ГЕРБ: Подписването на коалиционно споразумение е крайно наложително

Непрекъснатите намеци за "корупционен багаж" намираме най-малкото за нелепи, посочи Деница Сачева

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ: Подписването на коалиционно споразумение е крайно наложително | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тия тримата смешници да ходят на избори да ги видим кой ще им гласува. дали заедно ще имат общо 10 преференции?

Какво е това гнусно предложение, което ти, Борисов и Биков сте внесли за пожизнена пенсия от 500 лв на знайни и не знайни певци, като Богдана Карадочева- реститутка; Аргирови с натрупани авоари и пенсия от Норегия, които карат коли от по 100000 лв, Маричков- с баща посланик във Ватикан и той, китариста Маричков блъснал с колата си и убил жена ; Развигор Попов + Мими; васил Найденов и още ….. ного Само не знам защо Христо Стоичков , този гений не в този позорен списък! Опемнете се бе ГЕПДЖИИ Ще то ите хазната за хора, които живеят охолно и като бохе и и скъпи екскурзии!

Ще се разберат за съжаление в дванадесет без пет..... Обзема ги сериозно притеснение от избори,защото осъзнават че отиват в канала!

Да, добре би било ГРОБ и Поредните Продажници да официализират връзката си. Предлагам да се нарекат "Коалиция за Устойчиво Развитие на Републиката". Думата "развитие" намеква, че има движение напред, а не тъпчат на едно място; думата "устойчиво" ще намеква за солидна основа върху която се осъществява гореупоменатото развитие. А на избори, когато електората види бюлетината, веднага ще разбере какво ще получи, ако гласува за тях.

Как така коалиционно споразумение. Нали сте НЕкоалиция а сглобка. Трябва да се казва НЕкоалиционно или сглобково споразумение.

Управляват ни корумпирани, алчни и мразещи България продажни шутове, а ние търпим. В следствие на това населението ни се топи така, както се топят снеговете из зимните ни курорти. Неуправляемо.

Бацето се крие зад жени, и оставя начело на партията си само и единствено жени! А то па и едни жени... В момента 3/4 от световната сила - ЕС, Свтовна Банка, ЕЦБ, а и много други се ръководят от жени, затова и сме в такава криза.

Тия двете трудно могат да покажат по-селяндурски муцуни от тези на снимката...

Прави са! ГЕРБ трябва да разсече този гордиев възел и да спаси България от авантюристите и мошеници от ПП-ДБ!

Значи викаш, тези които ни вкараха в ямата и ни набутаха фалшив главен прокурор, подкупни съдии, направиха корупцията модел на управление, тези които строшиха и взеха бизнеса на една хамара фирми и лица, тези които създадоха 8 -те джудета, пепи еврото, оня нотариуса и още знайни и незнайни "герои" та само те можели да ни оправят. Баф мааму, то бива тъпотии но това троши тъпомера.

Да, спасителите ГЕРБ, с подкрепата на спасителите от ДПС... Чудно..!

Колко сте жалки ! Това трябваше да се случи преди 9 месеца ! Вече е късно !

Лудата помакиня в акция...

Точно така или коалиционно споразумение или избори. ППДБ ще ги е страх да отидат на нови избори,защото доверието към тях се срина и отиват в историята като НДСВ.

Нещо повече - ПП-ДБ влязхоха в парламента най-вече с анти-ГЕРБ риториката си. И пак са трети след ГЕРБ и Възраждане. Повечето от избирателите, които дадоха гласа си за тях, гласуваха не за "евроатлантическите ценности" (в общи линии - корупция, мизерия, продажичество), а против ГЕРБ (при които също се радвахме на корупция, мизерия и продажничество). Не мисля, че на едни извънредни избори излъганите да гласуват за ПП-ДБ ще повторят грешката си.

И ся кво? ГЕРБ от Некоалицията иска коалиционно споразумение. Могат да подпишат едно неспоразумение.

По-точно е а се каже, че НЕкоалицията иска НЕкоалиционно НЕспоразумение!

ГЕРБ и ДПС нямали корупционен багаж... Това сериозно ли?

Съвсем сериозно! След като Борисов не издържа на капризите и прекалените претенции на хората от Реформаторския изхвърли и подаде оставка на правителството два месеца преди изтичане на 4 годишния му срок медиите от кръга Капитал не спряха с необоснованите атаките срещу Борисов и ГЕРБ, като по този начин настройваха общественото мнение и след това използваха ефективно пандемията!

Ама ти вярваш ли на това, което си написал или са ти платили?

ППДБ отекоха в мръсния канал! На герп и дпс не им остава много - най-чного още 2-3 парламентарни избори!

Според мен можем да ги оприличим на заклещени кучета, сега е времето да се извади тоягата и да бъдат налагани докато се откачат от публичното съвкупяване което ни демонстрират ежедневно!

Тази от къде я изкопахте бри. Един немски журналист я направи луда "калинка" преди 3 години. Некадърна и бездарна. Пак ли такива ни предлагате да ни управляват?