ГЕРБ отрече манипулации, БСП заговори за касиране на изборите

Управляващите от ГЕРБ отрекоха всякакви манипулации при преброяването и дори обвиниха другите партии, че са ги бойкотирали. От БСП обаче заявиха, че има причини за оспорване на резултатите и касиране на изборите.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ отрече манипулации, БСП заговори за касиране на изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе.. не точно...по-скоро нещо средно между Станигей и Ламбо :)

А бре комуняги нали все плачехте за тодор живков, защо сега врещите, че Борисов бил като него, радуйте ся.

ГЕРБ=БКП , че и по-лошо! Щото са и прости!

Лесно е да се сетиш кой зарязва чувалите с бюлетини, след като бяха съобщени първите резултати за вота.... Само една губеща партия би го направила!!! Не ви ли минава наум коя и защо?!!!

Председателите на комисиите са от ГЕРБ, а там имат и поне още двама човека! Така че те си отговарят за бюлетините и партията като им е казала във всяка секция гласовете от ГЕРБ да са два пъти повече от другите, а то не се е получило така оставят чувалите преправят протакалите и бягат да докладват , че задачата е изпълнена! Евала ! Ашкоусум!

Изборите да се касират! Манипулациите са повече от ясни.

Ама ако бяха спечелили щяха да тръбят че тва са най-честните избори провеждани някога :))) Подло и мазно същество е комуниста...нещо средно между плужек и добре охранена свиня :)))

Сиреч ;) нещо средно между Лъчо мозъко и Фидоска.

И да се касират изборите БСП нищо няма да спечелят. Това само ще мобилизира повече хора да гласуват за ГЕРБ, защото на БСП избирателите винаги са първи писти и няма кого повече да мобилизират. И а що за глупости в момент на криза е да се харчат още пари. И да са излъгали ГЕРБ, с колко ли ще е и на колко места...БСП сами се закопават, от лидера им лъха на несигурност, страх, безпомощност, липса на авторитет, злоба...повече няма да изброявам.

Много станаха изборните загуби на БСП, години наред, вече не се търпи. Но соц./ком. майсторите на изборни измами, знаят всички тънкости на изборния процес. Какви ли не чували с бюлетини и куфарчета с пари са заменяли, подменяли или пренасяли/даже през граница/. Какви ли не протоколи са подправяли или унищожавали.Знаят отлично как се купуват и продават гласове. Какви ли не изборни измами са вършели до последния момент. Досега другарите се прикриваха, но пак дойде време за манипулации и всякакви обструкции, защото вече не се търпи. Много станаха изборните загуби...

Тарикатския номер на Александър Трендафилов , който е член на 3-та СИК предложен от Синята коалиция, район Средец, София град, на тези и на предишните избори е следния: Под предлог, че не може да вижда добре и поради това не желае да пише в избирателните списъци, той се натиска да поставя печатите върху бюлетините. По закон трябва да се поставят два печата един преди влизане в кабинката за гласуване и един преди да се пуснат бюлетините в урната. Но Сашко Трендафилов поставя на избрани от него гласоподаватели по 3 /три/ печата върху бюлетините на определено от него място , като се оправдава, че единия печат не се е отпечатал много добре. С ТОЗИ НОМЕР ТОЙ КОНТРОЛИРА КАК ГЛАСУВАТ НЯКОИ НЕГОВИ ПОЗНАТИ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ! Много е лесно при броенето да отделиш бюлетините с три печата и да видиш вота върху тях! Слава на такива тарикати!

ГЕРБ отрече манипулации - наи-малоумното заглавие - то оставаше и да си признаят *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бойко на среща с децата в едно училище им говори, колко много ГЕРБ се грижи за тях и техните родители. Накрая пита, дали има въпроси. Става Иванчо и казва: - Имама три въпроса - 1. Защо всичко по магазините поскъпва непрекъснато, а заплатите и пенсиите не се дигат? 2. Защо бензина поскъпва, щом цената на петрола пада? 3. Защо манипулирахте изборите? Бойко отваря уста изумено, но в този момент бие звънеца и учителката казва, че въпросите - след междучасието. Следващият час пак питат има ли въпроси. Става Марийка и казва: - Имам 5 въпроса: 1. Защо всичко по магазините поскъпва непрекъснато, а заплатите и пенсиите не се дигат? 2. Защо бензина поскъпва, щом цената на петрола пада? 3. Защо манипулирахте изборите? 4. Защо миналият час свърши 25 минути по-рано? 5. Къде е Иванчо?

