Едвин Сугарев и Георги Марков откриха кампанията на ГЕРБ

Бойко Борисов заяви, че държавата не може да се оправи само с избори, а трябва сериозна работа. Кампанията на ГЕРБ бе открита от Едвин Сугарев и Георги Марков.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оскубаният мустак Г. Марков бил сравнил боко с Виктор Орбан! Виктор Орбан си има голямо семейство, обратно на боко. Виктор Орбан държи за доброто на народа си, като ограничава чуждите т.н. приватизатори, за разлика от боко, който прави обратното. Не трябва да се прави дори и намек за нещо общо между Виктор Орбан и боко! Но плужеците от СДС - марков, м. андреев и сугарев пред нищо не се спират за пари и власт. Огладняха.

"Бившият премиер бе посрещнат в залата на крака от публиката и под звуците на "О, соле мио" Хахахахаааааа!

Еврейна Едвин никога не е правил истинска гладна стачка! Запомнете това! Гладна стачка означава само а вода-никакви нектари! Тоя манипулатор се тъпчеше открито с нектари, което си е калории, а прикрито нагъваше пържоли с оправдание пред съратниците си, че е диабетик и глада може да го довърши. Ами нали затова е гладната стачка бе, Плужек еврейски-да умреш и да предизвикаш световното обществено мнение! За твоята гладна стачка разбраха само хората , които вярват на платена журналистика. За онова лайно Николай дори не си струва да се говори.

Тоя плужек Георги Марков не беше ли Агент Николай? Много точно пасва на герб- банда негодни ченгета начело с буда банкенски ББ

Един велик дебил и до него още двама !!?!Избирите ги тези демагози от гроб!

Тия двамата продажници човек може да си ги поръча да танцуват голи на някое тържество.

Каква е разликата между Данчо - Ментата, Бисеров, Чобанов, Пеевски и Г.Марков и Едвин Сугарев, всички те са " интереса клати феса ". Как не се срамуват от себе си. Едвине остани си с гладната стачка с това ще те запомним , както и с предателството. Харесва ли ви разговора в Банкя, Ало Ванъо, пържолата за кучето открило трупа на момичето от Перник, е няма да ми стигне деня да изброявам. Чакат ни заеми, заеми, които Борисов да харчи на воля. Истински седесар в кръвта си, никагаа не членувал в БКП ..... никага не гласувал за БСП, АТАКА, ГЕРБ и т.н. винаги има и ще има прелитащи като вас. Срам ме е !!!!!!!!!!!!!!

Едито Сухарев доказа, че гладуването е опасно за менталното здраве. Г. Марков не заслужава коментар поради принадлежност към бившите комунистически тайни служби. Извод: Лесно се работи с политически проститутки - поръчваш ги, плащаш им и те изпълняват. Все в опозиция и все гладно не се стои - като оня лаф "Русо гладно нема", така и "Политизмекяр гладен не остава". Честито на Едвин, на агент "Кой беше", на бат Методи Андреев и др. Нали се сещате за съдбата на двойните агенти - да са живи и здрави и тези политпомияри, Боко ще разпореди на Цецко да им подхвърли една-две пържолки в клетката. За да съм още по-конкретен, Боко си купи демократична значка и я закичи на "десния" си ревер. Да му е честито!!!

Едвин Сугарев се беше поборкал още преди години на темата антикомунизм, а Георги Марков беше с досие в ДС, ако сте го забравили да ви го припомня. И двамата са абсолютни ренегати. Те не могат да служат за пример на никого.

Какво да коментирам.Разочарование.Щом иконата на ГЕРБ е Сугарев,Рекламното лице Г.Марков,всичко е ясно.Нищо добро не ни чака,нищо ново не са научили от опита и грешките си.Затова, Чао българия.Отивам на втори терминал.Вече не мога да гледам как една бухалка,осъдена от европейснки съд се избира от тия с които си прилича.Съзалявам .

ГЕРБ спира с празните приказки по студията и се хваща на работа в наводнените райони.

Като не са си вършили работата през време на управлението си сега да ходят и да помагат. Да отидат и другите, но не да се фукат, а да наведат виновно глави и да мълчат, ако може.

Пиар акция, е прилича ми като " Пир по време на чума " Не им е мястото там, за да ги видим как са взели по една лопата за снимка и след това са заминали с луксозните лимузини ли ?????????????????

Вижте злобното изражение на индивида на снимката и си мислете за кой ще гласувате, а като се сетя, че агент Николай и вечно гладуващият, но винаги в цветущо здраве Едвин им е открил кампанията, всичко си идва по местата! Аз лично ще гласувам, като зачеркна цялата бюлетина, а като подарък и послание към всички политици в БГ ще поставя вътре изработеното от котката ми всяка сутрин в котешката и тоалетна.....

Нещастник. Злобни и бездарни в Б-я са само твоите хора.

