Запечатана стая на ГЕРБ в парламента, дават я на ”Цензурата”

По заповед на Михаил Миков е запечатана стая на ГЕРБ в НС. Бойко Борисов обвини, че "кабинетът му" е даден на "четвъртия коалиционен партньор - Цензурата".

Обратно в новината

Коментари - Запечатана стая на ГЕРБ в парламента, дават я на ”Цензурата” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво, днес офисът, а утре на изборите - голямата му алчна уста, много добре,честито гербери, не повяхвайте...

Вижте снимката на един 100 процентов тъпанар! Добре я разгледайте!

Цитат: "В стаята на ГЕРБ работят лидерът Бойко Борисов, както и пиарите на политическата сила..." Мутрагена работел в кабинет! Боже мой, та той не може да пусне компютър, не може да напише един лист хартия!!! Сигурно има телевизор да гледа чалга певици или някое мачле. Може и да тренира дузпи...

колко ли си умен пък ти?

Миков... къде тръгна -назад към терора на комунизма?!? След всичко, което сторихте вие БСП---на България --- за тия 25г--след 1989г : ето---кредитните комунистически милионери,разграбването -- от алчните комунисти -- на строеното от народа богатство, харизването на БТК и ЕРП-тата на чужденци-от БСП,Симеон и ДПС- 2001г. -/срещу големи комисионни /--- и така докараха до колапс бедния българин с цената на тока---комунистически реваншизъм до дупка- дори метачките са комунистки??? МВР назначи свои кадри навсякъде и т.н. и ЕТО ЗАПОЧНАХА ВЕЧЕ С НАЦИОНАЛИЗАЦИЯТА НА СТАИ В НС /да вреждат ББЦ- не спечелили избори,но "ЦЕНЗУРАТА" е БСП-2/. ДО кога ще ги траем тия???комунисти???

Милиционерската простотия и първичност на боко нямат край. Луд умора няма!

Никога вече тиква няма да е министър председател. Стай не му трябват.

множественото число се пише с И а не с Й, такива като теб не могат да стъпят на малкия пръст на Бойко

Ще стане и министъри президен, а ти си мусор, брато.

тези от ББЦ, кой е гласувал за тях и кога, че ще имат каквото и да е парламента???!!!??? ЛУДНИЦА

В понеделник там отварям Лафка! Мая и Деница ще са продавачки, а Миков - бодигард.

А баба цецка сервитьорка!

СТанишев ще е лизачка-чистачка.

за стаята герберите са предупредени писменно преди 2 месеца, също и атакистите.атакистите освободили стаята ,а герберите се правят на моми ощипани и лъжат ,че били внезапно изгонени.лисна ми от манипулациите на борисов и обкръжението му.

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти. - Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят. "Магьосникът от Оз"

Да напрравиш ръст в икономиката по време на световна криза и след няколко години спад, предизвикан от комунисти - означава, че плашилото е дург. Всъшност БСП няма мандат без икономически спад в края. Чувал ли си тази трагична статистика? Плашилата са на Позитано. Това показва релаността. По постъпките им ще ги познаете!

Записвай си бат Бойко!! И след предсрочните избори ПОМНИ КОИ от Евродепутатите на ДПС са за ЗАТВОРА, от червените кхмири / Мая , Миков , СерГей , Моника , цялата юруш педи дружинка на СидерОглу, Доганчо /не бих го пропуснал/!! Позадвижете делото Христо Бисеров , !! Върнете делото за Костинбродските изцепки на Мая Манолова и Бареков в ДЕНЯ за РАЗМИСЪЛ!! ТОЗИ път АКО не ги набуташ по пандизите ПАК ще ти скроят шапката !! ВНИМАВАЙ!!

Точно неговите голи обещания за морал му изядоха главата и те го свалиха от власт! Ако всичко беше както го обещаваше предизборно...щеше да управлява до гроб! Амя нейсе - ОЧИ ГЛЕДАЛИ, ОЧИ ПЛАКАЛИ!

Бандитът Боко Тиквата , съвременен политически Изрод , непрекъснатао реве като путльо ! Вкарайте го в затвора и да реве там на мандалите ! В политиката за ГЕРБ място няма !

Овчарите да не би да имат кабинет? Борисов работи като овчар, по цял ден подкарва стадото от гербави депутати, ту вън, ту вътре. Блеят и играят по свирката му.

На Борисов не му трябва стая в парламента, защото не ходи на работа. Той стои 15 минути пред входа, за да го наобиколят микрофонодържачките и после отива в телевиите. От Нова и БТВ трябвада му дадат кабинет, защото явно там е работното му място.

