ГЕРБ към Радев: Не бързайте с разпускането на парламента

ГЕРБ предлагат новият президент Румен Радев да удължи живота на сегашното Народно събрание, за да може да бъдат разгледани предложенията от референдума.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ към Радев: Не бързайте с разпускането на парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЧЕТИРИ МИЛИОНА ИЗБИРАТЕЛИ СА БИЛИ ПРОТИВ А ОТ ГЛАСУВАЛИТЕ ПОЛОВИНАТА ВЕЧЕ СЪЖАЛЯВАТ .СЛАВИ ДА НАПРАВИ ПАРТИЯ И ДА ВИДИ КОЙ Е.ОТ ТЕЛЕВИЗИЯТА ДА ПРИКАЗВАШ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ НЕ Е ЧЕСТНО.ТОЙ ПРОСТО НЯМА КАЧЕСТВА ПРОСТО СИ Е ЕДИН ВИНЕТУ

Цецо този път почна да говори пълни глупости. Имаха възможност да прокарат каквото си искат на времето. Правеха се на велики сега да го "духат"! Радев е мъж на място и знае как да постъпи. По моемо той ще направи точно обратното на това, което иска ГЕРб за да покаже на тези, които го предпхочетоха, че не са се излъгали. Така би постъпил всеки разумен и отгворен политик в момента.

Много добре знаят ,че никой няма да ги подкрепи в парламента ,та нали "той вече е изчерпан от съдържание" ,един път така ,другият път иначе ,като на грънчарят дръжката ,както му е изгорно ,аман от демагогска сган !

Сетила се Мара ама кога Тодор я побара !

Я кажете ,недраги ми гербаджии ,колко заседания на НС провалихте.И за това вземахте заплати.Да сте работили.Сега ми се разработихте.Сетихте се ,че много от вас , това сладно място няма да го видят вече.

ХОРАТА ГЛАСУВАХА НАЙ-ВЕЧЕ ЗА 1 ЛЕВ СУБСИДИЯ , И НА ВТОРО И ТРЕТО ДРУГОТО.ПЪРВО ДА СИ НАПРАВЯТ ПО ЛЕВЧЕ НА ГЛАС.Б.Б. КАЗА НУЛА ЛЕВА И НА ТАВА СМЕ СЪГЛАСНИ - НАПРАВЕТЕ ГО.

А....И ЩО ???

НА 23.01 2017 Г. Г-Н РАДЕВ ЩЕ ВИ ПУСНЕ ПЕСЕНТА: ПОСЛЕДЕН ВАЛС ЗБОГОМ "ЛЮБИМА"

ТОЙ ДЕЗЕРТЬОРА РУМЕНЧО ИМА ТОЛКОВА ЛЮБОВНИЦИ И ШЕФКИ, КОЯ ЩЕ Е ТАЯ ЛЮБИМА. ЩЕ ВЗЕМАТ ДА СЕ ОБИДЯТ Я НИНОВА,Я ЙОТОВА И КАРИЕРАТА МУ БЪРЗО ЩЕ БЪДЕ "ПРИЗЕМЕНА"

ПЕСЕНТА ЩЕ БЪДЕ ИЗПЪЛНЕНА ЗА ГЕРБ.

АКО НЕ ЗАЧЕТАТ ВОЛЯТА НА ХОРАТА И ПО 6-ТЕ ТОЧКИ ОТ РЕФЕРЕНДУМА

и референдума е нелегитимен поради ред причини най-важната няма нужния брой гласове и бюлетините нямаха нужната защита!

"Не бързайте с разпускането на парламента" - ама като изпапахте народните пари шо ке праим ???

Слънцето е в ТВОИТЕ КОСИ, можеш със ръка да го докоснеш.... тра ла ла

една ракета в пърламента и ще им удължат посмертно живота. 240-мъченици се мъчеха да затрият БГ.

Комуноидите газ пикаят . Страх ги е от мажорирарния вот и бягат като дявол от тамян. Двете каки ще накарат Радев да провали гласуването за мажоритарния вот. Тогава Слави ще накара хората да излязат на улицата и да защитат правата си - 2 500 000 души.