Не мога да ги разбера ГЕРБ-ерите - питат какво били правели комунистите преди (през 1990-та примерно)?! Ами нали уж не сте като тях, бе? Това, че някой е престъпник и тоталитарист, оправдава ли антидемократичните действия на ГЕРБ? Не, разбира се! Във вестник "Дневник" има снимка - на един от тия двамата "координатори" - депутати на ГЕРБ дето в нарушение на ИК са били в ОИК - София на 25-ти (имат право да са вътре само до края на изборния ден на 24-ти) изнася чувал с бюлетини от зала Универсиада! Къде ги е отнесъл?

Вгледай се малко в снимката и се замисли, а прочети и текстчето - и ще разбереш, че НЕ ИЗНАСЯ, А ВНАСЯ един чувал в залата - за предаване на ОИК! Откъм паркинга го внася вътре, и дори той самият не влиза - това го пише в една друга статия днес, не са го виждали вътре при компютрите, а е помогнал на някаква жена, която не може сама да го носи. Ох, де да ни бяха такива всичките проблеми?!

Аврорче, депутата ИЗНАСЯШЕ чувала и го товареше в багажника на една кола.

Изборите изцяло са манипулирани, навсякъде протоколите са коригирани, ЦИК официално обяви, че 80% протоколите са сгрешени! Това е основание за касиране на изборите - неможе при80% грешни протоколи да се приема резултата какъвто и да е той!!! Борисов с цената на всичко е решен да вземе изборите, това не е било и при Тодор Живков.

И да касират изборите,в което дълбоко се съмнявам, комунистите пак ще загубят. Защото пак ще ядосат хората и ще стане като през 2009 година.

Така и не ви стана ясно че не "комунисти, седесари и други" са загубили..Загуби българина понеже беше нарушено и конституционното му правото на нормален избор..Ако това не разбирате радвайте се на "свободата и демокрацията" от нов тип...

Точно БСП да не говори за нормални избори. Когато комунистите фалшифицираха изборите през 1990 година и открадна ха победата от СДС не нарушиха ли конституционните права на хората.

Живея в малък град, толкова малък, че ако зашием билбордовете на ГЕРБ из града и ги разпънем, ще покрият цялото градче като палатка. Захарчето за кафето ми е марково - ГЕРБ, кибрита, с който паля - също. Вечер играем карти с лика на бат Бойко, а едногодишния ми син пука балончета ГЕРБ, а и знаменца развява, и тениски и шапки имаме... А даже и не ги харесваме, но просто така - кампанията им е най-скромната и евтината, представете си.... Терминал 2, за къде е следващия полет?

Всички вие,които без да се замисляте издигате в култ една партия,която успя с милиционерски методи да фалшифицира вота на избирателите.Точно като тях,със същата арогантност управляваше и Муамар Кадафи. Знаем какво стана с него. И вожда и учителя на ББ - Тодор Живков също беше и си остана само и единствено диктатор.Преценете сами доколко може да издържи сегашната диктатура. Така,че всички сте обречени!

Статистиката показва между 36 и 42 години, но като се има в предвид, че сме робско племе , за разлика от гърците, можем да стигнем и 50години!

питам може ли кандидат за кметстки намесник да бъде в комисията в с. долни окол от герб и казвате че няма спекулации.

ТОТАЛНО МАНИПУЛИРАН ВОТ!!! В полза на "управляващата партия". Нямам какво да добавя!....................

Касираме и БСП-насираме!Трябва да се ликвидира възможността комунистите да купуват с нашите пари цигански и турски грасове!Тогава ща се види,че нямат и половината от гласовете,които сега регистрираха!Тази проклета партия превърна България в циганската махала на Европа!

"Кандидатът за кмет на София Георги Кадиев, който загуби още на първи тур от Йорданка Фандъкова от ГЕРБ, директно призова за касиране на изборите" Кандидатът за кмет загубил още на първи тур? Съобщение на БТА: 18:12/24-10 - София - ОИК - протоколи В ОИК - София остават да бъдат обработени 140 от общо 1454 секции при още необработени протоколи. Ей, на това - здраве му казвам!!! Бог да поживи България, че ТОТАЛНО НИ ЗАГРОБИХА!!!

