Реформаторите обвиниха ГЕРБ в черен пиар, Цветанов отрече

В навечерието на местните избори Реформаторският блок обвини партньорите си в управлението от ГЕРБ, че организират срещу тях черен пиар. Цветан Цветанов отрече

Обратно в новината

Коментари - Реформаторите обвиниха ГЕРБ в черен пиар, Цветанов отрече | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Артисти!

Всъщност най-полезно за нас би било кампаниите да се водят само с абсолютно черен пиар. Това би ни помогнало да научим много неща директно от източниците.

Не разбирам реакцията на РБ. Ако се опасяват че ГЕРБ ползват пропагандната си машина за да им правят черен пиар, то просто трябва да си извадят заключението, че те не могат да са им политически съюзници. А с тези изявления и въпроси към ГЕРБ "правите ли ни черен пиар?", какво може да се постигне? Да ги омилостивят ли? Излизайте от властта и бъдете опозиция, какво дирите при враговете си?

Дежурното на Ц.Ц. "Това са внушения"

РБ се опитва да прави с ГЕРБ това, което Атака и ДПС си правят взаимно. Използват опонента си да нахъсват и затягат електората си, а после играят заедно.

Най - голяма заплаха за всички са РБ и особено ДСБ. Всичкото комунист и на сън се стряска, като чуе името на Костов, макар и той вече да не е в политиката. Не са достатъчно хард за мен, но са единствената истински евроатлантически ориентирана политическа сила, която я лови изборната статистика.:) Останалото е буламач от русофили и тарикати.

На калпава ракета-космоса е крив!Не разбраха ли тези,че народа толкова намрази Костов и цялата "синя идея" точно заради костовите и седераски изцепки!Те комунистите и олигарсите си останаха, при все,че именно Костов започна мандата си с толкова голям кредит на обществрно доверие,че никой след него не можа да го повтори.И какво от това?Ами нищо!Можеше да прави каквото си пожелае,ама Мавъра пожела да продава -за левче,за две.....Та толкова за Костов - като не може да се кажа за него добро, по-добре нищо!Михлюзин!

Е опита се човека да си направи своя ологархия на която той да е цар, ама накрая си остана само с комисионните и рушветите.

То па на кой му пука за к'во се джафкат тези и без т'ва общо за двете формаци са гласували под 20% от българските избиратели! А па реаниматорите, дето имат 10 пъти помалко от тая шепа гласове, к'во рипат, въобще не е ясно!

Вижте лицата на герб - тиквата, цвинокио, цеца секса, деси кифлата и сие, и повече не е нужно да се коментира тази партия. Всичкото куцо и сакато се е намърдало вътре, щото друго друго да работят не умеят.

искам да попитам отново джихадистите от дпс, като дървосекача, >>>, и рб на кунева, сергей и други еврейски елементи: Кога вие защитихте народите, които представлявате? а евреи?

политолога, няма начин да ни триеш! вие сте двама дебили, а ние сме всички народи. Пак не го разбраха тия от бкп... хахахаааа

реформаторите са боклука, който искат да но наденат ттп. за да бъдете цензурирани от съда на америка, който осъжда най-много черни!!!

реформаторите, начело с бкп щерката няма да остане не въпреки, а защото се самоизтрихте, царистчета от дпс!!!

реформаторите в изтривателска паниока... хахахахааааа трите бе! здраво да не остане!!! хахахааааа

рб ссе прояви и в тая тема като най-долнопробния цензуратор! вкл царистите на дебилата sybil!

БГ народа имаше уникалната възможност на последните избори да състави коалиция срещу простотията в БГ политиката , олицетворявана от ГЕРБ и Тиквеника. За съжаление явно не сме дозрели за това-широка коалиция между ДСБ, БСП, РБ в името на едно кадърно и интелигентно управление. Не забравяйте че за ГЕРБ са гласували около 7-8% българи- предимно аутсайдери и лумпени и около 1-2 % нагаждачи и роднини.останалите 7 % са отцигани за кебапчета. Играчка беше да ги изритаме от управлвнието, но реално наистина нямаше за кой да се гласува-никой не предлижи смислена платформа срещу простотията и мутращината в политиката. Между другото да вие честит новия мениджър в авиацията- полуидиота, полуинтелигент, плуобразования генерал Коджейков!

другарю политолог. искам да ви попитам къде е бола майка ви, когато са ви възпитавали за еничар?

Никой не вярва вече на деформаторите, та преди изборите се кълняха че няма да правят коалиции с герп и чук, ето че не се коалираха

РБ,такива реформи ни подготвят,че един българин няма да остане в родината!!!Това са костовисти,готови да унищожат НАРОДА!!!За държавата е ясно,че такава нямаме!!!

jingiby

Нали никога нямаше да правите коалиция с ГЕРБ, понеже не били демократи, а комунистически милиционери? А сега, каквото сте си дробили, да си го изсърбате...

Искове по чл.45 от Закона за задълженията и договорите винаги при публикуване в медия на невярна информация! Дори Египет въведоха криминализиране, а ние- купуваме весник/спонсорираме го/, за да четем срещу себе си нелепости.?!?!

................

