ГЕРБ отговориха на ДБ за еврозоната: "Фич" каза, че високата инфлация е пречка пред членството ни

"Няма да допуснем неимоверно поскъпване на задължителната "Гражданска отговорност", заяви Александър Иванов

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ отговориха на ДБ за еврозоната: "Фич" каза, че високата инфлация е пречка пред членството ни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е проблем да стане 600 лв Гражданската! Проблема е че ГЕРБ/ДПС крадат като разпрани и не могат да се вдигнат доходите на населението!

колкото повече т.н. файтон хора, наречени ДБ се пънат да "законотворчестват", толкова повече ГЕРБ започва да ми харесват.

на ПП и ДБ ги няма никакви на посрания от лидерите им терен за тролене .

Ще се скъсам от смях.

тъпак е точната дума за теб , хем и кьорав на туй отгоре .

Откакто се върна Борисов.Днес в Кауфланд пак имаше много продукти с по-високи цени от миналата седмица.

И “ Продай България” съсипаха страната! Факт!

А някакъв от ПП в сутрешният блок по телевизията разправяше как чрез присъединяването си към еврозоната инфлацията щяла да се стопи!?!? аххахах "и да не бъде спъван пътят на страната към членство в еврозоната от 1 януари 2024 г." Чехия и Полша са в Шенген от 2007 и все още не са тръгнали да минават към еврото. За Полша се твърди как сега преговаряли и не знам какво си за да се присъединят към еврозоната, но нито има официални изказвания от властите им или поставени срокове за когато може да се случи това. А ние!? Зор от януари 2023 г. да сме на еврото въпреки че от година и половина дори и редовен кабинет нямаме. И след отлагането хайде от януари 2024 г.!? Защо? Защото имало срок за това макар редица нации след вече над 10 години все още не са започнали процедурата. За къде им е този зор? Ама там разни лихвени проценти и не знам какво си!?! И само за това ли? Хърватия която е в пъти по-добре икономически и политически на секундата започна да съжалява за промяната. Като инфлацията им скочи до онзи свят. Ама нямало страшно при нас нямало да се случи заради валутният ни борд!? Защото обмена щял да бъде към 0.71 вместо 0.51, но пак остава разлика и къде без европейските цени! И кой след това ще ти гарантира ниска инфлация? След като тези по-добре от нас са в канафката.

Много е лошо да си тръгнеш от политиката с обърнат и разпран хастар.

Ами как ще допуснете ,като Лев инс и Алексей Петров ви плаща с куфарчетата... Отнемете лиценза им за ГО и всичко ще се оправи Ама нали ви е дружка....Негодна , корумпирана държава сме ...и това е

Да бием един шут в гАза на коалиция “ ГНОМ”!

Герб блокира с игрички и номера съдебната реформа Непрекъснато доказват, че умеят да влачат страната в тинята

За какво евро сте тръгнали, потурковци. Кажи на датчанина, че ще 20% от населението взема до 150 евро пенсия, ама ше са в клуба на богатите, да се посмее от сърце.

Видяхте хърватите как реват. И тях ги лъгаха, че с евтин внос ше убият спекулата, ако изобщо я има. Не успяха. Малката кошница е с 40% нагоре. Веригите имаха договорка с политиците до приемането да осигуряват стабилни цени. Бедните и средната класа, демек 80% реват на умряло. 100% на втечнен газ са, впрочем. Имат туризма и са само 4 млн. Това ще ги извади донякъде. Вие къде сте тръгнале

Аз имам само един въпрос . Щом ви е грижа колко ще плащат българските шофьори, защо ги принудихте всички задължително да купуват и зелената карта?

на този лайняр, че инфлацията тръгна след като шефа му една вечер се разпени по ТВ и тържествено вдигна с 30% заплатите на държавните служители и 25% на любимците си от МВР. В деня в който пребиха млади хора зад онези колони.

Някой е сънувал рубли... Да не сравняваш цените в Москва

https://www.mlsp.government.bg/minimalnata-pensiya-shche-se-povishi-na-467-lv-ot-1-yuli минималната пенсия е 467 лева , 238 евро и шанса да стане по-нормална е да сме в еврозоната и да не гърмят КТБ-а и

Това че българския народец не иска нещо никога не се отчита като пречка. Познават си стоката. Знаят че каквото и да направят овцете ще поблеят, поблеят и пак ще си гласуват за тях. Най-скорошния пример - ветото на Македония. Какво да правиш... национални характеристики.

Александър Иванов (ГЕРБ-СДС): "Колегите от ДБ, които дават гръмки изявления в последните дни, трябва да си припомнят, че докато формираха правителство след благословията под юмрука на президента Радев, и правиха протести, направиха един редовен кабинет с Кирил Петков и Асен Василев, който ДОВЕДЕ СТРАНАТА до ИНФЛАЦИЯ, ПЕТОРНО ПО-ВИСОКА от ПРЕДХОДНИТЕ ГОДИНИ" Бравос, ГЕРБ-ави, бравос! ИНФЛАЦИЯТА в България се дължи на ВИСОКИТЕ ЦЕНИ на ЕНЕРГОНОСИТЕЛИТЕ. Да благодарим на БАНКЯНСКИЯ ЯСТРЕБ, които ПОИСКА ПИСМЕН Договор с ПП за 100%-ов ОТКАЗ от ЕВТИНИТЕ РУСКИ енергоносители ВО ВЕКИ ВЕКОВ! ... ГЕРБ-авите са НЕНАДМИНАТИ майстори на това ДА ПРИПИСВАТ на ДРУГИТЕ СОБСТВЕНИТЕ СИ ГРЕХОВЕ.

