ГЕРБ отвърна на уволнението в "Пирогов" с бойкот на пленарната зала

Депутатите от групата ще участват само в заседанията на НС, свързани с конституционните промени

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ отвърна на уволнението в "Пирогов" с бойкот на пленарната зала | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

SS-Nebel

Отрязаха ви едно от пипалата, а? Гнусна паплач!

Слушам гербаджиите и не мога да се съглася с техните аргументи. Едно е управляващото мнозинство да съгласува помежду си назначенията, които се извършват от парламента. Съвсем друго е една партия да поставя ултиматуми на друга партия, защото някакъв министър е взел определено кадрово решение. (Тук няма значение кой е крив и кой е прав – министърът или шефът на „Пирогов“.) Тава действие на ГЕРБ дори противоречи с разделението на властите. Друг е начинът, по който нардоните представители контролират изпълнителната власт. Той включва парламентарен контрол в зала, изслушване в парламентарна комисия и като крайна мярка – искане на оставка на съответния министър. Но едно действие от типа на „на ти си куклите, дай си ми парцалките“, което да блокира цялото парламентарно мнозинство, само защото е засегнато някакво „наше момче“, е абсурдно. В крайна сметка, ако един министър трябва да пита някой друг за всяко свое административно решение, то какъв министър е той?!

Не забравяй,че това правителство беше създадено при много условия и едно от тях беше,че партиите,които го създават ще обсъждат важните решения помежду си преди да ги изпълнят.В случая ПП-ДБ не се допитаха до ГЕРБ,защото знаеха,че ГЕРБ ще откажат,А ГЕРБ ще откажат защото болницата от една година работи добре,работи на печалба и няма никаква причина да се променят сега нещата.Цялата работа е отмъщение заради корумпирания сътрудник на Тагарев.Припомням,че този директор на Пирогов беше назначен от Кирил Петков след уволнение на предишния директор,който беше от ГЕРБ.Защо според тебе Дянков сменя човека на Петков,след като той действително работи много добре,болницата носи пари и т.н.Каква е ползата на ГЕРБ да защитават човека на Петков и защо до този момент само Петков не се е изказал по Въпроса.Най накрая защо НС и депутати се занимават с този проблем.Ами защото Денков и неговите хора се отнесоха.Сменят който си искат и когато си искат без обяснение.Колко време ще мине докато обяснят на НС мотивите.По стар български обичай нищо след това няма да се промени.Трябва нещата да се съгласуват преди уволненията,а не след това.Точно затова праивтелството действа по този типичен за БЪлгария начин.Всяко чудо за 3 дни.Но тука става въпрос за сериозна болница,този медицински персонал трябва да бъде най накрая оставен да работи спокойно,не може всяка година политици да упражняват натиск и да създават напрежение върху тези хора с уволнения.

работи на печалба с 31 млн лева загуба? Ибах тая печалба, момче!

Ф за гробарските мафиоти, Ф за агентите от ДП, ПП, ДПС и секви други пки. Ф на цялото ви събрание, Вие сте скапани слуги на посолства и собствените си слабости.

Ще назначат Мустафа Емин за шеф на Пирогов.

Колко мило! Другарчетата от сглобката, мутрите и службогонците, се изнудват взаимно. Уау!

Глупаци , ритайте ги тия наглеци . Съсипаха страната.

Сега е момента Денков да си подаде оставката.

Дай ми , мале, тенката пушка.... ке ги тепем всите !

Тъпа краво, не виждате ли,че наглеците от ПП се ебават яко с вас? До кога ще ги крепите? Ще духате супата на следващите парламентарни избори и колкото по-далеч са те, толкова по- малко ще спечелите. Не вярвайте на продажните социолози,че ще получите повече гласове от преди.

Ще се крепят един друг, докато Мунчо е на власт. Той е лепилото на сглобката!

.. мутрата е застрашен от посолството да не попадне в магнитски -3

Деляне, Делянеее, мина вашето време!

От ГЕРБ не са коректни и последователни. Един министър трябва да бъде оставен да работи с хора на които може да разчита - приемаме че това е така. Обаче ,когато вътрешния министър сменя началниците на 18 областни града и Кирил Петков му търси сметка защо го прави...това за ГЕРБ е проблем.Казват вътрешния министър трябва сам да си избира кадрите. Когато обаче здравнив министър прави рокади в болниците за които той отговаря...това пак е проблем за ГЕРБ. Какво излиза ...Вашият министър може да си први каквото си иска а другите министри трябва да ви питат. Е няма как да стане. Винаги съм казвал че в партия ГЕРБ са изключително прости хора с едно или две изключения. Такива баха навремето депутатите от АТАКА

Партията на г-н Бойкот Борисов, какво др. да прави освен да бойкотира.