нека да помислим заедно, защо царистите трият мнения? защото на гърба на радан - агънцето със звънчето - искат пак да избуят - като трева в заден, църковен двор. аз ще ви кажа още истини. независимо от това, дали вашите черкези ме трият - или не! но! аз ви препоръчвам да ми сотавяте мненията, наместо да бъдете наказвани още... кой-както разбрал- разбрал. Мене от дебили не ме е страх, че щели да ми трият мнението отвсякъде, което физически е НЕ-ВЪЗ-МОЖ-НО. това е - антихристи - неверници!

Я си вижте министрите...дето сами си правят черен пи ар... Пресен пример е Москов ...с отпечатъците. На крива ракета...космоса и пречи.

е защо се оплакват и чудят тези от рб или само те не знаят още че герб е дпс 2 във важни моменти винаги се подкрепят и деистват в една и съща посока след това отново привидно имитират дребни различия докато отново се събират когато е нужно

нека да видим истината в лицето: герб vs рб. преди изборите единствените криви на предсказанията, които не съвпаднаха с действителността в пъти бяха тези, на рб. единствените, които намериха станишев (15/15) за "по-малкото Зло"" пак бяха рб. единствените, които сеят развала с гей-прайди водени от уса - пак са рб. рб цензурата по форумите е най-необоснованата и най-фашистката. троловете на рб никога не са имали аргументи, освен омраза, омраза, омраза... към другите, и любов, любов, любов към себе си. радан кънев и костов никога не са били демократи, а кунева е доказана пеперудка - където цъфти - там кацва. тия всичките пък никога не са имали народа за достатъчно умен, че да им следва прокажената политика. да не говорим, че те никога! НИ-КО-ГА! не са защитили Народа, който им осигури комунизма! за тях Народа е едно нищожество, което не може да се мери с тяхната синя кръв на чобани... хахахааа....

що годе нормални в БГ политиката си играят с огъня . Или си с герб или излизате от коалицията за да се види че герб са двойно подсигурени с ДПС . направете този ход стига медиини изяви .

Нищо повече от борба на чифутските кланове, докопали се до управлението на нещастната ни Родина! "Правителството" на Бочко-2 и парламента са бъкани от подобни екстременти!

кланове но с сигурност знам за партии които са на заплата в Москва и Анкара като батака , бкп и дпс . тази сган продажна трябва да бъде изтребена !

Как може да гласувате за тея плазмодии от рефор. блог бе хора? Куневи - Муневи, Костов -Лостоф, Радан - Мърдан ае бегай бърже на далече.

само онез, които са платени от нео-ционистите гласуват за тая продажна пасмина

няма по-гнусни тролове и цензуратори от тези на икономедия и рб - куневисти. това го знам от опит. а за черен пиар да не говорим - рб води по всички показатели. доказателства да искате.

трловете и цензурата на икономения и царистите както и бхк/дпс/рб на съд заедно с психопатката меркел!

по темата: реформаторские блок лъже най-безочливо! доказателствата следват

Е ХЕМ С ТИЯ, ХЕМ И С ОНИЯ!!! КАКТО ГО Е КАЗАЛ НАРОДА: ЕМ БИЕ, ЕМ ВИЕ! ....НАХАЛЕН ЕВРЕИН И НИЩО ДРУГО!

Е, не .Човек все е гледал предизборни спорове, но като тези никога не е виждал. Какво им става на ГЕБР и Реформаторите? Да не би да сме много различни и двете партии? По добре ще бъде да се успокоят и да престанат с недуразуменията.

Най-подходящият начин да развалим играта на тези плашипутарници, е като гласуваме за малки и неизвестни партийки!

Ми то черното се оказа кафяво и си го сътворихте Къневци , Куневици и конпания обслужвайки Вожда и кликата му и не само това.

Блок не е имал никога нужда някой да му прави черен ПР. Само кака Сийка Кунева е достатъчна. Винаги по всички проблеми има подготвено решение!Е, после винаги се оказва, че не е разбрана точно или не е имала точно това предвид и бла, бла...

слабо ме интересуват всякакви герберунгели и реформатори. продажниците на майка България нямат място във властта!

Черен пиар ли? А реформаторският мавър Вили Лилков, колкото и да го избелвате по билбордовете и пускате дори при Пеевски в канал 3 това, което сами си направите триста като ГЕРБ и ДПС да се съберат пак няма да ви причинят! Няма толкова фотошоп за Вили Лилков! После ГЕБр правели черен пиар! Ами защо не представите реална печеливша кандидатура срещу Сандъкова?

Ох, миличките реформатори! Хората ги вкараха в Парламента само защото алтернативата им беше Атака, Ники Дудука и прочие недоразумения.. А като говорим за компромати - кой Президент и от коя партия размахваше една синя папка в предизборното студио срещу Първанов? Бързо забравяме ли, много сме нагли ли..?!

DIDA

Айде стига сте си мерили пишките! Ако ще се правите на юнаци късайте с ГЕРБ и развявайте байрака. А не само ; бля, бля, бля...Кухи лейки!!!

А ЗАЩО ДО СЕГА КРЕПИТЕ НА ВЛАСТ РУСКИТЕ ШПИОНИ ОТ ГЕРБ БЕ, РАМАДАНЧО??? ИЛИ ПАК МИСЛИТЕ ДА БАЛАМОСВАТЕ НАРОДА, ЧЕ НЕ СА ВИ ЧЕРВЕНИ ГЪЗОВЕТЕ :)