ГЕРБ: Не сме в парламента за екстри и за облаги

Решението ми за оставка не подлежи на промяна при никакви обстоятелства, заяви премиерът Бойко Борисов. Парламентарната група на ГЕРБ ще гласува оставката на правителството и категорично партията няма да участва в съставянето на нов кабинет в рамките на 41-ото Народно събрание, добави той.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ: Не сме в парламента за екстри и за облаги | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, бе - забравили сме, че ни обвснявахте, че сме в условия на криза и още в началото на мандата си вдигнахте заплатите. Наскоро имаше ново вдигане на заплатите на висши управляващи от гроб. Е, успяхте да загробите България!

Да бяхте поработили 6 месеца без заплати, ей така, за благото на народа... Нали за това сте там.

Специално Прасето Искра Федосиева е в парламента за облагите.Ако някой друг беше сгафил като нотариус това което направи тя,можеше вече да е в затвора,но за историите на Искра никой не каза гък.А и да бяха казали нещо нали ГЕРб са мнозинство в парламента, пак щяха да я спасят. И защо ли в избирпателния закон не залегна точка да не се кандидатират прасета за парламента?

Хора, тая отврат мазна е олицетворение на всички гробари.Събирателен образ.

Като видя Искрето и съм сигурна, че от идеализъм е в парламента! Ей, че хумор!

Да Бориславова да се облажи!

"...не сте, не сте" - шегувайки се отговори "матриала"...

особено тези двамата привличат голяма народна любов ха ха ха

ха ха ха - много ви обичам

обичам Ви "ГЕРБЕРИ"

Погледнете тия двамата от снимката и .......без думи ....

Да, бе да, верваме ви ГЕРБЕРИ, затова във всички министерства нагласихте ваши калинки и магистралки, за да не са в час когато подписват документи за кражби и да ви облагодетелстват! Тази партия се подкрепя от хора с манталитета на вашия неграмотен ГУРУ, прочели по една книжка в живота си. Тази партия дойде на власт с обещанието за справедливост а не за да продължава картелните схеми на кражби на народа от предишните правителства. Затова въстана народа ни. БОКЛУЦИ!!!

От нямане на екстри и олаги затова сте по 300 килограма.

ТОВА МАЗНО ПЕТНО ФИДОСОВА КАК СМЕЕ ДА СЕ ПОЯВЯВА ПРЕД ХОРАТА , ПЪРВО ДА СИ ОПРАВИ ВИЗИЯТА И ТОГАВА ДА РЕШАВА СЪДБИТЕ НА ХОРАТА

ТАЯ ЛИ ТОРБА С ЛАЙНА ФИДОСОВА ЩЕ МИ ГОВОРИ ЗА РОДОЛЮБИЕ, ДА БЯХТЕ Я ВИДЕЛИ НА КМЕТСКИТЕ ИЗБОРИ КАКВО ПРАВЕШЕ В КОШАРНИК , В ЕДНАТА РЪКА С ТЕСТЕТО ЦИГАНСКИ ЛИЧНИ КАРТИ А С ДРУГАТА ТРОПА ПО МАСАТА И ВИКА ЦИГАНИТЕ ЕДИН ПО ЕДИН! ТАЯ ДА ХОДИ ДА НАВИРА КЮФТЕТА И ДА СИ ТРАЕ, ДЕБЕЛ СМРАД!

Ти да видиш.Повярвахме ви - от първия път.Ха, ха, ха.Три пъти ХА.

Защо изобщо ги пуска тия двамата Бойко само да дразнат хората и Федосова и Велчев е ясно отдавна че не се справят с нищо .Айде Федосова поне се напъва , а Велчев само се крие и лапа евтини кюфтета.Смешник

мравката към Грухчо: .... казваш ми всеки ден, че ядем от една паничка - ама ти ставаш все по-голяма .....

Тиквеник ,даже с приета оставка продължаваш да лъжеш - имаше кръв по улицата пред Орлов мост и отговорността за това е твоя и на твойте шантави служби - жандармите биха безмилостно по главите протестиращите и има много свидетели . Този ненужен бой ти беше необходим да не те смаже народното недоволство лично теб- на няма къде да бягаш страхлива мутра.

