ГЕРБ: Рухна конструкцията на Бойко Рашков и Хаджигенов за подслушванията

Ако имаше нещо подобно, министърът на вътрешните работи щеше да огласи тази информация, а не да се крие удобно, заяви Десислава Атанасова. Ива Митева удари последния звънец на 46-то Народно събрание

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ: Рухна конструкцията на Бойко Рашков и Хаджигенов за подслушванията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГЕРБ правиха всякакви постановки и мръсотии в този парламент и саботираха всякаква конструктивна работа, а сега искат да се изкарат света вода ненапита.... Много долна и грозна картинка сте. Срам ме е от тази партия и цялостното им управление, но явно доста са заплели мръсните си мрежи и затова са толкова нагли и арогантни, че не може с легални средства да бъдат махнати.... Затова и набраха кураж такива изроди да продължават да ни говорят глупости. Не слушайте гнусотийте им, а си спомнете как ви ограбваха и в същото време говореха колко сме добре, а пък ние не сме знаели....

Вчера четох за ново велико българско научно откритие - учени открили нов биологичен вид и го нарекли Dulovо terpis semen comedit или, в превод на български - Дуловски грозен спермояд! В кратката характеристика на вида е указано, че обитава тъмни и влажни места като болницата в Дулово, министерски съвет и българския парламент. Учените добавят, че любимото му местообитание обаче е в мъжки потури, където се храни със сперма, в резултат на което произвежда само жлъч и злоба. Поведението на вида е необичайно и се характеризира с простотия, гарнирана с високо самомнение и изключително себелюбие. Откритието вече е заявено за вписване в книгата на ООН.

Както рухнахте вие ли бе герберасти келяви?

ГЕРБ САМО С ЕДНА ИГЛА ЩЕ СПУКА БАЛОНА НА РАДЕВ ИТН А ТЕЗИ ИБГНИ ЕДВАЛИ ЩЕ СА В ПАРЛАМЕНТА НА ЕСЕН!

Още схемички ще излезнат и то доста пикантни, да ви подгреят кратуните прости ГЕРБерастки точно като за изборите ….

Ами замисли се защо точно преди изборите, президента /обеденител на нацията/ чред неговото правителство пуска тези истории за злоупотреби??? Какво свърши това правителство и 2 парламента - дори един написан доклад не вкараха в европа - щото сме много богати и 12 милиарда не ни трябват - помощ за България; или че ваксинацията била как се изразиха вървяла добре ... да си последен с 20 % в европа при 70% средно и да даряваш ваксини, който си платил от джоба си.... Колко малумен трябва да си за да им вярваш?

По скоро рухва ОПГ ГЕРБ, в скоро време ще го разберете след следващите избори …..

Още ли се опитвате да защитавате верният служител на мултигруп Рашков? Последно след кои избори ще представи доказателства за хилядите незаконни подслушвания??? Дали иначе ще разбере че неизгодното за господарите му не означава незаконно?

Абе ей, конструктори герберски, де ви е кандидат президента? Единственото, което рухва е корупционната ви схвма, а Десито още не може да повярва.

Къде ви е новото правителство на партиите на промяната:)))))) Къде са ти доказателствата за хилядите подслушвания? Приготвяй си че от утре ще трябва да удряш здраво рамо на измамника и Харвардеца. Ще ти се наложи здраво да ги хвърлиш:)))))

Само ГЕРБ! Всичко останало е сволач.

Видяхме какво представляват партиите на "протеста," и ментора им Зеленият Чорап Подлоги на Раша и олигарсите.

А бе скрийте се не скапани крадливи Гербери!!!

И как разбра, че крадат след като построиха толкова колкото другите не направиха за 70 години?

Я пак троле?

Ще кажа само едно: - Довиждане на партиите на протеста! Така се оакахте, че засмърдя из цялата държава...

