17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези нови назначения са в полза на ГЕРБ. Толкова ли няма необвързани кадърни хора, които да са с чисто минало?

Какви са тези нови калинки? Уж всеки казва, че има най- добрите кадри. Евала на Слави, неговите хора знаят минимум 5 езика, но те пък мълчат на 5 езика.

Гледайте новия епизод на разследването на антикорупционния фонд! Бившия съветник на Борисов, Яне Янев разказва нещата в прав текст. Цацаров, Каскета, Горанов, Борисов, Шиши и слугинажа на съдебната система. Епизода е в тубата.

ТОМИСЛАВЕ СМЕНИ ПАРТИЯТА ИНАЧЕ ЩЕ ПОТЪНЕШ С ТАЗИ МУТРАГЕНСКА ПАПЛАЧ

ЕЙ БОКЛУЦИ МАРШ В ЧУЖБИНА ДА МИЕТЕ ЧИНИИ, ВИЕ ДОКАРАХТЕ ДЪРЖАВАТА ДО СТРАНА ОТ ТРЕТИЯТ СВЯТ

Ей, герберасти прости, я първо да посочите образованието и опитът на всички ваши калинки, които назначихте къдели не, по време на 11-годишната ви диктатура! ТЕ питали! Демагози нещастни!

Прости сте комунистите. Можеш да видиш в интернет всеки министър какво образование има. Знам, че ви се краде и ви се правят нови фалити. Няма да ви огрее! Скоро ще ви изметем червените калники! Помияр!

Нароиха се нив вид - съдени лайняни калинки :)

То това съдени и недоосъдени калинки, то калинки с пликчета "ром", то калинки културисти, калинки антиваксъри, калинки мъкнещи бесилки и ковчези, калинки фенове на Мълчанието на агнетата и още куп други инсекти :)

А не така, момко! "Калинките" са герберски специалитет! Не им го отнемай...

ГЕРБ Е СМЪРТ!

Трол.

Преди да заеме поста Изпълнителен директор на фонд "Земеделие", опериращ с милиарди евро финансови средства, Калина Илиева е избрана чрез конкурс на тази длъжност. За заемането на длъжността има конкурсно изискване за подходящ образователен ценз. Калина Илиева представя диплома за завършена магистърска степен от Висшия институт по техника и икономика в Берлин, но по-късно се установява, че дипломата е фалшива- КАЛИНКАТА НА ГЕРБ може да оперира с милиарди!

е много сериозна документна измама. Но си е нейна измама, истинският въпрос е: знаели ли са от Герб за фалшификацията?

което ги оправдава, така ли?

кифладжии без кифли За сведение на всички гербави и на тези жалки нагли нискочели мутри - държащи се като чекисти в 21 век, но този път чистокръвно българско производство: А) “лицето” е оправдано по всички скалъпени обвинения, като дори не се е стигало до дело в съда (справка mediapool) Б) “лицето” е осъдило в последствие прокуратурата на 30 000 лв обезщетение за неоснователни обвинения и уронване на престижа Биков е толкова прост, че даже не може да схане разликата между “обвинен” и “осъден”. Или е толква деградирал морално и ментално в следствие на дългогодишната си симбиоза с гроб, че не може поради ‘неискане’ да я схване - само като се напъне да мисли по въпроса и му блокират спонтанно няколко гънки от предния дял.

Тия много внимават какво казват. Не казват "осъден", а "арестуван и съден". Това формално е истина. Но пак ще си изкарат присъда - не за клевета, а за уронване на престижа и доброто име. Защото много добре знаят, че следствието е прекратено, знаят, че държавата е осъдена за нанесени вреди, но въпреки това раздухват случая. На такива крастави кучета трябва здрава тояга!

А вашите дърти комунисти от нафталина на Мунчо защо всеки ден дрънкат неверни неща?

Редко противни хорица са тия двамата!

Мунчо и Страшков ли?

А наздраве, със бутилка рим :)

А защо още няма журналисти които да зададат правилните неудобни въпроси… Е то има такива въпроси ама герберските медии не ги показват

Това за пликчето на Узунов ли?

За шкафчето на Борисов.

А аз си мислех че за културиста :)

Безхаберие Безотговорност Безличния Безумие Без самокритичност Без мисъл Без пардонност Без морал Без перспективни Безсрамно Без мозъчни Безнадеждни Глупаци Полицейски мутри Тъпанарът на века Бойко м. Борисов

всички гербави в ЗАТВОРА!!

Знаем че го желаеш :)

Вместо да се скриете вие се показвате и дразните хората с вашите простотии които ръсите с вашия толуп БорисОФФ всеки Божи ден!