Тези дни ръководствата на МАФИЯТА у нас /БОКО, ДОГАН-ПЕЕВСКИ, НИНОВА , копейкинци, руските агенти / / ще ви убеждават : Гешев е “независим”, почтен симеоновец и спазва ЗАКОНА/ни/..Нашия / ОМЕРТА /, а НЕ Вашия- на гражданите на Републиката ...… Тези дни боко,нинова,доган НЯМА да гласуват за промени в НПК ! Гешев е супер ! Май…. им на докладите от ЕК . Тези дни МАФИЯТА ви показва:Гешев е по- ценен/ за нас/ от ПАРИТЕ- милиарди,които НЯМА да получим, за ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ! Българската прокуратура е кошница, в която са събрани вмирисани продукти на герб, дпс–пеевски и нинова . Какво очаквате ? Мафията ви казва днес: КОНТРОЛ над главен прокурор сега и за в бъдеще, ще ОСЪЩЕСТВЯВАМЕ само НИЕ ! Ако не сте разбрали.МАФИЯТА ви казва:Докато внуците ни остареят, КОНТРОЛ над главен прокурор ,ще оказваме САМО НИЕ ! Спомнете си ТОВА , когато отидете да ГЛАСУВАТЕ !! Отидете и ..мислете

тъпанар , я обясни зависимостта между вдигането на заплати на държавните служители и стартиране на инфлационният процес. Щото като се замисля за 12 год. (с малки прекъсвания) ГЕРБ като бяха на власт нямаше инфлация , а доходите устойчиво растяха , вярно , с малко , но непрекъснато. Да не би със това велико вдигане на заплати във държавният сектор изведнъж да се е получила крупна маса новозабогатели със много излишни пари за харчене и затова всичко живо вдигнало цените , че да им вземе парите.След 2 месеца ще станат 2 години откакто ГЕРБ не са на власт...е докога ще си измивате ръцете със тях? И то на фона на последвалите ги лапачи от ЧЕТВОРНАТА КОАЛИЦИЯ , където се събраха леви,десни и центристи-харвардски мошенници със единствената идея да си разпределят баницата. И чакаха много милиарди от пост-ковид плана на ЕС.Същата работа бяха 2005-2009 г. ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ....ДПС и БСП първи дружки , плюс НДСВ.....да ти припомня ли че тогава заради конфликт на интереси и корупция Курнелия и Пеевски,които бяха зам.-министри ги изрита Станишев. А сега тая пача - пръв борец против корупцията.

малко ги млатеха да им ЕПМ и жълтопаветниците .

Точно юмруков и помочковците от паветата ни докараха дотук.Нали седем месеца шарлатаните не взеха мерки за еврозоната,служебните нищо не правеха.Изобщо всичко върви по сценарий

80%от пенсийте са 250евро.С тези мизерни пенсий за нищо няма да стигнат

Герб са наистина най големите лъжци в България. В публикации от преди три дни точно Фич казаха, че високата инфлация в страната е пречка за влизане на България в еврозоната. Казаха също че България изобщо не е остров на стабилност. И герб знайте че никоя лъжа повторена сто пъти не става истина. Дегенерати сте и като такива ще останете в историята.

Ей, не се научи, ей! Знаеш, че не си права, но все пак да опиташ! Добър опит, но неверен! Хората, поне трезво-мислещите, като мен няма да ти се вържат! С пожелания да опитваш, белким се случи чудото!

А пп и дб са най-честните и почетени хора в България! Това е най-краткия виц!!!

Браво ГЕРБ,абсолютно правилно,действате в правилната посока!

В ПП и ДБ НЯМА осъдени за лъжа и клевета. В герб лидера на партията е два пъти осъден от българския съд за ЛЪЖА. Та кое е най краткия виц и кое е истина всеки може да прецени.

Добър опит,"приятелю"! Дай линк или доказателства за това, което твърдиш, но без жълти сайтове!!!

От кога Фич решават кой ще влезе в Еврозоната. И дай по този повод да обслужим Алексей Петров, че тъкмо си намерихме извинение.

Дб са толкова неподготвени че няма накъде

И ГЕРБ правят щуротии, но като се сравнят с ДБ някакси по стават, демек пак отиваме към по-малкото зло. Но с партии като ДБ и ПП как да е???

Най-голямата услуга, която може човек да направи на ДБ е да им отговори и да им даде повод да се мяткат по медиите.

ДБ и ПП ни докараха до това положение. Добре че, вече са вън от управлението на страната.

ДБ напират да влизаме в еврозоната без да си дават сметка, че ако нещо се прецакат нещата ние нямаме вариант да излезем освен с някакъв див скандал и скъсване на дип-ломатически отношения с целия ЕС.

Ама какво им се обясняват на тия провали? ДБ хал хабер си нямат от тая работа.