...лошо..лошо..Борисов! много лошо почна да става около тебе. Накрая , големият шут и да те няма. Така стана и с другите, които си позволиха да лъжат този изстрадал народ. Но ти не си за съжаление..краде..краде та се забрави. То не беше рекет, не беше наркотрафик..сега може да дочакаш спокойно Йосан Сретич да те гръмне някой божи ден.

бончо ,сретан що ще гърми бойко?

Не само, че са му я взели ами повече няма да я види. И на изборите Бареков ще го надмине така, че ГЕРБ са наравно с АТАКА. Вероятно е дори да остане пета политическа сила. БСП "Цензурата" ДПС АТАКА ГЕРБ Това е окончателното класиране!

Ти си много болен. Време е за лекарството, за да не спиш пак в изолатора.

Добре е, че управлявашите до сега се занимават само с махленски простотии, че ако подхванат и държавата - става страшно.

+10

Малко му били 1,6кв.м. Много са му. Да му отпуснат 2кв.м в затвора, където му е мястото.

За затвора трябват доказателства!Защо не върнете"Народния съд"да се убиват и затварят хора,без съд и присъда.Така комунистите избиха от 44-та до 2009 г.над 300000 наши сънародници.Давайте.

Планът на Доган-Пеевски в действие.

"Партизан за бой се стяга.. Нищо старо не е забравено и нищо ново не е научено.Каква Европа,какъв 21-ви век?България,с тази терористична организация,Родена от "червеното знаме"свършва периодично,изправя се,тръгва отначало и пак,и пак,така 120 год.както каза др.Станишев"Признак на добро здраве"и тъпче на едно място.Другарите,устремно вървят напред-ятаци,партизани,организационни работници,управляващи,с помоща на създадени от тях сателити.Поредния ,такъв,е ББЦ- Бареков Бойко е Целта Не искам да живея и да плащам данъци на такава държава.Тъкмо потръгна,малко,при Бойко и ХОП-скочиха алчните хиени,които не се наядоха,не се накрадоха,не се налъгаха.Те не искат България,те искат всичко!!!

Хак, да ти е Бат'Боко. Следващия път ще знаеш как се оправя мъжко дупе!

Манолова пак е свирила на дудук...

Как партия дето не е участвала на избори става парламентарно представена? На Миков това ще му излезе през зад...

оо малоумни не е важно от кой я взимат бе ! важно и престъпно е че я дават на партия която не е участвала на избори и няма как да присъства в парламента ! това е промяна на вота !

Борисов не вижда ли че никой не го иска вече,и трябва да си ходи,но той е тъп като куха лейка и не може да го разбере,половината депутати му избягаха при Бареков,защото тиквата освен диктатура да им прилага друго не може.ОСТАВКА НА ПЛЕВНЕЛИЕВ И ФЪНДЪКОВА!!!

Ако един Борисов е виновен за всичко,нека да бъде наказан.Въпроса не е един или двама,въпроса е в морала,в нечистите цели,в състоянието на страната ни.Ако за,многото години в които живея в България,съм почувствал,че България се развива добре,не ме интересува на кого плащам.Целия живот ми мина,някой да ме лъже,че работи за мен/респ.за България/и да сме все бедна и нещастна страна.Бащите,на днешните ме грабеха,сега децата им,после техните деца.Драги,за крадените пари с които ти плащат,не бих си продал душата.Обичам България,ненавиждам престъпните крадци.

ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ НЕ СА ЗАБРАВИЛИ МИЛИЦИОНЕРСКИТЕ ХВАТКИ ОТ МИНАЛОТО.

lu4ka

Е то и ББ е червен милиционер. Пожарната си е към МВР.

дано да се наложи някой ден да трябва пожарникарите да ти спасяват къщата, и да ти кажат ти, че не заслужаваш

От това, което е направил Миков, ми е повръща. Това е на нивото на електората им - безнадежден упадък на ввичко човешко. Тези хора ще страдат много. Нямат шанс. До сега историята не познава случай като този, който да не е довел до небивали страдания хората, които са го предизвикали. Не визирам конкретно Миков, а цялото явление. Начело с патологичния лъжец и мошеник Станишев.

Напълно съгласен съм с оценката на електората им, бих добавил, че голяма част от него открито проповядват и държавна измяна - искат руски войски да влязат тук и т.н. Слава богу бройката на тоя електорат е минимална, при нормална политическа ситуация биха имали до 10-ина% от гласовете. Де да имахме или да бяхме имали нормална ситуация де. За нормалните 90% от гласовете просто имат грижата да не бъде допуснат никой до избори, предложените до един са все под контрола на КГБ мафията.

