ГЕРБ и Реформаторският блок не се разбраха за правителството

След повече от шест часа разговори, групите за контакт на ГЕРБ и Реформаторския блок не са се споразумели за сформиране на правителство.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ и Реформаторският блок не се разбраха за правителството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се разбраха, защото същия КОЙ командва и ГЕРБ.

На петел, който не мерише на каратиска потт и зелен чорапп Асоциация на кокошки - Партийни секлецарки

Някой "красив и интелигентен" може ли да каже оти ручаха жабетата.

Никакъв съюз с РБ,вЧИИТО РЕДИЦИ ОТНОВО ТУРЦИ РЕДЯТ ПАСИАНСА!

И трите лелки от ГЕРБ са бивши партийни секретари.Кой очаква нещо смислено от тях,а за вожда им да не говорим.

ШАЙКА НЕКАДЪРНИ НЕГОДНИЦИ

Бочка Бочкааа...., пак в опозиция те биждам батьовото! Язък де ги биеш само.... :))

Abu Talib

То е ясно, след като доктор Москов взема участие в преговорите, че съгласие няма да има. Защо мисля така? Две са тенденциите, и Вие несъмнено ще се съгласите с мен, които движат сегашния свят. Първата е тази на военните, работищи за унищожението на човека, а втората-тази работеща за здравето на човеците. В началото е преобладавала втората тенденция, а и това е отбелязано още в митологията на Китай за Господ Фу-Си, който научил хората на знания за здравето, математиката, земеделието и писмеността. Не ги е учил на война. Тази първа тенденция станала по-късно втора, подчинена на първата и така си стоят нещата до днес включително и недай си Господи и след Ноември т.г.!! Дали тази първата тенденция ще се поокроти малко и даде поне леко предимство на втората, зависи от едного и още един измежду 56-те страни, обединени в коалиция срещу Хитлеровата коалиция, наскоро призовани на нов дебат. Отново повтарям и наблягам на тази дума коалиция, защото ми се повдига да слушам, как се правят коалиции от 1990 г. насам. Къде им е умът на тези журналисти че не ударят по масата и да си признаят, че някой усилено ги облъчва с топотата си.Коалиция, както тактика и стратегия са военни понятия, присъщи за първата тенденция. БСП да спре да плаши с нова война, че май ще трябва да се разделят с топлите местенца в НС. Те насъскват хората да говорят за коалиции, тоест, подготвят ги за нова война...Какво да мисля друго освен това? Имало ли е коалиция Рим-Берлин и Токио. Имало ли е коалиция САЩ, Англия и СССР? Ако е нямало защо тогава се говори за съюзници?! Аз пасувам, не гласувам от 1986 г. насам. А сега лека нощ и мир на всички човеци!

Преди 1986 г. имаше ли смисъл да гласуваш? - имаше един политически субект - ОФ, по един кандидат за длъжност, задължително, явно гласуване ....

То сега при това изобилие от кандидати и партии по добре ли е ?

Това е напълно естествено, ГЕРБ най-трудно може да се разбере с РБ. Много по-лесно е да се разбере със всички останали, защото и те не искат реформи, а постове.

не разбраха и с бсп и с дпс така че ходи се грумни ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Пичове, в живота няма гаранция , че няма да се разведеш или няма да умреш още повече няма юридическа гаранция , че това няма да се случи. Затова ГЕРБ са изръсили една голяма опашата некомпетентна глупост. Сори, ама това не е от застрахователните времена.Ако ГЕРБ нещо имат съмнения да си направят застраховка "стабилна политическа коалиция" за срок от 4 години. Сори, но на такива прости магарета това! Москов, може да ме цитираш!

хората, които крадат, мислят, че всички други крадат

не ви трябва стабилно правителство, толкова стабилно, че да не можете да го бутнете като се олее

Вие,там, всички, се натискахте да управлявате.Е, хайде сега разберете се....,ако ли не- да знаете ,народът на избори повече не му се ходи,а този ,който все пак отиде ще пусне протестна(невалидна) бюлетина.Вие, всички ,докарахте нещата до тук.