ти ли ма десо дето търгуваш с влияние и спретваш досъдебни плоизводства на невинни граждави време е да си ходиш и нова е най малкото

имало 130 подслушвани граждани, сред които са 6 политици, 5 журналисти, 3 председатели на граждански сдружения, 2 генерали от резерва, 1 служебен министър, 1 прокурор от Софийска градска прокуратура, 1 бивш съдия от СГС ... ... обаче това било спукан балон! За нея явно подслушването на политици (от опозицията) , на журналисти и генерали е несериозна работа... Ако се разбере, че Путин подслушва такива - представяте ли си какъв вой ще има тук за диктатура и недемокрация!

Нищо не си разбрал. Цалата опорка на шайката беше, че е имало НЕЗАКОННО родслушване на "хиляди хора" а всъщностбили 130 и не е било незаконно. А причината да е засекретено каква е? Знаеш ли кога нещо е секретно? Когато касае националната сигурност и/или е свързано с текущо разследване. Затова и сега е засекретено - защото или щеше да бъде изнесена секретна информация или щеше да лъсне цялата лъжа.

Честно, уникален малоумник си! Разбира се, че ще има подслушвани и бити. Не заради друго, просто беше абсолютно видимо как имаше и платени хора освен излезлите по съвест. Все пак бяха накарнени интересите на хазартния бос... Само заради това, както и че разкри, че съветници на президента свободно се разполагат с документи с гриф строго секретно (без да имат такова ниво на достъп), Гешев трябва да бъде поздравен! Ама затива си и пати сега... реваншишчето Радев не спря докато не му го върна... нали трябва да се отчете пред черепа...

Баси трона си! Стига копира едно и също... Това е нещо от национален интерес... знаеш ли защо е секретно- защото ще лъсне, че Радев и черепа са комбина, както и че те стоят зад платения протест, на който уж невинни деца бяха пробити... а то си беше жива война!

Корумпирани л*йнари. Рано или късно ще си получите заслуженото за кражбите и престъпленията през последните години.

Ама и аз това казвам! Съд и затвор за Радев!!! И всичките му премиери, които окрадоха държавата за няколко месеца и направиха така, че всичко да поскъпне- храни, ток, газ, горива... Абсолютен аналог с Жан-Виденов!

A след Жан Виденов сещате ли се кой идва??

Ей, ама на всички драскачи тук... много ви е неудобно да кажете истината - цялото подслушване беше законо заради черепа и намесата на Русия! Президента дирижира едно очерняне на ГЕРБ вместо да защити националния интерес! Факт! И всеки, който си затваря очите е предател или комунист по душа. Колко мислите, че ще озкарат партиите на протеста преди да се изпокарат... само ще направят нешата още по-зле...

хахаха.. то и бити нямаше, според ГЕРБ... ... ама после видяхме записите!

Бити имаше, но повечето от тях бяха полицаи... Защо новите морални партии отхвърлиха пълно разследване за всички бити? Какво полицаите не са ли български граждани, нямат ли права? За повечето хора е ясно защо комисията се ограничи само с бити протестиращи - за да скрие истината за т.н. мирни протести, дето хвърляха бомби по полицията , какво ли не... Долна и лицемерна работа е това, за съжаление много хора се връзват на тези изкривявания на ситуацията

Днес, преди да започне докладът на Хаджигенов, ГЕРБ и ДПС излязоха заедно от залата... за да няма кворум. Показваха го по телевизията, точно преди да прекъснат излъчването заради секретните материали в доклада на комисията Хаджигенов.

Да обобщим. - Няма подслушвани. - Откъде знаете? - Не чухме. - Защо не чухте? - Защото излязохме. Като в стария виц: - Рабинович, откъде са пачките и кюлчетата? - От чекмеджето. - Там кой ги постави? - Жена ми. - А тя откъде ги има? - Аз й ги дадох. - А вие откъде ги взехте? - Нали ви казах! От чекмеджето

Пак му идва на тепсия двеста на белот; яха старий чорбаджия българския род. Стара песен композира в новия позор. Бяла джипка маневрира в задния ти двор. Автор: Г-н Балев. Цялото - във в-к „Сега“

Dimitar

На следващите избори ще изтрием чалгарската измет!

