ГЕРБ и РБ единни за избори, спорят за енергетиката

ГЕРБ и Реформаторския блок са единодушни за предсрочни избори, но се разминават за "Южен поток" и за създаване на европейски енергиен съюз.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ и РБ единни за избори, спорят за енергетиката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Две поговорки за случая: Тръгни след бръмбар да те заведе на говно. Краставите магарета през девет баира се подушват.

И ГЕРБ и Реформаторския блок са политически аутсайдери.

Водачите на Реформаторския блок и ПП ГЕРБ забравиха какво говореха един за друг и се прегърнаха в фалшива прегръдка, само и само за да има предсрочни избори, но не осъзнават, че ще ги загубят.

Който се е съюзил с Боко все е загубил, а реформаторите сами му се набутват.

Тези лидери на псевдодесни партии се събират и договарят как да манипулират хората, за да се върнат на власт.

Предсрочни избори има само в главата на Борисов.

elena_ole

ПУНТА МАРА

Рамадан Кунев пък кво се бута , той я събере 1 % , я не :) Безгласна буква

За Мегито, Кунева незнам, ама за ОнОпърдян Кънев съм сигОрна,че прет бат си Бойко, ще приклекне и ще Му свири доде зора се пукне Такъф "Флейтист" беше, и оня , Карловеца КабаГайдов, извикан в София да топи мас за Бойко и да потопи кораба на Седесето, за да може сега, Опърдян, да пее като някой Кец че сичко муе нарет -.-.-.-.-.-.-.-.-..-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-..-.-.-. баба Тодорка, хигиениска в социалистическа Агенция бТТВ"Трътките "

ОТВРАТ

Гнус ме е че съм гласувал два пъти за ОДС и два пъти за ДСБ. Сега тези нещастници отиват да целуват задника на омразната мутра от Банкя.

ДИРника е завладян от тролове..

" Отркритието" на "голямият" български политик Радан Кънев, че Москва трябва да види, колко е слаба, е най смешното нещо, което до сега са сътворили тия псевдореформатори. Техните партий най напред разсипаха България, тия пък са захванаха да я "реформират". Ние обаче помним, че причината за скъпият ток е Кунева, която затвори блоковете на Козлодуй, за да угоди на господарите си от Брюксел. Напоследък нещо избягват да говорят за рейтинга си. Защо ли?

Ава нали Бойко и Кунева никога не искат да се коалират, божжжкккее, какво ли не са в състояние да направят заради това ГОЛЯМО ЛАПАНЕ, за когО ще гласуваме господа, като ВСИЧКИ СА МАСКАРИ, ДОЛНИ ЛЪЖЦИ, ИЗМАМНИЦИ, КРАДЦИ....

Е....и гнусната работа! Едните /РБ/ знаят, че са бита карта и доникъде няма да докарат процентите си, такива некадърни, алчни, дори и клипа си плагиатстваха и веднага заеха позиция - ПАТЕРИЦА на ГЕРБ; другите - ГЕРБ, вече съмнявайки се, че са първа политическа сила, търсят подкрепа от такива, отритнати от обществото на последните избори, продажници и предлагат политически сделки разни! Гнусно, Борисов, ниско падна мноооого! Както и вие, псевдореформатори! Отвращавам се от вас!

РБ много губи с Пръмова. Явно г-жа Yes не се е наяла достатъчно, иска още.

РБ - изгустирани политически клоуни

Риформаторския блок, като илюстрация на баснята за орел, рак и щука В ролите: Рамадан, Корман, Пръмова и няколко стари муцуни, които сами вече не си спомнят в коя партия не са членували...

ДО ВСИЧКИ,КОИТО СЕ ЧУВСТВАТ БЪЛГАРИ! ХАН АСПАРУХ, ХАН КУБРАТ, ЦАР СИМЕОН, ЦАР КАЛОЯН, ЦАР ИВАН АСЕН , ЦАР БОРИС , ЛЕВСКИ, БЕНКОВСКИ, ВАЗОВ, КАРАВЕЛОВ, БОТЕВ, КАРАДЖАТА И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ , НА КОИТО ВДИГАМ КОСТИТЕ ДНЕС! СЪБУДЕТЕ СЕ , КАК БИХТЕ ПОГЛЕДНАЛИ СЕГА ХОРАТА С ТЕЗИ ИМЕНА?! КАКВО БИХА КАЗАЛИ ТЕ, ЧЕ ДЪРЖАВА НА 1300 ГОДИНИ СЕ УПРАВЛЯВА ДНЕС В 21 ВЕК ОТ ШЕПА ДОНОСНИЦИ НА ДС-ТУРСКИ МЕКЕРЕТА, КОИТО ТВЪРДЯТ,ЧЕ НЕ СА БЪЛГАРИ! СТАВАЙТЕ СУТРИНТА НА 25 МАЙ И ОТИВАЙТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ПРОТИВ ТОВА ПСЕВДОУПРАВЛЕНИЕ, ПРОТИВ ТОВА ДА НИ ГОНЯТ ОТ РОДИНАТА НИ, ДА СМЕ ПОДЛОЖЕНИ НА ГЕНОЦИД И ДА СИ ТРАЕМ! АКО ИСКАТЕ ДА ИМАТЕ РОДИНА!

Моля ви, кажете поименно за кой бандит би трябвало да гласувам?

