ГЕРБ и ДПС свалят рекламата на хазарт от всички медии със закон

Хазартни игри ще се рекламират само върху билбордове, далеч от училища, а казината са разрешени единствено в населени места с над 5000 жители, предвижда внесеният проект

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ и ДПС свалят рекламата на хазарт от всички медии със закон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нужке, къде е пътната карта, мърша? Да не забравяме,че Ангелкова беше на Оскарите да промотира туризма в БГ!

ГЕРБ и ДПС откриха сезона на търсенето на спонсори за предизборната си кампания с един проекто-закон, който може да мине, ама може и да не мине...

ТОВА КОЕТО ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ,Е-ОНЛАЙН ХАЗАРТА! ПРИ НАЗЕМНИЯ ХАЗАРТ,ИМА КОНТРОЛ,НЕВЪЗМОЖНО Е ДА ИГРАЯТ МАЛОЛЕТНИ! ПРИ ОНЛАЙН ХАЗАРТА ИМА-ПАНДЕМИЯ ОТ ЗАЛАГАЩИ ДЕЦА,А ВЕЧЕ И КРИМИНАЛНИ СТРУКТУРИ,ПРЕДОСТАВЯЩИ АКАУНТИ НА ДЕЦА,СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ!!!

ПОД БЛАГОВИДНИ ПРЕДЛОЗИ,ВНАСЯТ ПРОМЕНИ В ПОЛЗА НА ГОЛЕМИТЕ В БРАНША! ЗАБРАНАТА ЗА РЕКЛАМА(ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ) Е САМО ФАСАДА ЗА ПОДГОТВЯНИЯ МОНОПОЛ! ИНЧЕ ХАЗАРТ СЕ Е ИГРАЛО,ИГРАЕ СЕ,ЩЕ СЕ ИГРАЕ,КАКВИТО И ЗАБРАНИ ДА СЕ ВЪВЕДАТ! ПО ВРЕМЕТО НА СОЦА,БЕШЕ ЗАБРАНЕН,И ВСЯКО ОБЩО МАЗЕ,БЕШЕ ИГРАЛНА ЗАЛА(СВАРКА,ПОКЕР,БАРБУТ)!

А рекламите за дамските превръзки кога?

Както всичко и тази идея на мутрата е кьор фишек, на всичко забранено веднага го замества незаконното,така че ще се появят незаконни игри и от това ще пострадат повече хора от сега а и бюджета,по добре да се регулира обаче не под масата както беше с черепа за да пълни чекмеджетата на мутрата

НАЙ-ПОСЛЕ !!!

Не е лошо да вземете да разкарате букитата от спорта !

Откъде я извадихте тая леля теменужка петкова? Пак ли бе , ей. Да си спомним и другите грации от Греб - Цецка Цачева, Искра Фидосова, само онова нещо пекапето и другото намереното на кръстопътя не са се наляли от злоба, това е нормата на Боко - жената треа е по-тежка от него. А така - с тия лели/баби ще улазяме у ойропата.

давай, чи някой се уляха с реклами по ТВ! Толкова грозно !

Недейте така Кучето и Рачков ще умрат от глад

Ха ха.Последните 3 години.А предишните? Всъщност говорят предизборно и то само за ограничаване на рекламата

Черепа ще усети отмъщепието на Тиквата. Това е само началото.

партеники преди изборите никъв шанс мноог пари взимат от хазарта

Майтап бе, Уили, това е само за пред изборите. Утре шефът ще каже, че не ги познава тези, най-много да ги е виждал за малко преди пет години. Как ще перат пари и плащат на медиийте?

Браво !!! Най-после ! Следва ЗАБРАНА ! Вижте Албания !!!! Преди 25 години беше калта в България !!! А сега - няма хазарт !!!

съм изненадан от този ход за хазарта. Не може на всеки 15 минути да има реклами за това. Това е болест. От много време не съм виждал форума да е почти на едно и също мнение.

Най-нагло заобикалят законът, "кръщавайки" тази долна пропаганда и болест - "бонус"...А на мен въпросът като останалите в секцията за коментарите е защо аджеба чак сега се сещат? Пак ли заради изборите, на които ще ходят макс 20-30% говеда и то подкупени цигани ли??

Пълна забрана за хазарта!

ПИПО

Най накрая, да направят нещо смислено и полезно. Подкрепям на 100% идеята, ще предпази малко или много деца и възрастни. То няма сайт където да влезеш и да не ти изскочи Ефбет. По тв Стоичков и другия смешник ни убеждават, че ще има "бонуси" и маса народ вярва на това. Хазарта е страшна болест повярвайте ми (от опит говоря) и трябва да се изкоренява.

Най-най-най-после!!! Не стига, че тези жалки крадливи хазартаджии, събират огромни суми пари (за съжаление от много хора, които по незнайни причини влизат в безбройните им "офиси" така наречени 'игрални зали" и губят големи суми пари в името на 'голяяяяяямата печалба), ами събраха куцо и сакато от известни българи да им рекламират жалките кражби на пари на обикновените хора!!! Щом Христо Стоичков и сие искат да рекламират, нека си висят по билбордове но не и да се мяркат по телевизии, радиа и хартиени издания!!!

Всъщност освен рекламата, трябва да има и законови ограничения. В голяма степен харазрта е вреден, колкото алкохола и то по същия начин. Води до зависимост, до огромни разходи, до разбити семейства.