Има герб и ДПС има проблеми за България,няма ги всичко тръгва на пред..

Шилo

ГЕРБ са абсолютни дебили! Много искат схемите им да продължат, ама не става, мина това време. Когато защитаваш крадци, и ти самият си крадец!

Ще се посърдят малко като малките деца и после ще се върнат в стаята пред телевизора при батковците. Истината е, че ПП/ДБ са тези в по-изгодното и доминиращо положение, в контекста на цялата геополитическа обстановка, те отлично го знаят и направо си се е....т с Герб. Пеевски и Боко плямпат само за телевизията, а ПП реално си колят и бесят за почти всичко в държавата.

се оттеглят напълно, тогава какво правим? С 62-ма депутати трудно се печели доминиращо положение!

Ето това е правителство-сглобка. Нали много го искахте. Сега не мрънкайте.

Това е резултатът от малоумния вот и бездействието на негласувалите. ГЕРБ си купиха изборите, да са 1-ва политическа сила, уж всички ги мразят, ама е дрън-дрън. Според мен шефа на Пирогов, прави разни далавери в полза на ГЕРБ (както стана ясно, че вътрешния министър прави чадър на ДПС и ГЕРБ). Въпросът е кого ще сложат да управлява Пирогов и дали няма да има "стани да седна".

всичко почна да ни идва в повече.

Хубава работа , ама българска. Все за нещо ще се разсърдят, ще се напсуват, ще се скарат, ще се мразят. Ако не са САЩ и ЕС ще се и избием с македонци, сърби и турци, както Русия и Украйна, Жалка история.

Магистрала - касичка КПП - касичка Болница - касичка ....

Атанасова, спокойно. Още утре ще има механизъм еее ти пък. Ще му се обадят на Шефа от Козяк и виж как ще се сетите че има механизъм. Не мой тъй. Сега за някакъв директор на болница да се поставя на изпитание евроатлантическата ориентация. Ми то на ко ше се опре правителството а? Току виж паднало и той Путин само туй чака !!! Детска градина.

Г-н Председател на НС,щом не искат да работят депутатите от мутренската партия не им начислявайте тлъстите заплати,които ние им плащаме!

Долни крадливи мутри или работете за държавата и народа, който ви плаща заплатите или баста от НС. Обикновения данъкоплатец иска депутатите да работят за благото на народа,а не заради ЕГОТО на банкянския бек.

евтин театър за отвличане на вниманието на Сглобката, докато Свинята си пазарува Лукойл!

Както беше обяснено, тука порциите ги разпределя само г-н почетния председател. Сега заради козяк дойдоха някакви пепедебили, които искат просто да грабят, без да спазват установения ред! Това няма как да стане!

Споко. Галя от посолството ще ги върне още утре.

Какво още трябва да се случи, че Борисов да отсвири идиотите ПП/ДБ. Толкова ли не разбра ,че тия са малоумници от класа начело с Киро Идиота, Асен Мошеника, Искренчо Митев невменяемият и другите завършени олигофрени. Държавата е оставено в ръцете на тотални профани.

само 2 неща - да изчезнат Посолството и Магнитски

Защо тия дават да ги таковат вече 7 месеца? Нагласят промяна в конституция за частта със служебните правителства назначавани от президент. След три месеца взимат правителството с ротация. Назначават си своите хора и чупят сглобката. Тяхното остава за служебно - profit.

Представям си острова на който са избягали и как си убиват времето. Следобед като намали жегата, Бойко и Пеевски се мятат в джипката. Бойко кара, Пеевски е до него, а в жапка кюлчета и пачки. Качват Христо Иванов от зад и почват да го развеждат, по частната им магистрала около острова. На определени места Кирел Петков, Лорер, Асенката се правят на угрижине граждани. Бойко набива спирачките и вика : Набори какво става ? Киро се оплаква, че на Лена гащите били скъсани и трябвало пари за нови гащи. Лорер търси работа на Жената. Бойко слуша с интерес, после Пеевски им подава по една пачка или кюлче и отпрашва с мръстна газ.