ТОТАЛНО МАНИПУЛИРАНИ ИЗБОРИ. Вижте решението на ЦИК за изоставените бюлетини и протоколи в зала "Универсиада": 1339ПВР/МИ София, 24.10.2011 Ето как се узаконява за секунди предаване на печат и протоколи от един член на СИК, пък било той и от ГЕРБ!!!...

ясно е защо реват комунистите-ГЕРБ им удари доста звучен шамар на тези избори :) и да се касират изборите,в което силно се съмнявам,на следващите пак ще има сълзи за комунистите :) Драги комунисти,свиквайте че вашето време е преброено :) С всяка споминала се червена бабичка и дядо :) eлекторатът ви се топи като пролетен сняг :):):)

Припомнихте ли си фейлетона на Алеко ,,По изборите в Свищов"?Нямаме по- безсмъртен класик от Алеко.

И от кога ГЕРБ се превърнаха в говорители на ЦИК? Човек като им чете обясненията би си помислил че не ЦИК, а ГЕРБ са организирали и провели изборите.

Не се притеснявайте ако от изборите зависеше нещо щяха да ги забранят.Че са фалшифицирани е ясно и на децата,но след като на никой не му пука не очаквайте да бъдат касирани.

Днес и Евронаблюдателите поканени от мафиотите на партиите мафии БСП, ДПС, НДСВ и от кръга на Гоце ДС-то се произнесоха! ИЗБОРИТЕ СА ПРОВЕДЕНИ ДЕМОКРАТИЧНО И НЕЗАВИСИМО ОТ НЯКОИ ПРОПУСКИ, ТЕ НЕ СА ПОВЛИЯЛИ НА ВОТА НА ХОРАТА...!!!!!! Ш-ш-ш-т и да мълчите комунисти, даже млъкнете завинаги! Чакайте пък да видите в неделя как ще бъдат размазани горните мафиоти от единствената некрадяща, високо професионална и европейска двойка Ппевнелив и Попова... А пък си разчитайте Хаджи Иванчо Пенчовци, на турските мафиоти и на мафиотската и терористична партия ДПС с баш мафиота "консултант" Доган...

Стига с тия комунисти, де! Такива няма - има социалисти! Умен, ама едва ли!

"Не манипулираме преброяването", скочиха от ГЕРБ Може и така да , но манипулирахте самото гласуване, така, че да затрудните определена група хора , която по чиста случайност е основен електорат на преките ви конкуренти. И още една забележка: Ако вместо 50% активност имаше 70-80% то все още щяхме да гласуваме.!!!!

Ама какво се чудим че изборите са организирани безобразноами толкова им стига акъла на милиционерите дето са на власт.Но за себе си са хитри,първо не допуснаха да гласуват всички,някой от противниците не бяха вписани в листите.Искаха да проведат кушия с един кон и то куц.Ако бяха гласували всички можеше процентите им да са наполовина от съобщените.

Преди 20 г. майтапчията Ж.Г. казваше: "Това българите са един много малък, но за това пък - много прост народ". И прав е човекът, това най си пролича от "бляскавата" ГъРбъва победа. Или, "всеки народ си заслужава управниците"! ха-ха.

Изборите са манипулирани тотално, безочливо и грубо! Българският народ е разочарован, отвратен и смазан от управлението на ГЕРБ. Всички гербаджии са станали отдавна за посмешище на целия български народ. Изключвам неграмотните, чалгаджиите и нагаждачите. Страх, унижение, безхаберие, жестокост, измама, ограбване и все "красиви" думички характеризират измамниците от ГЕРБ. И за да не бъда спрягана в партийна принадлежност, заявявам, че не съм комунистка, не съм седесарка, а още по-малко гербаджийка. Аз съм просто един съвсем трезвомислещ, изключително честен и порядъчен човек и подобна изборна излагация и циганизация не ми е по вкуса! Махнете се всички долнопробни хамелеони от властта-идете си! Имайте поне малко доблест и чест!

като много разбираш излез на улицата да си кажеш мнението като гърците,а не да се криеш на топло в къщи и тоз не е хубав,и оня не е хубав.кой искаш от всичките да работи за теб,не Герб,не комунисти,да не искаш някой отвън да ни купи

Жестоко мнение, радва!

