ГЕРБ изваждат от дневен ред новите изборни правила до извинение от опозицията

ГЕРБ няма да включат промените на Изборния кодекс в програмата на парламента, докато не получат извинение от опозицията. Няма да има консултации, отсече и премиерът Бойко Борисов. По-рано опозицията бойкотира обсъждането на промените в кодекса и настоя за преговори.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ изваждат от дневен ред новите изборни правила до извинение от опозицията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Откъде извади ИФ тези правила-изпод гънките от тлъстини ли?

Женски ХИПОПОТАМ !

ГЕРБ си показват комунистическия ,ДС нрав,като си въобразяват,че най-добрата защита е нападението.С това си виждане са направо близнаци с БСП.Кръвта ,вода не става!Две крастави магарета,ГЕРБ и БСП-плод на мутирал катър!

Бай Иван Мангъра ли имаш предвид като катър...?

КОМУНДЕТАТА СА СУПЕР НАГЛИ. ЕТО БЕ, ОСТАВЯТ ВИ ВАШИЯ ЗАКОН! ЗАЩО ПАК МУЧИТЕ В БОЛЕЗНЕНА ИСТЕРИЯ? ЗНАМ, ИСКАТЕ НА ВСЯКА ЦЕНА ВЛАСТ. БЕЗ ВЛАСТ НЕ МОЖЕТЕ ДА ДИШАТЕ, СВИКНАЛИ СТЕ ДА КРАДЕТЕ. НИЕ, НАРОДЪТ НА БЪЛГАРИЯ, НИЕ НА ВАС ВЛАСТ СКОРО НЯМА ДА ДАДЕМ. А ИЗЯЖТЕ СИ ТЛЪСТИТЕ УШИЧКИ!

брей тия от герб били свръх нахални бе ,да знаят че отпре и отзад от ляво и дясно никой ги не ще и ги плюят и в очите им говоря и те НЕ ТА НЕ НЕ СДАВАТ ПОСТА.

Опозиция дръж се на един бойко ли ще се дадеш, отстоявай твоите и нашите права в теб ни е надеждата ,а тя както знаете УМИРА ПОСЛЕДНА....

ГЕРБ има мнозинство да приеме каквото иска. Селски пинизи и нищо повече.

Като чета малоумните КОМУНОИДНИ коментари, ми идва наум една препоръка за нормалните хора - усетиш ли, че някой е КОМУНОИД, плюй на него и продължи нататък. Полемика с КОМУНОИД е невъзможна. Те с охота кръщават бялото черно, даже в спора настояват и ти да признаеш бялото за черно. Просто в разговор с КОМУНОИД, няма отправни точки, няма нищо сигурно, няма здрава почва, на която да стъпиш. КОМУНОИДА е социопат. Армия от психолози, даже психиатри трябва да изследват този уникален пост комунистически феномен, несрещан никъде другаде в пост комунистическа Европа!!!

кумът на Борисов e Румен Николов-Пашата. Затова, ще продължите да ядете боб с червеи!

май трябва да си взема телевизор с по-голям екран

Правистката от ПУЦ-Монтана и най-безскрупулната и корумпирана нотариуска в Монтанско Фидосова влязла в ГЕРБ срещу сто килограма кашкавал! в."Галерия", 23.09.2012

Тая, двестакилограмовата селянка, завършила монтанския ПУЦ и издигнала се до председател на Правната комисия на Българския парламент, е срам и позор за България

Прав си, но нима Корнезов е приемлива алтернатива?

наказуемо е да се пъхат пръсти в устата на непълнолетни момиченца. Някои казват, за едно такова пъхане, щели да се радват затворниците отвсякъде на тогова! В смисъл, на мутрата Борисов.

По какво разбра, че бившата охрана на Живков, пласьорът на дрога Борисов не е комунист, че баща му не е офицер от ДС, кажи си герберска кратуно?

Мозъка на тази на снимката е обратно пропорционален на масата й! Нищо ново под слънцето.Това едро копойче изпълнява заръката на мозъчния тръст на ГЕРБ,без да рзсъждава. Също като по времето на соца или в казармата!

На времето градския идиот в Сандански се казваше Мимо... Лятото, като ходех там, вървеше по главната и мучеше... Досущ като тебе...

Няма какво да се умува по този избир. кодекс- трябва да е ясен и точен,без вратички за фалшименто.Избираме ние , а не депутатите и правилата трябва да се спазват.

Вчера един форумец попита дали Фидоске е само един човек,че и на мен така ми се виждат няколко.

Е-какво като не ходи в Парламента? Да не би да е гладен?

Залоена бохча,мини на варена тиква,че ме плашиш вече с размерите си.

