Коментари - ГЕРБ или ПП, Росен Желязков или Никола Минчев: Кой ще оглави 48-ото НС? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не искам нито единия , нито другия. Единият корумпе и мошеник на избори, специалист по всичко и нищо, а другото от най-противните инфантилни мамини синчета, със самочувствие до небето, защото цял живот някой е размитал пред него, за да върви напред.

Роска доказла ли е с нещо (какво??), че може да ръководи, прави го успешно, сплятва колектив и му е лидер? Или е поредната ближеща мишка, нечий партиен, по-голям задник от неговия? Аз вярвам в последното. Кой от парламентарните и бивши, и настоящи същесва е докказал с делата си (кои са те??), че е Българофил, Родолюбец и Достоен човек???? КОЙ ????

Чак анкета направили. Като да са титани на мисълта ти я бо...ци. Не струват и един клик с мишката.

Да ги изриват всички от народното събрание - не стават и за чеп за зеле!

А кой ги "избра"/гласува те да са там? А ? Ама медии ореваха орталъка, че видиш ли който не гласува е тъп, мързелив, безотговорен ...

Няма как да стане Костадинов е ясен, Бойкикев си е заплюл прокурорското място -ако му го обещаят веднага ще подкрепи дори абисинско правителство в република България! "Кантора Митрани" и тя с нейният интерес за Колето Мирчев, А и много станаха "баджанаците" в управлението на България. така че идват следващите избори

е неправилно зададен. Не е важно кой ще го оглави /мераклии винаги ще се намерят/. Важното е кой ще го обезглави!

Лайно или Говно? ... Хм, труден избор ... нИ могЪ дЪ прИценЯ напра'О ти казвам!

Да, но си спомням добре , че Желязков отпечата огромно количество допълнители бюлетини в Костинброд, за да е сигурна победата на ГЕРБ. Минчев пък се правеше на ударен , незнаел като как се беше появила метална решетка на вратите на НС. Жална ни майка с такива политици, доказани лицемери.

И като как маминото синче - пикльото Никола Минчев, който бе позорно свален от поста си поради некадърност и грубо нарушаване на Правилника на НС в опит да прикрие “шефа“ си Простото Киро, имал “брилянтна“ работа и ... ха-ха-ха - “експертиза“????!!!!

Познавам Росен Желязков, не ми е съпартиец....бих казал, че ми е политически опонент. Но това е един от най-образованите и умни хора били на държавна служба. Опитаха се да го изцапат с 'костинбродските" бюлетини, но не успяха. Човека е разумен образован и диалогичен. Самото сравнение между един страхотен професионалист с опит и един младеж, до преди година разнасял папки и кафета за скъпоплатена адвокатска кантора е обидно за всички нормални граждани на Република България. Като гледам за Трифон -зарезан сме на машините пак.

Хайде, изберете по-малкия палячо... Затруднявате се? Не сте само вие!

Не мога да го обясня, но този Минчев ме дразни изключително много по някаква причина.

Ха ха, при избора на председател на народното събрание ще се видят мнозинствата.

Росен Желязков е единственият гербаджия (а и не само), който говори на книжовен български език, в частност не "мека". "Мекане е явление в западните говори на българския език, при което формата за първо лице множествено число на глаголите от I и II спрежение се образува с окончанието „-ме“ (примери: говориме, ядеме)." - източник "Уикипедия".

marketor

А по-добре ли е да се мьека и говори на въййй, уби мъ? Източните селяндури напълниха София и тровят въздуха...нагли сеяндури...

Не е по-добре. Нито едното е добро, нито другото. Това и казвам, че е добре поне председателят да говори на книжовен език. Не влагам в това никакви политически или пък регионални пристрастия.

Има ли особено значение? Както е тръгнало, това НС скоро ще си ходи, така че все тая. Но понеже Минчев вече го видяхме колко е зле, по-добре да е Желязков, просто защото едва ли може да е по-зле от Минчев, ама дано да не реши да ми докаже, че съм малка и не разбирам. :)

За да ми светне пред очите някой може ли да помогне: Кога и къде Р.Желязков се е трудил,,като юрист? Не,че юристите се преуморяват от трудене, но все пак някъде водил ли се е на работа?

ГЕРБ !

Тия и двамата са еднакво нищоможещи, ама на Минчев по му личи.

И на двамата им личи очевадно нищоможенето !

Ама хич не ме интересува коя краварска подлога ще оглави Народното събрание.

Никакъв властови пост за престъпната гербаджийска шайка !

Ти , малоумен ли си или си от Възраждане ??? кОЙ ТЕГЛИ 9 000 000 000 ЛВ. КРЕДИТ И ГИ ПОКРИ НА ДЕВЕТИЯТ ДЕН ???

Минчев е поредния инфантил от ПП . Не си спомням да е казал или направил нещо смислено . Имам усещането , че ПП са секта - държат се и говорят като зомбирани .

Този, където сложи решетки на народното събрание, защото го е страх от народната любов, пак ли този ще го избирате?! Егати държавата.

Не, не, решетките ги сложи Главен секретар.

Кирчо и Кокорчо Ще предложим Минчев пак, да направим на инат !

Нито единия, нито другия - никой от двамата НЕ става. Само си разпределят позиции и пари с нашите данъци

кой е готов да пристане на Герб за управление.

Какъв ГЕРБ, какви 5 лева бе!? Всички с изключение на "Възраждане" на пряка каишка на посолството на "Козяк"!

ма верно си картоф

В и г е н и н !

Минчев, според ПП е вече абониран за тая позиция ... тва шуробаджинащина до край. Мишки .