За Славито ли говориш? То не е лошо момчето, нищо, че е чалгар....

Искам да съм златен пръст на БСП ДПС и ИТН когато станем средняшки партии с по 10-12%!

и вярваме в опорките на Черепухата, Мая, Мравояда, Гнома, Жаджигей Бабикянов, Рашко кенефа и Мунчо шпаклата. Що сме протестъри все сме говняри и 80% дебили!!! А червените боклюци се ослушват дали ще ги изчагъркат и към кой да се прикачат!

Платената герберастия заработва надника !? Браво ! Дано да ви плащат добре с нашите пари !

Всички видяхме кой рухна ! В следващия парламент ГЕРБ ще са треторазрядна партия !

Рухнаха вашите протестърчета смешник. Сами се хванахте за гушите сами си извадихте кирливите ризи сами си показахте кой на кого служи.

Гьон сурати се строили и търсят прожектори, няма лошо нека се излагат още малко!

Тия нормални ли са ? Абе целият народ видя как пред входа на Министерския съвет бият протестиращите и тази информация криха цяла година , а сега - няма бити, няма подслушвани !? Ха ! Като в Костинбродсата афера - открити бяха 600 000 бюлетини , годни за употреба, както и бус с двойно дъно, който да ги разпространи, но понеже Цацаров блокира осъществяването на тези измами, оказва се, че такива няма !? А виновна за случката се оказа тази, която е подала сигнала !? Ха !

Ти май не чу че хаджигенов е забранил на пострадалите да казват че са пострадали? Май забрави какъв беше резултата от костинбродската афера измислена от Мая на Ванко и Пеевски? Май забрави че Рашков обеща да даде доказателства за хилядите подслушвания след изборите ама и до ден днешен не ги е дал. Май забрави че идват избори А след тях няма кой да те наеме. Май забрави че вашите партии на промяната се хванаха един друг за гушите.

Хе, нито съм платен, нито съм кон с капаци ! Аз ти казвам само фактите, бе човек !

Костинбродската афера беше доказано многократно че е измислица на Мая Манолова. Хаджигенов сам призна публично че е накарал пострадалите да не казват че са били пострадали или че са били бити от полицията. При положение че съответният пострадал сърди че не е имало насилие срещу него кой да установи това насилие? Рашков прочете списък от 130 имена за които има разрешение от съда за подслушване-напълно законно. Или може би е лъжа че вашите партии на промяната се хванаха за гушата? За какви факти говорим значи?

Ейй… не дават на др. Божков да съветва протестиращите и това си е… долу Боку, долу Гешев…

Да ги снимат от едно и също разстояние,че на тази снимка ми изглеждат с удължени носове.

Единият от тия да не е киноартист ? Виждал съм го във филма "Тарзан" ......„

Предлагам, докато не е станало късно, да се проведе в София едно протестче с искане Кирчо да предостави най- сетне легитимен ( не фалшив) документ относно гражданството си. Хората трябва да са наясно дали е почтен човек или поредния тарикат.

Рухнала била конструксията около подслушванията? Даже и така да е, но за другите разкрития около престъпните деяния на ГРОБ, не рухна и удобно мълчите, нали?! За кражбите, за скандалното видео, дето мамелюците на Бойко биха момчетата .За 12 г. така оглозгахте Б-я, че вече ударихме дъното.