на кой гъза му е стиснат като карфица и алчен като газова тръба отговор: на тези от снимката

този "Реформаторският блок" много ми прилича на "Български Бизнес Блок" на времето. Колелото се върти. Дори шушумигата е същата и говори по същия начин. Само дето не се нарич Жорж Ганчев, а Николай Бареков. Но дори външната им прилика е голяма, да не говорим за маниери и начин на говорене. Въздух под налягане.

АЗ ИЗБРАХ- НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА РАМАДАН КЪНЕВ,КУКУНЕВА И СЮНЕТЧИЯТА НА ЕРДОГАН- КАСИМ ДАЛ!

Кой го интересува за кого няма да гласуваш бе,нещастник.Ти си гнусен червен боклук!

igr@abv.bg

със сигурност не съм трол о то червен , но знам ти кой си - баща ти е Владо Кузов, а майка ти е Искра фидосова

Гласувай тогава за "митрополит" Доган, за носителя на "християнските" ценности Хафъзов и за евродепутата Свиневски.

Много хора няма да гласуват за упоменатите хубавци. Проблемът ми е че не знам за кой бандюга да гласувам. За това на 25 май сутринта съм за риба, а след обяд - за гъби.

МАРШ ШАРО, ГЛЕИ СЕ УДАВИШ МЕЖДУ РИБАТА, ТАКИВА ГЛУПАЦИ ТОВА ЗАСЛУЖАВАТ ДА ГИ ТЪПЧАТ МОШЕНИЦИ И КРАДЦИ ,А ТОЙ ДА СИ СЕДИ В БЛАТОТО И ДА ПРЕЖИВЯ ГОВНА

Кой успя да събере толкова много "политически карикатури" на едно място?

"С Москва трябва да преговаря Брюксел, а не отделните държави, за да се види колко е слаба Москва", посочи лидерът на ДСБ Радан Кънев, цитиран от БГНЕС. Напълно съм съгласен с Радан Кънев.Едно е да преговаряш от името на 7 милиона души , друго от от общност от 500 милиона. Съгласен съм и с това че "южен поток" едва ли ще донесе някакви дивиденти за България.Единствените ползи ще бъдат за Доган и обръчите от фирми кън него.Досега не чухме нищо конкретно и обнадеждаващо от министъра на Икономиката в какво точно ще се изразяват ползите на България от преминаването на една тръба от 550 км. през нейната територия. Разбрахме само , че някой ще спечели много.

ЕС си гони своите интереси, които в случая не са покриват с нашите!Така,че Рамадан да си гледа работата!

С тази колаборация с мутрата и начело с Пръмова, РБ са фитка.

в следващия епизод очквайте да се появи и ЯНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Буда много е закъсал, щом се подпря на РБ

Само като погледнеш състава на техният граждански съвет и да ти се доплаче. Каква политика могат да предложат тези хора и какво развитие на страната? Никакво! И единственото, което им остава, за да са в играта е да си търсят врагове и да се правят на яко ангажирани с Европейските ценности! Хората не се интересуват от тези неща! Те се интересуват, какво ще ядат утре, и дали във вдругиден ще имат по-добра работа и по-голяма покупателна възможност!

щОМ НЕ МОГАТ ДА СМЕТНАТ КОЛКО ПРАВИ 2+2 НЯМА НИТО ПО ХУБАВА РАБОТА ДА СИ НАМЕРЯТ НИТО ЩЕ ИМА КАКВО ДА ЯДАТ, ХАУ!

А такааа, най-после се прегърнаха и целунаха в устата. Стига срамежливи погледи и избягване на въпросите за взаимната любов. От цялата тази любовна игра май реставраторския блок ще изпълни ролята на жената в тази двойка и след като БУДА се изгаври с тях, това ще е края им. Едни "велики" лидери ще му изиграят ролята на бастун, за да го направят премиер, въпреки витиеватите отговори преди предишните избори на Кунева, че БУДА бил "неприличната партия" за коалиране. Но щом се обичат младите, нека се вземат!

И още нещо, вижте заглавието- ГЕРБ и РБ спорели за енергетика!!! Бе защо не спорят за социални въпроси, за развитие на икономиката, ами за енергетика? Просто е- защото в енергетиката има много пари и те са готови да работят за тези пари.

По социалните въпроси "специалисти" са сегашните - теглене на заеми и раздаване на циганите.

Дами и господа, за да се получи истински брейнсторминг най-напред са потребни "мозъци" - хора с идеи, визия, лидерски качества, харизма, авторитет. От лицата на снимката кой мислите, че ги притежава?

по-интересното е кой е на преден план, познайте от първи път

Янето се загуби и РБ заема достойното място на пуделче Мяууууу

Не обиждай гейовете с тоя ник :) Не си обратен, просто си глупав. Или поне се държиш като такъв.

да-а, едно нищо, на среща с друго нищо... к'во да излезе от т'ва, освен голЕмо нищо...

ГЕРБ и РБ ми приличат на една разгонена кучка и мъжки помияр. Сега е разгонена и помиярът я следи и само да спре .... След няколко дни и минава , и всяко си хваща своя път. Ама сега кучката е много разгонена.

краставите псетата веднага се надушват

Гладна кокошка просо сънува! До следващите парламентарни избори през лятото на 2017 нито Г"Е"РБ, нито Реформатор ще е останал! 3 години са много дълго време!

Всички с дружни усилия срещу червената Сган! Оставка!

Думата се използва за определение на определени социални групи в обществото. В съвременния език,думата 'сган' изразява отрицателно отношение към субекти с ограничени характери,прости души,малокултурни и слабоинтелигентни. В района на Северозападна България употребата на думата е честа,поради многобройните й носители.