Тука един,15/15 , ме подсети да питам: Абе, герберунгели,какво стана ?Правихте си ташак с 15/15 , а сега за 9/9 си мълчите нещо?Нали бесепарите били прости-по думите на Тиквата и неговите последователи?Прости, ама само в един случай и момчето си отиде в Европарламента! А при вас -9 пъти 9/9-значи сте най-малко 9 пъти по-прости!Че отгоре на всичко тия ,които се класираха,бяха "посъветвани","доброволно" да се откажат от депутатството! Голяма работа сте да знаете-мафията ,болшевиките и нацистите трева да пасат,ха-ха-ха!

Шило

Да не стане така, че златния пръст всъщност да стане диамантен?!!!

Да не стане така ,че "златният пръст" да стане "среден"?

Картината не предполага стабилност, а джумбуш и нервни кризи. Говорят за смирение, но няма да се сбъдне, защото би било непостижимо извисяване. По-благоразумно е да се разчита на класовия страх. Не смирението, а страхът е извор на стабилност. И охлаждането на реформаторската страст. Красивите и интелигентните ще преживеят трансформация от агенти на промяната в сила на статуквото. Това е почти сигурно. Властта вразумява. Няма да питат кой, както питаха миналото лято, защото ще управляват с този кой. Кунева и Кънев ще скокнат в скута на Борисов, по силата на дълг и за тяхно неприлично удоволствие. Да живее моралът!

По-тъпо оправдание ГЕРБ едва ли може да измисли! Че нали предварително знаят,че блока няма един лидер!? Интересно дали и такова ще е оправданието при ПФ. И там са няколко партии и няма един лидер!

Нали искаха единен лидер -да си излъчат единенен лидер който да поеме политическата отговорност.Така всичките партии в блока стават отговорни също.Балъци няма вече-а ББ поне него балък не можеш да го наречеш.

Дали е балък не знам,но че е лицемер е сигурно! И е цар на оправданията за пред мат'риала! Пак питам-с ПФ как ще преговаря,като и там са 14 партии със също толкова лидери!?

Някой друг ще спечели от глупостта или саботажа за съставяне на мнозинство. Нещо хич не ми хареса юридически гаранции за единство на реформаторския блок.ГЕРБ да не би да не са губили депутати.Реформаторите поне са ясни- те няма да отидат при ДПС и БСП и това не е нелогично.

Ако няма правителство с участието или подкрепата на ДПС, се отива на избори. Канчетата на нашите мераклии да ни управляват и да ни реформират, така ще бъдат набити от големите европейски и американски "братя", че свят ще им се завие.

ivo10

Червените тролове веднага да бягат на другата тема за Бойко. Тази вече я осраха достатъчно.

Да живее и пребъде временното служебно правителство! Защото след него, жална ни майка.

ivo10

Напълно си прав. Друго правителство няма да има до следващите избори.

Бях повече от сигурен, че ГЕРБ не могат да се разберат само с РБ. Трите комунистки едва сдържаха гнева си пред камерите.

що , какво сбъркаха трие влъхви? Не беше ли нагличко с 8% да тежкареят ?

Прав си, нагло е да искаш реформи, при положение, че 95% от племето не ще!

Преговори с отрепките повече няма да има. Това е една твърде добра новина. Мога да се изпикая и да спя спокойно.

Напълно споделям възгледите ти. Но само да напомня - преди 5 месеца имаше управление - може би не перфектното, но социално ориентирано. Не ми пука за комунисти и други подобни - аз гледам фактите. Да, избраха Пеевски, за да смаже Цветанов - факт е. Не уцелиха момента, не уцелиха начина. Не съобразиха кой владее медиите. Не съобразиха много неща, кой играе праволинейно и кой има 2-3 хода напред. Но истината е, че предишното правителство следваше една линия, която трябваше да бъде продължена в посока изкореняване на всякакви гадости като точене на НЗОК, като калкулирането на цената на тока (която била ниска на някои, но да питам - някой виждал ли е беден собственик на предприятие в енергетиката, който се вози на стара Лада?), като дисбаланса в пенсионните фондове, като оскотяването на 80% от населението. Това е посоката. И да не забравяме че всеки крал-слънце е бил добър за хората от двореца си, не за плебса.

