Манфред Вебер, ЕНП: ГЕРБ означава бъдеще и стабилност

Четвъртото редовно Национално събрание на ГЕРБ започна в Интер Експо Център с обръщения на гости и на коалиционния партньор "Обединени патриоти"

Обратно в новината

Коментари - Манфред Вебер, ЕНП: ГЕРБ означава бъдеще и стабилност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

" той заявява, че Бойко Борисов се е превърнал в най-успешния български политик, а ГЕРБ в най-значима политическа сила." Чакам коментар от г-жа Нинова. Какво значи това ? Има го това дето го няма , и го няма това дето го има.

да ви п*кая на европата, щом подкрепяте мутри и разбойници

Днес ДИР-а само с платени репортажи хахаххаха

Значи също и мафия.

А, защо не напишете в Гугъл: "ИЗТЕЧЕ СКАНДАЛЕН ЗАПИС! ТЕОДОРА ПЕТРОВА ЛЕОНИДОВА" Да, много интересно .... , но пък хуманно! ИЗТЕЧЕ СКАНДАЛЕН ЗАПИС! ТЕОДОРА ПЕТРОВА ЛЕОНИДОВА: БОРИСОВ Е ПСИХОПАТ! БЯХ БРЕМЕННА ОТ НЕГО, ИЗКОРМИХА МЕ В ХОТЕЛ В ГЪРЦИЯ НА 6 ТИЯ МЕСЕЦ, ПОДЛОЖИ МЕ НА ТОРМОЗ!

Боико Борисов изпращаше сексуални СМСи на 14 годишната тогава тенесистка Сесил Каратанчева . Бащата показаваше СМСите от Боко по Телевизията . Тиквата му се молел да не ги показва да не му пречат на кариерата . Ама нали сме в България ,прокуратурата не си мръдна пръста. И си отмина като Ало Ваньо...и всички други Отвратителности на Боко и ГЕРБ. А после се чудим защо всички бягат от България.

Без значение дали си ляв или десен. Русофил или русофоб. Анти или про Европеец, Американец, работен или безработен - НЕ гласувайте за партии или личности които са били или в момента са в Парламента или властта. Изборът е ваш, а страната наша. Не гласувайте за партии или личности който са или са били в Народното събрание! ++ Копирай и разпространявай този текст на всякъде, ако не искаш да ти се гади като четеш БГ новините в следващите години.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

*Забележка: ПЛАТЕНА РЕКЛАМА!

Ай,сиктир!!!!! Никой не ти е искал мнението.Заради вас,живеем в тази мизерия. Май...ната ви на ЕНП.Еврогейски рантутници.

Веберчо! Герб ти трябват за да имаш повече гласове в Брюксел, а сам знаеш,че Герб краде,и то 10 години вече!

Чудя се защо не държиш просташките си заключения за себе си. Ние му сърбаме попарата на тази велика мутра според вас. Отговори защо сме с най ниски доходи като тази Тиква ни управлява и е от вашето велико ЕНП. МИЗЕРНИК!

Другари дебили, как е по правилно да се каже ......ЕНП ...... европейска народна партия или еврейска народна партия и четете за първия им ционистки конгрес точно там в Базел точно на кръстовката между Франция, Германия и Швейцария и мъдреца Ашер Гингсберг роден в Киевска губерния, тази за която плачат точно тези от Европата и дето вие им пригласяте дето им написал протоколите в които вие сте ГОИ демек животни за угояване. Окончателно се убеждавам че ви е налегнал свръхдебилизъм което спомага с лека ръка еврейчетата да ви лишат от 1300 годишната ви държава.

Според мен означава кражби и мизерия за Българския народ!!!

Бурни и нестихващи ръкопляскания. Нямаше долу, нямаше горе. Делегатите си изпотрошиха ръцете да приветстват изказването, а то беше копирано от речта на Ленин след превземането на Зимния дворец - 1917 г - хахахах

Вие господине знаете ли каква беше България преди и каква е сега? Все едно да сравняваш един циганин с един спретнат войник! Вие сте пълни мошеници.

