Трите преговарящи от ГЕРБ атакуваха Радан Кънев

ГЕРБ излезе с остра декларация срещу лидера на ДСБ Радан Кънев, в която го обвини, че с безотговорното си поведение не помага на преговорите за правителство.

Обратно в новината

Коментари - Трите преговарящи от ГЕРБ атакуваха Радан Кънев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хамелиончета ,маскилани мушенници,преминаващи от партия в партия,крадци на обществен ресурс. Нищо добро не може да излезе от тези.

"трите баби, трите стари чанти" и пр. И тези искат да управляват отърквайки се в ГЕРБ.Добре са го измислили. Те ще са спирачка на всичко. Но после - ах после. Всички негативи за ГЕРБ, а те ангели. Добре са го измислили. Но ББ не е толкова лесен. Стъпил е здраво на земята.Казваше,че е бил "луд" да поеме управлението по време на световна криза. А сега ще е още по-лошо. Надявам се да не е. А по въпроса за чантите - каква е Кунева - може би стар сак?

смешно беше когато комунягите казваха "Гласуваш за Бойко - избираш Костов". Верно е,както Костов каза,че проклятието за България е ДПС, както е и верно, че проклятието за нас е Костов.Ама този превзе РБ.Сега видях, че и т.н.ген.Атанасов - дясната ръка на Костов и той от РБ. Да изброявам ли - Радан, Москов, сега и Атанасов. Та аз не видях друга значима фигура от РБ. Направо да се пишат - ДСБ - 2.

Аз се отказах от филмите на ужасите. Достатъчно е да видиш тези три стари чанти на ГЕРБ, за да сънуваш цяла нощ кошмари - мутри, далавери, ходове, заговори... Дивя се как ги издържат мъжете им, ако ги имат. Какво си говорят, с какво се хвалят, как трупат пачките, откога са си продали съвестта? Хората цял живот учат, специализират, развиват умения и интелект. Тези пачаври служат за бърсалки на един неук фатмак, на едно котило от негодници и десни ренегати, рушат политиката и страната. След тях ще трябват отноно неистови усилия на обществото да преодолее последиците от новата тирания на милиционерите и мутрите.

много хора гласуваха за РБ въпреки тяхната злостна кампания против ГЕРБ за да има по-здрава и трайна коалиция. Въйпреки че в РБ са се събрали от кол и въже ДО ЕДИН ПРОПАДНАЛИ ПОЛИТИЦИ хората гласуваха за тях като виждаха десния партньор на ГЕРБ.Млади!! били, нови!! били.Трите "баби" - А тяхната баш лидерка Пръмова-Кунева - млада манекенка.Абе слушайте какво говорите.Надявам се ББ да си е взел поука, да види истинския им лик и да не се бори единствен за хората "И сам воинът е воин" у нас не важи.Тук всеки се бори за кокъла.

Кънев, тези три стари червени чанти - копие на най-тъпия, неук и вреден държавен ръководител, не бива да те смущават. Премести си го от единия крачол в другия и бъди по-европеец, по-отворен, по-прозорлив, за да спечелиш дори там, където доскоро десните не са и сънували за подкрепа...

Има яко тролове....

Гялди.Бизим рахат гялди.Бен бак 1395.РАЗБРАХТЕ ЛИ ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ,ДЕТО БАБИ ВИЖДАТЕ И МЛАДИ МОМЧЕТА?БЪЛГАРИЯ ВИЖДАТЕ ЛИ?А ХАФЪЗОВ В ЧОРЛУ ВИДЯХТЕ ЛИ ГО?

Не можеш,ги разбра-какво искат,за какво работят и Иван Костов какво им диктува като толкова грехове има той да сме в това положение(икономическо)!Ако са истински родолюбци,да си направят сметката-има ли по-добър вариант ДПС,да е извън управлението,заради обръчите,заради ламтежа им за областни управители по време на ч2-то НС,заради Пеевски...Ето протестите се материализираха в нова парламентарна конфигурация,която задължава РБ,да даде рамо на Борисов и да върне имиджа на онзи СДС,който така и не дочакахме да ни управлява стабилно.

Въобще не е работа Реформаторския блок да се коалира с ГЕРБ - това е самоубийство за РБ. А за ДСБ в РБ - пълна ликвидация. Сега е времето разумните вдясно да се отдръпнат и да изчакат срутващите се събития.

Радан и Москов са дървени глави и глупаци, които провалят себе си и страната. За подобни задници мнението на десните избиратели и ЕС не значи нищо. Колко хора стоят зад тези наполеоновци и дали са ги упълномощили да саботират дясното управление в полза на червената мафия?!