Не ти е добре-бегай на доктор или почвай да си пиеш хапчетата.Да ми пробутваш Орешарски за най добра политика.Ебати хората-човека ги плува, те мислят че дъжд вали.Е сега се знае защо сме на това дередже.

А кое правителство гласува промени в закона за изповеданията? По времето на кое правителство започнаха със съдебни решения да връщат България на наследници на Османската империя?

В общественото настроение фигурира, струва ми се, следният парадокс: длъжни са да управляват, защото са негодни. Нека съставят правителство. Иначе няма кой да извози боклука, ще пипнем ебола. Държавата е на ръб, предприятието е пред фалит. Ако персоналът се разбяга, защото е скаран, възниква въпрос за неговото дисциплинарно уволнение, локаут. Съставянето на кабинет е въпрос на надпартийно самосъхранение. Иначе губят всички. Правителство с Борисов начело е трудна задача. Борисов иска цялата власт, а не част от нея. Идеята да я дели с учениците на Костов, като бъде обвързан с коалиционно споразумение, е наивна.

ПОГЛЕДНЕТЕ КАК СЕ ПОЯВИ ББ НА ГОЛЯМАТА СЦЕНА...КОГАТО УГАСНА И ПОСЛЕДНАТА НАДЕЖДА ЗА БЪЛГАРИЯ - МАДРИДСКОТО ДЪРТАЧЕ И БЪЛГАРИЯ БЕШЕ В НОКДАУН...ГОСПОД НИ ИЗПРАТИ СПАСЕНИЕТО - БОЙКО БОРИСОВ

Ако това ти е спасението ти си неспасяем.

долу герб и дпс . НА ГЕРБ И ДПС , КОН ДА ИМ ГО НАТРЕСЕ .

Само с усилията на ГЕРБ и Реформаторския блок не е възможно съставянето на правителство. Това заяви на брифинга в парламента след проведените консултации с Реформаторския блок Цецка Цачева от ГЕРБ, предаде Агенция Фокус. ... НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ЧЕДА ... НАШИТЕ МОМЧЕТА ДОГАН И МЕСТА ЩЕ ПОЛОЖАТ УСИЛИЯ В ГРЪБ :)))

АКО ГО НЯМАШЕ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ, МОЖЕ БИ ХРИСТОС ЩЕЖЕ ДА ВЪЗКРЪСНЕ, НО НАДЕЖДА ЩЕЖЕ ДА ИМА

ДРУГ ТЪЖНИК КАТО ТЕБ ОТ СЛАТИНА НЯМА!!!

От толкова време те гледам и все още не мога да отгатна със сигурност: играеш определен типаж във форума или си просто ГМО недоразумение? Дано да е първото!

magit@abv.bg

на живо е пълна плюнка.

Правителство с двугодишен мандат. Подготовка за велико народно събрание, промяна на конституцията и съдебната система. Фалит на КТБ, одържавяване на пиб и тим. Запушване на дупките в здравната и пенсионната системи. Ако герб не иска, нека да си управлява с Доган и дудука.

Шило

След две години съотношението ще е същото. И реформи няма как да има.

Звучи добре! Велико народно събрание е нужно!

Ясно като бял ден,7 партии и няма правителство...едни други се мразят и наличие на интереси...това ясно го доказва че трябва ВНС

А задавате ли си въпроса защо Герб не искат това ,а също и независими медии...защото са приятели с Пеевски

Шило

2013-2014г. Години на протести, на демонстрирано желание за по-добро бъдеще. Поне така показано. 05.10.2014г.- ден на истината. Истината, която е до болка позната. Не можахме да спрем децата си да не напускат страната.

Абе ТИКВИТЕ да си се гушкат в рамките на союз "БОСТАН".... там всичко си е сигурно!!!

"Реформаторите" се обърнаха срещу ГЕРБ и показаха истинското си лице на национални предатели! Но и без тяхната подкрепа България съвсем скоро ще започне своето възраждане благодарение на новото правителство на д-р Борисов и ГЕРБ!

Какво е това д-р?