А бе, не спряха ли да ви плащат вече да пишете глупости или и тази седмица ще трябва да ви търпим. Няма страх, няма нищо. Комунистите-саботьори пак направиха интригата... Нищо повече. За първи път българите излезнаха да гласуват масово и за това имаше опашки. Погледнете избирателната активност. Това кога е било? Който гласува пак за БСП, значи гласува за Доган. Мерси

Изборите не са манипулираби. Те са ФАЛШИФИЦИРАНИ !!!

а бесепарите са големи злобари

Ти червена другарко не си крий главата в пясъка,а виж за кого гласува народа!

Курнелия пак се обажда,този път е Нина..Очакавайте включването и на Маноловицата..

Драги съфорумници,спорите със 7-8 организирани умника от Идеята и още 5-6 неорганизирани малоумника от Скат,РЗС ,Нова Сила ,анархисти,фашисти ,оксиженисти и обикновени олигорфренисти ,самообявили се за народни дисиденти .За тях работата е пределно ясна-всичко ,което е било пионерче в ранна детска възраст,трябва да се изрине с фадромата в Черно море и на равна ,гола и майско зелена поляна трябва да се изгради най- великата демокрация ,дето светът е виждал някога.Тези ,които са си играли на сляпа баба,гама и народна топка в комунистическият ад ,нямат право да имат никаква професия в пост демократична България,защото са засукани с тоталитарно мляко. Към тях като добавим платените драскачи на Позитано и Доган,който се борят наистина да си запазят милионите ,работата вече става дебела и само Росен и Маргито Попова може да я развърже ,назначавайки нова съдебна квота и реформа в болшевишко-криминалната съдебна система,проблем за който ЕК и омръзна да ни го повтаря.

Ама ти наистина много сполучливо си се нарекъл "красная кухая лейка". Браво, брависимо! Ей с такива малоумници, при това и слабограмотни като това недоразумение, ще излезем от батака! Как по-рано не сме го проумнели?

Поздравления. Продължавайте да пишете по възможност по-често в стил куха лейка.Това е необходимо за да дискредитирате не само себе си ,но и с произлизащите от БКП родители - Плевнелиев и Попова. Моля Ви пишете без задръжки.Успех!

Искаш да кажеш "Чиста и свята република"?!?! И на мен ми се иска, ама знам, че е невъзможно! Няма държава без престъпници и без затвори.

БСП няма какво да плачат-те никога не са правили честни изборири,а и сега най-малко 20% от техните гласове са купенИ,защото вече нямат електорат и купуват цигански и турски гласове.БСП се превръща в АНТИ-Българска партия.

И аз съм за касиране на изборите в нашата Община.Такава наглост от страна на БСП не бях виждала от години.БСП са тези който нарушиха всякакви правила.Така ,че да не реват много ,защото при касирането те ще изгорят.

По-голяма наглост от това да ни управляват неграмотници и да пишат кодекси, когато не могат и да се подпишат правилно няма. Не БСП измисли глупостта наречена "Изборен кодекс". Отворете си очите най-сетне! И коя е Вашата община?

Столипиново ли е вашата община?

На тези избори такава цигания,такава манипулация не бях виждал никъде. Такова излагане пред цяла Европа. Искам касиране на изборите. Разобличителя

ДА МЪЛЧАТ!

Какво искаш да кажеш ? Тези които сме извън БГ по една или друга причина сме по-малко Българи ли ? Гарга си ти , че грачиш тук. Аз съм горд че съм Българин където и да съм по света. Друг е въпроса ти доколко си такъв.

СЪЩО СМЯТАМ , ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ КАСИРА ИЗБОРА ЗА СТОЛИЧЕН КМЕТ.

народът и политиците са кто скачени съдове.Каквито сме ние ,такива са и те.Защото обществото ни няма гражданско мислене, а преобладава треторазрядното внозинство.И третото качество предпочита себеподобното трето.То е посредствена маса от избиратели, което живее само заради масата. Всички те са правнуците на робите,на раята която никога не надигна глава. Румен Леонидов

Бавноразвиващото се общество отглежда бавноразвиващи се граждани живуркащи живота си жители, лесно управляема машина за гласуване, сгъната в кьошето на кошарата сган. По-бавноразвиващите се страни и народи са и по-бедни. В тях хората не могат да си организират държавност. А държавата без държавност денонощно работи срещу собствените си граждани, които са мрачно безпомощни спрямо други организирани общества и народи. Ето защо около нас не виреят идеи, не се правят реформи, нямаме възможност за избор... И ще доживеем живота си в обкръжението на оскърбени люде, за които е обидно да си жив.

