Ген. Попов ще е военен министър и вице в кабинет на Борисов

Доскорошният началник на отбраната Константин Попов ще е бъдещият военен министър и вицепремиер в следващия кабинет на Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Ген. Попов ще е военен министър и вице в кабинет на Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С дебелашкия си хумор Бойко леко наплю генерал Попов. Нещо подобно направи и при номинирането на баба Цеца за кандидат-президент. Тогава каза, че от четиримата финалисти избира Цачева, защото другите му трябвали. Та и с генерал Попов, търсил е друг тип кандидат, но се задоволява с това което му е под ръка.

Явно стана мода да се търсят военни, генерали, като че ли това ще гарантира победа. Но за другото си прав, помниш ли Плевнелиев какво каза: Магаре да бях сложил, магаре щяха да изберат. Простият човек си е прост, това не може да се промени.

И той ли ще е като Ненчев? Заради личните си чувства да прецака авиацията ни. Седесарчетата-злобарчета ги дръжте по-настрани от тия неща. Ще речете,че той е от ГЕРБ. Каква е разликата? ГЕРБ, СДС,все бивши подскачащи полуидиоти. Какво казва Борисов? Ами казва,че най му е при сърце като партньор Реформаторския блок. Нали ви казах,че ГЕРБ и СДС/Реформаторски блок/ е едно и също. Най -ретроградната част от обществото!

Заглавието не е правилно поради простата причина, че ГЕП още не са спечелили избори. Така, че както ги е обсибил генералският мерак може и да ги отмине. Дано отмине и онези идиоти от БСП. И едните и другите са маскари. Това е. След избора на Р.Р. видяха, че народа полудя по генералите и айде сега на всяка крачка слагат от фатмак нагоре. Лошото е, че фуражката не е гаранция за акъл под нея. Кога ще си наредят и едните и другите умни и честни хора, а то само само такима а'ла Боко поставят в листите или деца на разбойниците, които ни ограбиха в 90-те години.

Този мъник Попов като началник на отбраната съсипа армията, а като на министър на отбраната ще я закрие.Бойко най-напред да провери какво разбира той от войска и след тава да го сложи там, иначе той ще обере парсата сътворена от некадърника Попов.Който го познава ще потвърди моите думи.

И как онзи идиот Бойко ще провери какво разбира Попов от войска, когато е по-тъп от него. Това е невъзможно. За да го провери и , за да има изисквания към него трябва да е по-умен. А ББ е най-тъп от всички.

Novae

Бат Бойко без бой се предава, пак иска да е шеф на МС. Този път няма да го огрее и ще е по-добре, за да си седне на задните части най-сетне.

Майнички,някой пак се бъзика с вас.Кой е Боцко та да казва-това е военния министър на България.Вие да не сте стадо овце?Я покажете кой кара влака.

Бойко със сигурност ще спечели изборите,ако обяви Москов за Министър на здравеопазването в новият му кабинет. Иначе говорейки за нови лица да прочете внимателно листите,че нещо бърка или е забравил да чете!!!

"Новия" кабинет на БХ ще заседава в Борисовата градинка, на чист въздух, докато боса маха тенис - хахахахахах

По- големи нагляри от гербаджийте няма.Още от сега раздават постове уверени,че пак ще управляват, иначе всеки ден реват по медиите колко са онеправдани. Направо съм погнусена толкова ниско падение толкова много алчност за власт.....ама не е луд тоя, който яде баницата

ДАЛИ ЩЕ ИМА ВЪОБЩЕ ПОВЕЧЕ КАБИНЕТ НА ФЕОДАЛА,Е РЕШЕНИЕ ЗАВИСЕЩО ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ИЗБИРАТЕЛ,КОЙТО ФЕОДАЛА ПОСТОЯННО И БЕЗОЧЛИВО ИЗБУТВА В МИЗЕРИЯТА!!!ИЗУМЕН СЪМ ОТ НАГЛАТА СИГУРНОСТ ЗА СЪСТАВЯНЕ НА НОВ ФЕОДАЛЕН КАБИНЕТ НА ГЕРБ!!!

Що не вземете направо да ни кажете кой ще е следващият кабинет, а ние вместо да харчим милиони за изборен цирк да си направим едно национално угощение! Тя цялата работа е ясна...

Рибата е в морето а тия шушляци, приготвили тигана. Много огладняха за един месец извън властта.

Кой бъдещ кабинет на Борисов?

Ми, БоБо си е БоБо - винаги може да се изложи. В случая отблъсна военните и те масово няма да гласуват за ГЕРБ - точно заради обещания им нов министър, когото добре познават. А Манушев пък направо го презират. Във военните форуми една малка част наричат Попов ласкаво "Попето", а мнозинството - "Педя човек Лакът шапка" и такива плювни се носят по негов адрес, че псувните тук са като детски шепот в сравнение с тях.

Попов се опозори с тази оставка през декември. Показа, че е човек без офицерска чест, което е необходимо условие за членуване в Герб. Така че, нищо чудно че точно него са го "издигнали" от кликата на Герб.

Попов министър на Боко Мутрата? До какво падение може да стигне човек, даже и да е генерал о.з.. Явно егото му за малоценност и синдрома "Радев" не му дават мира!

Що, а Руменчо какво направи, не беше ли същото

Кавалерист не намерил, ама червени тикви колкото щеш из листите му на тоя Борисов :)))

Залага на офицерската карта, само да каже колко заем ще тегли и докога ще му стигне, след колко време да очакваме следващата оставка.

За Радев никой лоша дума не е казал, за Попов - никой хубава, от колегите му.