Ще я карам като теб - само на варена тиква

Дори да не подкрепите раформаторското правителство но ГЕРБ - търсете нови хора! Не се връзвайте на акъла на тия муцуни който 20+ години се търкалят на политическата сцена. Какво ново ще ви донесе Станишев - та партията му е същата както я изрита народа. Никаква промяня - Станишев се е вожда и индианците Корнелия, Руменовците, Миков...кажете какво е новото при тия бандити...или Костов - лелеее...Доган е извън класацията - той си има роби де не го оставят на сухо

Приятелю, на ме плаши с Доган и Станишев. Просто дойде и вашият ред да си ходите.

krassikat@

Има си хас да се плашиш от Доган и Станишев... Внеси яснота, запознай ни какво ще работиш след като Доган и Станишев вземат отново властта... Ние, дето не сме от вашите обръчи, се плашим, а вие, от обръчите, е нормално да сте безстрашни... Даже не и безстрашни, а радостно ентусиазирани, защото предвкусвате новите КРАЖБИ, сладките парички без никакво усилие, с едно министерско подписче, нали?

Всички от 1989 година до сега да се извинят на българският народ за геноцита и мизерията в която го доведоха и да си направят харакири ... само мечти...

Защо трябва се извиняват ве малоумник...ти, аз и той ги поставяме там...поръси си главата с пепел и се замисли

Искра Фидосова - рекламно лице и събирателен образ на ГЕРБ.

Доган как ви се радва пиленца такива...не гласувате ли за ББ сюнета ви безплатен...бонус за правилния вот

"Демократе" остови хората да си съставят собствено мнение, а не ги заплашвай разни врели-некипели. Ако пък си вярваш тогава си отвори очите и виж какво се случва. Може да ги заплашиш хората, че България ще се върне към времето отпреди демокрацията ако гласуват за БСП. Въпроса е, че все повече хора започват да си мислят с носталгия за това време. ББ да покаже с дела, че заслужава да се гласува за него и хората ще гласуват. Със заплахи и ултиматуми ефекта е краткосрочен.

Гаргамел

Имаш право да подкрепиш Станишево Догановата коалиция...сюнета не е заплаха - една допълнителна екстра си е към битието и житието ти

Комунист да се извинява....по вероятно евреин миньор да видиш...нема такъм филм у тоя живот

Гаргамел, някой вече го каза:) Не ставаш! Или сменяй ника, или изчезвай, преди да те уволнят:) Доброжелател

Гаргамел

Истината от раз се неприема...треба си тръби повечко...а ти похвално, че наред четеш

Абе, ти с мигащата гадна физиономия не спиш ли? Стига си тровил ДИР-а с просташките си писания.

Баш мутрите искат извинение.Идват избори,мислете.

Еййй най накрая конструктивна опозиция ..... време е за вот на недоверие....... ....Но трябва да изпием до дъно чашата на тази катастрофа. Никакви предсрочни избори. Борисов трябва да управлява до края на мандата си, за да стане ясно и на последния глупак, че управлението на една страна изисква интелектуален, а не физически труд. Заради избирателите на ГЕРБ управлението на Борисов не бива да бъде прекъсвано от спасителни акции. Корабът трябва да бъде оставен да потъне и цената за избора на този човек трябва да бъде платена докрай. От всички нас. Защото в противен случай ще продължим да робуваме на илюзията, че всеки може да управлява държавата. Дори и една бивша мутра.

Трябва да управлява НАЙ-МАЛКОТО докато резне лентата на Магистрала Тракия... Пък след това... може и още 2 мандата да управлява... Казва ли ти някой?

чакат извинение пък да не получат среднийй палец

тази дебелана докога ще я показват???и не изтриваите коментара,моля!

Докато оздравееш

А политиците кога ще се "извинят" на българския народ за всичко, което му причиниха?

Kalin

Има две положителни неща в тази статия: 1.ГЕРБ са се притеснили че не могат да минат 4% и искат да си го гарантират 2,Ако влязат в следващия парламент броя на депутатите в парламента ще бъде намален защото тази от снимката не може да мине между редовете и трябва част от седалките да се демонтират;-)))

Ти сериозно ли говориш за 100-те кг кашкавал и г-жа Фидосова? Щото аз друго зная, че депутатите от следващото НС ще заседават в нова ултрамодерна зала в бившия Партиен дом. По красота била равна само на Райхстага и Валонския парламент в Брюксел. Покривът щял да е от специално стъкло, което да предпазва депутатите от жега и шум и ще им разкрива небесна гледка, докато спорят и гласуват. И тогава от Космоса, освен Пентагона и Великата китайска стена, ще се вижда и Искра Фидосова

Борисов пръв наруши ОМЕРТА, която за България гласи - КРАДИ И НЕ ЗАКАЧАЙ ДРУГИТЕ КРАДЦИ, КОИТО СА БИЛИ ВЪВ ВЛАСТТА, ЗА ДА НЕ ТЕ ЗАКАЧАТ ТЕБ ТОГАВА, КОГАТО ТЕ СМЕНЯТ И ПАК ДОЙДАТ НА ВЛАСТ!!!