"На 5 октомври вие сте длъжни да победите", извиси глас той. "Вашата победа ще бъде наистина историческа - СДС започна тази битка против комунизма, ваш дълг е да я завършите успешно" - г-н Марков, удобно забравя, че по време на започването на тази битка от СДС, Борисов е бил отказал да се деполитизира член на БСП. Агентурното име на МАрков, май беше Николай, или греша? А за Сугарев, какво да говорим, човек, който три пъти е гладувал до смърт, сега ще погладува с герберски пържоли и кюфтета.

Щях да гласувам за ББ и ГЕРБ, но след като видях седесарските подлоги Сугарев - с "монолога на вагината си" и Георги Марков...никога повече не бих дал гласа си за тази партия ГЕРБ!

Някой кара ли те да гласуваш за Герб-та го изтъкваш тука.Твоя си работа-бегай при Миков Мастиката

Толкова утайки на едно място,да се чудиш коя да избереш или чия майка да споменеш

Марков, долен смрадливец, изгониха ли те от паницата на Левски, където бозаеше много години, та си се заврял между бузите на Боко и душиш за мръвка? (имам предвид задните долни бузи, а не предните горни)

Смърди,ама има и кокал

Братя българи, да направим на изборите така, че Сугарев да обяви пак гладна стачка. Борисов и Цветанов да ги хранят в затвора. Доносника Марков не заслужава и плюнката ни.

О,заваийте!!! Де се е чуло и видяло Цецко да танцува меноет на О,соле мио!!!!Абе тия хора съвсем откачиха с тия избори!!!Я да посетят спешно д-р Михайлов

++++++++++++++++++++++++++Старите бе тери изплуваха зада кажат че нищо няма да се промени

Браво Борисов, да градим нова Б-я, без да гледаме назад. Работа има много. И Германия да вземе да инвестира в Бг, че без заводи няма да стане.

След като за 3.5 г. ГЕРБ опоскаха 9.4 млрд. сега се канят да опоскат още 6 млрд. , че за 1.5г извън властта съвсем огладняха. А на енергийната мафия за да не мъркат им обещаха 50% увеличение на тока, че и те много изгладняха за тази 1.5г. Ами честито.

БСП опосква, вече няма нищо за опоскване и дадоха властта на президента. Некадърници.

Колегата пропусна да каже само за своите контакти с енергийната мафия на бсп, защо ги замълча

Гнус ме е от Сугарев, миризлив лъжец. Да започва с новата гладна стачка още сега....

тъпо е да си жертваш живота срещу гьонсурати, те заслужават нещо по-сериозно

Защо спряхте с коментарите?

Тази работа ми прилича на неоживковизъм с "капиталистическо" лице. Синтез на мутра с генерален секретар. Богатата и незаменима социалистическа емоция на "угриженост за народа" е комбинирана тук с уменията на преходния гангстеризъм, преиздаден като правоохранителна кауза. На мястото на онази медицинска сестра, която кърпеше чорапите на Живков (какъв възхитителен ритуал на прибедняване!), е настанена предприемачката Цветелина Бориславова, стопанката на всички винетки. Ако мислите, че това безобразие ни е дошло като нещастен случай, лъжете се: това сме ние с хастара навън: държавата на Живков и предприемачеството на СИК. И жизнеутвърждаващата волност на фолка, щях да забравя... Проф.Михайлов

Отличен анализ. Мога само да добавя, че като се споменава Цветелина Бориславова се сещам за Клара Петачи и най вече за съвместния им край с Мусолини.

Борисов пребъдва при ума на лумпена и паразитира върху оценъчната му неадекватност. Оттук картофите и по-общо хубавия живот. От определена гледна точка в България наистина се живее хубаво, доколкото се живее непретенциозно, ден за ден, в специфичен идиотски ключ. Ако направите преглед на възможното и невъзможното в България, ще се натъкнете на всички основания да обобщите положението като хубаво от малоумна гледна точка. Значи Бойко е прав. Политическите коментари на Борисов, неговите телевизионни акции са ярки манифестации на самоусладителна разпасаност, в режима на хубав живот, изтълкуван като самодоволство и ленива небрежност. Боя се, че Борисов е лидер на нация, която го е ударила през просото и е решила един път завинаги да бъде себе си, такава, каквато се е унаследила. Проф.Михайлов

Тоя на снимката не го ли издирваха от психодиспансера?

Чета и препрочитам. Никога не съм обичал комунистите без значение, че се зоват ГЕРБ или БСП, но колеги откриването на предизборната кампания на ГЕРБ е по скоро посмешище. Да откриеш с еднакво ненавижданите от всички Сугарев - политически неориентиран слабохарактерен боклук, който гореше книги на площада и с сътрудника на ДС - Николай - Георги Марков е най- малкото долно и за посмешище. Разбирам желанието на ГРОБ да добие малко гласове от бившите седесари, но на-малко това може да бъде сторено като на откриването поканиш повтарям еднакво мразените от всички Едвин Сугарев и Георги Мрков.

Утайка до утайка и тяхната майка

Имам чувството,че Боко-тиквата си прави експерименти с просташкия си електорат. Дерзай Боко.

