Ибришимов (БСП): ГЕРБ иска да запуши устата на опозицията

Изгонването на председателя на БСП Корнелия Нинова от зала е недопустимо.

Обратно в новината

Коментари - Ибришимов (БСП): ГЕРБ иска да запуши устата на опозицията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не да запушат устата. Ние искаме да ви няма не само в Парламента. Да ви няма изобщо би било най-добре. Зимайте си дърмите и заминавайте къдя ви видят очите.

БСП няма идеи и не може да предложи нищо градивно. Нищо което да противостои на успехите на ГЕРБ. Наближава председателството а БСП си остава незабележима екзотика за европейците. Някой тъпак в тази партия е решил, че ще бъдат забелязани чрез скандали. И БСП произвежда скандали. Дори дава свърхпроизводство.

До Ибришимов ли опряха? До Ибришимов ли опря пропагандата на БСП?

Какво запушване , какви 5 лева???Става въпрос за нагло назидателно поведение и подигравъчни убиди към колеги народни представители и ... Съгласно правилника на НС мярката е мек вариянт..

Симитлийското Слънце ---ще уволни Главанаков, за да замаже изцепката!:))))

Ибришимов парламента не мястото зо митигите ви и портийната ви агитация.Там сте за да работите. Престанете. Престанете и с този груб език. Вие понеже сте безидеини и пречите на другите. Главчев трябва да е много , ама много по безкомпромисен. А партийните митинги - вьн от парламента!

БСП са нашите естествени приятели - ние сме убивали гяури и те са го правили, ние сме рушили черкви, а те са ги взривявали. Cok teşekkür аркадашлък за помощта да унищожим Bulgaristan.

Казаното е вярно но много провокативно и за това се въздържах да ти отметна и с + и с -

ДИР- ниците пак включиха ножицата. Др Ибрикчиев (БСП) ли им нареди или др. Курнелия, не знам. Но цензурата им е на високо ниво - не може да се отрече. Е, положителното е че поне някои от дебилоите в ДИР-а са го прочели. И са се ограмотили. Не че ще престанат да бъдат дебили - това е невъзможно. както каза др. Иво Христов при 80% дебили все има и някой друг дебил в ДИР-а. Пък и като работят в полза на БСП-то няма как да не са дебили

Бедният Ибришимов! А само да можеше да види как всички партии от руския парламент са внесли законопроект, гласуван патриотично, че чуждестранен агент е всеки регистрирал медия в чужбина или чужденец в Русия... Само да можеха БСП да видят колко справедлив пример има в Русия, какво да се оплакват? В Русия за изявления като онези на Нинова на цял месец без водка те оставят. Драги бспейове, преглътнете. Утре отново ще си изпроси нещо друго. Но пък такава сте си я избрали- радвайте 'и се. Няма да сте вечно заедно.

Госпожа Нинова си е загубила паметта от двете катастрофи ,защото в сутрешното предаване по телевизията беше забравила за каква сума е закупила акциите си и дали изобщо ги е плащала и днес го доказа ,че не е наред с главата .

ДА ВИДИМ В КОЛКО ПРЕДАВАНИЯ СА ПОДГОТВИЛИ ДА РЕВАТ ЧЕ ИМ СА ЗАПУШИЛИ УСТИТЕ-ЦИРК

БСП опозиция ли е? Не знаехме.

Ами не се сърдете тогава, като ви казват, че сте тъпи тикви. :)

Кой тва? каките и батьофците -опозиционери ли? слафи де го бе?

За съжаление госпожа Нинова е вече клиничен случай.Отрицателната енергия,трупана с месеци още от предизборната борба до сега, са я довели до умопомрачение.Манията за величие/министър-председател/ са я докарали до непоправими неличими здравословни проблеми,главно в мозъчните центрове.Трябва първо изследване със енцефалограф,след това на скенер.Тумора може да е голям.

Позволихте на мутрите да влезнат в парламента, па после рейтинга бил нисък ! Популисткото говорене на БХ води до подобни резултати.

КАКТО ИСКАШ Я НАРИЧАЙ КУРНА,НО СКОРО МАЙ НЯМА ДА ПЛЕЩИ ГЛУПОСТИТЕ СИ В ПАРЛАМЕНТА;)

Ей спамър - марш от тук !

Курнелка. Тази селска пръчка жевее в някакъв, паралелен на рашата свят. Нищо смислено и продуктивно за България, от партията майка. Тая руши не институциите, а България. Не за едно заседание, изобщо не трябва да се допуска в Парламента звеноводката от Крушовица!

Няма как да не сте тъпи. ГЕРБ плаща за тролове, не за идеология. Откъде да намери други Цецо? :)

Да запушат устите на кака Курни и Кутито,все едно да запушат Ламанша.То червената уста запушване няма,ако трябва със ануса си ще говори,лъже и маже.