Фидосова като не е за облаги защо първият закон,който внесе в Народното събрание преди 4 години беше закон за облагодетелстуване на нотариусите.

Народът скочи именно заради тия самодоволни толупи като Фидосова,а тя тръгнала акъл да дава.

И двамата са страхливци.Стоят на топло и лаят , я езлезте на улицата стига сте пускали есе меси и сте организирали хората да викат за Вас. Страхливци смешни и жалки ! И да има следващ парламент Вие не сте за там.Шишите хората а Вас никакви ви няма и двамата .

Я, елате пиленца при батко....

Получихте ли поканите с SMS за митинга в подкрепа на мутрата ?Участниците да си носят кърпички на оплаквачки и сметките за ток ,парно ,да си носят по една бира от Мишо бирата ,по един ваучер за апартаментите на Цветанов и другите Герберски аксесоари с които да се окичат за да ги заплюят хората.

ДЕБЕЛА,ГНУСНА,ПРОСТА,ЖАЛКА СВИНЯ.ЖИВОТНО.ТОВА СИ ТИ ФИДОСКА.

Изключителна наглост що не се поразходят по улиците тия двамата та да се срещнат с народната любов. Сигурен съ, че всички ги оценяват високо....

Че тая дебелата може ли да ходи?Нея с кран трябва да я придвижват май?

Всичките кирливи ризи ги извадиха отдавна за Федосова , а този селския Велчев, тоя ли ще ми дава тон в живота .Погледнете ги само .

Фидосова, Велчев и сие наистина не са за облаги и екстри в Парламента, те са там за кражби и пари. Спомнете си кой беше първия закон гласуван от НС когато тези дойдоха на власт и кой беше обалгодетелстван от него.

Има ли буд да ги защитава просто се чудя ,не се нервете тия и двамата са там за обикновенната заплатка, и силната си любов към хората . А бе я ........ и двамата

Не съм отявлен гербаджия ама тука тъй вони на червени миризливци че не се трае. Ало дира,чий сайт сте - на българите или се кланяте на изток...? И още нещо - защо да чета мненията на платените драскачи тука - или ако не са значи са търтеи - по това време нормалните хора са на работа. Или пишем в работно време а...? Ех навици навици...! (от къде ли сте придобити ...?)

При 80% народна бедност какво очакваш?Може би 2 ри мандат!??? Къде са средноевропейските доходи?

Ти вониш мършо!

Вие от снимката и дваматка сте нагли твари .Скрийте се в миша дупка . Трябва да ви е срам да ходите по улиците ...............

Тези продължават с брадатите си лъжи - не били за облаги, а за какво - за едната заплата от 2 хиляди лева ли са???? Та Велчев си продаде бизнес за милиони, защото като депутат не може да е фирмаджия, т.е. зарязва милиони за 2 хил. лева. Той не е луд, но и ние не сме луди. МОШИНИЦИ!!!!

Велчев и Федосова пълни използвачи, и далавераджии.Вън и двамата. Крадеца застанал да вика дръжте крадеца .

Как не я е срам и Федосова и ухилиния велчев до нея.Този не се ли облажи от поръчките за фирмата си която уж продаде .Велчев с имал "висше обрадзование", като влезе в парламента беше със средно сега ако му погледнете си вито има висше, учил в Япония !Ало твоя курс там на бенгалски език ли го кара ,че не се сещаме .Ти български не знаеш ? Засра ми се лъжльо !Всички сте такива балони лъжливи .

Охранени и самодоволни сега бягат от отговорност, защото така се оплетоха, че не могат да помогнат на хората ! Така става, като играят по свирката на олигарси и монополисти ! Откакто са на власт сме свидетели на чудовищна корупция, за която няма наказани и виновни и на милиционерска диктатура върху медии и обществен живот !

Оплетоха се, оплетоха се - обаче искат да оплитат още и простия народ с лъжи и манипулации.Вместо да си посипят главата с пепел и да се скрият в миша дупка, че доведоха народо до просешка тояга - те седнали моля ви се акъл да раздават.Я ......

поправям се - народа

АМА МНОГО СА НАХАЛНИ ТИЯ БЕ...

Ако това което говорят тези от снимката и колегите им е истина, защо в промените на изборния закон не включиха възможност за смесена система на избори. Преди години изборите се извършиха така, хората можеха да гласуват и за партии и за личности от тези партии и самостоятелни кандидати. Защо не се даде такава възможност на народа да избира, след като всички там са толкова загрижени за него?!

