ГЕРБ, ОП и ДПС подкрепиха Кодекса за социалното подпомагане, БСП - това е "кризисен пиар"

Ще има промени в кодификацията, както и за помощите на хората с увреждания, каза министър Сачева

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ, ОП и ДПС подкрепиха Кодекса за социалното подпомагане, БСП - това е "кризисен пиар" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз само да попитам за едни СМС-и , за едни снимки и за един запис

Откакто се помня всяка промяна е към по-лошо.

Валерко що е без маска? За един прЕател питам.

Нещо чудно да има в това кои са се подкрепили??? Савчевата като пекинската патка определена като проста кърджалийска п... срама няма от това що излезна с нейни приказки преди да влезе във властта и авантата..

Гласуваш за Обеднели Патриоти=получаваш ГЕРБ+ДПС

Манипулира Никой няма нищо против социалните работници.Т я обаче предвижда техните функции да се поемат от НПО,които забележете сами ще определят цените на социалните услуги,но ние ще плащаме.И в това няма нищо странно като знаем ,че тя е кадър на НПО.

Проблемът не е за кого гласуваш, а в това, че 5 минути след това не можеш да си върнеш гласа, защото разбойникът "патриот" едно е плямпал по скапаната телевизия, а в парламента лапа като гладна мечка на пролет. Патриотарите са врагове на патриотизма, предатели и ибрици!

Щях да запитам дали БСП ги бива за нещо друго, освен да критикуват чуждата работа. ..ама после се сетих за приватизацията, заменките, банковите фалити, подкрепата към олигарсите на Прехода и реших, че има неща, в които истински ги бива.

Да напомня на Комунистите в скоби - ГЕРБ , ВМРО и ДПС в момента Раздават Пари на Бизнесмени - с Куфарчета - Те си Пазят Хотелите - има разходи - Ток , Вода и Пари за Джипове и Бензин . Това е мярката 60/40 - Бизнесмените получават 100% а връщат 40% . Как пък един Депутат не застана на Трибуната и да каже _ Така не може да продължаваме ? Къде са Профсъюзите , Къде са НПО , Къде са Хората ?

Поредния начин за източване .... на средства и създаване на бизнес от който само НПО тата ще се облагодетелстват

А самите протести от миналата седмица някой отрази ли ги?! или слугонажа пише само постфактум! Наглите паси да ядат!

Сигурно може да се каже и по-голяма глупост, но ще е адски трудно!

Ако не друго, поне се кефя, като гледам как ОП и ДПС вървят , хванати за ръчички! И как иначе, като се надяват на обща хранилка. А за пред хора, бълват змии и гущери едни срещу други.

ГЕРБ, ОП и ДПС....... Много добре звучи.

Копейкин да не е излизал пак с Йоло Денев ?

Комунягите бутат тоя Кодекс от 5 годи пък ние им го блокирахме а сега ГЕРБ ще го вкараме и оберем ларвите хаха

Какви комуняги ви го бутат бе каун! Та вие ГЕРБерунгелите напред с члена на БКП Б.Борисов и главния мултак на републиката Веждичката сте баш комунягите! Виж с кого гласуват лъжепатриотите - с ДПСто на ДС агента Доган... Смешници сте вие ама нейде! Ще дойде ден когато истинските антикомунисти ще вземем властта и всички ще ви е... у м.... - БСПта, ГЕРБерасти, Патриоти, ДПСейциыВМРОта и т.н. и т.н.

Консенсус по национални политики се казва, бе, виж се колко си прост! Да не си помислиш, че иде реч за някакъв пазарлък? В никакъв случай, просто хората много искат бедните да са добре. И не знам защо пък тези от БСП се дърпат. Нали са социалисти?

Министърът Сачева бе категорична, че България не е несоциална държава, защото повече от 14 млрд. лв. е общият бюджет за социални плащания, 31% са за социална политика. / демег 31% от 14 милиарда отиват в сметките на политиците , за да правят ;политики ; ?

е така де , след всички тия неща станаха герб

ТРОЙНАТА коалиция, обаче със сменени имена в действие.

ГИГАНТСКИЯ ОТВРАТИТЕЛЕН ПРОБЛЕМ на БСП е че винаги поставят СЕБЕ СИ и ПАРТИЙНИТЕ ИНТЕРЕСИ на първо място! Законите може и да са добри, НО БСП е винаги против, ако тези закони са внесени от конкуренцията, а не от тях! За БСП на първо място е Партията, на второ място е Партията, а след това идва Партията и чак тогава идва Народа!

Тези хорица не разбират ли, че границата на бедността в момента е 365 лв, а минималната пенсия 218 лв. Следва въпроса, колко са пенсионерите под прага на бедността ? Защо трябва след като си работил 40 години ставаш беден пенсионер и трябва да търсиш работа за да не умреш от глад. Защо са ни 240 дебили в парламента, като нищо не става от тях ? Трябва вече да се направи нещо за да се спре този грабеж и да се помисли за народа, щото тоягата се подготвя !!!!

Тройната коалиция в действие.

бай Стою- дъртия комунист е голямо келеме! На бай Стою- дъртия комунист не му е ясно, че няма как да има високи пенсии, след като всичките се пишат тарикати и се оригуряват на минимална заплата, ако изобщо ги осигуряват! На бай Стою- дъртия комунист не му е ясно, че точно ГЕРБ въпреки всичко вдига пенсиите поне по 2 пъти на година! Само през 2018 ГЕРБ вдигна пенсията първо от 161 на 180 лева, после от 180 на 200 лева! След това през 2019 ГЕРБ вдигна пенсията от 200 на 208, после от 208 на 220 лева! Ама бай Стою- дъртия комунист това не го интересува! Интересува го Партията, интересува го Корнелия Нинова, Мая Манолова, Слави Трифонов и Румен Радев!

На всички социалнослаби и хора с увреждания им е ясно, че БСП са техен враг.