Да, грешката на Борисов е фундаментална! Далеч по-ефективна е стратегията да се запушва първо противоположното на устата отверстие. Тогава в повечето случаи запушване на устата не е необходимо.

Курнеля е в ролята на всички отверстия на бсп. Така и мирише.

Всичките 240 пунгаша там в НС сте за рудник Ораново. Доживотно.

Не и е лесно на Нинова, нейните и точат ножа за коледа. Така че или бута държавата, или и пада главата. Цвили като прасе на заколение.

Червеникавите боклуци има богат опит в съсипването на Държавата.

Представете си само какви циркове ще се опитат да направят червените помияри по време на Председателстването на ЕС догодина...

Ако говориш за ГЕРБ и Борисов - Съгласен !

Ами БСП да напуснат НС и да се отива на избори. Трудно ще съберат кворум, те не обичат да ходят на работа.

Даже и да събират "кворум", каква легитимност ще имат приеманите от тях лобистки закончета?... А?... ОСТАВКААА...!!!

Как се запушва на кенефа дупката ха ха ха,ако не се сещаш ще ти дам жокер

ха ха ха,крушовската ще я правим главен конегледач на порцион с наденички,че свинара не бута вече от кебапчетата.......ама и ББ не го разбирам,защо не вземе и да я оправи тази черна кобилка та да кротне или се страхува да не и хареса и няма отърване след това ....ха ха ха

устата на опозицията и най-вече на Нинова. Евала на тая жена как бързо и работи акъла. Таман Цветанов мисли да я изненада с нещо...обмислено мъчително с А.Тодоров ...и Нинова отиграе топката а секундата. Тая е родена за политик.

Прощавай, това съм го пропуснал - би ли ме светнал коя топка първо отигра - лявата или дясната?

Ако в Парламента, няма опозиция, то тогава, да няма и Парламент, да няма и парламентарна измет, която е като глист, отчитайки употребената тоалетна хартия.

Опозицията , както и останалите са там за да предлагат и одобряват закони. Не са там да говорят глупости , да създават хаос и рушат институции

и Герб не влизаха в парламента по време на правителството на Орешарски? Нали тогава се пънеше че не е длъжен да осигурява кворум и това е работа на управлявашите?

Как да я запушат, то цялата държава да им се изсере в устата не могад да я запушат.

Г-н Ибришимов е объркал бързо развиващите се европейски държави с Русия, където политиците имат широка обществена подкрепа.

да беше се случило, е недопустимо точно Председателя на една политическа партия да бъде отстранен, независимо от позицията му. Това е абсурдно. Иначе си я знаем Корнелия - остра, патетична, все едно че е на партиен митинг.

АКО В ГЕРМАНИЯ НЯКОЙ ГИ ПЛЕЩИ ТАКИВА КАТО ДРУГАРКАТА ДО ВЕЧЕРТА ЩЕ Е ИЗВЪН ПОЛИТИКАТА;)

Ако опозицията е ИЗТРЕЩЯЛА, какво, психиатър с усмерителна риза ли да извика Главчев!?

Баща му на този е заграбил хиляди декари гори в цяла България чрез фалшиви реституции. Крадливо нахално кърваво-червено племе.

Ванка,другият път всички ще ви изгонят-така да знаете !

Нали виждаш-дебелата лелка направи всичко възможно да я изгонят и сега се правят на онеправдани. Стандартна постъпка на бсп, тези боклуци винаги са били в ущърб на Държавата.

С отпадане давността на бг. приватизацията?- Бсп как ще гласува?

народа. Уста на махленка като Курнито,запушва ли се ,бе?

А пък то една опозиция... Поне ако са ви запушени устите няма да говорите само и единствено глупости и празни приказки.

Защо е недопустимо? Има Правилник, който тази е нарушила. Кое пак ви е трудно да разберете?! Разбирате ли, че трътлестата кокошка не е нищо по-различно от всеки друг народен представител, включително и бат' Сали?

На вас от БСП трябва да ви я запушат определено. По възможност с члена на бай Ставри в затвора, крадливи червени национални предатели.

Члена на БайСтаври е запазен само за устенцата на Новата му булка БОКолинаКРАТУНиева...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

ХА ХА ХА,поздрави на главния лекар в Карлуково ха ха ха

поведение на Партия Герб още от времето на Орешарски. Накрая чухме от парламентарната трибуна по повод оставката на минисътър Вучков една звучна цветиста фраза от устата на министър председателе към РБ..."Ще ме хванете за шлифера".... И те се кротнаха.

Това да обявиш, че ''народа е дебилен и не може да се подписва'', след което да го наречеш, че ''е вярно'', може да значи само едно! ДЕПУТАТИТЕ както и този дебил на снимката, не могат да представялват народа и да говорят от негово име!

Да припомня пак лафа за ПРОСТИТЕ от ОрганизиранатаПрестъпнаГрупа"герб"?... :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Партиите трябва да бъдат забранени. Това са кърлежи, пиявици. А ние живеем все по-зле...............