В закона е казано че който укрива и защитава престъпници е съучастник. Вие господине сте също престъпник като цялата ви организирана и плащана от вас партия ГЕРБ. Не се съмнявам че БСП и СДС не са стщо под вашия контрол.

Това показва кой дърпа конците на ГЕРБ. Партия създадена извън България с чужди пари и изпълняваща чужди интереси. Не се радва когато те хвалят чужденци. Никой не ти мисли доброто освен самите ние. ..... Впрочем защо го пиша на теб, платения герберски трол и то от нисша класа.

Хич даже и нямам намерение да чета "статията"! Махнете тая гнилоч от пространството! Повръща ми се...

Манфред Вебер, ЕНП: ГЕРБ означава бъдеще и стабилност. Като на гробищата! Стабилност и спокойствие, нулев растеж, липса на криза и нулева безработица, има само на гробищата. Където се наблюдава и стабилно увеличение на броя на погребаните.

аз вчера гледах по телевизията някакъв филм за 10-ти ноември ли беше , за бай Тошо ли , не знам , но сериозно бледнее и изглежда като детска приказка в сравнение с предаването , което днес гледах по телевизията за ГЕРБ , някакво събрание , лекторите му и поканените съответно хвалачи . Жал ми е за нашата мизерна държавица и за всички нас , но професора комунист наиситна не е прав . Ние сме не 80% , а 100% дебили . ЖАЛКО !

ВСИЧКИ СА ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ ПОДЛОГИ НА КОМУНИСТА И КОМСОМОЛЕЦ най-големия крадец и престъпник след СЪЗДАТЕЛЯ НА БЪЛГАРСКАТА ОЛИГАРХИЯ РОМА ИВАН КОСТОВ-ОГРАБИЛ БЕЗНАКАЗАНО БЪЛГАРИЯ ПО НАЧИН ПО КОЙТО ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ДОКАЖЕ ЧЕ Е ОГРАБЕНА-РОБИ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА МИЗЕРИЯТА СИ ЗАСЛУЖАВАТЕ СИ Я РОБИ И РАБОТЕТЕ ПО 16 ЧАСА НА ДЕН С ЕДИН ДЕН ПОЧВИКА БЕЗ ПРАВОТО НА ОТПУСКИ И МИЗЕРУВАЙТЕ - РОБОВЕЕЕЕЕЕЕЕЕ И СКОТОВЕ

ГРОБ ни осигури голяма стабилност - НА ДЪНОТО!!!

Как разбрахте г-н Вебер, че нещо не си спомням името Ви.

Интересно ми е ДЕМОКРАЦИЯТА КРАДЛИВАТА ДЕМОКРАЦИЯ НА КОМСОМОЛЦИТЕ И ДЕЦАТА им докога смятат да продължи?ВСИЧКИ ЛИЖЕТЕ ЗАДНИЦИТЕ НА ОБРАТНИЯ БОЙКО БОРИСОВИЧ ОТ СЕЛО БАНКЯ ДЯДОТО-явно заслужава РОБСКИЯ НАРОД ДА РАБОТИ НА ПЕТ МЕСТА ДА НЕ ПОЛУЧАВА НИКВИ ЗАПЛАТИ С МЕСЕЦИ НАРЕД ДА ГО ОПИСВАТ МУТРИ ПРЕСТЪПНИЦИ ЧАСТНИ СЪДЕБНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ И ПОДЛОГИТЕ ИМ АДВОКАТИ-БРАВО РОБОВЕ БРАВО БУЛГАРИ-ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ВАШЕТО ВЕЧНО РОБСТВО И ТИРАНИЯ-явно ви харесва да живеете като роби и скотове за хлебеца водата кафенцето и потупването по рамото-ВСИЧКИ ВИ ЩЕ ВИ НАПРАВЯТ КЛОШАРИ ТИЯ ГЕЙОВЕ И ЛЕСБИЙКИ ОТ ГРОБ!ЗАСЛУЖАВАТЕ СИ УПРАВНИЦИТЕ И СЪДБИТЕ СИ?НАЙ-НИСКИТЕ И МИЗЕРНИ ДОХОДИ В ЕВРОПА И НАЙ-МИЗЕРНАТА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА С НАЙ-НИСКА РАЖДАЕМОСТ И САМО ЦИГАНЧЕТАТА ДА ИМАТ ПО ОСЕМ ДЕЦА И ДА ЦИЦАТ СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ ОТ ДЪРЖАВАТА гласувайте вечно за ВАШИЯ СИН ЦАР И ГОСПОДАР КРАЛ БОКО БОРИСОВИЧ И СИ НАПРАВЕТЕ КРАЛСТВО СИНЬО КРАЛСТВО И ГОСПОДАРСТВО СИНИ КОМУНИСТИ-ОСТАВКА И ИЗБОРИ