Марш, марш с генерала НАШ, В бой да летим, "ГЕРБ" да победим...!!! Дааа...!!! :::)))

Виждате - и ние вървим по модата - адмирали, летци, изтребители, генерали. Търсих кавалерист, но не намерих. Чета,и не вярвам на ушите си? Търсел кавалерист,но не намерил? Че то кавалерия отдавна няма,механизираните бригади,ракетните,и всичко желязно ,беше нарязано на скрап,подарено или продадено,самолетите-2-3 броя не летят,коритата за нищо не стават,..........! Затова пък ще си имаме генерал за военен министър-щото,предишният беше земеделец? А БЕ С ДВЕ ДУМИ-ПЪЛНА ИДИЛИЯ!

Боко ще прави армията конна. А за него ще закупим от партнорите боен слон. Че друго не може да го удуржи

#Борисов3пръста

Няма да е той - не го лъжете човека , герберски ментета!Няма да е Бойко , няма да е Цвъки и Цецка няма да е!

Досега на Бойко за всичко му беше виновен Орешарски. Ако направи нов кабинет, за всичко ще му е виновен Герджиков.

който готви Борисов,след победата на Нинова.

Като не беше избрана Цецка Цачева за главнокомандващ на въоръжените сили на България, защо не я цаните поне за военен министър?

Хай сега БОКо да уточни: - дЕдо му николапетковист ли е бил, или е "онождал" със заплахи и чрез принуда булките на мобилизираните в армията съселяни? - този дЕдо от комунистите ли е убит, или от съселяните си? - БОКо репресиран ли е бил, или се е ползвал от облаги покрай баща си (служител на Софийско градско управление на МВР, и после началник на 2-ри сектор в столичната противопожарна охрана)? - бащата на "врага на народа" комунист ли е бил, или и той е бил враг на народа? - "врагът на народа" БОКо приет ли е за член на БКП, или не е приет? - БОКо все още член ли е на БКП(с членска книжка държана в джобче до сърцето му), или не е? - Участвал ли е младият милиционер/пожарникар в репресии преди 1989 г., или не е участвал?... Много въпроси на които не иска да отговаря "лидера на най-голямата проевропейска дясноцентристка партия в България"...!!! :::))) А за дейността Му като мутра от СИК се носят легенди в ъндърграунда и в "грамите" на Американските служби...!!! Даааа....!!! :::)))

Е, той отговора е ясен: магистрали, магистрали, предишните са виновни.... Да си чул нещо друго? А, имаше едно - "как ще ми пречите да карам служебен джип на горското?"...

Това е списък на бъдещи престъпници и национални предатели, готов за прокуратурата.

Направо за стадиона.....

Боце, са требе да кажеш: Аз тея избори ги печеля с пълно мнозинство или нема повече да си играем на политика. И ни гледай сеира.

Абе, Цвинокио... боли ме фара какви нови лица вкарваш като накрая те ще изповядват същите "принципи" и "идеали" на вашата разруха :) Много сте смешни всичките! :Д Подай седемте апартамента там!

Ето кой се готви да купува избори, след като и военен министър вице-премиер си избират...

След като цирковите артисти спряха да гастролират по селата, единствената надежда на селяните остана Б.Б.

Бандата на Оушън.

Али Баба и четиредесетте разбойници.

Срам, срам, а Цурка мамката на Нацията де я?

Вече няколко дни не съм виждал дебелото Лиле и дебелото Деси. Не мога да мигна.

А аз не мога да се изходя по голяма нужда.

А генералчето знае ли колко време ще работи. Каква е офертата за година , две или сте напънете за цял мандат. Че нещо до сега не се получава работата. А ако вземе цезаря пак да се обиди на народеца язък за министерстването като пак хвърли оставка.

Рибата в морето, но ГЕРБ са приготвили тигана

с междуличностни ежби и отмъщения не се управлява държава...Това не е политика, това е просто напук, което единствено сочи на безсилие...

а вие вече се превивате от смях... Чакайте да открият кампанията... новите лица...Антон Тодоров...флашката и Георги Марков.. нема такава двойка депутати...никъде.

Бил ли е комунист Борисов?

била ли е Курни в БКП..

Питай Антон Тодоров ,ако не верваш.

Фашистката хунта ГРОБ вече си има и военен генерал....

Сетих се за лафа - събужда се и гледа прозореца отворен, а той се отвил и краката му изстинали. Та искам да кажа - ех мечтиии. Айде слизайте на земята да печелите гласове за изборите па после ги редете тия кабинети. Сега само празни лакърдии слушам.

Мисля, че ГЕРБ ще спечелят повече сърца на избиратели, ако вместо "Работим в интерес на гражданите". бяха избрали слоган : " Този път без оставка "

Напротив. Така повече хора може да се навият да рискуват, щото знаят , че бързо ще се оттърват от ГЕРП

Тикво, тикво няма да поумнееш, колкото и да ти го набива кмета на Симитли. Тя рибата още във водата, ти олио слагаш в тигана.

"Борисов 3" - т'ва некаква порно фантастика ли е?

браво достоен Българин и военен не като лъжеца пенсионирания пишман пилот-женкар,те всички от бсп са с ментални отклонения и нямат шанс да управляват могат само да лъжат,манипулират и крадат, но истинските българи не им вярват и няма да гласуват за тях ще си останат само с 0-та

Не помня Борисов да е късал партийната книжка.

Достоен българин с партиен билет.

когато морето се развълнува тогава всички боклуци излизат отгоре

боце колко милиарда ще вземе този път 26 или 36. Или ще повтори само с 16. А кой ще е виновен за всичко пак ли комунистите или този път и царистите ще отнесат малко от вината та да е целио у бело.