ГЕРБ оттеглят кандидатурата на Красимир Ципов за председател на ЦИК

Лидерът Бойко Борисов постави въпроса: Кое налага изборите да са на 11 юли?

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кво стана? Умните и красиви ще правят избори.

Браво, Бойко! Схвана им плана на тия долни играчи. И аз още вчера си казах: "Това е капан, за да обвинят ГЕРБ, ако иборите биват касирани."

И брутално незачитане към българските патриотични чувства на хората.

jingiby

Това ми прилича на маневрита на Перуката в БФС: тука има- тука нема....

Много добре че оттеглиха кандидатурата. То беше толкова елементарно да се види ,че това е капан, защото знаят че такъв изборен кодекс води до провал на изборите.

Леле Страх, а големи ги вадеха и и Мая и Чалгаджията и Да Бъпгария

Бойко, я предложи Мата Хари за шеф на ЦИК. От цялото ГЕРБ тя се оказа единствения мъж, на който може да се разчита, че ще свърши работа. ПАВИАНИ ! Засрамете се !!!

Герб са се запътили към дъното със страшна сила. Не знам дали може да отеглят така кандидатура. Има си закони. Пълен смях...

Още ли си мисли че е в позиция да диктува дневния ред на дъпжавата? След вчерашния скандал в комисията...още продължава...

Мутро, ке правиш това, което се изисква от закона. Никой не е над законите.

Примати на маса...

Това решение тулупа да не го взе от къщата в Барселона?

Първо Б. Борисов да излезне пред хората и новото правителство, да ги погледне в очите и тогава да си казва мнението.

Горкия, принуден е да поема отговорност. А вместо това можеше да обикаля из България с джипката и да ръси (ограничения си) акъл и (нашите) пари. Или можеше да рита мачле и да ма мачка ушите на някоя мисирка. Не е лесно да се носи отговорност ей, не е за всеки тая работа.

-Тати, остави ме. Не ми се спи! -Ако не заспиш веднага, ще ти пусна брифинг на ГЕРБ! И детето заспа на секундата

Ами, да. Толуп си. Сам си го казваш.

Заслужилия артист Бойко Борисов, отново играе в неговия филм. Отново реве. Много го е яд, че не може той да удря с жезъла и да излизат искри. България натежа от неговото присъствие, отече, като рана от кърлеж. Кърлеж е Б.Б., тлъст и токсичен.

Ами не, пак ше ги прави тулупа.

Лудият Милиардер Боко Тиквата се пита : Защо изборите са на 11 Юли ?? Но не казва...Защо Не !! Преди 10 дни Тиквата пророкуваше как ..Всички щели да Отнемат на ГЕРБ , председателството на ЦИК ,което Тиквата ревеше ,че им се Полагало !!! Днес когато ГЕРБ ..Получиха председател на ЦИК ....Говорящата Тиква ... ...вижда в това....КАПАН !!!??? ГЕРБ и Членовете-съучастници на тази Мафия ще бъдат Наказани!

Джибитко, джибитко, по-добре не казвай нищо, поне няма как да се изложиш. Мълчанието е злато, това и нощното шкафче го знае.

само преди няколко дни разправяше, че на ГЕРП като победители в изборите се полага председателското място в ЦИК, ама лошите ще им го вземат. С този не бих даже и говорил, а вие продължавате да го подкрепяте.

Сега нещастниците, които си гласуваха изборния закон, да поемат отговорност пред избирателите си и да организират избори.

Странни хора в парламента! Предния път за Слави, ама сега за Васил Божков.

Всички дружно се цакат един друг. Срамна история. Време ни е за Възраждане.

Скандал, ама основните медии мълчат.

Хмм, днес - едно, утре - друго. Познат ли ви е маниера на взимане на "решения"? P.S. А вчера "тежката артилерия" на простотията що нерви изхаби напразно :D

Да закриване държавата а? Да я продаваме на кило. Кретени

jingiby

Джипко защо не отиде на срещата при президента? А защо не се отчете пред парламента? Бибитко, къде са патериците?

Това е правилно. Да си отговаря Руци за изборите.