А герберастите, пардон либерастите, се чудят какви тарикащини да измислят само да са още малко на власт, че да заметат всички следи и ако може да не попаднат в кауша! То не бяха мъките на Плевньооглу, сега на Цвъчко, и накрая и природата срещу тях! То у нас никога не е имало зима, сняг, навявания! Все някой им е крив! Да се махат!

ХОРАТА ГЛАСУВАХА НАЙ-ВЕЧЕ ЗА 1 ЛЕВ СОБСИДИЯ , И НА ВТОРО И ТРЕТО ДРУГОТО.ПЪРВО ДА СИ НАПРАВЯТ ПО ЛЕВЧЕ НА ГЛАС.Б.Б. КАЗА НУЛА ЛЕВА И НА ТАВА СМЕ СЪГЛАСНИ - НАПРАВЕТЕ ГО.

Понякога съм сигурен че мога да убия някой политик... И съм сигурен че тоя от снимката ще е втория, след оня от Банкя.

Чудесно нека да започнем с намаляване на субсидията за партиите на 1 лев!!!!!

"Над околийският началник стоеше обласният,над обласният-министъра,над министъра -правителството. Над правителството-мафията-невидима,всемогъща,безчовечна!" Д.Димов-Тютюн,1951!

То удавника и за сламка се държи.

зА вЕСЕЛА лЕЧЕВА НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ. АНАДЪНМУ

От BTV нищо не казват ?!

Аут на БКП/БСП. Да стане Герб, да седне БСП. Така ли каза Герб? За комунист глас не даваме. зА БАТЕТО СМЕ ! сТАНИ АЗ ДА СЕДНА, НЕ ДАВАЙ БАТЕ, ПОЖАРНАТА КРАДНЕМ И ТРЪГВАМЕ КЪМ СОФИЯ НА ЖЪЛТИТЕ ПАЛЕТИ... повръща ни се от популизъм на бкп бсп, абе изписва ми в търсачката ахмед доган почина вярно ли е или не, не ни пука, молим се за здраве, ние сме с ББ и сме на запад, ББ жив и здрав, без теб е скучно. Фенки сме ти - и мъже и жени... Не харизвай на бсп нищо, че ми се повръща от тях. Много богати и още искат. Да седнат на дупетата си. БКП=капиталисти. Бай Тошо не е живял в тези замъци, и в момента говори някоя спортистка ... Има пари. Да си ги яде и в ъгъла... АУТ БКП ` БСП !

Цуци иска още да цуцка

ааа шайката бандити начело с Боко и Цоко...ТОЙ пък щял да се връща във властта голям смях....

Защо ли правим избори?

"Цветан Цветанов открои като основен приоритет за парламента темата за мажоритарното гласуване", Това ли ви е гербаджии задача номер 1 за съсипаната и от вас България? Да се угоди на чалгаджииския шоумен??? И с предлаганата антидемократична с-ма пак няма да спечелите изборите!!! Зомбирания ни народ вече излиза от упойката!

АААА! ОООО!

ВИЕ НЕ СТЕ ГЕРБ А КОПРИВА ОТ ОНАЗИ ДЕТО И ЦЯЛ ДЕН ДА Е ВАЛИ ДЪЖДА ПАК ЖИЛИ .

ЩЯХ ДА ТИ ПОВЯРВАМ ЧЕ СИ ЗАГРИЖЕН ЗА РЕФЕРЕНДУМА АКО СИ БЯХТЕ ГЛАСУВАЛИ ПО 1 ЛЕВ.НА МАЙМУНА ПРИЛИЧАШ И ТАКИВА СА ТИ И ДЕЙСТВИЯТА.

В деня на изборите този боклук трябва да е окован във вериги. Да не се докосва до изборите.

ДАЖЕ ДРУГ МУ ПИШЕ ФАКТУРИТЕ! И ПОСЛЕ ВИК НИ ГО НАТРИСА В СЪДА ЗАЩОТО ЦЕЦОВИЯ ДЯДО ВЗЕМА ПО 10 000ЛВ МЕСЕЧНО И СКОРО ЩЕ Е ГОТОВ ДА ПОКАЖЕ ЗАВИДНИ ДОХОДИ И ЩЕ ДОКАЖЕ АПАРТАМЕНТИТЕ КОИТО ПОДАРИ НА ЗЕТ СИ ???????????2 А ВИЕ И НИЕ ЩЕ ЛАПАМЕ МУХИ ПО НАШЕНСКИ???? ДАНО РАДЕВ ГО ОПРАСКА ТОЯ И ГО МЕТНЕ НА СЪД..........