1. Ти започна да работиш преди 12 г. ли? Защо не направи кариера/бизнес преди това при другите правителства? Ами, защото си некадърно мрънкяло. Други не са ударили дъното - потърси проблема в себе си. 2. Това за боя - така обикалях центъра, за да стигна до офиса заради няколко дебила, че ми идваше да платя на 3-ма корави перничанина да ги опънат с винкелите. Полицията ми падна в очите. Това ли беше бой? Иди в някое село от Северозападнала България и напсувай. Тогава ще видиш какво е бой. 3. Останалите глупости - няма и да ти ги коментирам.

гоуема тиква си, ша знаиш! 1. Аз работя 30 години, направил съм кариера и бизнес и ще ти кажа нещо, ама много, много елементарно: Ако един бизнес или една кариера е направен/а благодарение на една партия и/или нейно правителство, то това въобще не говори добре - означава партийни обвързаности на бизнеса и властта, което в цял свят се нарича КОРУПЦИЯ! 2. От Северозапада съм и да, тук се бием, но никога по политически причини!!! А съвсем различно е, когато държавните милиционери са насъскани да бият хора, за да запазят политическата и икономическата власт на една шепа крадци, начело с премиер, вицета, министри и т.н. партокрация - тогава на Северозапад ги бием тях и такива като теб, дето се опитват да ги оневинят осъзнававайк, че защитават престъпници! 3. "Другите глупости", които ти отказваш да коментираш са всъщност най-важното - тия крадци окрадоха България, отнемайки бъдещето на нашите деца! Но, явно, ти си достатъчно проста, за да не можеш да разбереш тия елементарни неща от живота и за теб "коравите перничани с винкела" са върха на сладоледа и модел за подражание. И спирам да те коментирам, ако не вденеш, така и ще си останеш - тъп драскач по форумите...

ГЕРБ се изниза от залата преди да се изчетат имената на подслушваните по време на протестите Отново скандално повение на депутатите от ГЕРБ. Те демонстративно напуснаха пленарна зала преди на секретно заседание да бъдат изчетени имената на незаконно подслушваните хора по време на протестите миналата година. От „Отровното трио пуснаха запис от заседанието с уточнение: "Ето как Политическа Партия ГЕРБ напускат организирано пленарна зала точно преди на закрито заседание да бъдат изчетени имената на 130 подслушвани граждани по време на антиправителствените протести миналата година".

Послушвали 130 души с разрешение на съда напълно законно Как се уговарят с хора избягали от българското правосъдие. И според кой закон това е незаконно?

Рухна простотията Ви на главите ви рухна, то нямяше е полицейско насилие, то нямяше и кюлчета и пълни чекмеджета , това че УЖ всичко е заметено не означава че не е било, естествено че са подслушвани другомислещи, ГРОБ - БЕЗОЧЛИВИ, НАГЛИ , ЛИЦЕМЕРНИ, ПРОСТИ ИЗРОДИ. МУТРИ СБОГОМ.

Фамилията ти Радев ли е? Много злобичка бе, баце Понамали малко, че чак ти личи колко си “навит” като руски часовник.

Тия как разбраха, че нещо е "рухнало" като се изнизаха като пр..ня из гащи щом почнаха да четат поименно списък та 130 подслушвани човека.. На словесните им диа..рии се хващат все по.мабсо и по-малко...

Рашков обяви че ще даде доказателства публично след изборите. Я кажи кога е излязла бе доказателство че аз не знам? И второ колко от тия 130 човека са подслушвани незаконно? Или викаш щом са подслушвани 130 човека значи задължително са подслушвани незаконно?

„Ако имаше нещо подобно, министърът на вътрешните работи щеше да огласи тази информация“ Лъжеш, Атанасова! Рашков 10 пъти подчерта, че не може да „огласи“, без да наруши закона. Може само на закрито заседание. Което и прави. Да беше отишла.

Ми именно, как да разберем,че е верно като е секретно.

Аз пък казвам че Радев Рашков хаджигенов и всичките останали са им платили олигарсите за да организират преврат и да установят диктатура. Ама доказателствата са секретни и няма да Ви ги покажа. Но пък ще го разправям навсякъде и ще твърдят че имам доказателство.