Логиката на трите Златки: "яростните атаки на ББЦ към ГЕРБ през цялата предизборна кампания (каквито към РБ липсваха), единствено показват ясно, че Радан Кънев действа деструктивно по отношение на всички възможности за съставянето на правителство" :))))))))))))

Партийният секретар Цачева е недоволна защото Кънев е от новото младо поколение което е нужно на България, а тя и хареса да е Председател на събранието като възпроизвежда БКП-то. Няма отърване от тия КМУНЯГИ

лельо- баби ши ми прегуварят

Кънев е най-принципният и открит политик,подобие на големият Костов от когото България се нуждае!Кънев се очертава естествен лидер на автентичната ДЕСНИЦА!Показните нападки с/у Кънев,показват,че той е точният и авторитетен лидер,налагащ истинските европейски принципи в българската политика!

за какво да се съставя правителство с рб, които само да го провалят в подходящия момент?

Според мен ако тия трите го заплашат с изнасилване човекът ще е съгласен на всички условия само и само да се отърве!

Напълно ти вярвам, особено тази на снимката с очилата вдясно.

Когато бяха в парламента ДСБ лаеха против ГЕРБ повече от комунистите, за това Бойко да им бие шута и нови избори или Кънев да се маха от политиката-да се джамбоса.

Кухи са като хралупи и трите...

Може и без ДСБ...,ТЕ показаха какво не могат. Могат да разделят ,и да владеят еднолично.

България има нужда от реформи а не от стабилност на сегашното и състояние. Който не иска промяна е от малкото доволни от такава България.

Ко са пъчат тия дърти пъзлами.

Хвани единият - удари другият ! Всеки, който не се кланя на мутрата е лош, а пък сините комсомолци се взеха насериозно - че те са чак четвърта или пета сила, защо така се величаят ?

Хюмнето Плевналиев днес не е ли дало някое интервю пред чужда медия за Русия.

раданчо бастун такъв предизборната кампания свърши и изборите свършиха! Престани с маймунджелъците и свърши няква работа щото на следващите избори ще ти паднат рязко процентчетата които и без тва са толкова жалки!

Хюмнетата от РБ си мислят че по този начин ще привлекат повече избиратели.

Просто доказаха че са най-долнопробни помияри, които изнасилват властта само за лични облаги! Всички, без изключения, са некадърни и обикновени крадци и не могат да извадят страната от моралното и икономическо блато.

Реформаторите с това поведение са в парламента за последно! НЕЩАСТНИЦИ...

Не смей да мислиш така. Оплаквай се от слугинските медии, които пишат това което и както им се каже. Не забравяй че мамин свинчо е в медиите. Действителността определено не е такава каквато я представят медиите. Нето ББ е толкова принципен колкото се стремят да го покажат, нито РБ са такива нерезбрани. Медиите зорлем са опитват да подтикнат нещата към избори. Но все пак ББ го видяхме от 2009 до 2013 - много често се извърташе и не можеше да вземе адекватни решения.

боко кво ги чакаш бой бой и като си починеш пак бой, после вземи се цепни у тиквата и ти че да не ви гледаме у теливизурите вече ма..ма ви ... на цялата политическа ненаяла се сган

Ами няма време от това да носи ибрика.

срещу дефлораторите.

Аз гласувах за промяна. Не съм гласувал за съставяне на правителство. Гласувал съм за Народно събрание, което да приеме закони, с които да се промени съществуващите дефекти и дискриминации в: - избирателната система - да направят допълнителни избирателни райони в София и зад граница. В един избирателен район да има максимум шест мандата. - съдебната система - изборност на ръководителите на районните съдилища и на съдебните заседатели, - прокуратурата - изборност на главния и районните прокурори, - полицията (избор на шефа на РПУ, както се избира шерифа в САЩ) и на другите служби, - закон за частните дедективи, които да имат право да събират годни за съда доказателства (т.е. премахване на монопола на разследващите органи). - образованието - задължителна предучилищна детска градина от 5 г. както е в цяла Европа - отделянето на здравното от социалното осигуряване, - плащането на осигуровки от държавните служители, - премахване на ваучерите за пазаруване (това са привилигировани необлагаеми доходи).

Кой ще ги направи тия работи? И двете партия имаха своя шанс и не ги направиха, а само окрадоха всичко! Най-голямата партия е на негласувалите! Хората не ги щат тия! Нови избори и старите парцали да се махнат сами - без бой!!!

