17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха Честито ! Имаме вече нов министър! Неговото име е... Той се казва : РЕВИ...ЗОРО !

Ами плиснете едно менче с вода ( ако има останала ) и по живо и здраво в небитието !

Може, Може -отвърнал оптимиста!

Проблем не е липсата на познания в областта на водите и язовирите, а корупцията и липса на страх от съда и прокурора, а не от закона! Закони има, но няма превенция и прилагането им!

РЕВИЗОРО , МНОГО СИ СЕ ОСВИНИЛ

Много нахално и безочливо е ВМРО да определя новия министър. Изложиха се повече от поносимото и е време да се отеглят от всички управленски постове. Излъгаха пенсионерите, продаваха българско гражданство, купиха стар модел самолети на баснословна цена и то с доставка след години, правят етнически скандали в ЕП, карат пияни, опитват се да се качат на самолет с оръжие, внасят боклук като градовете в Бг са потънали в боклук, оставят хората без вода - стига толкова!

Иначе няма да има ''стабилност'' на ''професинализма'' в кабинета на боко а и властта им е много скъпа да вземат да я изпуснат след като знаят и едните и другите че повече няма да я видят...

Не го знам този Ревизор какви ги е дробил но като чета коментарите за него ми става ясно, че при него и Черно море е заплашено от източване.

Тоя министерски стол май стана. ....електрически...

На стола му няма нищо, проблем е седнали на него... Обувка номер 43 е за мъже, те слагат дамски крак, номер 39...Е,няма да стане!

Е те това си е номенклатура отвсякъде. Нали ревахте, че при комунизма има номенклатура? Сега как е? Толкова ли няма грамотен човек вън от всички партии да назначите? Ама то грамотните хора не щат да се забъркват в мърсотията!

Лично премиерът Бойко Борисов е изказвал по различни поводи одобрението си към него Утвърден на последна инстанция без да е минал през първа . След пътищата на Дебелото Лили - след Паспортите на " Патриотите " след Водота на Нено - след Италянският боклук - КАКВО ще е следващото ?- Какво е общото - Корупция и некадърност в геометрична прогресия

Поредната калинка пратена да замете следите...

Нерядко той дори е вносител на законодателни промени, които първоначално лансира ГЕРБ. ДЕМЕК - ПЪРВА БОКОВА ПОДЛОГА...

Панаир на идиотията! САЩ си имат Тръмп, а България - Емил Димитров-РевиЗоро!!

Ревизоро е баш "артист". Него го внедряват още от Гергьовден - движението на Л. Дилов и сие. Народа си го е казал - къса памет - дълъг "преход" !

Поредния малоумник в това правителство! Чудя се наистина ли свършиха нормалните хора в тази държава! Явно ДА!

Защото „загубата” на вода не е в оповестените официално 90 литра на секунда. Тя е над 1.5 пъти повече – 140 литра в секунда. Тези 140 литра са разликата между поисканите, платените и обявените от металургичната фирма „Стомана индустри” АД количества вода – 150 литра на секунда за работата й, и реално консумираните 290 литра. От ревизията се вижда какво е ставало с водопроводната мрежа на територията на фирмата и какви неразрешени отклонения от магистралния водопровод е имало. Сега ще се смени цялата тръба, с което всякакви веществени доказателства за престъплението срещу националната сигурност ще бъдат окончателно погребани. И трасето на новата тръба ще се измести извън територията на комбината. Вече е ясно защо. За такива действие народът ни казва „след дъжд – качулка!” Ето заради такива „течове” „езерото”, за което говорим, набъбна до 3 километра и 312 метра дължина при ширина 1 километър. Става дума за „загуби” от близо 7 милиарда литра вода. По действащите цени в Перник това са почти 12 милиона лева (в изчисленията не са включени дължими допълнително такси за водоползването). Горе-долу толкова печалба, но без да посочва разбивка по източниците й, сочи и финансовият отчет на акционерното дружество "Стомана" за работата му през миналата година.

Чета партийния патреотарски анализ - защо да е Ревизоро- еми, сметките им в парламента така излизат;)) Значи не търсим министър, който да може и да иска да се справи със сериозните проблеми на хората с водата и боклука, а търсим човече, което, като го извадим от парламента и го турим за министър, няма да наруши прословутата Му стабилност - в гласуванията на удобните закони;) Време е да си ходите - вкупом!!!

