Лидер на ГЕРБ-Перник строи частна детска градина в общинска

Родители от пернишкия квартал „Могиличе” се готвят за протест, след като единствената детска градина в квартала беше разделена на общинска и частна.

Обратно в новината

Коментари - Лидер на ГЕРБ-Перник строи частна детска градина в общинска | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко е в ръцете на номенклатурата.Не може да се прави това разделение в една сграда.Не допустимо е така да се взпитават децата от малки.Това не е демокрация.Държавните чиновници злоупотребяват с положението.

Дайте детската градина на Ковашки той ще ви уреди отвсякъде!

Ако щете бе перничани, и в София е така...частното подпомага държавното! Защото държавата няма пари..

Знаем бе знаем. Цветан Василев подпомогна държавата. Ето и в София е така.

Първа частна детска градина "Суджуче", отваря врати за малките перничанчета. Общината ни подари сградичка, вие ще ни избиете ремонта - заповядайте. Изберете опита - est има-няма две седмици.

Само за герберчета ли ще е? Тия суджуци не може само Бойко да ги изяде. Дори той не може!

Децата ако искат да ги гледат да носят суджуци, В държавата на Боко няма нищо държавно или безплатно - да се учат от малки!

Е как не я е грях тази да посегне на детската градина на дечицата в стремежа си да богатее докато е на власт. Да се задави дано!

ще прави след като лобисткия закон беше прокаран от съпартийците и, и държавата ще плаща и за частните градини и училища.

Гарантирано от ГРОБ - "суджук-гейт", калинки, загубено тефтерче, КТБ, Искра Фидосенко ... Това е ГРОБ! Заслужавате си го!

ТОВА СЕ НАРИЧА ПРЕЯЖДАНЕ С ВЛАСТ!!!ГЕРБ СА НЕНАСИТНИ!!!НАРОДЕ ОПОМНИ СЕ!!!

Ало дит-ници това крадене директно го пратете на главния шпек суджук за анализ,

Тя лидерката от ГЕРБ не строи,а заграбва общинска детска градина с помощта на кметицата ,също гербаджийка.Виновни са перничани ,че гласуват доверие на отявлени политико-икономически престъпници от ГЕРБ.Борисов ако е верен на думите си,моментално да ги изключи от партията си.Тези флюрци оставайки в партията му ще потвърдят мнението,че ГЕРБ е клиентска партия.

Така се управлява - стабилно се замезва със суджук!

Едната половина герберска частна градина,другата част ,цех за суджуци !!Слава на ГЕРБ!!!

Това са герберастите,когато и да им светнеш лампата все ще ги хванеш да в далавера и да крадат.Досега няма проверка,която да не ги уличи и това е в ситуация на пълен контрол над медиите.Трябва да се прекръстят на Партия на крадците.

Председателя на групата на ГЕРБ Румяна Гьорева има средства да наеме и ремонтира детската градина, а самият собственик - самата община - няма.. или не може...И след това същите родители, които плащат данъци на общината - ще са принудени да дават децата си в частната градина и да плащат по-високи такси на другарката от ГЕРБ. Абсурдна държава!

оплачете се на телевизията ! БТВ или Ново ще отсвирят герберските маймуни!!

Крадливата герберска мрежа е опасала България и изсмуква кръвта на народа - суджуци, стиропор, асфалт, бетон, фонтани, пейки, детски градини......

Ох суджук, ох кеф....

Какъв срам Господи!Какъв срам??Самозабравиха се!!Какъв индивид трябва да си за да посегнеш на децата!!!По всякакъв начин гоните населението! И...нямало безработица,да няма!Защото работеците са в чужбина!!

Щом е от герб то друго неможе да се очакв и значи много малко показвате от поредните му гешефти....

който няма пари за частна детска градина да си прави сметката къде се изпразва, има си уста и тя е за пртавилното изпразване. Куцо и сакато фърга в миризливата дупка и после ауууу какво ще правим с малките досадни ревящи и цвъкащи в памперса досади

гьонсурат!

Суджук, детска градина, кариера, посланик, министър, директор и т. н. ... за да го има ГЕРБ докато свят светува!!! -:)

Безскруполни и нагли . На местно ниво е така. Гладни въшки докопали се до властта- тъпи и елементарни, но с усет за личен интерес, криещи се зад партията. Същото си е както в предишния строй....пардон, по-зле е ...

Прости, нагли и мноого крадливи = на Гербаджии.

суджуци, къде детски градини,каква е разликата?Важното е резултата да е за активистите на ГЕРБ!