Щом не сте гласували значи че не ви интересува как ще бъде управлявана страната!

Който иска - получава. Който търси - намира. "Поискай и ще ти се даде" Само нищите духом чакат подаяния. За това и живеят в мизерия. 50% не са гласували. ТЕ НЕ СА ПРОДАЛИ ГЛАСА СИ !! Но това се тълкува "Все ми е едно. Каквото решат другите - това е." Ако имаха активно отношение към изборите и своята съдба можеха да пуснат бюлетина "Никоя партия/програма не ми харесва".

Деформаторите, пак ли не ви пуснаха на трапезата?

ББЦ подкрепя ГЕРБ, ако и ПФ подкрепи ГЕРБ, тогава ще имат два варианта за да не ползват декларираната подкрепа от ДПС. Единият е АБВ - по милиционерска линия ще се разберат. Другият е да си напазаруват няколко депутата - от АТАКА, който си им е традиционен доставчик, а може и от АБВ за да бъде коалицията тайна. Защо тогава е тази драма с РБ - ами защото РБ няма да имат негативи от властта и ще изместят ГЕРБ още на местните избори. Ако няма предсрочни де.

намали пиенето, че ти е в повече

Алоуу, политиците!!! Бендзиня, бендзиня!!! Нефта е 80 долара!!! Няма ли да изгоните Лукоил та цената на бендзиня да падне а ???

НЕ ,БЕДНОТИЯ ДО ДУПКА ЗА БЪЛГАРИТЕ ,...ЩОТО СПАХА ,А И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СПЪТ ...

тоз радан голем олиго...френ тъп кат гьон. следващите избори ще бъде отлюспен и натикан там където слънчев лъч не влиза радане радане да те налага где КОЙ та хване нал си готов вече притръпнал някак си

Обстановката в Р.България е почти военна!Не съм чул и видял за преговарящи парламентьори да бъдат изпращани - дами.Най-малкото заради вродената суета! Ех, цивилизацийо!

Нещо против жените ли имаш!

Рамадан Кънчов е мекере на Лаборанта със задача да пречи и създава излишно напрежение. Вържете Рамадан, да е мирна къщата.

Хайде стига с тоя цирк за пред мат`ряла. И едните, и другите искат да лапат..., ааа, пардон - да управляват.

Радан тресе блока яко!

Аз не знам как ще ме управляват тия хлапета , като ги гледам още мляко имат по устите! Някой от тях и фирма не са управлявали , ама държава ще ми управляват! Като втасат тогава!

нека да започнат да се напикават и тогава:))

За т.н. "България" вече! няма никакво значение кой тикв(еник) ще я управлява! Или, както казваше Богомил Райнов - "... и не непременно в страни от гробищата"...

Ако нямаше смисъл, защо 8 партии влезнаха в парламента! Има смисъл то!

За България няма смисъл - не за тях...

и кукунева с цацка са лика прилика да водят хорото на мегдана

кой е реотан къндев

Защо винаги става това, което каже А.ДОГАН?

Радан е като журналистките. Ще се повърти около себе си, а после ще клекне.

от неопитни млади хора бяха на преговорите с ГЕРБ вчера, а най добрия им коз Кунева остана скрита, за съжаление! Имам чувството че и те всичките не са на ясно какво искат! На различни мнения са по различни въпроси!

Тази работа с коалициите ще отива на все по- зле . Да вземат с 2/3-ти да променят формата на управление на президентска република и да мирясат. Народът избира президент и му дава властта и отговорността , а депутатите да си гледат законите .

Ако може и за 10 годишен мандат. И така да направим живота на олигархията лесен - плащаш на президента и си осигуряваш монопола.

Това е края на това измислено недоразумение наречено Реаниматорски Блок! То бива бива идиоти, ама чак пък толкова!

Пак ше дойде януари и ше завалят камъни.

Ти гледай някой камък теб да не те удари, че си нещо много сербез! Ще ядеш тоягата май!

абе радане, много нагал взе да ставш , аиде по кротко , даргиш се като че ли не си на н-то място по брои гласове , а като победител

В Сряда идната седмица Радан трябва да се яви на поправителен при Бойко!

Да изпратим личните състави на ГЕРБ, БСП, ДПС, ББЦ, Атака, НДСВ, СДС, ДСБ, РБ, ПФ на еднопосочна екскурзия до Луната, заедно с лидерите и лидерките им!!! След евентуалното извеждане в орбита налидера на ГЕРб - Борисов, от Земята ще се наблюдават две луни- едната- старата , и другата- малко по-малка- новата луна- обръсната, плешива и жълта!