Не е ли правилно да се казва "дерИбей" , а не "дерЕбей"?

Комунисти не съм виждал, но анти-комунистите са тук, и са доста жалки.

За какво ви е стая, че не се сещам и без това не влизате в пленарна зала....

и за кво му стая на тоя илитерат Буда-нито знае да пише, нито да чете..Демек спокойно може да се чеше и в кулоарите на НС...поне докато ПАК ГО ИЗГОНИМ С КАМЪНИ!

Стаята му трябвала за да къркат там с Веждито, и да пуфкат с пурите. Важно занимание отвсякъде.

И твоят речник не блести от грамотност, така че не ни подхвьрляй помия по комунистически.

Това не е Парламент,а свърталище на престъпници,охранявани от хиляди полицаи.Защо само Бойко,защо С/у ГЕРБ.Нима те са виновниците за целия преход.Как е възможно да не се е явявал,Дудука,на парламентарни избори и да говори да негови депутати?Тези депутати,би трябвало,гласувалите за тях да ги отзовават,защото те не са гласували за несъществуващата,тогава,партия ББЦ.Всичко се върши подмолно,бързо и с много пари.България стана една кочина,а парламента две.Отвратително,партизанско,престъпно! На 25.05.ще ви покажем,че има и други начини да излезе истината наяве,може би,защото БКП=БСП не един път са показвали,че за тях няма морал,няма честност и подкрепяни с марионетките си могат да вършат всичко,което е присъщо на всяка терористична организация.

Тоя тиквар убива хора с гранатомет,"самоубива" хора по разни хотели,а те му запечатват стаята.Егати скалъпеното театро!

Една лъжа повторена, 1000 пъти не става истина? Само на такива, като Вас,повтарящи я казват,развален грамофон и ЛЪЖЕЦ?

Кое е лъжа бе, златен? Че нареди да гръмнат Чакъра с гранатомет или че Мишо Бирата даде фира след аферата Танов? Нагли сте!

Някой гербераст тука плака, що не публикували в дир-а изследването на медиана и написа едни лъжи - 30% за гроб... Е сега вече качиха и статията за изследването - и що да видим - гроб може да остане и от вън, хахах!

Мога много неща да ти кажа но всички от тях ще ги цензурират ПДР*С

Голям си баламурник ако вярваш на тия.

Управляващата шайка и шепата и малоумни поддръжници тук се отличават с изключителна простащина и ниска култура. Престарели и оглупели дебили, тъпи селяндури и необразовани примитиви. Това е електората, на който разчитат псевдосоциалистите.

описа герберастите, на мама милиционерчето неумно...

Много точно... Съгл. проучванията, това са индивидите, които гласуват за БСП. Ти очевидно си един от тях.

И този тъп,скапан,оглупел,дебилен електорат след 2 години ще прати Борисов при Фидосова в забвение

Доста точно,да не кажа перфектно,обобщение на ситуацията.И понеже в България простотията е в изобилие-заслужено последно място.Ментата,моля ти се...Бат'Сали,моля ти се...Гечев...Че и им се радват?!

И със стая и без стая на спукания ка*ут му е спукана работата!!! Ще има да бърше сополи на 25-ти вечерта! А от селяни, па макар и председатели, друго, освен селянии, не може да очакваме.

Дудука диша във врата на Тиквата. Ще го резне накрая изотзад и мутрата пак ще опищи орталъка.

Това не се ли нарича "самоуправство" на юридически език?! Мисля, че подлежи на тълкуване, съгласно Наказателния Кодекс. И този акт се осъществява със заповед от Председателя на Парламента?! Ако не ме лъже паметта е юрист по образование, а иначе ...

Самоуправство е ако дудуците сами сменят ключалката. В случая герберунгелите са предупредени от два месеца, ама не уведомили Рапона и сега оня грухти възмутено.

Умните мисли на Баце във фейса веднага ги публикувате,а за изследването на Медиана си траете,а?

1,6 кв. м. на депутат от ГЕРБ ли? Как го изчислява БУДА това нещо? Имайки впредвид, че БУДА ходи в НС само, за да даде няколко интервюта и да се снима пред медиите, след което изкарва депутатите си, за да не работи НС и тези 1,6 кв.м. са много.

Сега става ясно защо боко отчита малък разход за предизборна нагледна агитация. Явно е отделил много средства за драскачите по форумите.

