ГЕРБ обеща още енергийни помощи и независимост за общините

ГЕРБ представи управленската си програма пред медиите. Основното предизборно обещание на партията е стабилно управление чрез реформи в най-важните сектори.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ обеща още енергийни помощи и независимост за общините | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дори и само с 0,1% да вдигнат данъците, ще изгубят най-големия си привърженик- работещите, добре образовани ууспешни и (затова) добре печелещи българи. Вярно, щесспечелят симпатии сред някои от вечно мрънкащите, но това ще е за кратко.

Единствената партия, която работи! А не е като пенсиите да пият ракия и да обвиняват другите за своите постъпки.

Час по-скоро трябвя да отблокират еврофондовете, защото ще закъсаме сериозно! Успех на ГЕРБ!

ГЕРБ единствени мислят как да ни помогнат, а не как да ни окрадат

реалистични неща,които със сигурност ще бъдат изпълнени. тежки реформи , с които само силните управленци могат да се справят

имам вяра на герб за това за пореден път ще гласувам за тях!!!!

ГЕРБ са единствената партия която изпълнява всяко едно обещание което са дали

Програмата е амбициозна и в същото време е реалистична без излишен популизъм. Надявам се това да са хората в следващия кабинет.

За разлика от всички други, ГЕРБ каквото и да обещаят го изпълняват!

Още енергийни АМЕРИКАНСКИ помощи като тецовете?!? Мерси! Оправяйте се с прокурорите!

Какъв пазар на ток бе тъпанари? Реален пазар има при реална конкиренция. А не ЧЕЗ да ми се гаврят - като не ни харесваш нас, свържи се към колегите. Т.е. да се изнеса в източна България.

Какво коментирате снимката и разни други преразкази, вземете прочетете програмата и тогва давайте мнения. Между другото е доста смислена и с ясно поставени цели.

Цецооуууу, абе ти едно време казваше, че ако се докаже нещо срещу тебе се отказваш от политиката, че даже по едно време и в децата се кълнеше. Кво стана бе джанъм, съдът не те ли хубаво поосъди, та си тръгнал да обещаваш на хората приказки от 1001 нощ?!

На снимката аз виждам едно осъдено лице, което се готви да управлява пак. Нещо не ми се връзва. А програмата на ГЕРБ я формулира Бойко на връщане от инструктаж в САЩ "Да дойде МВФ да прави бюджета и да управлява". Поздравления за откровеността и простотата на тази формула: няма увъртане, точно както е планирано, така ще го кара, ако пак му позволим.

Ти какво искаш бе неграмотник? Да ни управлява още Станишко българоубиец ли? Народоотстъпника ли. И после, смени си НИКА, че с основно образувание вече неможеш да си инженер както при комунягите . АМИН

ще почне ведната данъчният туризъм. Аз веднага ще се пререгистрирам в общината с най-ниски данъци......

Така се прави истинска политика. Поставени са ясни и реалистични цели, приоритизирани са сектори, има ясна управленска програма кое и как да се постигне. Това е лицето на ГЕРБ - професионализъм и отговорност.

А дъртият ми ще го вдигнат ли?

Мисля след малко да я прочета управленската програма, те поне има и са им по-реалистични от на останалите

По - добро от всяка предизборна кампания бе представянето на програмата за развитие на ГЕРБ!!! Безупречна с нови идеи, които са доказани за изграждането на една стабилна българия!! С ГЕРБ !!

Вече е ясно, Бойко няма да е премиер. Политическия труп е ... ТРУП. Не зависимо от американското посолство!

