ГЕРБ: Нинова е слаб лидер и демагог. БСП: Очерняте ни

ГЕРБ и БСП си размениха остри реплики и декларации в парламента като взаимно се обвиниха в манипулация на факти. В центъра на спора бе ген. Румен Радев.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ: Нинова е слаб лидер и демагог. БСП: Очерняте ни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на момичето - начука му го докато си разтваряше парашута...

Тая патка е най-голямата лъжкиня! До толквоа изнагля, че излезе на амбразурата и заяви, че няма план за заселване на мигранти из населените ни места. 18 часа по-късно официално беше обявено постановлението към общините, което означава, че парламентарната им група е знаела за него доооста отдавна!

Маймуната от Банкя е много силен и интелигентен щото. А миналото му в подземния свят и мутренските прояви са само път в кариерното му развитие. Направете си първо анализ на слабоумната Тиква и после коментирайте другите. По-вредни за България от герберастите нямаше.

Герб ке падне! Кеф!

Никак не е слаба тя, даже доста е понапълняла, особено напоследък, така че не бъдете неискрени.Да използваме хубавия повод и да изпратим горещи поздрави и на Антон Тодоров, който изнесе доста за миналото и настоящето й, за да знаем как да гласуваме.

Десиславо, Нинова срещу теб да тича - не можеш да я стигнеш! Тя е жена с характер, а ти - обикновен бушон, добре платен, но за да го осъзнаеш трябва акълец, а при теб той е сериозен дефицит

Перверзно е да харесваш Нинова... Без значение мъж ли си или жена!

Това говедо е време да си влезе в обора от където е излязло да мърси природата ни.

всички политици да се подложат на психотест, тест за интелигентност(IQ), че и тази е много непосредствена. пари може да имаш, ама акъл се иска моме, акъл, а точно ти ни най-малко имаш правото да претендираш, че си нещо над някои, които имат поне повече покритие и по-малко самочувствие от теб. справка: идващите от запад млади завършили на запад без връзки... търси ги в църквата по празниците, разговаряй, а и биг брадър ще ти е от полза актьора Ицето. слез на земята, а не се самозамайвайте барабар с твоите дружки .... не всички от герб са като теб, но има една и ти си втората, които ако съм академик, професор бих ви писал, писала оценка слаб 2+. нищо лично против вас двечките, ама сте много ограничени... кой ни ги натресе, да, знаем кой... ама той да е жив и здрав и му пожелаваме на следващите избори да си подбират хората, защото ставате за посмешище пред народа

ГЕРБерастката вече взема патологични размери. Да се докарат до там някакво полуграмотно моме да дава акъл кой става и кой не! Та и очила си сложило Десито, та дано някой я вземе за умна. То бива тъпанарщина, но.... Да си се гушнат с офелия се мутраген, дето им се води шеф и под строй към каторгата. Писна ми то комуноидно ченгета!

Курнелия и за доячка не става,та за лидерка? Па тоя Военнио,що не оди да се пере в строя,ае марш,промита главо!

Рутке, тебе вече те е прала сачмата

Десито пак се надига като жабата, дето искала да я подковават. Това балонче очилато, пълно с въздух под налягане, дето го галят по главичката и по петата точка, за да порасне като ястреб на ГЕРБ (ама и за кокошка не става) за пореден път доказа, че е като селска клюкареста дърта мома. Е това е въпросният ешалон на ГЕРБ. Юрисконсултът на психодиспансер-министър на здравеопазването, после дупедатка. Лелиии.. какво ли ще работи ако се махне от НС? Или разчита на рамото на Винету и мишката на Цв.Цв ? А кой ще я гали и подпира по "петата точка" ?

баси няма такова противно животно като Пинокио! Тая овца от Дулово ли беше?

юрист-консулт на русенския диспансер - егати длъжността

Пинокио се бута навсякъде, белким някой реши,че е компетентна, но по-кухо и празноглаво същество трудно може да бъде посочено.Дори Анна Баракова-ПИпилявата поне не държи да покаже колко е проста

мисля че от Русе някакъв любовник шеф на Мвр я бил лансирал

Нема да стане! Колкото й да се опитвате да плюете Р.Радев, хората го харесват, харесват че е честен, широко скроен/макар и военен/, истински патриот. Може да не харесваме БСП-то, но ще гласуваме за Радев.