Да живеят спецовете като Спецов :)

гербераски боклуци да кажат нещо и за земеделския си министър Мирослав Найденов - Миро мършата, защото и той беше следствен май!

Ма беше и изгонен!

Тези изроди са виновни за кочината в която живеем пъна с корупция шуробаджанащина и далавери. Грабежа беше пълен, а вместо да са в затвора тези всеки ден се подиграват на хората с изявите си. Всичките са милионери откраднати по време на всичките мандати.

За БСПту ли ти е думата ?

Томиславчо копае дъното. Не вярвах, че може да изпадне толкова ниско. На времето ми изглеждаше свестен, но властта явно развращава, а голямата власт явно развращава много. Да вземе да си погледне някоя снимка и да си припомни какъв е бил преди 10 години. То че е трудно да се пуснеш от дяволското хоро трудно е, но не се ли пуснеш душата ти ще гори вечно в ада.

Абе , гербери прости , не разбрахте ли, че сте гола вода ? Значи, имате “подозрения “, че шефът на ДФ “Земеделие” е съден за данъчни измами, а се оказва, че той не е съден !? Търсите под вола теле и сте убедени, че ще го намерите !? Ха ! На това му викат “ фанатизъм” , демек - удвояваш усилията си да откриеш нещо, което не съществува ! Абе що не си направите някое сапуко или харакири, за да освободите територията ни от крадливи и лъжливи екземпляри , които са срам за нацията ?

Супата

Хе, ти мене ме остави, но в момента всички гербери, во главе с Мутрата духат яко супата !

След изборите ще видим кой ще го духа :) А вие стягайте палатките :)

Левски, свине, оле, оле, оле. И преди, и сега, шампион е Славия. Президентаа, резидентаа, резидента педерас, на майка му от раз ...

На Спецов му трябва другарче :)

Дир, ще имате ли топки да публикувате нещо относно имотите на Бойко Рашков? Цвъки изглежда истински сиромах в сравнение с него...

Обвинението е прекратено, заначи всико е точно, защото по онова време всички виновни политици бяха осъдени.

Я като сте се събрали двамцата кажете и за лъжите на Боцко за акциите на ББР и продавача ПИБ!

Тиквата отлъчи свестните в ГЕРБ, такива като кметовете на София и Бургас, и се завива с бояджиите Тома Биков, Деница Сачева, Даниел Митов. И с радиоводещия Томислав, който вече не става за такъв.

Ами сигурно аз съм го назначил от Факултето....

Кравешкият изклесък пак се разсмърдя .

биков щом го казва, значи НЕ е вярно.. томи отдавна съм спрял да му слушам глупостите… нагли крадливи арогантни подлоги на трите прасета..

"2007 г., когато бях кандидат за кмет, се срещах с хората и те ми задаваха въпроси...." започнал Томи. А аз се сетих за една негова снимка от това време - На официалния си кандидат-кметски портрет озирапе с една връвчица прокарана през двете ноздри. Това е йогистка техника за прочистване. Свалих си тази снимка за спомен kakви хора се натискат да управляват. Ама з да не я търся, може би някой път томи ще я покаже на фона на някоя експресна пресконверенция. Той Томи играеше и в разговора за ТКП, ама там mp3 e още свежа та не е нужно да се търси.

Гербювите трябва да изберете. Първо, защото вече са откраднали достатъчно, значи ще крадат по-малко и второ, защото вече знаят как да крадат и няма да се вдига много шум.

Не съм съгласен! Не видя ли какво стана - колкото повече крадат, повече им се иска! Накрая обърнаха държавата в бащиния! Това крадене няма да спре!

Колкото повече говорят, толкова повече се закопават! Бива ли да сте толкова глупави и ограничени! ГЕРБ трябва да изчезнат от политическия живот на държавата!

Що така проглушително мълчите за онова недоразумение Горанов?

Гoрaнoв и Мeндa дaдoхa 700 милиoнa нa Бoжкoв oт държaвния бюджeт в продължение на пет години.

И закон прокараха. Специално за него и изгониха Бетфеър да не му пречат.

Вие по- добре разкажете за вашите хора, които са били шефове там.

ГЕРБ могат да отговорят само пред съда. Това е единственото им право което им остана. Престъпници Крадци Убийци на хора, икономика , право, образование и морал Престъпници На салам, така каза той Продължава да зАплашва хора, народ и държава пожарникаря отбанкя Разбирам , че точно вас най много вие страх от животно Борисов Народа е в подем срещу вас, мафията и не само народа. И ЕС и САЩ. Няма мърдане Втори Мадуро няма да има

Боклук

Въпросите са отговори.