ГЕРБ предлага спиране на партийните субсидии по време на извънредното положение

Новината съобщи във Фейсбук народният представител от ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ предлага спиране на партийните субсидии по време на извънредното положение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русо-роби - Пишете кратки строфи, защото нямате мозък за по-дълги. Русофилският ви мозък е само с една гънка за да дишаш и да плюеш Родината… тъпи миризливи необразовани цигани. Що е русофил „патриот“ : - получовешко същество в наведена поза с задни части на изток към педала-гном путин и очи на запад.

Ми ся ко ша праим, като русофилските олигофрени ще останат без стотинки ? РУСОФИЛКИ ПЕДАЛЧЕТА, къш - бегом в путеристан да защитавате гномчето си от народният гняв... и моля - всички с еднопосочни билети! "Комунистите имат един проблем, винаги им свършват парите, и това са парите на другите...." Маргарет Тачър

Ще чакат на теб помияра да ти порастне акъл, ама няма да дочакат.Само може малко мухъл да се появи. И да се вмирише

Спешно ще търсят новоззаразени от коронавирус, за удължаване на извънредното положение до края на мандата на ГEPБ или поне докато се уСвоят парите които ще се осигурят около тази ситуация !

лош Бойко, лош!

Щом предлага спиране, значи до две седмици ще си ги увеличат. Дежавю.

Я най-добре да се саморазпуснат . Така и така управлява цар Тиква, със или без парламент той ще закрие територията.

Нищонравеца ше турне вето.И без това си няма друга работа.Хахаха!!!!!!

С чужда пита помен прави.Тези Субсидии са нашите пари.

Нормално е по време на криза да има такива мерки. И партийни субсидии да се спират и замразяване на заплатите на депутати,министри,премиер и президент. Това е нормално и е в реда на нещата. Кое притеснява? ГЕРБ бяха против замразяването на заплатите. Караянчева и Менда Стоянова го заявиха открито в прав текст. Тук мърдане няма, защото е документирано черно на бяло. Що се отнася до партийната субсидия, ГЕРБ изобщо не ги бърка. Те си разполагат с повече от 20 милиона лева и липсата на субсидия изобщо не им пречи. На фона на ГЕРБ останалите са просто бедняци. Те са много далеч от такива средства. Ето защо да се опитваш да накиснеш другите, когато кесията ти е пълна е цинично. Това са партийни игрички с цел да се очерни опонента, който нямал желание да се откаже от средства. Това е прах в очите на наивниците. Ето кое е важно и съществено и за което ГЕРБ си затваря очите и си прави оглушки. ПО ВРЕМЕ НА ТАКАВА ЖЕСТОКА КРИЗА БЪЛГАРИЯ НЕ МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ ДА ИЗДЪРЖА АДМИНИСТРАЦИЯ ОТ 400 000 ДУШИ! ЗА СТРАНА ПОД 7 МИЛИОНА ДУШИ, ТОВА Е РАЗДУТА АДМИНИСТРАЦИЯ И Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА ДА Е ТОЛКОВА. НЯМА КАК ДА СТАНЕ! Ясно е, че това е ударен отряд, който гласува под строй на изборите, но е ясно и че така повече не може да продължава!

Целта на мероприятието е прозрачна да се удари БСП и да я принудят да закрие телевизията и в. Дума. Упражнението се прави за втори път. Шайката вече запуши устата на парламентарната опозиция като на практика разпусна парламента. Сега на мушката са медиите на опозицията. Това не е диктатура по модела на Орбан от 2020 а. Това е чиста проба фашизъм по модела на Хитлер от 30 те години на миналия век първо чистиш комунистите, после социалдемократите, дисциплинираш църквата и накрая посичаш медиите...Е, у нас църквата сама коленичи на диктатора....заради звонка от продажбата на свещите.

Много интересно!Тук има тролене с такава ярост срещу това предложение, че започвам да си мисля че от тези субсидий голема лапачка пада за некои.То Путин го замесиха, Решетников, Ленин , Благоев, Васил Божков, арменския поп, Личо Стонса и кой ли не!

Никой не е против това предложение. Въпросът е защо с другите предложения не бяха съгласни.

Що направо не се забранят всички партии, които не се казват ГЕРБ

Това ако не е диктатура здраве му кажи. И от какво ще се издържат партийте, които не са в управлението?

Не е време за партийнофирмени интриги време за действия в интересите на държавата и народа ако не противогаза,шанца и ката със кирка в парламента изроди

Софи Маринова разбива ген. Мутафчийски и КОРОНАВИРУС https://www.youtube.com/watch?v=zD5pSCUmBH4

Това не е fairplay , а използване на господстващо положение - чист популизъм за лапни шараните !

В едно старо интервю Красимир Премянов, който някога беше силния човек в БСП каза.: "Дойде при мен Димитър Станишев и ме помоли да се погрижа за сина му, който току що беше завършил история в Москва. Няма проблем му отговорих, ще му направя бюро в международния отдел на Потизано. Разбира се пролична заплата и никакви ангажименти. Въобше ако някой си мисли, че сега няма такива хора, които държавата храни, то много се лъже. Затова аз съм за отпадане на партийна субсидия. Който иска партия да събира членски внос. Ако олигарх иска партия- да си харчи парите както намери за добре.