За съжаление прав си,ама нима комунистите са по различни,те ошушкаха държавата,направиха си Герб и продължават да ни пият кръвчита,а80% са вдигнали ръце отчаяно

всъщност е казал, Герб значи стабилно и сигурно продължаващо източване на националните ни капитали към техните страни. Е, нещо задържат и за себе си наште мафиоти...

Дол предложи ли на Бойко да омъжат още някоя герберка за човек на екипа му, като "успялата само с професионалните си качества" Мария Габриел ?

Престъпнико,колко ти плати мутрата?

ДПС ОЗВЕРЕНИ И НЕМА ВЛАСТ И ДАЛАВЕРИ

как да няма като Прасчо е в комбина с Тиквата при източването на КТБ

Получил е солиден Хонорар за да ги хвали Еврогееца ! Ние не сме тъпи 10% и помним и виждаме ! Най- престъпната и крадлива Партия е Герб в Европа и България ! Сега да не Канонизирате св. Тиква Мутренска !

ДПС ОЗВЕРЕНИ И НЕМА ВЛАСТ И ДАЛАВЕРИ

как да няма като Прасчо е в комбина с Тиквата при източването на КТБ

Бъдеще и стабилност за кого? За ЕНП може би,но за България ....едва ли. Иди му вярвай на този Манфред!

това е най голямата грешка на западняците че подкрепят партията на милиционерите, от друга страна ганьовците са такова алчно и покварено племе че може наистина да няма по добър избор

Никой не ви иска бе др0гари.

кво каза бе цървул?

От недохранване и мизерия това са последиците!

На руските тролчета пяна им излязла по устата от яд. :)

Боко Тиквата лиже усърдно гъзът на руската Лукоил, която краде парите на българите с изкуствено завишени цени на горивата

Не обичам комунетата,ама и Бокич ако малко мисли са народа ,няма да ни обират и чрез бензина.А безумните кредити който незнайно къде отиват.А Ктб,ЗАЩО им покри дълговете с ,,нашите пари и още много питания,ама кой ли иска да те чуе,точно НИКОЙ

Още малко ще ви изтърпят германците и после като си сложат един чичко с мустаци, всички вие ще сте по затворите!

Ревете, червени крадци. Никой не иска да има нищо общо с вас.

Похапна и пак на работа, нали?

Мне, герберите не реват. А, ти си от слабоумниците двто викали червени крадци на ДРУГИТЕ ?

За кои точно червени крадци говориш?Наверно за Винету Магнолиевич и ЦвъкЦвък Апартаментий?Аз тези червенушковци познавам,като крадци!

евроидиот, вземете си мутрата и гробарите рекетьори у вас и им се радвайте!

И комунистите,и двете партий еднако са майстори По крадене от народни пари.А пфеди това комунистите ограбиха държавата в това число са техните разклонения,,Дпс,Сдси Ндсв

4-я конгрес на партията трябва да влезе в учебниците по история по подобие на Априлският пленум

привествие като отправеното показва наличие на засилваща се паника от престоящото в най скоро бъдеще за европеската аристокрация и поставения обслужващ персонал наречени партии и движения

Обикновени протоколни думи, отправени към политически съмишленици! Истината е друга и тя се вижда от рейтингите. ГЕРБ има малка преднина, но това е естествено, след като за изминалите години на управление овладяха цялата администрация. Не печелят нови привърженици, защото делят хората - саниране, социални помощи, празнични добавки и т.н. За какъв успех говори гостът, след като не помръдваме от последните места?

