17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само машини за гласуване и бюлетини ни занимават. Въобще не са отишли там да управляват а да се гласят за нови избори и да свършат заръките на чуждите посолства каквото има да се направи спешно в интерес на чужди държави разбира се.

вече не е смешен. Жалък е!

Промените ще бъдат гласувани само ПП и ДБ бавят агонията на следващите избори ПП ще бъдат с резултатите на ДБ а ДБ ще са под чертата.

Няма да стане така. Дори и да гласуват хартиената измама, президентът ще наложи вето и закона няма да влезе в сила. След това ще разпусне НС , защото няма да има правителство и ще гласувахме пак с машини! ГЕРБ ще получи още о-малко гласове, щото хората видяха, че дори да са първа политическа сила няма с кого да управляват! Просто сте бита карта - свиквайте!

Харесва ли ви шоуто, а ? Много добре стана нали ? Бойко много яко вкара ред в хаоса! Само заради вас ! И само заради вас ! Още 12 години!

Децата на бай Васил Божков от ПП хубаво се опитват да ни разиграват,но изборите наближават и то без машинките им за гласуване

В България има само една автентична дясна партия и това е ГЕРБ-СДС, а пепетата и дебетата са популисти и ляви!

Помислете, ако можете - дали при управлението на тази "бита карта" не беше по-добре отколкото през последните 1-2 г.?

вероятно живееш на друга планета:)))) И както винаги съм твърдял , има една малка група живеещи във вакуум хорица, които изобщо не познават българина, но крякат въодушевено)) Запознаването започна:))) Крякането приключва:))))Поздрави и от Радев:))))

- Сър, аз съм силно обиден ан Путин и не искам да говоря с него! - Не се притеснявай, Джон! Той едва ли ще забележи!

Кому е нужен този парламентарен контрол?! - а лицемери?

ПП и ДБ бавно и мъчително осъзнават, че няма как да се управлява с 5-10 000 крякащи по паветата. За първоначален тласък бива, ама после всичко заглъхва, ако нямаш интелект, политическа култура и ясна, дългосрочна визия. С подскоци по телевизията и бръщолевене на щуротии не става.. Тези хора изобщо не познават българина и колко му е писнало от постоянното навиране в устата на Война, Украйна, Русия, Чекмедже на Борисов, 12 години. Радев едвам успя да позакърпи държавата след най-великата тъпотия, случвала се след Виденов. Джоба е съдран и всички знаят от кого. Това е достатъчно за народа. Бели гълъби да вадиш от ръкава - все тая.

"...автентична дясна партия и това е ГЕРБ-СДС.." Е, кое и е автентичното?

Хартиената коалиция на изборите ще го издуха здраво на Възраждане. Пояснявам: хората масово са против хартиената бюлетина. Такова насилствено и навременно връщане към нея ще ядоса голяма част от избирателите и те ще отидат да упражнят отрицателен вот спрямо герб, дпс и бсп. Но понеже ПП и ДБ са оплюти заради определени действия по време на управлението си преди последните избори, то отрицателният вот ще се събере при Възраждане. Също така се вижда от всичко досега, че Слави във всичките ситуации е подходил доста правилно - единствената му грешка е, че представи кабинет с приближени до царя, без да има намерение да го реализира (така издаде до известна степен кои кръгове стоят зад него). Така че е много вероятно и ИТН да замести Български възход на следващите избори.

Определено парламент не ни трябва. Вече и децата го разбраха.

ПП и ДБ според мен бързо осъзнаха, че могат да атакуват ГЕРБ за коалицията им с ДПС и БСП Това си е класическа тройна коалиция. Всяко гласуване на тази тройна коалиция може и да минават, но реално всяко гласуване реално къса електорат от ГЕРБ. Ако пък тази коалиция успее да направи и правителство, това ще подаде още гласове към ПП. Ако не купят общинските избори и кметове няма да имат! Затова бързат с хартията

Партията, която постои на Путин газопровод с моите 3 млрд., която купи реактор от Путин за 1.5 млрд с ясното съзнание, че няма да може да го ползва Мда! Само автентична дясна партия е това... Щях да питам дали въобще мислите, като пишете, ама то е ясно, че сте гербераст, което автоматично изключва този процес.

Гражданската война на ПП-Прости Патки и ДБ-Де-Били срещу избирателите ще завърши трагично за тях. Лошото е, че тези откачалки-наемници продължават да РУШАТ България и няма кой да ги озапти.