Аз поне от това дето го говори калинчо Делян никъде не прочетох да става въпрос за стимулиране на икономиката. Виж за определяне на цената на тока от пазара не е пропуснал да каже, за да успокои енергийната мафия. Как хората ще понесат пазарната цена на тока, ако не се озаптят ЕРП-тата, американските централи и ВЕИ-тата не споменава момчето. Щели да оправят демографския проблем и да стимулират тридетното семейство. Звучи добре, но за тези дето не мислят. Съчетано с увеличаване на броя на тези които са на енергийни помощи и никакви мерки за стимулиране на икономиката и увеличаване на заетостта на хората, това е анонс към другарите цигани- раждайте, работа не ви предлагаме, но държавата ще плаща тока ви. Кое нормално БГ семейство ще направи три деца като няма переспектива да ги гледа нормално? Крайно време е политиците (ако от ОПГ ГЕРБ могат да се наречат такива) да разберат, че развитието на икономиката, намаляването на безработицата и увеличаването на заетостта на БГ граждани ще оправят всички проблеми, вкл. и демографския. Това с тезиси от едикой си конгрес на ГЕРБ няма как да се случи. Раждаемостта в БГ се срина през периода 2009- 2013 г. и кой беше на власт? ВЪН МУТРИТЕ ОТ ВЛАСТТА И ВСИЧКО ЩЕ СИ ДОЙДЕ НА МЯСТОТО!

ДОЛУ ГЕРБ!

самооооооо герб

Погледнете ГЕРБ какво предлагат - вдигане на тока, вдигане на данъци, вдигане на осигуровки, вдигане на пенсионна възраст......и..... грам слово няма за мерки за съживяване на икономика, за откриване на работни места, за вдигане на доходи...... С една дума - с рекет на населението към "рязане на ленти всякакви"! Опичайте си акъла, мили сънародници!

...майкати ли ти каза "це зи нурмалън бе---поне малко се огледай--къш патко "нормална" - тъмно цръвенъ!

За нас е важно да утвърдим тридетния модел и да го стимулираме, затова ще увеличим интензитета на подпомагане на първите три деца и ще намалим подпомагането на семействата с повече от три деца след третото ---- Пак за електората мислят..

Мале,мале!!!!!!!Кои са тия УБАВЦИ на снимката?А пък убавицата-тц,тц,тц,тц-нещо и тесно палтенцето.Че се сцепи,като презрЕАла лИбеница.Тц,тц,тц.

АРЕ НЕ Е НУЖНО!

"Плувният комплекс", за който пише, че го е открил Боко, е спортната база в двора на училище "Иван Вазов" в Плевен.

И е започнат от предишния кмет Зеленогорски. Сегашния го довърши, за да може мутрата в качеството на лидер на партия (???!!!) да дойде да лисне менчето с вода, да РАЗРЕШИ великодушно на Цецка Мецка да резне лентата и да го снимат телевизии, а лигавите журналистки да му зададат няколко удобни за него въпроси.

Дръжте си помощите. На нас ни трябва просперитет, а не подаяния. Поне като обещавате, го направете с чест, а не говорете за разруха (т.е. да обещавате помощи).

както беше казал някой - проверете какво от предходните обещания на ГЕРБ е изпълнено и ще установите една голяма "0". лесно е да се види, преди Борисов на стане премиер, както е обещавано и още по-лесно е да се установи, че нищо от него не е изпълнено. Нито за средната заплата, нито за жизнения стандарт. По каква причина сега да им се вярва. П.П. Това с неизпълнените обещания е вярно за всички други партии.

Тъпигьози. И програма си направили. Всички гейберасти марш към затвора!

"Стратегически приоритети са подобряване на демографската картина, гарантиране на международната сигурност на страната и запазване на геополитическа й ориентация, адекватно участие в променящия се ЕС, развитие на дигитална икономика, обяви бившият министър на еврофондовете Томислав Дончев" Някой разбра ли смисъла на изречението?

Какъв смисъл да търси човек в празни приказки? Но пък се разбира със сигурност, че да си министър на еврофондовете е много по-голяма благина, отколкото да си евродепутат. Лапачката ще да е огромна!

един да говори във връзка с 6-те милиарда заем,че Герб като строи магистрала Хемус ще съфинансира не 25%,а 50% и това също били включили в заемите. Питам защо?