Пак ли ще откриваме топлата вода? Не е ли по-лесно да видим как правят в Европа? Трябва да ви кажа, че няма развита европейска страна където партиите да се финансират от членски внос. Такова животно няма. Държавна субсидия винаги има. Въпросът е, че тя трябва да е в разумни граници.

"Позасрано" № 20,лаене на кучки и пригласянето на паленца"Спират ни субсидиите.Вземаха ни паричките.Оставка,оставка,оставка.

Имаше един зърнен бос в Бургас на име Бенчо Бенчев. Той си беше купил ролс-ройс и ходеше с него на заседания на общинския съвет. Нинова нещо се направи на възмутена и тогава Бенчо и рече: "Бенчо без БСП може, но БСП бе Бенчо не може! После, когато го хванаха с далавери с мутрата Митьо Очите и го изгониха от БСП, тогава загубиха и изборите в Бургас и околните общини. Щото парите не миришат и нямат съвест. Но са крайно необходими, та дори и за най-святата кауза. Особено за нея. Защото няма по-свята кауза за партийната мишка от това да се уреди на партийна работа, ако може и депутат и тихичко да си ползва привилегиите, като си изплати дома, колата вилата и разбира се да има винаги пълна банкова сметка. Ама КАК да не повярваш в тази прекрасна идея, за която си готов/а даже да умреш! Но за целта трябват пари. Има много начини за набавянето им, но само един е най-сигурен. Да ги получиш като субсидия от държавата. Спомням си, че Волен продаваше избираеми места в европарламента. Така "архонта" Слави Бинев стана евродепутат от Атака. После той подробно разказа колко му е струвало мястото в Брюксел. И така може стига да падат парички.

А връщането на надвзетите партийни субсидии от не върнали ги партии , кога ?

гербавите станаха много активни след издънката на пекинската патка

ПАк си играем на популизм....? а тая Д.Атанасова се беше кротнала, сега пак ще бълва глупости. Важното е, че в Русия на 160 млн. души до момента има 650 заболели, Путин када, че първо се обявява против ПАНИКАТА и да не се обявяват непресъснато цифри и данни за развитието на пандемията, отпускат се по 5000 рубли на всяко дете до 12 годишна възраст. Тръмп благодари официално за руската помощ и ще приеме още такава, ако разбира се има..?

Пак заработваме капейки и ръсим фейк ?

Т.е. да спрат финансирането на всикчи, освен себе си. Дефакто тези субсидии са неприятни. Но на фона на целокупния грабеж са капка в морето.

БСП телевизията изгоря! Хайдеее, затвайряй кепенците или..Нинова на колене пред Гергов с широко отворена уста готова да поема каквото и да е само и само да отпусне кранчето! Но то няма да е и нито за първи, нито за последен път. Ако аз съм на мястото на Гергов, направо ще се изпикая там.

Спиране на субсидиите за винаги , и само разпускане на народното събрание и министерски съвет минимум за същото време

След като гепиха една солидна суисидия, сега да нняма за другите. Селки трикчета за служебна победа

Ми то БСП-то си дадоха тридесетте хиляди лева за кафе и закуски на БАН и ако сега им спрете собсидията ще уморите столетницата от глад.

и твоята партия на БАН, па тогава злорадствай.

Гербавите нали за завзели властта от която цицат повече и от субсидиите си сега се правят на ''принципни и съпричастни'' ама не приемат решение да са на минимална поне за ТРИ месеца всички в администрациите им за да видят поне малко от малко как живеят тия дето ги изхранват, защото все пак в сметките си имат бая скътано от далавери.

Как е д-р Дариткова?Много я мисля!

Преглежда има ли заразени пациенти.

Колко много популизъм. Бай ни Ганя не престава да мисли за избори. Няма как някаква си епидемия да го спира да мисли за още мандати. Всичката му свита /Гочоолу, Бочоолу и останалите -олу/ работят по въпроса. Зер, това е единствения начин и те да се облажват.

Запазете партийните субсидии в размер и ги направете 1% от МРЗ. Но плащайте заплати, които дават сигурност и достойнство на хората, че могат да плащат наем и да създават семейства. Без това няма да има решение, а вечно SMS кампании за лекари, учители, .... от криза до криза

Кой да ти плаща заплати, глупако? Ще им бъдат плащани, ако си гинизработят с недоразвитите си мозъчета 90-те процента!

И конфискуване на партийните влогове!!!

Да и заплатите на депутатите ,а и бизнеса им.

Спирането или неспирането на партийните субсидии с нищо не ще помогне нито срещу разпространението на вируси, нито на икономиката, нито на нищо, така че те са напълно излишни и следва да бъдат премахнати завинаги. Партийните другари, ако са наистина убедени в правотата и политическата линия на партията си - да си плащат членски внос и толкоз!