КРАДЦИТЕ комунисти, КРАДЦИТЕ седесари, КРАДЦИТЕ царисти и КРАДЦИТЕ ДПС-ари, оформиха нова категория КРАДЦИ в България - категорията на КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ. Използващи политиката и държавата САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА ЛИЧНО и на ПАРТИЗАНИТЕ ЗАБОГАТЯВАНЕ чрез обръчи от фирми!!!

Kalin

Последните умишлено ли си ги изпусал или си на принципа не закачай тоя дето ми плаща?;-)))

ами и той краде

Та твоя идол Бойко не беше ли и той върл комунист, след това мутра, а после и царист. Че този човек беше член на полит. кабинет на царя, гл. секретар на МВР и в листите на НДСВ

Само така! Ядосвайте пожарникаря и му говорете само за Станишев! Това ще му съкрати живота!

Човекът изобщо не прави смислен коментар! И лесно ще го докажа, освен ако не си КОМУНОИД, ЛЪЖЕЦ И МАНИПУЛАТОР. Та човекът казва, че е отвратително да се чувстваш гербер, а то не само не е отвратително, то е възхитително. За прав път КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ газ пикаят, от тоя, дето му вдигнаха цената от 170 на 600! И изобщо няма да ни стане тъжно след лъжитИ, защото НЯМАШЕ ЛЪЖИ! Имаше неизпълнени докрай обещания, като най-драстично неизпълненото е, че мекия Борисов ИЗОБЩО НЕ СЕ СПРАВИ С КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ! Които са ПО-НАГЛИ от всякога!! Но за ТОВА има ВТОРИ МАНДАТ! Бавната гемия Борисов доста неща вдена през изминалите 4 години!!!

Дай пример с три обещания, които са спазили от ГЕРБ. Иначе аз мога да дам пример с множество, които не са. На предишните избори гласувах за тях след като им разгледах концепцията и обещанията. АНК е явно също разочарован, както мен. Не бих гласувал за никоя от партиите, които в момента са в парламента. По-старите партии са доказани крадци, ГЕРБ особено последната година тръгна и тя по техният път.

krassikat@

Бургас-Александруполис ; БелеНЕ; АМ-Тракия. Още искаш ли???

Тук смърди на комунистически лозунги. Нещо се изплъзва кокала а

извинявай шефе че днес не бех на работа. учих се от парламента. и пръв се извиних. не давай на другите бонуси. те са по втори.

много е тъжно и обидно десетилетие бесепето да управлява с марионетки или съюз със задна предавка.пари има, слава няма. децата на стари години изоставят изстрадали депутати.да няма кой да замери кратуна с камък един. един мандат дори наведен трябва. да видим после как някой ще се прави на бойко. .ще се плаща и тройно но шеф на пес не може да става пак опозиция.

С какви сериозни неща се занимаваш ти бе, калъф. "Ние тука се занимаваме.." - те там се занимават, а ти дремеш и блееш, щото говорят на един труден и непознат език.

Фидосова заслужава искренно уважение. Направи на пух и прах червените бърборковци.

Абе махнете я най-после тая торба снимката.

Отвратително е да се чувстваш гербер ,след обещанията, които дадоха на изборите,бяха симпатични и подло излъгаха българите като пършивия Цар и тройната коалиция.Мутрите Бойковци показаха ,че са си червени мушенници!Да не чакат още власт,ще им стане много тъжно след лъжити!

Ах, а ти какъв мУшенНик си ти, колко си неграмотен и от каква позиция съдиш, илитерат смотан?

То и кучето вървяло след козела и чакало нещо да падне от него, за да хапне! Може би наглият Пожарникар чака извинение и от пенсионерите, че са още живи или от синовете и дъщерите им, че въпреки него и некадърниците му, успяват да съществуват на екзистенц минимума!! Оставка и съд за вас,безскрупулни гербаджии!!!!

Синовете и дъщерите на пенсионерите сме благодарни, че Борисов плащаше до стотинка предизборно вдигнатите от КОМУНОИДИТЕ пенсии, с цел да ни излъжат и да гласуваме за тях... Е, не мина, опитвайте пак, КОМУНОИДНИ РАЗБОЙНИЦИ!!!

Kalin

ти пък кога се пенсионира?

Ние сме тук -една весела група (петъчна, окъсняла:)) и нещо не разбрахме- кой вдигнал пенсиите, кой ги платил, кой разбойник, кой кум?, кой сват, кой на булката брат?може ли да поясните, че ние май малко попрекалихме с употребата:) за оказаното съдействие, предварително благодарим:), уверявайки Ви в нашето най-искрено желание за бъдеща,ползотворна, съвместна работа! вдовци и вдовици

Защо не приемат френската система за открити и честни избори.Чудно защо като искат откритост, без фалшификацирани избори, се опитват да се надлъгват в парламента всички комунисти,от различни крила:ГЕРБ,БСП,ДПС та дори Атака и Рзс.Костов им предложи най-справедливият път,но те от злоба и завист не искат справедливоста.Нека си мрът в далаверите!

