, и да се свършват техните мъки! А и нашите!

А, какви са промените в Конституцията, които сте приготвили? Ще отпаднат ли депутатските имунитети и всеки да бъде разследван, като равен с равен, ще видим ли Пеевски, Борисов, Курнелия в затвора?!? Ще видим ли Доган осъден и в затвора? Май до Второто Христово пришествие няма да видим подобно нещо, но пък след това тези господа, ако знаят, какво ги чака, какви вечни мъки, още сега ще се самовкарат в затвора...

От колко време променяте конституцията? Колко време още ви е необходимо? Държавата и съдебната система са "живи организми" и не могат да спрат работа за да чакат промени в конституцията, които не е ясно кога и как ще се реализират.

Оплачете се сега на Гешев господа политически далавераджийски скопеняци. Пазите ли си имунитетите!? Пазите ги и още как, това е далаверата ви.

Коалицията между ГЕРБ ПП ДПС иска време за да се съгласуват коя да бъде следващата марионетна фигура която да бъде удобна за тези уж различни формации като ПП щяха да чегъртат баце,трябва да има гаранции след тази прегръдка че прокуратурата никой никога няма да погва другия по бели гащи затова новия главен прокурор трябва да се одобри от всички но си трябва време за да бъде намерен и вербуван

Вече очаквам Пеевски за главен прокурор да го назначат.Само чакат умно красивите да го предложат.

Вместо да правите апели,започнете бърза смяна на ВСС,защото докато се наканите да ги смените,те ще изберат чадърът на Борисов - Сарафов за редовен главен прокурор и това ще е на ПП-ДБ промяната.

Нали има разделение на властите, да се оправят. Оня гологлавия нали бързаше да насрочи заседаение да махнат Геша, сега да дуьт супата

Е как да повярват хората ,че тези партийци са демократи? Разделение на властите и невмешателство на законодателната власт в работата и решенията на съдебната власт ? "в никакъв случай не го приемаме като вмешателство, все пак компетентният орган е ВСС, ние изрично го подчертаваме, но." ........-този вид словесна и смислова конструкция е направо диагноза. На практика тези дипломирани юристи и патентовани демократи казаха , че този ВСС не трябва да работи, трябва нов по- правоверен ВСС, само от заклели се във вярност към тях съдии, а и те още не са се споразумели кой да бъде Правилният Главен Прокурор. Е как да ви повярват хората!

всеки парламент си изменя конституцията, като че ли е тетрадка за изменяне и дописване от представителите на посолствоТО

Проф. Герджиков многократно е обяснявал на широката публика какви невероятни задръстеняци са депутатите,както предишните така и сегашните, поради която причина всеки закон е поправян десетки пъти още в първата година след приемането му. Трябва обаче да се признае,че са невероятно нагли нарцисчета след,като са си въобразили,че могат да сътворят адекватни на обществото и времето промени в Конституцията / за нова Конституция да не говорим, защото тези намърдант ли се във ВНС не ни мърда да ги гледаме там поне два мандата и половина/. На всичкото отгоре са и мързеливи- оставиха един гл. инспектор и десет инспектора с изтекъл мандат във ВСС да си разкарват мандрахулките напред назад, не желаят нов ВСС,което обаче не им пречи да се шматкат с походка на пеликани в кулоарите.....Гнус ме е от тях и не изпитвам никакво уважение и респект!!!

тоя герджиков не е ли ония герджиков дето фатмака го назначи за служебен премиер и се опитаха при неработещ парламент да променят избирателния закон и забранят на българите в чужбина да гласуват? и когато се разчу уволниха един чиновник!

Имунитета на крадливият от Банкя е по-важен от цялата ни държава!!!

партията на пп как се чете ? Подли Педали ?..

Не бе брат - Прости Педали!

Политичедсия боклук изплува. Да се надяваме , че политическите трупове ще потънат на следващите избори. Скоро!

докато не унищожи държавата няма да заспи спокойно. Доказва се като юрист № 1.

Вече не им трябва следствието да е самостоятелно. Отново прокуратурата е под техен контрол и нямат проблем.

Ми така де... Да не вземе да свалят момчето за поръчки от Осемте джуджета ;)

Искате меки круши И аз искам да мушна Джулия ама тя не знае Идиоти велико народно през крив макарон Дори и да има там мнозинство нямате

ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС, новата тройна еврокоалиция

Ами изберете си нов ВСС, бре! Тоз мандатът изтекъл.

Всичко покрай вас се осветли, корумпирани, самозвани, крадци и предатели!

.......властите са три и независими! законодателна съдебна изпълнителна тъй пише в конституцията ни, която от как радев е президент никой не спазва! та от дяка на дяка и от къдя на къдя законодателната власт ще казва на съдебната кога, къкво и как да прави???

И какво общо има Радев с Парламента?

Не става ли по бързо с коочето [Enter]?

Аха, понеже мафията много иска да промени конституцията преди да назначи правилната калинка на Посолството...