Два завода - за Тежко машиностроене в Радомор и Стоманна Перник отклоняват вода от яз. Студена. Куриозното е, че за тях има специално изграден язовир за ПРОМИШЛЕНИ ЦЕЛИ - яз. "Пчелина", който е ПРЕПЪЛНЕН, но те не желаят да ползват вода от него защото трябва да я плащат....освен това в "Пчелина" има водомери, а в "Студена" - не. НЕ е истина че загубата е 90 литра в секунда. тя е над 140 литра в секунда. ОСвен това и двата завода имат собствени ВЕЦ-ове и насочват вода натам, правят ток, който е 10,5 пъти скъп от пазарната цена....и го продават на държавата на ТАЗИ цена. Което значи че в играта е и КЕВР. Синдикатите са вътре в играта - и двата синдиката натискат "Стомана" да точи вода от "Студена" ВиК също е в играта - тя продава 80 процента НЕФАКТУРИРАНА ВОДА. Т-е- вода, която НЕ СЕ ОБЛАГА С ДАНЪЦИ€

на В.Златев.Е сега вече жална ни майка.

Е да, ама Тиквата разцъквс белот с Вальо Златев.

Дългата скамейка на тиквата се оказа доста къса ... Митничар-еколог! Те такова чудо няма по света!

Бог да им е на помощ на МОСВ! Ако назначат Емил Димитров за министър ще има много комплексарски изпълнения! За мен той е един абсолютен комплексар!

Таман, таман - то аслъ Ревизоро само за боклука не беше лобирал;))

Няма ли нормален кандидат за поста? Докога само крадливи некадърници и национално известни мошеници?

А бе,отвратително продажно нищожество!Не усещаш ли,че поради неграмотността,а оттам, и от некадърността ти,до каквото се докоснеш го съсипваш.Ти си един мизерен,продажен лъжец,крадец,помияр,кариеристична подлога и античовек без капка срам и достойнство.Ако народът ми ме обижда така и таи толкова ненавист към мен,ще се оттегля на момента,а не да се петляркам по телевизиите.Същата пачавра си като ПлЮвнелиев,Царя,Б.Б.,Цв.Цв.,Доган, Станишев и всичките заобикалящите те олигофрени.Жалко за хубавата ни родина с такива мастии като теб!

Какво значение има кой ще сложат на този пост?! Какво ще промени това?! В Швейцария, която внася боклуци в България, има 8 министерства и 8 министъра. В България - 18! Ако добавиш и шефчетата на Агенцийки с ранг на министър стават около 50!

Просто Борисов много се изхаби, не мисли за народа, време му е да го сменят

Този не беше ли оня каубой, дето много разбираше от контрабандни далавери и го направиха шеф на митниците, че да разчисти "Авгиевите обори" там. И той свърши работата като кучето на нивата.

Ми прилича ми точно на човек, който скоро ще обвинят в нещо така че що да не го изберат...

Михаил Константинов - министър на всички министерства!

За професор Математик Математиков ли говориш? Ако да, подкрепям. Той е пенкилер компетент. Даже и тото разбира.

Идиоти ята продължава с пълна сила!!!!

Пълно нищо.ство осребри подлостта си и се намърда в кочината наречена парламент.Нищо добро не ни чака.

се оказва.че вси1ки са разбойници,и министри и депутати.И в ГЕРБ разбира се.

Повечето българи си харесват Бойко! Само където повечето не разбраха че Нено нарочно го скриха-прибраха за да не каже нещо повече за боклука и за водата! Нещо такова което да ви припомни например че Бойко е пръв приятел със Силвио Берлускони, май това го забравихте!? От онзи ден се започна изместването на общественото мислене кой е виновен и сега се оказва че италианската мафия била виновна, а не правителствата на Бойко Борисов! А за водата Борисов много добре знае защо няма вода! Лилито Павлова също нали тя бе регионален министър когато станаха големите наводнения!

И да те прочетат, няма да разберат, защото самотните гънки вече нямат капацитет да мислят, изпълняват само и единствено основни функции - яж, дишай, повтаряй каквото ти кажат по ТВ ... Тъжно ....