Добре е че си заминавата по-рано По-рано, по-малко крадене... Факти: - 9 сменени министри ( 9 некадърници? ) - ДЮНИГЕЙТ - няма виновен. - Лукойл - няма отнет лиценз - Осъдени от предното правителство - няма. - 2010 проверка на ЕРП-а - открити нарушения, само глоби - няма виновни, нарушеният се повтарят, няма процес, които да гарантира неповтаряне... и т.н.

Мнооого опит събраха, много. Кой по 6-7 апартамента опит, кой по 1-2 милиарда опит, чак да ти домилее за очилатия Серго с едното апартаментче и Доганчо с неговия жалък милион. Ама до ще горският джанъм !

Защо искам Боико да си отиде? Еми и дебеланата е една от наи големите причини.

Фидосова ,не крий облагите се -ти си феодала на цяла Монтанска област-то са дворци в Берковица, то са вили в с Бързия-държавни които ползваш за организационни срещи с народни пари Къде смяташ че са другите облаги?

Пази боже сляпо да прогледа.

хайде още днес да върнете всички тогава

Ха ха ха! До тая пасмина на снимката липсват Лъчо "мозъка" и Менда "4-те милиона" и щяха да са комплект лъжци че "не са в парламента за облагите"! ха ха ха!

ТАЯ ДЕБЕЛАТА ОТ ГЕРБ И БУДА МНОГО, МНОГО ОТСЛАБНАХА ОТ ДЕПУТАТСКОТО ЯДЕНЕ И РЯЗАНЕ НА ЛЕНТИЧКИ

Като погледнем назад във времето Бойко и Герб излязоха едно лайно. С голямата уста нищо. За нас народа. За тях лапачка яка. Тлъсти комисионни от строежите на метрото, магистрали и тн. Инвестицийте от тези строежи не влязоха в българската икономика. Само се смуче народа. Безработица, няма бизнес, убиваш средната класа и пенсионерите. Как може на кранчетата на икономиката ни да стоят чужденци или подставени лица и те определят нашият живот. СТИГА ВЕЧЕ! Нашият живот си отива! А те само лапат. Смучат кръвтта ни.

Не само, че не влязоха пари, ами и една купчина фирми фалираха от пустите "магистрали".

Много си прав само дето те ядат, а ние им ядеме екстрементите :) Единствното което разбират тия е нещо твърдо - най добре в главата.... Бухалка, секира, камък куршум.... Стига да има достатъчно кинетична енергия. Особенно ако е в главата, спират да разбират повече, ама както и да е.

ТРЯБВА ДА ИМА МЕЖДУНАРОДЕН ОДИТ ОТ ЕС , ЗА ВСИЧКИ ДАЛАВЕРИ ЗА ПРИВАТИЗАЦИИТЕ ОТ 1989 ГОДИНА ДО СЕГА И В ЕНЕРГЕТИКА И ДРУЖЕСТВАТА. Някой ще каже ,кой ще плаща - ами който е виновен , а това ще са всички натъкмени партийни членове от 1989г. до сега, начело с Борко,Доганя,Царя,Костов, Станишков,Софиянски и други "велики" приватизатори.

Това беше вица на годината! Тия много сериозно залагат на принципа - Не ме гледай какво правя, ами ме слушай какво ти говоря!

Въпросче към тая бъчва с л...а. Какво стана с онзи мухльо когото искаше да уредиш за шеф на митница Лом?

Не си за облаги ли Фидосова???? Сега си ходи в Монтана и там се перчи а не на всяко събиране да ядеш по две телета.

Ами ходете си тогава нали не ви интересува какво ще загубите, бе КАЛИНКИ ! А ние хората сме прости и викаме Ба-ааа-ааа, като ви видиме !

Специално Искрето е истинската последователка на Бог Буда...поне визуално е положила доста услия. Точно преди оставката щеше най накрая да почне и да работи, ама на, пресекнаха й ентусиазма. Какво изящество и ЕнтИлект хаха. Долна твар

нямали коъ да затвори устата на тази бори мека федито грозна сцена боже опази балгаря от такива гризли *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.