БРАВО!Крайно време беше!

Браво! Това е нещо смислено! Не знам откъде се появи тази черна орис - хазарта. Така силно пропита никога не е била. Колко хора пропиляха всичко и някой си сложиха край на живота - за една нощ. Хазартните точки са толкова близо понякога в един град, че посред нощ когато излизат на пълчища разярени, че са загубили а не спечелили, крещят и рушат по улиците. Наоколо е пълно със заложни къщи и жени които после ходят да искат заложеното от дома. Понякога се реве много яко и ситуацията придобива силно европейска окраска. Мога да кажа, че хазарта по някакъв начин изравнява хората. Но това ли е нашето европейско бъдеще? - ротативки във всеки ъгъл и кишенце? Ротативка- кафе-машина-ротативка, българин - по-българин, най-българин - ротативка!

"ГЕРБ и ДПС свалят" предизборно и по-еротично прашките пред американския посланик, отколкото мравояда, жужуто Наче, лудото Кире и Асан педаала!!! Всяка курва от сглобката с номера си и с плюсовете си по Васерман!!!

Или шефчетата на казината отказват да плащат рекет или предизборен цирк.

свалете и рекламата на ДПС със снимките на Пеевски

Турците така го обичат - дебел и грозен. Напомня им на тях.

БСП 2020-та, Възраждане преди броени седмици внесоха същите законови проекти и 2та пъти ДПС и ГРОБ бяха против тях.

щото трябва те да ги внесат и да обират точките

Иска ми се да го приемат, ама няма как да станес

Това беше предложено от Възраждане наскоро и точно тия две партии гласуваха ПРОТИВ! Явно сега ще рекетират хазартния бизнес, за да им пълни партийните чекмеджета

Браво, а дано най-накрая!

Ключът към всичко е в последното изречение: - "...а ако законът не бъде приет, той не се наследява автоматично от новото Народно събрание, а трябва да бъде внесен отново." Ако който трябва си плати, в новото събрание законът няма да бъде внесен. Ако ли не, ще бъде внесен.

Точно

Малко популизъм преди изборите

от малкото свестни неща на шайката

Дай боже... Че ми писна от хипер досадните им реклами на всички сайтове, включително и тук !

А билбордовете свързани с хазарта, кога ще бъдат премахнати?

Преди две седмици Възраждане внесоха същото искане и то беше отхвърлено от ГЕРБ и ДПС!? Мафията предизборно играе театро и се прави, че е загрижена за хората...

Абе що събират свръх-печалба само от енергийните фирми. Хазартът не генерира ли свръх-печалба

Не точно. Защото не произвежда нищо. Освен печалбата си. Пералня е.

След като ГЕРБ и ДПС реализират "мечтите" си, колко ли още българи ще потърсят живот другаде, където не управляват корупционери и прими тиви.

Ами от тези същите българи зависи дали герб(дпс, едно и също) ще вземат изборите.

Това да гласуваш за гроб(дпс) си е направо национално предателство.

За ППДБейските контрабандисти на цигари за милиарди също. И ДПС естествено

Пееф ви е опнал на задна и ви е превзел партийката.

Явно Пеевски ще сложи ръка и върху хазарта. Тези мотиви са само парлама за овладяване на хазартния бизнес.

Шилo

А онези 750 милиона дето ги подарихте на Черепа със специална поправка в ЗХ забравихте ли ги? Какво правим с тях?

Дай да се върнем до хан Аспарух тогава.

И кога точно ще го приемат като последния работен ден на това народно събрание е петък?

Ако го бяха предложили по-рано имаше опасност да се приеме...

Хахаха, голяма смешка. И тук някои казват "браво" на това? Толкова ли сте лесни за манипулиране? Първо това е проектозакон, демек засега е едно нищо. Второ, докато работи този парламент няма да го приемат, защото няма време. А за да го приемат в следващия, този законопроект трябва да се внесе наново. Я се внесе, я не. Така че реално такава промяна НЯМА и не се знае дали изобщо някога ще я има. А и същите тези, на които викате "браво" направиха от България едно голямо казино. Лицемерие до шия. И на това казвате браво? Пак за тях гласувайте. Много, много тъп народ.

ПОСЛЕ !!

Ми да свалят и новините за Усрайна и наркомана зеления,че ни писна вече от тях.

Ами Путлер да си махне ордата от там и ще спрат и новините.

А тебе какво те засяга. САЩ да се окупират Сирия , Израел... Палестина....може ли?

Преди 4 години БСП я предложиха забраната за хазарт и само възраждане ги подкрепи а ГЕРБ и ДПС блокираха забраната. Сега ДПС+ГЕРБ откраднаха идеята и я развяват като своя...предизборно. Само във БСП и Възраждане има проблясък на патриотизъм и мисъл за нас долу хората.

Че е пламнала искар между Боко Умното и Делянчо Честния е ясно. Само не е ясно кой каква роля изпълнява в спалнята.

Боко и Пейо вече открито се гушкат и ви се смеят. Вече официално България може да се нарече Царството на Двамата Шопара !

гнусните отрепки от герб/дпс с поредния си шантаж...нищо такова няма да приемат тия отрепки. Предизборни каламбури за дебилите, които все още им вярват.

Пееф е взел герб на ръчна и задна, като бащиния.