По- добре мисли защо спря формирането на дъждовни облаци над България, този процес беше естествен, с какво го нарушиха !? То е пред очите ти, виж ги престъпниците с летящите контейнери пръскащи оксиди и сулфиди на алуминий , барии, сребърен йодит , течен пропан, етилен дибромид....колко хора вече са с рак на костите? Всеки втори е с тумор

Хапчетата младежо, хапчетата пропусна тази сутрин!

Нищо не ни остава, освен да хванем някой майстор и с багети да намери място за кладенец пред всеки блок, т.е. решаване на проблемите поединично, като преди 100 години

Ей заради това поединично мислене сме на това дередже. Не, трябва да хванем по някоя лопата или нещо по тежко и да изрием боклуците, които твърдят, че управляват ....

сички кандидати все грух- грух...

Няма ли човек с подходящо образование и професионален опит???Пак ще се загуби време и средства.На истинския професионалист политика не му трябва.Той си гледа работата.Да се провери е министерствата какви хора С Какви Дипломи заемат ръководни длъжности.

що да не го изберат, нахален, корумпиран, издигнат от престъпници наричани олигарси и страшен еколог! Майка плаче и за Пирин и за буклука и за Студена! И страшно нагъл, Нено е като чавдарче в сравнение с тоя парцал !

Тоя така подпухнал от смукане ,че не язовир, ами и Черно море ще пресуши ако е пълно с пиячка...

Ще вземат решения за контрола на водите, въздуха, природата и екологията!? и откъде ще черпят знанията, които им липсват в тиквите им прости и безсрамни...от гъзовете си....безсрамници, тия каракачановски/WC боклуци са по- опасни от куневица за България ...ууу.....долу патриотите Бойко Борисов да предизвика избори, тия трябва да ги махне оттам иначе ще им носи негативите той

Eстествено,че може да стане министър.В този вече 10 годишен формат ВСЯКА КАЛИНКА може да стане министър.

Никой от тези не става! Как може за пореден път да слагат за министър човек,който е некомпетентен в съответното поприще. Тези хора не им е специалност екологията, водите... Масово институциите ни гъмжат от некомпетентни "експерти". Неграмотни в сферите в които трябват образовани експерти а те шуробаджанаци.

Щом е там горе значи става! А ти си долу и не ставаш! Не се сърди но тава истината!

И какво разбира Ревизоро от околна средаи и води. Поредната калинка. Освен това е и противен. Ненов поне разбираше.

Tука въпросът е не кой расбира повече, а кой ще краде повече.

По- добре Ревизоро да не "разбира" колкото Нено от екология, че ще те побгребеме под китайския боклук тая година и то ако не си умрял преди това от токсичния въздух или епидемия заради липсата на вода

Който е да е новият трябва ясно да го предупредят, че става въпрос за Министерство на околната, а не на охолната среда. Икономист и митничар разбира от охолна, не от околна среда.

този не е бил митничар. успя да бъде шеф на митниците 6 месеца, преди да бъде изгонен позорно.

Патриоти думаш а Ми те под кустюмити носят руски рубашки ве ми тва и кучатта го знаят Да ви пикай котка на патриотити

Самите лъжепатриоти не са виновни - народа им повярва на лъжите за 300 лв. минимална пенсия и си ги избра да го представляват. И на следващите избори пак някой ще изтърси торбата с обещанията "да ни оправи", за 800 дни или кой знае какво, и пак ще клъвнат шараните. Аман от боклук в политиката, боклук до боклука и маймуна до маймуната.

О времена, о нрави!

Ми що не сложат Цвитанов той сига е свободен И е компитентен и разбира

Само не Цветанов на "Околната среда"... Ще я напълни с апартаменти....

За какви патриоти може да говорим въобще след като битуваме във фактически геноцид, а антибългарските елементи са все по-нагли? Имате ли усещането за това, че някакви си патриоти управляват?

Още един дялан камък, който пасва навсякъде за всичко. Не им ли омръзна на тия кретени да слагат който им падне на каквито и да е служби, само за да замита следите на огромния грабеж, който се случва 24/7/365?

Е сега остава пернишкия мошеник Ревизоро да го сложат за министър и тогава съвсем ще я втасаме...