Ей, Тулуп. Вземи си една проститутка и спри да ни занимаваш с гвусната си мутра.

Вече имам увереност, че ще има Борисов 4! Изработи ги всички!

е не ... вече идва много вчера преди предложенията се държаха едни речи, как следва председателя да е от тяхната партия. днес това било капан, че станало така както искат. Не знам кой кого се опитва да извози ама си го превърнаха на домашен белот, без никаква изгода за никого. Само мерене на пишки. Аман от мнителност и капани

Ами не. Тулуп си ти.

Нали се разпореждаха кой къде ще седне в НС.Нали бяха много нагли да казват че ще запушат устата на ГЕРБ.Нали викаха Мутри вън а те влязоха вътре.Не имаха смелост да съставят правителство.А сега не смеят и председател на ЦИК да предложат.Просто са страхливци с една дума.

ББ: "Вече месец и половина говорим за управляващия Борисов" Мне, отдавна говорим за Боко Чекмеджето и НАШИТЕ прокурори...

Абе Бойко, що се бутате между шамарите. Оставете Муунчо да се оправя. Да назначи Мая Манолова или Татяна Дончева. ДАЙТЕ ШАНС НА АДВОКАТИТЕ НА МУТРИТЕ ДА ПРАВЯТ ИЗБОРИ

Вие май не може да четете, а? Все някой ще Ви е виновен за вакуума между ушите Ви.

Най-умното нещо в ГЕРБ е на Боеко Магнолията.

Джипко Бибитко, скоро кариерата ще ти продължи в ЦСЗ при Бай Ставри.

Страх ли те е бойко, повече хора да не се разпри казват за кражбите ти, рекета ти, снимките от плеймейтката на нощното шкафче.

Точво така Бойко. Които е направил този дефектен изборен кодекс, те да си повеждат изборите и да си сърбат чорбата дето са я надробили. Мръсници долни!

Предлагам Митьо Пищова за този пост. Поне е честен човек

путинистите и соросодите са много хитри и долни. Първо гласуват изискване за видео наблюдение и за покупка на 1000 машини за секциите а Анадола. После слагат изборите рано за да няма време да се изпълнят глупавите им решения. Накрая гласуват човек от герб да бъде шеф на ЦИК за да може да обвиняват Борисов за неуспешните избори. Много типичен пример за работата на руската хибридна война.

Шах и мат! Очаквайте Борисов-4!! чАо

Лидерът на ГЕРБ изрази и учудване как е избрана датата 11 юли за провеждане на предсрочните избори. Поредното доказателство, че някои хора или не познават законите в България или не могат да смятат. Ако приемем че служебното правителство започне да функционира от понеделник то първата неделя два месеца след това е 11.07. Законът е ясен, а математиката не търпи Бибитковски локуми. Ама човека като така е свикнал...

Тикво проста, отново лъжеш нагло! 1. Ципката е пътник и без да подава оставка, защото няма шанс такъв мушенгия да бъде избран! 2. Никъде в закона не пише, че ще има видеонаблюдение на изборите, а заснемане при отчитането и броенето! 3. Това, че ти си прост, не означава, че и хората са прости. Набий си го в празната кратуна, Тикво! 4. Очаква те затвор след изборите!

Ами дебелото дете от Банкя толкова искаше онзи ден негов да е председателя, че хората се смилиха. То пък детето се оказа, че не знае какво иска :D

Къде видя хора

Много си забавен с тъпизмите на Тошко лудото - бибитко мибиткото, ама ще се скриеш като мишка или тайсън кючек на следващите избори.

ами изкараха го - не гледа ли Илчовски как ги нареди... пред комисията на Мая Манолова..А сега няма даже и опровержение!!! През далечната 2010 г в изгрева на ГРОБ - убиха след 1-та сбирка на ГЕРБ-Варна собственика но Фарин-Асен Николов - взривиха го на паркинг в центъра на града вечерта към 19 ч ... След сбирката на ГЕРБ! И пак да гласувате за тази измет! ЗАТВОР И ПОЗОР ЗА ГЕРБ!