няма логика в коментара ти

Логика има, това, че не я схващаш си е твой проблем.

Безплатно пиша за НЕВРОЯТНАТА прототия на комунистите. Пари да ми дават да спра, няма да ги взема и ще продължа да мятам за важно да споделя възмущението си, че на света има такова нагло, тъпо и издорено като българските комунисти. Те, бедността и простотията, възпитана в 70 години комунизъм, са разликата между България и цивилизования свят. Комунизъм без крайна уродливост няма, а днес БСП постигна еманация на уродливостта си. Плюя на този низък ген на човекоподобните комунисти, който е срам за човечеството. Избирателите на тези патологични лъжци са по статистика най-неуките и най-дните в България. Такива никоя нация не ги иска. Те са вредители и за нацията, и за себе си. 42 комунистически държави са доказателство за уродливостта на тези хора. Вички до една са най-бедни и най-прости за региона си.

Мятай, мятай... Глупаци от пещерен тип са българските анти-комунисти, прости, злобни, слепи.

Странно, но ако всичко описано от теб трябва да се въплъти в един образ, то най-точно пасва банкянския...

Много добре казано. Плъзнали са навсякъде, като хлебарки. Както бе казал един нов политик. Хахахах....

Добър ден ГЕРБЕРЮГИ.Спите ли спокойно или сънувате раирани костюми и небе на квадратчета?Златанов в пандиза за 3 години ефективно, кмета и зам кмета на Тетевен/от ГЕРБ/ в затвора.Зам кмета на Плевен/от ГЕРБ естествено/ в затвора.Зам председателя на ГЕРБ с 3 висящи дела.Председателя на ГЕРБ/агент БУДА/ бивш личен бодигард на ТОДОР ЖИВКОВ.ГЕРБ е престъпна групировка и поради това на 25 май ви качваме на БОЙКОМЕТА и ви телепортираме в Сахалин.Путин ви е определил място за новата държава ГЕРБЕРАСТИЯ

Цялото ГРОБ трябва да се запечата, а не така стая по стая. Всички в затвора, пък Тиквата нека се оплаква там на бай Ставри!

Kalin

Много хубава снимка сте избрали.показва една типична застаряваща мутра седяща сама някъде.........Празен поглед ,дебел врат, гола глава.....

Прав си,друго е млад соцоалист с червени прашки

Ееее, така е бай Бойко, КОЙ КАКВОТО САМ СИ НАПРАВИ, никой друг не може да му го направи, нали така? Политиката е висша дипломация, а не излагация и комплексарщина! Затова, защото у нас политици НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ИМА сред толкова ГОЛТАЦИ И ПРОСТАЦИ, затова ни е необходима ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА, без партии-крадливи и без безродни продажници, искаме ПРАВИТЕЛСТВО на независими ПРОФЕСИОНАЛИСТИ, които да направят от малка Б-я ИКОНОМИЧЕСКИ РАЗВИТА държава с просперитет!

Това може да стане чак тогава,когато има закони като във Китай и Северна Корея.Да забеляза че всеки обещава предизборно като Борисов преди,но никой не казва,ако не изпълни това което е обещал какво ще стане,и дали ще влезе във затвора,поради не справяне на задълженията си,и довел народа до мизерия,а за Фондовете да не говорим там всеки се надбягва със други кой колкото може повече да открадне,Пример Десислава Атанасова,цифра пари измъкнаха чрез фирма на мъжа и от Евро фондове,за ремонти на Болници.Някой хора станаха милионери за по малко от година,за сметка на гладният Българин.Близките 50г България няма да се оправи.

Кулският сеуянин вкара селяндурщината в НС. Никога подобна четворка идиоти не е сядала в президиума.

Не забравяй Цецка Цачева. Травестита се равнява на поне 20 идиота.

Наган, ти си кретен. Цачева ли е виновна за случая?! Всеки червен селяндур дава оценки и се прави на капацитет.

пуснете изследването на Медиана

Медиана: ГЕРБ - 33% БСП - 12 % АБВ - 9%

подгонил и май ще имате равен резултат.

Стига бе Мира! Вече нямаме печатница.

Много ще се радвам ако всички политици на прехода, заедно с ББ бъдат запечатани с усмирителни ризи в съответните тапицирани стаички на лечебната институция.

Тиквата излезе по голям Капут от Бареков,и по голям Фикус от Сидеров,абе направо Кончита Вурст:)

Кончита Вурст има много повече качества и визия от gangnam stayle!

Наистина е пълна с визия тая. От такава брадата педалска Европа нужда нямаме.