Освен това от ГЕРБ предвиждат запазване на плоския данък, но възможност общините да определят сами малка добавка към него, която да остава в местния бюджет. Така общинските съвети ще могат да определят в полза на местните бюджети добавка към данъка върху доходите на физическите лица в размер "например от нула до два пункта". Така ще има истинска децентрализирана фискална политика, смятат от партията на Борисов. ЗНАЧИ ОСВЕН ДЪРЖАВАТА И ОБЩИНИТЕ ЗАКОННО ЩЕ КАРАДАТ ОТ ЗАПЛАТАТА МИ ?

Коалиция БОСТАН без плосък данък не става - това ще да е едно от условията на ДПС, както беше към БСП. А се дочува, че от ГЕРБ имат идея да направят улиците частна собственост.

От ГЕРБ са си поставили за задача пълна либерализация на пазара на електроенергия. Предвижда се още и създаване на мащабна програма за енергийна ефективност с 2 млрд. лв. финансов ресурс. Идеята е в кратък срок да бъдат санирани многофамилни сгради. Ще продължи и работата по енергийната независимост на страната, каза още Добрев. И ОТ КЪДЕ ТЕЗИ 2 МИЛИАРДА ? ЕНЕРГИЙНАТА НЕЗАВИСИМОСТ ЧРЕЗ ШИСТОВ ГАЗ ?

Ексенергийният министър Делян Добрев пък заяви, че цената на тока трябва да е такава, каквато я определя пазарът, а енергийно бедните ще бъдат подпомагани чрез бюджета. Предвижда се над 500 000 домакинства да бъдат финансирани с почти цялата сума за енергийния сезон, като в момента те са около 250 000. ЗНАЧИ ЩЕ ПОМОГНАТ НА ОЩЕ 250 000 ДОМАКИНСТВА ДА ПАДНАТ ДО ДОХОДИ ЗА ПОМОЩИ ?

Бат Бойко пак показа колко е тъп и колко не разбира от икономика. Либерализация на цената на ел.енергията означава, че този естествен монополист ще надува сметките на тока до толкова до колкото може да издържи населението, преди да вдигне революция. Но ако Бойко не разбира от икономика, то съветниците му разбират, което означава, че ГЕРБ се храни от енергийната мафия.

ТАТКО ОБЕЩА ДА МИ КУПИ КОЛЕЛО ,АМА ДРУГ ПЪТ

Очаква ни шоково поскъпване на тока и на всичко останало. Тези, които подкрепят ГЕРБ, всъшност повишават шоково цената на тока.

идете помолете костов да се кандиидатира, гласуваите за него, стига сте коментирали мутрата

Към т.нар. тридетен модел трябва да бъдат въведени още: 1. Направилите деца на 12 -годишни момичета да бъдат съдени за педофилия. Младата "майка" престава да получава детски след като роди. 2. Детски само на деца, посещаващи ридовно учебни занятия. 3. Напускаш училище прекъсване на детските. 4. Повтарячите през повторените години не получават детски. 5. Детски получават само тези деца, чиито родители са социално осигурени и отговарят на изискването да имат определен брой години трудов стаж.

По програмата: 1. Изхвърляне от политическата и изпълнителна власт на всички утрепки от бившата държавна сигурност придружено с търсене на отговорност за извършени престъпления от всякакъв характер; 2. Тотална забрана на всякакви комунистически и етнически партии; 3. Да се изкарат на светло всички секретни договори сключени със съветските олигарси и други подобни от времето на Костов до сега: 4. Разделяне на политическата от изпълнителната власт. Едно от тези условия ако видя в програмата и ще гласувам с двете ръце за ГЕРБ. Другото са празни приказки.

С тези изисквания прати цялото ръководство на ГЕРГ на бунището :)

много точно

Ало-о-о-о, петиците- 555, да не би не случайно кристалина да стана евро по измамите?

3 ...А тези преди Костов да си останат вечно забулени, щото докараха д-вата до финансов фалилит и създадоха червената олигархия.

Не само съветски, а и западни. Например Дънди - крокодила в златица-Пирдоп, добиващи злато и германий от нашите руди и подхвърлящи ни някакъв си 1,5% печалба и мизерни работни заплати.

И народа будала пак Буда си избра.