продължава сапунката "Нагласяне на бюлетините или как ГЕРБ изклати народа за пореден път"

И какво от това!

Тези избори са невалидни.Как човек да отиде да гласува на балотаж на фалшиви избори.Аз няма да гласувам за нелигитимни кандидати.

Къде е Любка Качакова? Време е да раздаде фланелките.

В новия Съвет на директорите на приватизираният Булгартабак. Ясна връзка Герб, НДСВ и Бсп.Ама дали ще касират изборите та да се касират и някои приватизации???

Печатането на фланелки било доходоносна работа.

Да платят разходите и после да правят колкото си искат касирания.Нима БСП не правеше явни нарушения?В Нова Загора техният кандидат не раздаваше пари кеш и кебапчета,но вози безплатно кандидат- студенти до Ст.Загора ,а пенсионери до морето.Не е ли едно и също дали ще плащаш пътни и храна или ще ги даваш във вид на кебапчета и кеш?Айде холан,не се правете на светци.А независими са само Господ и Сатаната.Ако не си Господ,значи си...

За твое разочарование, ГЕРБ организира изборите и назначи изборната администрация. Вината на ГЕРБ е в лошото администриране и организиране на изборите. И още. Двамата юнака при компютрите в Универсиада, които видя цяла България, бяха депутати от ГЕРБ, на които е забранено по закон да бъдат там по това време.

Че тази администрация е от отдавна, още преди Станишев.

Хора от БСП бяха в изборните комисии и нарочно бавеха хората да влизат по секции да гласуват. Например в 41 училище.

Мен пък ме забави една леля от ГЕРБ.

А МЕН ЕДНА КАКА ОТ АТАКА

БСП /БКП/ нямат моралното право да говорят за манипулирани избори. Припомнете си кой Ви управляваше 45 години и какви избори се правеха тогава - надбягване с един кон и печелеха с 99.9%. Припомнете си кой е извършил най-кървавия атентат в българската история като е взривена църквата Св.Неделя /Април 1925г/ - пак комунистите! Това е чумата от която трябва да се отървем завинаги!

Драги изгнанико, това означава ли, че трябва да се примирим с безобразията, защото някой вече бил правил такива? И как да се отървем, когато хората от ГЕРБ са или бивши комунисти или деца на комунисти? може би намеквате да се отървем едновременно от ГЕРБ, БСП и останалите производни на комунистите?

Значи че крадеца няма право да вика" дръжте крадеца" .Освен да се отървем сега от бсп и ако излезе по-доба алтернатива на герб и от тях.Ама някога далеч в бъдещето.

През годините на прехода до сега се броят на пръсти правителствата в които БСП да НЕ е участвала. ДПС - също. Резултата е на лице! Крайно време е да отидат на политическото бунище, пък после може да се мисли за кого да се гласува. В момента единствената алтернатива е ГЕРБ. Разбира се съвсем не безрезервно! Все още не сме видяли знакови престъпници по затворите!

Явно в "чужбина" сте доста залухави щом не сте разбрали че тези които защитавате са същите като онези които оплювате....Прост народ -слаба държава...Именно заради това че ни тикат още надолу в мизерията, защото трябва да се харесат на европа а не на българите...Не може да слушаш около себе си негодувание и несъгласие с методите и начина на управление а на изборите "резултатите" да са обратно.....

Просто се чудя ,как можах да напиша подобна простотия!Извинете!

Хайде да си припомним Какво е Тоталитаризъм! Тоталитаризмът (Wikipedia) Toталитарните режими са развитие на авторитарните в осъществяване на всеобхватен (тотален) контрол върху публичния и личния живот. Управляващата партия и нейната идеология претендират да представляват общата воля и интереси на цялото общество, на всички граждани. Законодателната, изпълнителната и съдебната власт са изцяло подчинени на решенията на партията и нейния водач. Да ви звучи познато??!! Ние според вас на къде вървим???????