Народът е казал-гарван гарвану око не вади!

ТИЯ КУХИ ЛЕЙКИ СЕГА АКЪЛ ЛИ ЩЕ ДАВАТ НА ПРЕЗИДЕНТА? ЕЛЕ ЦЕЦО !НЕ БЕ ПИЧ ТИ ЩЕ СИ НА ТОПЛО СКОРО, НО ДАНО НЯМА ТАКИВА ТЕЖКИ ЗИМИ И ГОРЕЩИ ЛЕТА......

Несериозно е Цветанов да иска това, а още по-несериозно е ген. Радев да не го приеме. Поставиха му клопка на фатмака и той колкото и да е тактик влезе в нея. Каквото и да направи и измисли бъдещия президент, няма да се съобрази с народното желание. А глупаво е да смятате, че основните лица на партиите ще са други хора. И Цецко и Бочко ще са си в новия парламент, поне за толкова имат подкрепа. Омразата и реваншизма на половината хора тук ги прави слепи и наивни. Няма за момента политическа сила, която да може да измести ГЕРБ на 3-то място, това е истината и трябва да разберете, че който ви казва друго значи ви лъже. Но аз вярвам, че хората които повярваха, че ще ни оправят за 300 дни, че президент може да е Жорж, че Кашпировски и Норбеков са най-добрите лекове срещу рак , ще дадат тласък на събитията. Както някой бе казал: - Трева винаги ще има , ще има и кой да я коси. Жалкото е , че има и други. Но всички кървави и тежки исторически моменти са причинени от тълпата, която не иска да допусне, че има по-мъдри, и знаещи от нея.

НА ЦЕЦО ДЯДО МУ ВЗИМА ОТ" ВИК "ДРУЖЕСТВАТА ПО СТРАНАТА ПО 10000лв. месечно.САМО ПИШИ ФАКТУРИ.

Ма той може ли да пише?

към интригентните! защо хората обичат бати Бойко, а не ???????? и вярно ли е, че още се подслушват не само престъпници, а и еродирани не крадящи хора например юристи, адвокати, доХтори .... В очкваненнн ха бакОлАм, абе мунчо Бакалъм

Ти май взе да пишеш като Дървосекача?! Оня дето все подскачаше с двустъпковата ръченица. Забравихте ли го или той мина в небитието? Как, горкият, не дочака връщането на Генерала и БСП на власт! Да го оплачеш, зер!

Обикновени келеши!!!Ама те не са виновни!!!

Миличък госин Цветанов, не се обръщай към Радев, а към Б Б. Той не трябваше да подава оставка. Сега вече е късно за китка..........

Изпуснахте ме, сега гонете дивото!

Дано Радев не слуша гербаджийските идиоти, защото после ще го обвинят в нарушаване на Конституцията.

А какво стана с народната воля за мажоритарни избори? Нали другарят Радев е надпартиен и е обединител на нацията? Ако разпусне НС, мажоритарни избори няма да има, значи другарят Радев ще игнорира желанието на народа?

за да се приеме референдума! Щом ще си играем със бройките тогава да вземем да направим референдум за АЕЦа и за Турция да не влиза в ЕС! Спомняш ли си на някои им липсваха 5000 гласа! А ако се отворят и се преброят бюлетините отново за референдума да не излезе че са подписвани от един и същи човек! Бройките да не им излезнат и повечето да са гласували с НЕ за мажоритарна система! Има си конституция драги там ясно е написано! Да не си бе подавал оставката ИДИОТА ОТ БАНКЯ!

Само, че на референдума имаше още два въпроса, които "минаха" със същото мнозинство. Обаче всички ги премълчават, особено този за субсидиите на партиите. А това можеха да си го гласуват спокойно ГЕРБ-аджиите.

Радев да върне Цветанов в затвора. А Борисов да се разследва за случая с Мишо Бирата.