НИКОЙ не им пречи да си чакат извинението до ИЗБОРИТЕ.И без това са партия със затихващи функции подобна на НДСВ.

Имаш предвид герб ли ... И децата вече знаят , че герб е партия еднодневка , която си отива при ндсв- Аре на бас ,че така ще стане .

СЪГЛАСЕН СЪМ.ТОЧНО ЗА ГЕРБ ПИСАХ.

Какво й е на Фидосова? Докарай една никому нейзвестна лелка от провинцията, дай и власт и си гледай спокойствието (разбирай - отивай да спиш). Тя ще изкопае тунел под Стара планина ако трябва, ще гласува вместо всички депутати, защото къде ще отиде след това? Да не си мисли някой, че ще я направят посланничка или ще й намерят място в конституционния съд. Обратно на село, ама там вече така я обичат забогателите по време на нейното управление сънародници... ще види истински канибали през 21 век. Естествено тя си го знае и ще обърне земята ако й кажат отгоре. Щом не им е важен тоя закон и са толкова убедени в победата и любовта на народа, защо беше тая драма по нощите? Защо бяха всички простотий? Заради изискването за уседналост? Искали го турците... Турците се изнесоха преди 25 години и на дали ги интересува тая драма тука. Проблема е, че през последните 4 години повечето ни приятели се евакуираха в чужбина, защото в България е много хубаво и се живее много богато и свободно. Ами тези хора за кого мислите, че ще гласуват? Те са си свободни, независими и тях милиционерите на могат да ги сугестират, защото си мислят с главите. За тях е тази клауза за уседналост, колко промени същата клауза в процентите за ДПС на последните избори - абсолютно нищо. Техните избиратели са си в България. Нашите приятели и роднини са в чужбина и техните права се ограничават.

Фидоска неможе тунел да изкопае, обаче л..на може такъв куп да направи, че ББ няма да може и с овчарска тояга да ги прескочи. Такава висока производителност има!!!!

никога България не е била толкова зле от правителството на Жан Виденов.......а сега още повече

кака ти искра ако се не лъжа не е от Лом, така че поне с нея не се излагаме

Руиз

Комуняги, на изборния ден вие ще бъдете пометени като вихрушка. Стига с вашите мошеничества и интриги. Плюйте си тука до изборите. След това ще викате от горите и ще нападате мандри и горите хартии.

Да, добре, само не се вълнувайте.

ЕЙ ,ПЛАТЕН ГЕРБОВ ДРАСКАЧ- ЦЯЛ НАРОД ВИ МРАЗИ ВАС ,МУТРО-МИЛИЦИОНЕРСКИТЕ ОТРЕПКИ ОТ ГЕРБ ... НИКОЙ НЕ ВИ ПОДКРЕПЯ, ОСВЕН РОДНИНИТЕ ВИ И ОБЛАЖИЛИТЕ СЕ ОТ ХРАНИЛКАТА ТА ГЕРБ , КОИТО СТЕ ПОД 5 ПРОЦЕНТА ,КОЛКОТО ВИ Е ИСТИНСКАТА ПОДКРЕПА . СТЯГАЙ СИ БАГАЖА И МАРШ В ЛУДНИЦАТА КЪМ КАРЛУКОВО .. НА ИЗБОРИТЕ ЩЕ ОТВЕЕМ ВАС ГЕРБЕРАСТИТЕ ,И ПОМЕН ОТ ГЕРБЕР НЯМА ДА ОСТАНЕ ....

ПОДКРЕПЯМ ТЕ

АЛООО ПЛЮМКАДЖИЯТА,ЗАТВОРИ СИ ПЛЮВАЛНИКА,ЧЕ НЕ СИ СИ ИЗМИЛ ЗЪБИТЕ И УСМАРДЯ ФОРУМА.

Явно имаш предвид най - гадните комуняги: внучка на личен шофьор на Цола Драгойчева сега е зам.-министър на правосъдието, Цецо Цветанов е син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов, Сергей Игнатов е син на Симеон Игнатов - секретар на Централния комитет на ДКМС и на Окръжния комитет на БКП във Видин по идеологическите въпроси, Лиляна Павлова - комунистка трето поколение, внучка на видни деятели на БКП. Цецка Цачева - бивша стругарка и партийна секретарк,Доброслав Димитров организационен секретар на НИС на ГЕРБ и шеф на комисията по външна политика син е на последният партиен секретар на комбината "Кремиковци"...