ОПИТВАТ СЕ ДА КРАДАТ СУДЖУК ДАЖЕ ОТ ВИНКЕЛИТЕ :)))

Е! Познах бе, Цурко, като ти казах, че на всеки 100 дни нов етикет трябва да слагаш, пък ти на цялото правителство беше готов да лепнеш етикета "суджук";) И вземи въведи най-накрая ред в партийните структури - че в стремежа си да се "изявят", направо се застъпват! Например, сега преди следващия ГЕРБ "Х" да се изяви, трябва да са минали минимум 10 дни от последната изява - в случая на ГЕРБ Перник!;)

След като и децата делите на гербави и другите, смятай каква дупка копаете на дъното в блатото на вашето невежество.

Суджуче и в Перник.

Кадровата политика на ГЕРБ е уникална. Подобни случаи вече може да надминават 40. После ги отлюспват и са чисти като момина сълза.

Целия прост и тъп български народ си ги избра и трябва да си ги търпи. А за тези дето пишат че са десни нали гледате филма за Кьосем, въженцето и хайде на оня свят. Това също е било през средновековието и тогава е била и така наречената демокрация.

Не е целият народ. По-голямата част НЕ са гласували изобщо или са гласували за други партии. Научи се да смяташ, не е трудно.

Думата ми е за ПФ (паричния фонд), който се корумпира и дискредитира пред целостния български народ за нула време!

Какъв цял народ е избрал ГЕРБ да управлява България при положение, че по-вече от 50% избиратели не гласуваха на последните порламентарни избори?

Лошото е, че бездействието понякога е по-лошо от действието. Така че, да, те го избраха всъщност, оставяйки твърдата му агитка, къде заради простотия, къде заради интерес и страх , да го избере.

Хайде на суджука! Кой не знае,че в всеки по-голям или по-малък град има местен феодал от ГЕРБ по подобие на Живко-суджука. Той коли,той беси. Без неговата благословия нищо не може да се случи. А Борисов се опитва да ни убеди, че за първи път чува за тия неща.

Бизнес модел -частни училища с държавна субсидия = изсмукване на държавния бюджет и невъзможност да се финансират държавните училища.БСП искаше да сложи край на тази практика, но парламента гласува друго преди един месец....В здравеопазването -същата кочина!Който иска частно -да не се надява на субсидии. Ако фалира -значи бизнес модела му е сбъркан!Ама гербаджии са доста алчни + невежи+ със съмнителна хигиена от морална гледна точка....Изобщо -набухай се в политиката,да си въртиш добре частния бизнес. Ако не си вътре, сергия да искаш да си отвориш -отказва ти се....Не така си представяхме капитализма другари от ГЕРБ!

Какво сте се "разревали" бе ... търгуват със СУДЖУЦИ, имат пари, реновират и строят .... СУДЖУКА е скъп СЕГА ....

С камъни ще ги гоним накрая крадливата напаст герб-дпс-бсп!

Гарантирано от гроб! Изберете си го пак!

Частната инициатива не трябва да се подтиска, а поощрява: разбира се че панелните таласъми искат да им е еФтино и ако може безлатно, и въпреки дефицита на градини отново протестират

А частната бизнесменка гербаджийка защо гледа да вземе вече построеното държавно и само да го ремонтира, ами не си построи сграда, насаждения наоколо, ограда, съоръжения и пр? Май и тя гледа да и е еФтино и безплатно,а?

Колко е гнусно всичко това, и майната им на всички, които превръщат това в проблем на една партия, очевидно е, че го правят всички и постоянно. Гнил народ.

Ами като този народ е гнил, великите и несравними партийци -гербаджии да се изнасят оттук и да си потърсят друг.

е ял от суджука ;-)))

"Видими резултати" нали това го пишеше на всички плакати и билбордове по време на избори.

"Гарантирано от герб" ще е...

ЕЛАТЕ В РУДАРЦИ ДА ВИДИТЕ КМЕТА ОТ ГЕРБ КАКВИ ЧУДЕСА Е СЪТВОРИЛ, НО ...ЗА СЕБЕ СИ ЕСТЕСТВРНО. ПО УЛИЦИТЕ СЕ СТИЧА ГНЯС ОТ КАНАЛИЗАЦИИТЕ ВЕЧЕ 3 МЕСЕЦА. ЖЕГА, СМРАД И ОЩЕ НЕЩО. А ТРОТОАРИТЕ? Е , ТЯХ ПАК ИМА,НО САМО ПРЕД НЕГОВИЯ МАГАЗИН! НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ИЗРЕЖДАМ ВСИЧКО. ПРЕДИ КМЕТА НА ПЕРНИК БЕШЕ ОТ БСП И НЕ МУ ОТПУСКАШЕ СРРДСТВА, АМИ СЕГА....ОТ ГЕРБ Е