И ще сполучи, царя ни излъга само веднъж, на пъдаря от ГЕРБ ще вярваме до гроб.

тези двамата ме отказаха от гласуване.

Само доказват за кого не трябва да гласуваме. Никога повече тиквеници във властта

Агенти на ЦРУ в управление

поет и съдията, ако визираме политическото им минало би трябвало да им викаме "стари чанти". Най близкия израз на руски може би е - шлюхи политические :)

Ако не спИчелим ,...изборите са манипулирани ,...омръзна ни ВСЕ да сме ''МуРАЛНИ''победители и мандатоносители ...

Тия двамата са от тази пасмина, която успя да разбие СДС. Единият явно по служба, нали си е агент на ДС, а другият може би поради тежък махмурлук и желание да се представи като мъченик. Няколко пъти прави "гладни" стачки, примесени с дъх на пържоли и шопски салати. За него най-правилно е писала бившата жена на Волен Сидеров, която в една статия го призоваваше "поне да се самоубие като поет". Само че той и поет не е. Издава някакви книжки, които пласира по митингите. А и посланник вече не го пращат.. Мъка

В Бг друго дясно ,няма ...

Заради агент "Николай" има осъдени хора, разбити съдби. Оперативното дело "Скакалец" е по негов донос. И сега тоя ще ми говори врели-некипели. Просто отдавна не е бил във властта и е огладнял. Ето това се е случило. Сугаридзе - също. Него още по времето на СДС-то го изритаха. Откак се е върнал от гурбет в Монголия бях ден не е видял. То не бяха гладни стачки "до смърт", то не бяха напъни до синьо да привлече по някакъв начин вниманието върху жалката си особа. Гнус ме е от такива хора.

Щобе,за ГЕРБ са си идеални.

Ми гладни са хората, Едвин и гладуваше по едно време.......... Защо ли някяк им нямам вяра ?

И ако не са доволни от резултатите Едвин Сугарев веднага ще обяви гладна стачка.

от световен мащаб : 15 хиляди фанатизирани и безмозъчни лумпена са се събрали на едно място!

един доносник и един луд в предизборната кампания на една мутра

и двамата са помияри за тях няма нищо свято ментата и бисеров в дпс сугарев и георги марков в герб важното е авантата а глупаци като мене ходехме да палим свещи и да с качаме а сдс беше идея кауза ха ха старите комуняги сплотяват редиците до тоя пожарникар ли опряхте да ви води жоалки плазмодии

гого марков е марков кадесарски доносник. Трябва да си образцово гробарче за да се довериш на такъв печен предател и доносник. Еди сугаридзе е меко казано луд.

Може да са работили заедно с Буда..............

Щом е опрял до Едвин и доносника георги Марков - работата не е на добре.........

Има ли начин някой да провери дали ще отидат 470 да помагат??А може ли да се провери за парите,които уж ще даде на общините? А за какво ще ги употребят кметовете на Боко ?За предизборни покупки може би. ХВЪРЛЯ ПРИКАЗКИ НА АНГРО ЗА НЕЩА,КОИТО НЕ МОЖЕ ДА БЪДАТ ПРОВЕРЕНИ!! еХ,ЧЕ хитрягааа.

О, соле мио.О, свещена простота.

Съгласна съм с вас. Досега беше очевидно, че бат Бойко Борисов се изживява като Месия, но виж като Краля Слънце - това е новост, най-вероятно сътворена от ПР екипа му. Искренно се надявам, че българският народ ще го дари с един бурен смях, а след това с ледено презрение и да го запрати в историческа забрава сега и во веки веков!

Щом плешивецът Едвин открива кампанията на ГЕРБ, виж съдбата на СДС.

увеличенето на тока,го осигуриха червено лилавите боклуци(ел.мафия )!белене,цънов камък,веи.

Ха ха ха! Голям цирк...!! О соле мио...Бойко!!! Ха ха ха! Тея от ГЕРБ пак се изхвърлиха!!

Най-лошото е, че този галфон Боко, влезе в българската история... Срам и позор, този НЕ ИСКАМ да управлява!!!

викаше с апломб "Долу БКП!", а после се оказа, че бил доносник и се покри в Конституционния съд. За Сугарев има ли нужда да се говори? Човек само може да се радва, че още е жив след всичките гладни стачки, но и да се чуди защо не си затрае малко...

А КАК ТИ ПЛЮЩЯХА УШИТЕ,КАТО ТРОЙНАТА КРАДЛИВА ЛАМЯ ТИ НАМАЛИ ЕЛЕНЕРГИЯТА С ЦЕЕЕЛИ 5%.

Погледнете му физиономията!Тя казва всичко.Този човек не може да контролира себе си. камо ли цяла държава!Изтъкан е от злоба и нарцисизъм!Не се подлъгвайте по демагогията му, после за провалите му ще бъдат виновни всички други, международното положение, четирите годишни времена, но не и Той!

колко истина има в лафа който се казва че българите който отидат в ада пазачи за тях нямало, защото те сами се "пазели" да не избягат от там! Знаете как! Та и вие троловете червени сте за там!