от месец до година и ще сте се отрекли и от него както и от Пеевски Важното е сега друг да пипа и да приказва - инициативния комитет

Това недоразумение на снимката като го видя,веднага обръщам канала. Тя горката зализанка не знае какво е завършила. Юрисконсулта на русенската болница стана здравен министър.Смях! Искам да запитам госпожата:"Вашият лидер госпожо много ли е силен? Така визуално като го погледнете на какво ви прилича? А как се държи с околните и с противниците си? Арогантността и наглостта не ги ли виждате? Та те са очевадни.

Зъл Човек, Зла Жена ... Няма нужда да гледате Снимката...

Точно Тази ли "русенска изцепка" Реши, че трябва да дава Оценки. Когато ГЕРБ си "отиде" тази и за Чистачка Няма да я Искат. ---- Да припомня - от Русе съм.

Ще си тръгнеш Десислава след което и ще тънеш в забрава

само слаб ръководител,манталитета и е като на селска клюкарка и интригантка.Освен това май БСП-то има двама председателя,един явен в България и един задкулисен в Европа.За това и "председателя" не знае какво гласуват евродепутатите им.Другата седмица Курнелчето щяла да ги привиква в София да дават обяснения.Да ама зад ъгъла се показва една остра муцунка на съсел.

изплатените 70000 лв. на генерала за неползван отпуск,защо не се споменава.Преди пенсиониране мен ме караха да си ползвам всички отпуски от минали години за да не ми ги плащат.Както при социализма.правоимащи,ама някои са по-правоимащи.И аз съм бил държавен служител и генерала е бил такъв.

Да си станал военен летец, а не лутър!

Цитат:" БСП: ГЕРБ и компания се опитват да очернят ген. Радев" Криворазбиращите ,горкичките .... Г-жа Деси Атанасова ясно показва колко е позлатен генерала.... 2000 лв за летателен час.Че той да не е космонавт към Наса??

Той ли си ги евзел или му се полагат за нальот? А сега си представи как тракториста не го проверява до шушка преди да му платят . Дерзайте гербери презрени!

тая селендурка е много тъпа овца

Нищо не става от теб, Радееев, нищо! Кръгла нула! Какъвто калпав пилот беше, такъв и кандидат смотан си! Сега ще връщаш и парите, и жената ще връщаш, всичкоооо!

Вие летял ли сте с този пилот или една жена ти каза че..... Леле колко сте жалки ибезсилни в злобата си!

Прехвърлих коментарите и се убедих че не теквата а цървула е емблемата на кликата герб(нарочно с малък шрифт)

Да, ясно е ,че Герб ще печели с манипулации,подкупи,заплахи, но аз ,моето семейство и приятели ще гласуваме напук за Радев, без да сме симпатизанти на БСП,а просто против мафията на бойковци

И кво като гласуваш, кой пък ще те пита!

Аз и моето семейство няма да гласувам за този който от първото си появяване започна да лъже.Бил напуснал армията,ама не съвсем.Бил женен,ама не съвсем.Този генерал изпълнява опорните точки на БСП,даже сключи граждански брак с поръчение от БСП.Всичко в България вижда в сиво и черно.Обещава навсякъде всичко.Това е популистко.Кога БСП е печелила честни избори?Компромати,папки,Костинброд и какво ли не.Народът няма да ги избере повече никога!!!!!

Ами гласувай си на воля за протежето на полуграмотния си вожд, кой ти пречи? Те, защото нямат нищо общо с БКП, никога не лъжат, само сутрин говорят едно, вечер друго. Ама това не се брои за кусур, защото са от "твоите".

искрено ваш: няма как ген.Радев да спечели, като всички цигански гласове ще са за Борисов. не бъдете наивни, под строй ходом марш и от туркие и от бълхария

от месец до година и ще сте се отрекли и от него както и от Пеевски Важното е сега друг да пипа и да приказва - инициативния комитет

Тая е мноооооого зле !(меко казано!)