На вниманието на соц троловете, които са против замразени субсидии- Сръбски виц- човек без пари е лай... лай... с пари е човек.

И друго казват сърбите: "Мъж со пари и курот му по-голем".

Идиотизъм,това го може ГЕРБ.

Идиотизмът в България е БСП!

Kalin

В бездарието си да приложат адекватни мерки в настъпилата ситуация се опитват с такива действия да пазят рейтинга си забравяйки че толкова се оядоха откакто са на власт колкото никоя друга престъпна формация преди тях не го е правила.

Боко им каза да си замразят заплатите, а те - субсидиите - каза им да пръднат, а те се насраха.

За какво са им на ГЕРБ партийни субсидии, те си получават достатъчно дивиденти от бизнеса? Но пък за опозицията това ще е жесток финансов удар преди изборите. Колко удобно да се използва ситуацията за предизборни цели!

Тоя изцицаха тихомълков 3.5 млрд "изчезнали" и се гласят да лапнат още 10 млрд за свои хора... Какви партийни субсидии им трябват? Д-р Гийотен да ви лекува всичките дано!

АЗ ПРЕДЛАГАМ ЗАПЛАТАТА НА ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ ПО ВРЕМЕ И ТРИ МЕСЕЦА СЛЕД ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ ДА Е РАВНА НА МИНИМАЛНАТА ЗА СТРАНАТА. ДОВОДИ: 1. Събираемоста на данъците намалява поради нарушена функционалност на икономиката; 2. Не рационално управление по време на криза;

По време на чума за какво са им на партийте субсидии?

Да се спрат наистина а не получаването им да се отложи за по късно.

докато обсъдят "спирането на субсидиите", то, извънредното положение ше свърши. И ше си ги пуснат още същия ден. Ало, нали тека, от 11 на 1 лев, пък после пак на 8! НИНОВА, ПОМНИМЕ ТЕ, ОЩЕ ОТ ЕТХНОИМПЕКС. Айде да не се правите на загрижени,а ? УБИВАЙ!

Да видим какво ще прявят партиите без субсидии! ? ГЕРБ са лесни, те си имат Горанката , все ще измъкне по някой милион за касичката на ГЕРБ! Я чрез някоя поръчка с наша фирма, я чрез някоя схема 60/4000 ....!

Какво да разбираме под „спиране“? Отлагане за по-късно, или истински отказ? Или ще се окаже някаква „уйдурма“, както нашите политици обичат да наричат подобни решения. И друго: Нинова, Радев и сие дали лично се чустват призвани да откликнат на призивите за солидарност и да допринесат нещо за каузата. Други например го направиха.

Народа в лицето на пишещите тук е тъп, завистлив и първосигнален ! Спирането на субсидиите е много голям удар срещу демокрацията, каквото е и извънредното положение впрочем. Не може да спираш парите на партии, които са получили достатъчна подкрепа от народа, тоталитаризъм е. Някои тука искат и намаляване ан заплатите на държавните чиновници. Нищо подобно, в нормалните страни при криза УВЕЛИЧАВАТ всички възможни плащания от бюджета към външни лица. И целта на това е да не спада търсенето, а напротив, да компенсира спада в част от частния сектор. Също така в нормалните страни при повишаване на безработицата увеличават обезщетенията, както и времето през което се изплащат.

Това е просто израз на ''всенародната любов към избранниците''. Злобният ти тон е отблъскващ.

Това ще краят на Комунягите....сега и тролчетата ще останат гладни

Тях Путин ги храни . Таз субсидия им стига колкото за кюфтетата и кебапчетата на Бузлуджа и Копринка !

Тебе не е ясно кой те храни, ама все на разстройство го избиваш... тежка е съдбата на неграмотните тролове.

Ако разрешат и бягането в парковете цена няма да имат, ама надали. Трябва акъл за да разбереш, че по този начин не заразяваш и не те заразяват, а се укрепва имунната система.

Русо-роби - Пишете кратки строфи, защото нямате мозък за по-дълги. Русофилският ви мозък е само с една гънка за да дишаш и да плюеш Родината… тъпи миризливи необразовани цигани. Що е русофил „патриот“ : - получовешко същество в наведена поза с задни части на изток към педала-гном путин и очи на запад.

България има само един проблем и това сте вие потурнаците. Когато хванете за вашата родина Анадола, тогава нашата Родина България ще се превърне в нормална държава.

Ми ся ко ша праим, като русофилските олигофрени ще останат без стотинки ? РУСОФИЛКИ ПЕДАЛЧЕТА, къш - бегом в путеристан да защитавате гномчето си от народният гняв... и моля - всички с еднопосочни билети! "Комунистите имат един проблем, винаги им свършват парите, и това са парите на другите...." Маргарет Тачър

Богатите имат един проблем - никога не им стигат парите и искат са смучат още и още. Накратко - овца и богаташ наяждане нямат. Ама как да го разбере амеба като тебе.