Пак ще трябва да има събрание на Козяк

Как така няма да работят тия тъпи уроди? Тук въпроса не е само в това че лапат огромни заплати, а още и в това че те са избрани за да работят. Отказа им да работят и поставяне на условия как ще работят са противоконституционни и всички такива боклуци трябва да бъдат освободени от депутатските места и вкарани в затвора за измама, изнудване, самоуправство и заплаха за националната сигурност. Намерили си повод боклуците да си празнуват от сега. Записвайте се за канала ми в телеграм "https://t.me/pprazum за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни, въпреки усилията на ЕС и САЩ. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога

Това го няма и в Африка! Отказвали да ходят на работа докато някой не им играе по свирката?!

Дали са на работа или не, скандалите и цирка си вървят. Нашето не се губи - хляб и зрелища. Жалко за държавата.

Трябва да се направи сглобково споразумение за управлението на страната, което да е одобрено от страните и разписано. Няма ли такова споразумение, няма да ги бъде, управлението ще е хаос, куче влачи, диря няма! Не можеш да очакваш политическа подкрепа по принцип, само защото си готин или умен!

Една окосмена и една обръсната!

"- Изглежда, че не Денков, а някой друг взема решенията", заяви Десислава Атанасова.

И аз бойкотирам да ходя на работа и да си върша задълженията, защото не ми харесва, че колегите ме гледат накриво!

И сега уволнения изпълнителен директор на Пирогов е същата гербава калинка , както и по-предишния Асен Балтов,който стана и депутат от ГЕРБ,както и другият слуга Костадин Ангелов бивш директор на Александровска болница, а сега депутат от ГЕРБ. Сега не знам как е, но по времето на ГЕРБ тези директори в кавички получаваха на месец по 100000 лева и то в държавна болница ,което в рамките на годината си беше една улучена шестица от тотото в размер на 1200000 лв., а самите болници ги оставиха в окаяно състояние и дефицит на медицински персонал.

Егати селендурите дошли от пич. а си майчина да ми дава акъл!!!

Светлини! Музика! Действие! На сцената да излязат актьорите! Дами и господа! Ladies and Gentlemen! Mein Damen un Herren! Да видим дали ще позная?! ПП-то се правят на управленци! ГЕРБ подскачат насреща и играят "контра"! Следват изявления, декларации, групови посещения при терапевт, гостувания в сутришни блокове и актуални предавания. Следва обаждане от Посолството. След това "лидерска среща", на която се постига "съгласие". Накрая сядат и се прегръщат. И така до следващия път! Слагам 20 лева!

Ебават мамата на лук ойла, пеоменят конституцията да ни довършат и кой от къде в по островите

Няма кой да заложи срещу теб тук - то е ясно като бял ден, толкова са прозрачни от политическият "елит" вече .

Въпросът е докога ще търпим този цирк? Преди беше смешен. После стана жалък. Сега вече е отвратителен. Не забравяйте, че тези хора си играят с живота ни.

ОСТАВКА!!!

ГЕРБДПС вече са една партия с лидер Делян Пеевски. 10 години се криха и отричаха. Кога ще си признаят?

Тази сглобка е най лошото за БГ................ОСТАВКА

Я, бързо някой да провери ФБ статуса на Лена Бориславова, парапетната невеста дари не е издиктувала нещо на мъжа си. И не говоря за рогатия, оня е по ротация, за безкислородният космонафт говоря.

Сглобката е урод сглобен в посолството, който изяжда България. Целият спор е откъде и кой да краде. И после по островите. За Бойче обаче трябва остров с магистрала, да си кара джипката по нея.

Какви решения могат да се вземат от недоносено и нестандартно

в сглобката мирише като на деса путката

Yann

Ауууу. Отврат! Пфуууу, направо си го представих бе човек! Излизам на въздух!

Yann

Абе тая какво се прави на ощипана? Кадрували? Ами махат вашите кадри, дето ви осигуряват огромни доходи. Лошото е, че вместо да слагат специалисти, те просто подменят вашите с техните говеда. Демек, ние пак ще сме вътре. Всички сте за затвора!

Дрън-дрън....Довечера Галка от Посолството ще им набие канчетата и утре пак ще защитават заедно "евро-атлантическите ценности"...

Бацето със чекмежака у посолството го тракат

А разтурите сглобката, а изгарят задниците на Борисов и Пеевски! Никола Вапцаров казваше :"Какво тук значи някаква си личност?" И умря за идеите си и България. А сега депутатите от сглобката продават съвестта си и държавата заради "някаква си личност" и собственото си благополучие.

На снимката : селянията ръководеща страната много години докарала я до крах !