Издигането на кандидатурата на г-л Радев по време на ретроградния Меркурий беше много тежък удар за ГЕРБ и особенно за пролеталският вожд Борисов. В резултат на това равновесието на Борисов се разклати и той допусна няколко големи гафа. Първо удари балтията на Сталинка, като я предложи за кандидат за шеф на ООН. След това, маскиран като пощенски гълъб зае много унизителна поза пред Ердоган, която после в Брюксел представи като мост между ЕС и Турция. Но черешката на тортата беше ,когато издигна кандидатурата на Ц.Цачева за президент. Този последният ход хвърли в дъбок стрест герберастката общност. В тази критична ситуация , днес Десислава Атанасова- втората по красота и интелигентност след Ц.Цачева в ГЕРБ прочете от трибуната на НС декларация в която обвини г-л Радев в демагогия. Генерала беше обвинен в демагогия, защото не бил подал оставка поради несъгласие нашето въздушно пространство да се охранява от чужди самолети, а рапорт за пенсиониране за да вземе полагащите се по закон 20 месечни заплати. Не зная дали Атанасова знае смисъла на думата демагогия , но тя изрече явни лъжи защото: 1. Ген . Радев наистина подаде оставка по рано по повод различията си с недоразумението поставено на поста военен министър по отношение охраната на нашето небе от самолети на чужди държави. Тогава бащитата се намеси и убеди ген.Радев да оттегли оставката си. 2.Ген. Радев подаде рапорт за пенсиониране, когато БСП и АБВ му предложиха да стане кандидат за президент и се включи в кампанията.

Момче,не се ли чувстваш неудобно заради глупостите дето си натворил...Човек остава с пИчатлението че не разбираш нещо адски просто:че борисов е личната мутра на тодор христов живков и само заради това е там където е и говори и прави неща които неговите господари му наредат.Като същото се отнася със същата сила и за останалите персони които споменаваш.Както и че не осъзнаваш че кукловода зад всичките марионетки е един и същ.Момче такова неразбиране на толкова прости неща говори много зле за теб. Едва ли ше предизвикаш съчувствие у некой мислещ човек

А ако идеш на трета страница и видиш кво съм написал,ше разбереш че все пак нещата имат неква логика.А тя е че времето на кукловодите на борисов и цялата менажерия е изтекло.И просто света ни пита ИСКАМЕ ЛИ-СЛЕД КАТО СТАНАТ НЕЩАТА ДЕТО ИМАТ ДА СТАВАТ-ДА БЪДЕМ РАЗГЛЕЖДАНИ ОТ СВЕТА КАТО ХОРА ИЛИ КАТО ДОБИТЪЦИ.Това е въпроса.И от нашия отговор зависи по-натаък какъв ше е живота ни.Въпроса за отстраняването на днешните кукловоди е решен.Става дума дали след това БГ заслужават да бъдат третирани като цивилизовани хора или като ...вече го казах като какво.

Колкото и да плюят и да се пенявят герберастите ген.Радев ще е следващият президент!

Гарантираш ли? Щото ако не е, лично ще ти спукам цванцера!

Хахааааа, куче със салам ще плашиш! Че аз съм ляв, бе пич! Така съм се родил и не се срамувам.

Ама иначе се е барнала с прическа ,готини цайси .....

Неадекватната и проста Атанасова винаги е изпъквала със злоба и жлъч в исказванията си.Тиквата не го ли вижда това и да я прати на майната си.Такава злобарка няма място в ГЕРБ

Както сам отбеляза, тя е проста. Значи има.

Точно на тая п......, Десислава Атанасова , не и отива да се заяжда с един български генерал, който и да е той! А той е бивш командир на военновъздушните сили, тоест - от най-добрите български офицери! И то при наличието на това герберско-реформаторско недоразумение, наречено военен министър. PS Да видим сега дира пак ли ще го изтрие? Наближава края на работното време и се активизираха..

Беше, беше офицер, сега е червеникаво (червиво) политическо недоразумение!

Сори, не беше офицер а плешив Генерал!

Видно е,че ГЕРБ е уплашен и с основание.Когато идва страхът идват и грешките.Навремето СДС се уплаши от Богомил Бонев и загуби от Първанов.Уплашен е и електоратът-ББ каза,че ако не са първи на първия тур,ще подаде оставка.Всеки,който е получил пост от ГЕРБ си е платил и още не си е "избил" платеното.Съветвам всички,които са на "хранилка" при ББ да не гласуват за Цецка Цачева,така ще дадат соридор на вожда си да се измъкне от ъгъла,в който се самозавря "Вождът" каза оставка,ако не са първи на първия тур,но нищо не е казал какво ще стане,ако не стигнат до балотаж.Хитър е човекът,вярвайте му!