а какво ли крие супер компютъра в ;бизнес центъра; ?

Тъпата дуловска свирка си няма представа кога ще излязат доказателствата и признанията на изпълнителите !

Трябваше да излязат след изборите Ама не излязоха. Няма и да излязат. Или може би на тебе Рашков друго ти е докладвал?

Само гледай !

В закритата част на заседанието са били прочетени имената на 130-те граждани, върху които е установено прилагането на СРС.

На подслушвани хора с разрешение на съда напълно законно.

С нетърпение чакам момента, в който ще тегля майна на ГЕРБ и ще гласувам за прогресивна партия, която да управлява страната по-добре. Уви. Този момент все още не е дошъл.

Вече го правихте и се осрахте

Герб са безсрамни КРАДЦИ !!! А Дира са изтривалки !

Така е,ама имаш ли доказателства

Какво стана протестъри..... а онзи с вдигнатото юмруче по-известно като Мунчо.... 1000 подслушвани а.... майка ви и идиоти... тъкмо държавата имаше някаква стабилност, тъкмо доходите растяха, а инфалцията беше в здравословни граници.... и айде пак идиотите на власт. Мислете бе малоумници.... мислете бе идиоти..... това не е за всеки

снимката плачат да им бъде приложен закона "Магнитски"

Банката за развитие отпуснала НЕЗАКОННО кредити на осем големи фирми на стойност около 2 милиарда лв. Оказа се, че те били отпуснати ЗАКОННО! АПИ възложила НЕЗАКОННО чрез инхаус процедури построяването на автомагистрала Хемус на държавната фирма Автомагистрали, с цел избягване на процедурите за обществена поръчка за около 9,6 милиарда лв., Оказа се, че това било законно! Нещо повече, инхаус процедурите били законни още преди създаването на ГЕРБ!

ГЕРБ: Рухна конструкцията на Бойко Рашков и Хаджигенов за подслушванията - важното е какво казват мутрите, не какво видяха всички хора / нормални / !!!!

ще видиш какво казват нормалните хора , ако искаш да те светна предварително ... ГЕРБ .

в ада ще горитф ГРОБаджийски мутри крадци рекетьори изнудвачи

Изнудван и рекетиран ли си?

празноглавеца е чул нещо , та и той да се изока ...да не остане по назад де .

Важното е , че герберизамът рухна!

въобще като ги гледам Учиндолеца, Радев, Маяма, Татяна Дончева, Курнела, Бойкикиния, Костя Копейкин и Карадайъ, Бойко Борисов ми се вижда като цвете в сравнение с тях. Единственото хубаво нещо от цялата тази ситуация е , че може да се направи разликата между тях. Борисов и Герб са на светлинни години напред и като качество, капацитет, управленски опит и авторитет в България и в международен план. Не случайно ГЕРБ-СДС са първа политическа сила в България и на следващите избори ще бият отново като тупани всички останали за петнайсети пореден път!

Цвете...щото не е сменен каскета..тогава може да ги гледаш само през решетките !!! Що не се скриеш..платен драскач..или шизофреник?

Виж речника и сам ще разбереш ти що за човек си. И другите като тебе.

Трудно ми е да повярвам,че още някой вярва на тия руски кавали ИБНИ ГИ,Дай България и пРезидента Мунчо Невнятника

Бръмчат само на платен от Чери и Прокопа електорат!

Това си беше ясно!

Най-наглото в цялата работа беше, че комисията с председател Хаджигенов препоръчва на прокуратурата да отстрани прокурорка от спец прокуратурата, която е наблюдаващ прокурор по дело, в което той самият е защинтник на пострадал младеж при протестите! Съдебният процес е състезание, в което противниковите страни са адвоката и прокурора. Това е все едно преди мача треньорът на Левски да препоръча на ЦСКА отстраняването на треньора на ЦСКА!