Тъй като ГЕРБ няма да успеят да съставят правителство, те ще се опитат с процедурни хватки и декларации да саботират работата на парламента. Оперетата сме я гледали в предишния парламент. Главно действуващо лице беше Десислава Атанасова. При това положение да се избере Росен Желязков за председател на парламента е самоубийство. Такъв парламент никога няма да заработи! Саботажът ще е 100%!

ма то само Герб да беше щеше да е супер. Какво правителство съставиха точно всички други партии? Правителството на безумието, което с 23% от 40% активност реши да прави каквото си иска макар, че живота му се крепи на един вот на недоверие... Как ми лансирате ПП като нещо различно от Герб не мога да разбера - същата мизерна сбирщина от калинки.

При кабинета Петков износът за Русия е нараснал с 25% след агресията срещу Украйна Вносът на руски стоки се е увеличил с 10%. За пари ще продадат и майките си!

ПП-то с безгранична наглост пак си предлагат недоразумението, което беше изхвърлено от този пост! Толкова нагли типове никога не е имало - нещата не вървят на добре за държавата ни. Ще трябва да си стягаме куфарите и ние! До последно се надявах, че има надежда, но вече надежда няма никаква надежда!

абсолютно - по каква политическа логика или процес се предлагат хора, които са вече били изгонвани от тоя пост. Което само показва - ПП не е за стабилен политически процес - те са там да скимират от неразборията и да захлебят квото могат. Щото никой не може да ме убеди, че можеш да правиш стратегия с конфронтация....

Животните от ПП ни докараха 20 % инфалция

Е БЕЗ АБСОЛЮТНО НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ! НС Е САМО ИЗПЪЛНИТЕЛ НА ЧУЖДИ ПОРЪЧКИ! ВСИЧКИ ЗАКОНИ, КОИТО СЕ ПРЕДЛАГАТ ЗА ГЛАСУВАНЕ, СЕ ОБСЪЖДАТ ПРЕДВАРИТЕЛНО С "ПОСОЛСТВОТО"!

Другият го "спасиха"!? Пълен смях!

да му фиксират главата, защото много се клати, като върви...

да подкрепим адвокатчето!

Един интелигентен и умен човек - Росен Желязков, срещу един фъфлещ недоучен човечец. Е кой да избера, то е ясно?!

Интелигентен и умен човек не слугува на мютри, дедовото! Значи и двете липсват!

така ли? щото шефа на парламентарната група на ПП го взеха точно от слугинската му работа при Гергов...

Да си го кажем направо - ПРОБЛЕМЪТ е че ГЕРБ крадат 60% от парите за ремонта. Възлагат Обществените поръчки на техни фирми, които връщат посочения процент в Чекмеджето. За останалите пари наемат нискоквалифицирани работници, най-често роми и влагат възможно най-евтините е некачествени материали. И така се стига до познатото РЕМОНТ НА РЕМОНТА НА РЕМОНТА и сме шните обяснения на Фандъкова, че щяла да глоби фирмата-изпълнител с 10 хил лв. А говорим за десеткимилиони ла пачка.

ГЕРБ САМО МОГАТ ДА НОСЯТ ВОДА НА ПП - СВЕТОВНИ ШАМПИОНИ ПО КРАДЕНЕ!!

Все ще е лизач на мустафата.

Тука в свърталището на Израждане и свидетелите от църквата на Костя Копейкин искат председател Цончо Ганчев или в краен случай бакшиша, който влезе на мястото на Гунчева!

А защо Мама Цецка Цачева или Цвета Караянчева ги нема? Тия топ-професионалистки? Поне Дани Кирилов ни дайте! Фидосова? ГЕРБДПС са пълни с професионалисти!

НЕГОВИЯ тролетариат нещо е загубил битката на гласовете във форума...

Росен Желязков: - смисленост на казваното - говори по същността на въпроса - никакви запъвания и забавяния - стегнат, ясен и разбираем изказ - перфектна дикция - решителност

- перфектно изпълнява поръчките на Баце и Доган - безгръбначен - активира се с смс

Съгласна. Много точен анализ. За разлика от фъфлещия и с фалцет Минчев, освен многото слаб юридически опит.

Гербаджийския мяза на ХУЙова глава

А ПП кандидатът прилича на изсъхнала мушмула, особено като си отвори устата и започне да се запъва и да избива на фалцет, когатоне знае какво да каже и какво да направи (което му беше състоянието през повечето време, освен когато нарушаваше правилника на НС).

И двамцата са педероатлантици, така че се фашистка мърша ще е шеф на НС.

Герб вече им лъсна задника и събират куцо и сакато като за последно, а от ПП са патологични лъжци

Да върът на майната си и двамата!

Стават само за булки на нереза в кочината!!!

Николчо мамин за нищо не става. От разносвач на служебна поща го направиха Председател на Парламента. Пълен смях. Като го свалиха беше като насрано тригодишно лапе. Идиотите нямат място в управлението на Държавата.

Герберасти, ако зависеше от по-умната част от народа, вие никога повече няма да помиришете власт. Лошото е, че един ромско-турски глас, които не знаят дори български като Вожда ви, се брои наравно с гласа на един образован и интелигетен човек.

Това е добре известен феномен. Когато се отнасяш с пренебрежение към простите, тогава и те се отнасят с пренебрежение към теб. А те са повече. Така че го давай по-дипломатично, ако искаш да не ти правят напук.

Пак на наш гръб шепа некадърни,некомпетентни и явно не реализирани професионално другаде младоци тип сбирщайн, ще се упражняват върху парламантаризъм, закони и прочие..а те вече доказаха, не само че са аматьори, но и нямат елементарно политическо уважение и държане в парламата наречен парламент.. пълни циркаджии и пионки,сложени само да натискат бутоните..тежко ни с такива посредствени и корумпирани продажници..

Все едно кой ще е. След месец ще обяви „Закривам това 48. Догодина ще има 49.“.