Тая дали е казала на мъжа си колко часа ''полети'' е навъртяла докато я вкарат в политиката и я направят депутат.

Този крокодил, ли? А стига бе!

Попитай русчуклии ,те ще ти кажат някоя и друга пикантност.

Браво, генерал Деси, ти си Гордостта на Курнелия! Никога не е късно да станеш за резил!

Не я слушайте Десата ... тя и за тиква не става. И Винету не е прочела. Елате във Варна. Тук се провежда панаир на тиквата. Навсякъде ухае на печена тиква

Голямата и Малката тиква там ли са?

Щом общорусенското Деси го е казала нема начин да е така.

Браво , тъпо изказване на Деса Поетеса ! Утре в 19.30 всички като един на концерт , Слави ме събуди и аз виждам тъпите ГЕРБ !

Тази на снимката е спала със всичките охранители на Б.Б. и тя ли ще дава оценка от сигурни източници.

Това е началото на края. Когато едни хора от една партия почват да плюят други хора от друга партия, значи им е изпята песента. Преди време отидох на един митинг на БСП. Това е единствения им митинг на който съм ходил, както се казва с "отвращение", ама исках да чуя Любе на живо. Естествено безплатен концерт няма и трябваше да бъде изслушано словото на Станишев. Ами тоя човек едно нещо не каза за плановете си - всяка втора дума му беше Борисов така, Борисов иначе. Ясно е, че загуби изборите. Сега ГЕРБ-ерите са взели тая позиция, да ни убеждават колко другите са лоши.

ама ти наистина си била голяма кучка!!!!!!

Деса Поетеса , тъпа герберска чернилка !

ПРЕЗ 2013Г.БОЙКО-ТИКВАТА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА!СЕГА ТАЗИ БЮЛЕТИНА С НОМЕР-13 ПАК ЩЕ МУ ИСКА ОСТАВКАТА,И ТОВА ВЕЧЕ ЩЕ Е КРАЯ НА ГЕРБ?НО ПИТАМ:КАКВО ПРАВИМ ОТ ТАМ НА ТАТЪК???

разруха кво.. глад мизерия----3,000 лева за долар, дупки по улиците, навсякъде смрад и бунища,,,, изостаналост и занемареност, мизерия пълна....

Госпожа 37% и Генерал 10 часа!

Герберите се уплашиха че губят Президентските избори ! Това е началото на края на тази ОПГ Партия , пролетта ще има избори и герб ще останат една каруца хора ! Долу ГЕРБ да живее свободна и независима България ! Всички на концерт утре при Слави !

Да бе точно при Слави.... Той да не е с нещо по-различен!!!!! Не се знае той на кого служи и кои са му господарите!!!!!

Тази шматка, като министър на МЗ самообявила се за,,тежката алтилерия"на Герб Деси ще дава оценка за лидерство.Първо виж нивото на твоят лидер Аз Бойко Борисов и собственото си и тогава си отваряй изпълзяла от леговището змйската уста. Извод:Свинята нучили се да яде лайната си , яде ги докато е жива.

БСП плюе по правителството, че иска да заселва мигранти. Курнелия редовно квичи от трибуната, че държавата е застрашена от мигрантите. Радев и Йотова обикалят и плашат хората с мигрантите. Депутатите на БСП в Европейския парламент гласуват в подкрепа на мигрантите. Та значи, слаб лидер ли е Курнелия, или да? Демагози ли са от БСП, или да? Чии интереси обслужват с това ДА социалистите?

Чиста проба лицемери и долнопробни лъжци...... Толкова са надменни ! Гледат на народа като на стадо за доене ....наистина ли не осъзнават ,че времената на тежката пропагандна машина и заглушаването на "Свободна Европа" е едно минало.??? Хората виждат явните им лъжи и са омерзени и обидени........

Ама верно ли БСП се дистанцира от депутатите си? Какви са тия глупости?