Продължаване на пенсионната реформа - само това е достатъчно да не помиришат власт в следващите 1500 години !

Пълна лудост - "цялата програма" е комбинация от лъжи, общи приказки и алабализми. Тези ако си мислят че ще изкарат повече от 6 месеца с подобни планове, жестоко се лъжат. И този път края на "управлението" им ще е много брутален. 1. Пълна либерализация на цената на ел. енергията - такава няма НИКЪДЕ по света. Цената за крайните потребители винаги се усреднява, субсидира и диференцира. Ел. енергията не е като доматите на зеленчуквия пазар. Да не говорим, че електроенергията от "зелените" фотоволтаици и вятърни мелници на Иво Прокопиев (Плевнелиев) и Цветелинчвето Бориславова (Боки Тиквата) се изкупува ДЕСЕТКИ ПЪТИ по-скъпо от тази от АЕЦ или българските ТЕЦове. Къде е "пазарарния принцип", а? Цялата истерия около уж неизбежното поскъпване на тока е оправдание, за да се осъществи един огромен трансфер на НАШИТЕ ПАРИ директно в банковите сметки н паразитите от "зеления" сектор на енергетиката, където са всички мафиоти и рентиери в момента. 2.Енерго-помощите за бедните ще трябва да се плащат от бюджета, т.е. от останалите данъкоплатци, т.е. това означава по високи данъци/цени за останалите потребители. ГЕРБ очевидно си въобразяват, че като прехвърлят бремето на по високите цени върху "средната" класа, ще се застраховат от енергийни бунтове и живи факли - и ще си управляват сладко-сладко. Няма да стане, просто засегнатите и съответно недоволните ще станат още повече. 3. "Енергийна ефективност", саниране, дияверсификация на източнците - този филм вече сме го гледали и знаем как свърши. С пълен провал. Простата реалност и истина е, че България има само един възможен източник на енергиини носители - това е Русия. Искате, не искате, заклинания и магии правете, това е реалността. Всички други източници за нас са нерентабилни, защото са драматично по-скъпи, съответно неизползваеми.

Точно си го изписъл, но имаш пропуск-всеки говори за задължения- енергото имало толкова,щяло да стане 3 и кусур милиарда..... можеш ли да ми кажеш / понеже управниците си траят/ към кого са тези задължения.Моля се да не ми кажеш,че са към тези с ВЕИ-тата и други подобни!

Много обективен анализ ! Позволявам си да направя само едно допълнение в т.1 - става дума за големият принос и на "Американските"" централи за цената по която потребителите плащат консумираната ел.енергия.

ти като оня с краставицата

"За университетите от ГЕРБ са заложили обвързване на 50% от субсидиите им с качеството на полученото образование там, както и външна оценка за ВУЗ-овете". Това много ме впечатли. Само един въпрос не ми дава мира. Кой ще оценява вузовете и по какви критерии ? В предишният мандат на ГЕРБ критерий за качествено образование беше научната степен "Калинка". Сега какъв ли ще е критерия ?

Цирка е невероятен, цинизма на кандидат държавниците- също.Вижте българските фирми влизащи във топ 500- официална,не българска класация.Свят ще ви се завие след,като видиге чистите им доходи.Остава само да прецените откъде са им доходите.

обещаят, накрая всичко ще ви вземат през сметките за тока и някой друг монопол, според интереса на мекотелото под Борисов.

Късметлии са те, късметлии!И не само те, а и другите преди тях.Народа ни е плах,смирен... я да говорят и вършат такива глупости в Полша.... и в Пирогов нямаше да им помогнат!

Обещанието на ГЕРБ с 1 изречение: "Обещаваме Ви всичко, което не бихме изпълнили, но за компенсация ще изпълним всичко, което не сме Ви обещали!!!"

А, че те на снимката пак същите същества като преди! Уж народа изгони император Тиквиан с камъни, уж Царарьов щеше да вкарва тоя крайния в затвора...

Абе, тя моято пица не била постна, е сега ще видите какво се казва постна пица ще ви я сервират с айрян без кисело мляко. Да ни е честито.