И това как кореспондира с подадената от премиера и баш гербаджия бб оставка? Ако имахте намерение да свършите нещо от това дето искате сега да си бяхте управлявали. Никой не можеше да ви спре. Ама не ви отърва. Щото засилихте държавата към под дъното с тия заеми и безмислени харчове. сега трябва някой друг да опере пешкира, а вие да дигате гюрултия отстрани и да се надявате на същия платен протестърски сценарий за да се върнете отново на бял кон. После пак ама те другите са виновни за една година , а не ние дето сме от 10 и те така....

Защо ви е страх от мажоритарни избори?

Защото политиките в една държава се правят от политически партии. Не от търговски дружества и мафиотски организации. Коалиции се правят след избори. При това от партии които нямат противоположни цели.

Абе защо, като стана въпрос за мажоритарни избори, другарите се изнервиха и го усукват? Нали искате мажоритарни избори, защо сега се дърпате? Ето на, Цветанов иска НС да се съобрази с народния вот на референдума, а вие го плюете?! Човекът иска политиците най-сетне да се съобразят с народа, какво лошо има? Да разбирам ли, че другарите всъщност са ПРОТИВ мажоритарни избори? Защото от коментарите излиза точно така - плюят по човек, решил да зачете народната воля.

Всичко е много добре нагласено, организирано и планирано театро. Правят се, че не го искат за да си помисли народа, че са уплашени, че нещо ще се промени. Докато реално нещата са организирани така, че на следващите избори били те мажоритарни или не ще са същите в парламента.

Цветанов иска да има мажоритарни избори съгласно народния вот, а явно някои ги е страх от това. Ясно е кой и защо се страхува.

Ако толкова са искали да ги гласуват до сега да са го направили. Какво чакаха толкова време? За удобните им неща краля Тиква им казваше как и кога да натискат копчетата, но явно това не им е много удобно? Следователно единствената цел е да се краде още. Аре омитайте се!

ОООО Г-Н ЦВЕТАНОВ, ТЕ ЩЕ БЪРЗАТ, БЪРЗАТ,БЪРЗАТ ДА СЛОЖАТ ЧЕРЕН КРЪСТ НА НАРОДА СИ,ЗАЩОТО КАЗА ДАДАДА НА РЕФЕРЕНДУМА.НА ТЯХ НЕ ИМ ОТТЪРВА ДА ИМА МАЖОРИТАРНА СИСТЕМА.

Като ГЕРБ иска това нещо, защо Бойко подаде оставка? Тоя Цветан е доста тъп!

АКО ЦЕЦО ВЛЕЗЕ В СЛЕДВАЩИЯТ ПАРЛАМЕНТ ОТИВАМЕ ПАК НА ИЗБОРИ.НЕ МУ Е МЕСТОТО ТАМ.

Не ни ритай канчето сега !

този физкултурник доста се е изплашил, какво ли ще работи горкичкия като загубят изборите, не разбраха ли че хората на искат повече тези тъпи мутри да ги управляват???

ЩЕ РАБОТИ В НАЩО СЕЛО КАТО ДАСКЪЛ ПО ФИЗИЧЕСКО. КМЕТО МИ Е ПОДГОТВИЛ 520 лв. заплата.НА ЦЕЦО ДЯДО ВУ ВЗИМА ОТ" ВИК "ДРУЖЕСТВАТА ПО СТРАНАТА ПО 10000лв. месечно

майка ти и тя ще разбере някой неща със задна дата ма скоро много скоро ще е .....594

анонимни мишоци вика, а ти какво бре да не би да не си анонимен, такал и те е кръстила майка ти Фатална Грешка? Сериозно ли? И така изглеждаш може би? верно майка ти сигурно се е отрекла от теб и те е изхвърлила на улицата и сега защитаваш физкултурници, които крадат на поразия....

Американският обществен критик и хуморист Хенри Луис Менкен, определя демагога като "човек, който проповядва доктрини, за които знае, че са неверни, на хора, за които знае, че са идиоти."-Уйкипедия

Абе дрогаре, Нали ревахте, че били прецакали референдума на бастуна, а сега, когато искат да се въведат мажоритарните избори, вие квичите. И вие не знаете какво искате. Май се усетихте, че едни мажоритарни избори може да ви видят сметката, а? И потенциалните ви партньори от Хатака, партията на агент Иван и прочее руски кавали, ще обикалят около парламента като гладни помияри, а? Няма да квичите, сами си го начукахте, като пуснахте бастуна на пързалката с тоя референдум. Да сте мислили, когато му беше времето.