НА ФИЗКУЛТУРНИТЕ НАУКИ!!! Величествения труд е издирен от единствения човек, който си е направил труда и да го прочете. НАМИРА СЕ В ГУРМАЗОВО!!!

Евала на Риформата ....само споразумение .... обвържете мафиота

Реформаторите разчистиха пътя на комунистите и турците да са отново във властта !!!

Точно РБ спря ДПС и БСП. Сега да се готви ГЕРБ.

И с какво ги е спряло-с техния умрял процент ли?

Честито ни декемврийски избори! Да благодарим на Б.Б. и неговите три влъхви.

ПРОКЛЯТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ - АХМЕТ ДОГАН, ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ И ИВАН КОСТОВ

Ми вожда що го забравк

И Разпятието на България - Бойко Борисов.

забрави и Съсела.

Гаргамел

СЪСЕЛА Е УБИЕЦА НА ЛЯВОТО

не могат да се разберат кои колко да краде и едните искат и другите гладни а дано си останат гладни иначе ние народа ще сме !!!

Когато не успяваш да поставиш нуждите на държавата над егото си, лъсва твоята несъстоятелност и ерго нямаш право да претендираш за управление и народна любов!

Как ще постави като обръчите от фирми привилегиите са по важни от народа

Поради тази причина ще си носят последствията на все по-вероятните поредни извънредни избори. И тогава няма да им хареса видяното!

Леле какво рязане на лентички ще падне - Тиквата реже Местан ръкопляска до него - хахахааааа

КАКВИ РЕФОРМАТОРИ ВЕ...ПУДЕЛИТЕ НА ЧЕРНАТА ВАНКА

Гарга кажи сега с кой ще се коалирате

Гаргамел

ТРУДНА РАБОТА...МАТЕРИАЛА Е ПРОГНИЛ

Е герберуги кой ви остана, обичащите Бойко ,Волен и Дудука ,ПФ некомпетентните и Гоце шмекера

Щото ми намирисваш на комуняга-при вас какво остана?

Чудесно, сега ГЕРБ са свободни да се съешат с други крастави магарета - БСП или ДПС. Другият вариант - с АБВ, ПФ и Цензурата, е прекалено смешен.

Само въпрос на време е медиите да бъдат инструктирани да ни убеждават, че БОСТАН е единственият вариант ! Като гледам милиционерите какви са катили, че пробутват насила отново старите муцуни на цецка, цвъки и менда - защо се учудват, че ще свършат пак като преди - изгонени с камъни от народа ! Ако наистина искаха промяната - нямаше да я правят със старите марионетки !

Турят ли още 10% върху тока, камъни ще има. Обаче, и те си го знаят. И затова се чудят как по-широко и обтекаемо да го формулират(разбирай, да ни го вкарат)

сега като почнат платените медии да оплюваат РБ заедно и поотделно.... независими власти в България НЕМА!

ТИКВА + ДПС - това ще е забележително нямам търпение да го видя якоооооооооооооооо

Обикновен гювеч.

Българинът не може да мисли широко- генетика, всички са минали оттук и са оставили СЕМЕ. Широка коалиция в това трудно време означава, че и ГЕРБ и БСП и ДПС и РБ и даже патриотите, и даже ония на Бареков - да участват, и да се споразумеят някакси. Борисов затова е тъжен, макар, че може да се изяви по специалността - ПОЖАР има, и трябват пожарникарски мерки. Екстраординарни. Форсмажорни.

Политическият пазар е отворен и работи нон стоп.Къде на яве ,къде задкулисно ,къде с натиск и компромати, къде с пари политбизнеса върви.Май бай Местанчо ще излезе прав ,че идеите и програмите на ДПС и Герб са най-близки и ще пляснат с ръце и ще се прегърнат.Все пак се надявам РъБъто да клекне пред Бойко и, че се разиграва театро пред избирателите им.

АМА - няма ги вече "умните, красивите" и изобщо НЕплатените протестиращи, за да ни обяснят как ще е в ЗАДКУЛИСИЕТО. Не на ИНКА, а на кааве на пясък, в САРАЙ варено... КАЙМАКЛИЯ....