ГЕРБ издига Димитър Главчев за председател на Сметната палата

Кандидатурата на бившия шеф на 44-ото Народно събрание е съгласувана с ПП-ДБ

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ издига Димитър Главчев за председател на Сметната палата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А МутроТиквата къде ги забрави Цачката, Бъчварката, ПКП и дебелото Лиле?

…и съобразно Унията (тук по-преди) Смислов&Спаски - хА Да Започваме изръшкването на “наште” задунайшките паласки !

Еваларка, най-отявления фашист с физиономия на садист Главчев му намериха занимание, но на следащите избори ща духате супата.

Гласуваш за Промяната и получаваш Гламарчев като върховен държавен и народен контрол. Като главна счетоводителка (на Баце).

Ха честито на гласувалите за ПП и ДБ

Да сте очаквали нещо друго от Киро Шашмата?

Изчака ми се чакалото Да Започва дуета”песнопение” в тандем с банкянскио ! ….та Да ! - Е ЗА Кечосване !

Пояснение (отн. Предложението от 14:27:12 ) - що Става с Импийчмънта ? — а с НЗОК ? —- с Главния Прокурор ? —— с Митниците ? ——- с Контрола Иновациии и Финансирането им ? …и т.н. И т.н. …..и Ако - Бъдат Намерени+ПрепитаниТоталноПублично+Назначени Хора Знаещи&Можещи от ДиаспоратаНи, то : А. Ще бъдат С Съответна Ексоертиза ! Б. Ще Имат Съответно Мрежиране с Партньорските Структури ! В. Ще са НЕминуемо НЕсвързани с Досегашните ! …И ! - просто Ще Си Вършат Работата .

Управлението на ГЕРБ трябва да продължи! При това по най-уродливия си и подъл начин и благодарение точно на нас! Е разбрахте ли сега? Будали такива на агент Буда!

Досега имаше ли Сметна палата?! Е, ще продължи да няма! Какво толкова?

Консолидиране на Всичко ЗА Контрол Финанси/Фиск в Една структура ? - ЗА !

Външен независим контрол само! Върховна одитна институция, като съд по бюджетно-финансовите въпроси.

…на който Плащаме Само за Конкретно Свършена Работа ? - ЗА !

Личната счетоводителка на Зайчарника! Подло, коварно и долно .

На Главчо му намериха топло местенце, а на Лорер кога?

Димитър Главчев е много читав човек! Познавам го лично!

Сериозно ? …и Защо тогава Още НЕ сте го сложили на ТоталноПублично Препитване ?

Хохот. ——- Имайки предвид ВечеДоказаното Зацикляне - Селекция, Препитване и Назначаване на Всяка Ключова Държавна позиция на Хора от ДиаспоратаНи ! …НЕзабавно.

Нали щяха да са експерти и по възможност да не са изявени политици? Главестият ще ходи да замита одитите на пътищари и разни други тиквундерски схемаджии.

Станахме за посмешище в целия свят посредством ИНТОСАЙ! Досега само в Върховната одитна институция на Сиера Леоне беше ставал подобен цирк, сега благодарение на ПП+ДБ=ГЕРБ сме уникат във вселенски мащаб!

Знам го тва перде, на Боко лъскач на бастуна.

Помагал на Винету да източва държавата , сега ще помага на Кире-Истината да правел "промяна ".....

Ей от Продължаваме Подмяната , ще оставите Безработни Семейство Лоран !

Ега си този неграмотник шеф на Сметната Палата ! Тиквите и те са Главчовци и Тикви ! НИКОГА ГЛАВЧО !

Само главанак не е заставал начело на сметната палата, сега и главанак ще си имат! Това не е държава, а американска помийна яма!

ХА, ХА, ХА, ХА, ХА, ХА.

Кожи щавиме всякакви. Политически партии къпем разни.

Трагикомедията продължава.

В България всички започват да изнасят интересни неща когато ги настъпят.Що така бе подлоги мръсни.

ГЛАСУВАИТЕ ОШЕ БГ ОВЦЕ ПРОСТИ . НЯМА БЪЛГАРСКИ НАРОД ИМА РОБСКО ПЛЕМЕ.

И пак едни и същи капути на власт,каква промяна очаквате?!?

ПеПитата окончателно полегнаха пред тиквите и навириха крака Нищо не става от тях......!

Знаещ и можещ човек никога няма да заеме какъвто и да е важен пост в БГ. Калинки за постовете валяло. Уреждат се помежду си. Нищо не се променило в този бардак.

Ужас...

Бензина вчера 3,04 лв. Пак започват кражбата. Старите номера на ПП

2...

Какъв е смисълът на Сметната палата, какво е свършила през последните 30 години? За да си върши работата трябва да е под ръководството на професионалисти от опозицията. В противен случай ще замита безобразията на правителството, както е до сега. Скимне му на Борисов да "отпусне" няколко милиона на този или онзи, машината се задвижва и бюджета олеква. То само това да беше, но сега ще си продължава след като вече маймуните на клона са 4 х 4, коалиции от коалицийки. И всеки е над кацата с меда с еднакви претенции. Много баби, хилаво бебе.