Хайде, братя комунистически тролове - юруш! Заб.: Касата на "Позитано" 20 работи денонощно.

На тебе колко дадоха?

Кънев: ДСБ са плащали на тролове през 2011 г. офия. ДСБ са плащали за коментари в интернет през 2011 г. Това обяви сегашният председател на партията Радан Кънев в ефира на бТВ. Той показа в ефир договора на партията с новосъздадена по онова време фирма за управление на онлайн репутация. Тогава председател на ДСБ беше Иван Костов. Нещо да кажеш?

...никак не е трудно да бъдат различени апаратните тролове. Даже по очевАдни теми си пишат каквото е угодно на началниците им, независимо, че може да звучи абсурдно. Примери много.

В ГЕРБ само за пари ли пишете? Сигурно, щом не вярвате, че може да има и мислещи граждани, които не са доволни от това управление и без да са партийно обвързани, споделят лично мнение.

Така наречената "стабилност" е характерна за два вида общества: Най- богатите и най- бедните. С непрекъснато растящата кредитна задлъжнялост на България, можете сами да се досетите, за кой вид стабилност става дума. А иначе думите на Манфред Вебер са просто задължителна политическа декларация и атрибут на статуквото, което трябва да продължи у нас, защото тека е изгодно на ЕС олигархията.

А пък средните непрекъснато клокочат и се избиват, нали?

недебилно решение на този проблем или не е възможно...вече ?!

Питай "матряла".

ГЕРБ означава бъдеще и стабилност В МИЗЕРИЯТА - образование, здравеопазване, икономика... И без евро- и световните класации сме наясно, че трайно се влачим на дъното и отлепяне не се предвижда... Армията на бездомните, просяците, клошарите и психично болните расте... Ние сме гетото на Европа :( Жалко, че има умни, кадърни и честни българи, на които или не се дава шанс да поведат България, или те самите не могат да се преборят с бюрократичната машина...

Аз искам Бойко да изкара целия мандат, за да ликвидира десните бесни до основи! Ще се затрият вън от Парламента!

"Волен Сидеров увери, че се разбират прекрасно с премиера Бойко Борисов и нямат противоречия с него." Има ли изненадани? В един момент Сидеров се опитваше да се представи за баш русофила сред българите. Изключително фалшиво, разбира се.

Снимките му по без нищо---показват що за животно е! ...Слави Бинев знае!;))))))

проекта г е р б приключва. нанесените и достигнати поражения са повече от планираното. идва време разделно.

Нали са ви съпартийци,нали ВИЕ, ЕНП управлявате Европа с количеството гласове на гурбаджииските депутати. Всякакви изследвания на европейски институции не ти правят впечатление щом се отнася до властта.

Стабилност и бъдеще за тези, които разпределят еврофондовете и дават обществените поръчки. Които са се срастнали с властта. Вие от Брюксел сте виновни за всичко. Хвалите ги, защото ви крепят на власт. А вие всички сте като тях.

Тука хората плюят по Бойко Борисов! Но все пак трябва да отчетем, че вече трети път е премиер министър, и може би ще бъде най-дълго управляващия, при това избран на честни избори! За да постигне това все пак има някакви качества, които го правят лидер, и хората му вярват! ИСКАМ НЯКОЙ ДА МИ ПОСОЧИ СПОРЕД НЕГО, КОЙ Е ДОСТОЕН ДА ЗАМЕНИ БОРИСОВ!

това да не ти е партийно събрание, бе другарю? При демокрация е необходимо да има смяна на партиите на власт, за да се избегне прекаленото срастване с властта. Капиш?

Другарю, хайде дай твоите имена, или като на партийно събрание, те е страх да си назовеш фаворитите?