"Пояснявам: хората масово са против хартиената бюлетина". Ха-ха-ха! Хората са за хартиената бюлетина, пиле, а човекоподобните сте МАСОВО против. Малка разлика, ама отде толкоз акъл?!

А дали осъзнават, че бяха в коалиция с БСП?:)))))) Не е важно какво самоосъзнават хора, които не познават народа си. Важно е какво осъзнава народа:))))))) Наистина тежко невежество относно народа, който претендираш да управляваш:)))))) Относно местните избори....това не става без структури:))) Не става с бръщолевене и подскоци. Местните избори са мажоритарни по същност. Познати, ясни лица. Изключително и само мажоритарен елемент и структури.

предлагам, Рут Колева за шефка на парламентата защото тя най-добре представлява и парламенатата и европата и натотото! Тут Колева е истински 100% продукт на новото време!

Чегърт, чегърт жълтопаветници. Ама освен това ще има и затвор за всички Потентни Пидали. Ще носите отговорност за далаверите с газа и тока. Мислехте, че ще царувате вечно и ще заметете следите. Голяма грешка. Гледам на Киркор му изчезна усмивката, а Лена е качила 15кг. Явно иМиро я е отсвирил.

Лошото е, че тоя който и ги натресе се измъкна сухичък и чистичък.

Без мадуровките може цялата жълтопаветна общност да изтече в какала. Знаят, че хората се отвратиха от тях. Сега правят тези циркове от глупост и злоба. Самозалъгват се, че нещо зависи от тях.

Друго си е да си социалист и да се бориш за правата на хората и против социалната несправедливост, нали: Росен Карадимов с два имота в Ница за над 1 милион лева 3 часа ago Два имота на Лазурния бряг е придобила фирма на бившия депутат Росен Карадимов, който беше назначен от служебното правителство на Радев за член на борда на Българска банка за развитие. Това показва проверка на BIRD.BG във френските фирмени и имотни регистри. Фирмата Rosenina в момента е собственост на децата на Карадимов – Калина и Тодор, родени през 2000 г. Но през 2015 г. и 2016 г., когато са направени имотните придобивки, тя е собственост на Росен Карадимов и жената, с която дели покрив към този момент: Нина Ненова от Враца. Учредителният акт на Rosenina от 2015 г. Първата покупка от 2015 г. е на апартамент в съвременна сграда на ул. Росини, близо до площада Моцарт. За него фирмата е броила 448 000 евро. Извадка от френския Имотен регистър за първата покупка на Rosenina Втората покупка от началото на 2016 г. е на друг апартамент в кокетна сграда на авеню Жорж Клемансо. Той е струвал по-скромната сума от 139 590 евро. Извадка от френския Имотен регистър за втората покупка на Rosenina Така общата стойност на имотните придобивки на семейството е за 1,14 млн. лева. Улицата в Ница, на която е единият от имотите на Росен Карадимов Карадимов е прекарал цялата си кариера на държавни и партийни постове като депутат и съветник на Сергей Станишев по времето на управлението на Тройната коалиция. Името му се свързва със скандали за конфликт на интереси и аферата „Хохегер“. В предишни разследвания установихме имоти във Франция и на други политически лица: бившият министър на енергетиката Милко Ковачев притежава част от замък, а общинския съветник от Перник Божидар Живков, който е тъст на Христо Ковачки, има луксозна вила на Лазурния бряг. *

Така му "късат" електората на Борисов, че го вдигнаха с 40 000гласа. Хората се отвратиха от лъжите и незаконните арести на "потентните". След предстоящите избори отиват при чалгарите, а най-умнокрасивите от кабинета "Петков" в затвора.

Борисов: “Доган е поръчал убийството ми… Доган: “Борисов е мутра, “как оставихме една мутра да ръководи държавата!”… Аз разпределям порциите в държавата…” Борисов: “Доган иска да ме убие, но иначе е най-големият политик в държавата (а не престъпник, който поръчва убийства” Народът “гледа тъпо” …

Нашите евроатлантици в парламента са големи скици ! Цял спорят, много бърборят и след поредния спор са много уморени, ала парата народна нека върви, който повече бърбори, взема повече пари !!!

Абе то патки да бяха щяха да се разберат, и да я подкарат дружно - за съдбата на България !!!

Омотаха се като патки в кълчища и няма да скоро разплитане !!!