Сметната палата до 1947 година е била със специален съд и прокуратура към нея - независима! Днес е гумен печат на управлението под формата на счетоводна къща "Баце и с-ие".

Основното, което прави впечатление е, че опозицията на ИТН, на Възраждане и на БСП е по-скоро удобна, отколкото непримирима:))) Да, има речи и спор, но нещата си вървят с пълна сила в посока НАТО и ЕС - направо безапелационно:))) Радев също е безгласник в ситуацията - позицията му силно се обезцени - сам си я обезцени. Беше народен водач с юмруче, превърна се в коментарна рубрика. Нито ПП ДБ, нито ГЕРБ са лъгали каква е целта им и как ще управляват, каква ще е политиката им - ЕС и НАТО, ясно са го заявили. Имат огромна подкрепа в лицето на беззъбата опозиция и само утвърждават това, което говореха и преди изборите. Опозицията основно лае, за да запази или малко да увеличи електората си - няма никакви реални или ефективни действия по основната политика. Така става много лесно и за местните избори. Хората подсъзнателно обичат победителите.

Има Референдум

Ми, няма:))))

Та той е завършил с пълно отличие в Америка, дрисльо!

Ми, добре:))))

МА КАК така? Ами Госпожа Лорер?

ㅤ

"Кандидатурата на бившия шеф на 44-ото Народно събрание е съгласувана с ПП-ДБ" Да се чете: "Кандидатурата на бившия шеф на 44-ото Народно събрание е съгласувана с ПП-ДБ и Посолството".

Курсовете започват от август, а резултати се очакват в началото на следващата година - Божееее до къде я докарахме !!!

Оборотите падат,няма клиенти,няма туристи,няма инвестиции,има търсене на работна ръка . В България хората изчезват с рекордна скорост. Така ще бъде докато хунтата ГЕРБ, ПП и ДПС управляват.

ЗАЙО, Що си с маска? Не ти ли е топло?

Лорер сега е кандидат-кмет на Варна. Това някакъв майтап ли е?

ㅤ

Провежда проучване колко шарани са стигнали до морето.

Робски народ иска да го управлява крадлива Мутра. Точка по въпроса !

Хахаха,след думкане на тъпани по площадите,всичко си идва на мястото!После се чудим защо само 500 г.сме спали под турско робство!Ген,братя,просто такъв ни е гена!

Глупости! Имало е сума ти бунтове и въстания, ама толкова си и чел история. Лошото е, че бунтарите са умирали, а гъзолизците са оцелявали, съответно и потомството им.

Това политически пост ли трябва да бъде?

Абсолютно! Как иначе ще си само самопроверяват обществените поръчки.

В момента България е в пъти повече НАТО и ЕС и това е резултата от управлението на ПП ДБ и ГЕРБ. Който харесва това бъдеще на България, следва да е доволен:))))). Който иска друго - да беше гласувал:)))) Нищичко не се променя в този форум:)))) И Нинова и Костадинов, дори и Ради са с вързани ръце. 60% пък изобщо не гласуваха, а сега са недоволни. Има и друг начин - стотици хиляди на площада, мирни протести, блокиране на София:))))) Не два-три рейста от Възраждане:)))))) Съвсем скоро - преди около две години имаше такова ушпражнение. Елементарно е.

Минусчетата са от ядосани дечица, не от мислещи хора:))) Ядосаните дечица могат само да дращят по форуми. Политиката се влияе от избори и от протести. другото е ...ядосани безпомощни дечица:)))))))))

От протести и какво стана?

Скоро Барни Ръбъла ще стане конституционен съдия.

Кирчо се страхуваше, че след нови избори ще стои до тоалетната, но както върви изобщо няма да е в парламента.

Гербаха ли ви майката с 200, а ?? Още гласувайте за Мутрата за да му пазите имунитета ! Прости мърши ! Пеевски благодари за златните ви пръстчета ! Добри пионки сте ! Добре натискате копчета по заповед ! Послушните подлоги заслужават топла служба на държавна работа , a ? ! Кот кажат Борисов и Пеевски това ще правите, калинки ! Те ще ви оправят с 200 ! В името на европейско развитие на България ! хахахаха

Мошеници !

Честито на простия български народ, който настоява да го управляват прости овчари и пожарникари ! Скоро албания и Сърбия ни задминават по БВП !

Продължаваите да гласувате ида избирате боклуци . Несме народ а робско стадо овце.

Демокрация има тогава, когато се защитават американските интереси. Нашите чакали имат пълната свобода да опоскат държавата за награда. Има и сороски фъшкийки които срещу пукнати центове повтарят пропагандни пръдни. Това е политическата ситуация в страната.

АХАХАХАХАХХАХА! Кой е на власт бе оглюви ППйски и ДБйски? ГЕРБ! АХАХАХАХАХ! Утрепаха ви! Главчев шеф, АХХАХАХА!

Казах ви че Бойко още дълги години ще управлява ама вие не вярвахте