ГЕРБ и ДПС стигнаха до извода: Мислим в една посока, нужен е работещ кабинет

На среща за първия мандат те обсъдиха освен евентуален кабинет, Шенген, борбата с корупцията, еврозоната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това са двете най-гнусни организирани престъпни групи в държавата. Когато и да ги ринеш в затвора вае си закъснял.

Това е т.н. политическо представителство на мафията, която граби и източва България и разруши държавността и доверието на хората в държавата и институциите! И много хора и институции, вкл. европейски го допуснахме! Една шайка хора (защото мафията и шайките винаги имат главатари и строга субординация) разкатаха фамилията на цял един народ с дълго и славно минало! Много трагична история!

Е що за глупост ? Има ли някой нормален човек, който да си мисли че ДПС и ГЕРБ няма да се подкрепят. Е ако дойдат други и спрат кражбите ? То ако не беше Нинова, а например Гергов или К.Добрев и БСП щяха да ги подкрепят.

ГЕРБ и ДПС винаги са били едно. Сега вече и явно.

А така, три пъти мислете, но веднъж режете !!!

Трудно ще ги сменим тези чаушбашии !!!

Каквото и да си говорим герб и дпс са много по отговорни от другите мърши!

Доктора и той ли е мутра,мафиот?Тъпаци!

Никой не говори за него, идиот! Не минава новерът да се криете зад него, правейки са на луди!

Между другото има една голяма новина тук - според мен, за която в България не се знае или се знае малко! Тя се отнася за един български младеж, чиято биография и успехи (и поздравления и за севейството му, отгледала и възпитало такъв българин) са наистина за пример и аз считам за първият истински български милиардер (направил съвсем честно и почтено, с много труд и ум) парите си. И да четат всички идиоти, които с години повтарят как българите в чужбина слугували, миели чинии и карали таксита само… Сигурно сте чули за Влад Тенев и фирмата му Робинхуд, която направи фурор в намина, по който да имат достъп до инвестирането и борсите още много хора и младежи! Той - фирмата му на Уолстрийт, вече е одобрен от регулаторите (няма да обяснявам какво точно значи това и какво се изисква) и влиза и в ПЕНСИОННОТ ОСИГУРЯВАНЕ на САЩ - вкл. като 401 плановете, давайки възможност на милиони американци, които нямат такива в по-малките (а и много други) фирми, където работят! И да допълня за невежите или хейтърште, които все говорят как САЩ е с отромни дългове, които други страни притежавали - в пенсионните им фондове има мисля около 33 ТРИЛИОНА долара на авериканските граждани!!!

Аз не знам ч. чудя се срещу каква корупция ще се борят толкова усърдно ГЕРБ и ДПС. Защото е всеизвестно, че в България няма никаква копупция, защото няма нито един осъсен от главните им прокурори и шайките им в прокуратурата (а иначе същите се скъсаха са ни обясняват, че копупция имало навсякъде и си била демек нормално явление - демек хем е нормално и тие да я имаме, хем точно ние я нямаме!) Категоричният извод - в България корупция няма и сме по-напред и от Пумъния! Има саво УСЕЩАНЕ за корупция (нали и това си спомняте!) УСЕЩАНЕТО!!! (А това, че няКОЙ обичал да са прави на луд - тоест нас да ни прави на луди - и да шиба та 200, идващ точно от тези, които сега зоват за разбирателство и колко бил важен добрият тон и диалога може да е предмет на други анализи (медицински!)

Е новина ЗАЩОТО?

Точно пък тези ще водят борба с корупцията и експертно правителство БОКЛУЦИ

Почти изненада, ама не съвсем :)

ГЕРБ и ДПС винаги са били комбина, и шефовете им се обичат и заиграват двамина, но междувременно много народ се помина !

Те дпсто колко са долни, а малко си се разсеял и веднага минават отзад. За българските граждани мислели, айсиктир.

Българите са най-големите п.е.д.е.р.а.с.т.и на света, а все слагате турците там , където сте вие !!!

Дааа бе, чувАли сме кво се случва по турски бАни между чалмите, не се правете, ясни сте ни. Подлички, лицемернички и ...думата, където след всяка буква сте сложил точка ...

Вземаха се!

Те не са се пускали, че да се вземат наново.

Взеха се, взеха се... Горчиво! Горчиво!

Нищо ново под слънцето, ГЕРБ и ДПС заедно... заедно крадяха 12 години и сега отново се събраха. Гнусни , мазни мутри всички, вместо да киснат по затворите, те правителство ми обсъждат

Само авантажии

Да в една посока са от създаването на ГЕРБ. В Геноцида и Кражбите -От Националния бюджет,и Европейските фондове. Браво

Щом изконните врагове борисов и доган, решиха да си стиснат ръцете, само и само к...те от подмяната да бъдат изметени, смятай колко е зле положението. И всичко това, заради резидента рублен и черпухин.

Какви врагове бе кретен, Буци тъпанара и Доган си бъркат по дупките заедно

хахаха, джендър говори за дупки. Ало котьо я попитай киро джендера как стават тези неща. Той най-добре ще ти каже , кой и как си бърка по-дупките.

А бе педал мазен, защо не ходиш да лижеш задника на буци малоумника и да се задавиш, миризливец

Изконни врагове - друг път. Тая опорка е слаба, измислете друга, тук никой /който все пак има нещо в междуушието/ няма да ви се хване.

Те винаги са си били гей двойка с брак по сметка .... крадене и злоупотреби със средства. Сега заедно ще извършат най голямото манипулиране на избори по време на местния вот !

Двете мутрински партии няма как да не се сработят. Към тях ще се присъедини и патерицата Янев, но пак не стигат за правителство.

Всеки, който се е копулирал с ДПС, е изчезнал от хоризонта или е почти стопилка.

Това важи и за гроп

Дванайсет години зле прикрита коалиция С ДПС,,има нужда да се разкрият вече.

Нека се обичат явно. Що само по ъглите да се крият...

Всеки, който се е копулирал с ДПС, е изчезнал от хоризонта или е почти стопилка.

Всеки, който се е коалирал с ДПС, си е заминал или се е стопил три пъти.

се обединиха с Али Баба и разбойниците

Булката и Младоженеца да се целунат

Тиквата е подлога на най-големия крадец за последните 33 години миризливия почетен председател.В едни други времена и двамата щяха да висят на бесилките.

Стой да видиш Тиквата как ще се заоправдава, че той вече не се бърка в решенията на голите глави.

Красив кадър. Следващите дни ще бъдат много интересни и след седмица ще видим 2 неща: - Бойко Борисов ще се оттегли от политиката; - Ще се оформи ново правителство на коалицията: ГЕРБ + ПП + ДБ Преди бяхме руски подлоги, днес сме американски подлоги.

Авантажиите са готови на всичко

Ей ся мога да изровя от 50 места как Тиквата буквално се кълне, че никога няма да направи коалиция с дуписе :)

да не е брат-близнак на един Желязков? И на други такива? Голи глави, обърнат нос, малки бради, тлъсти вратове. Как ги пипат жените им, не знам..Моля, сериозно, г-н Бойко Борисов е най-подходящ кандидат за този мандат. А и е най-често, той направи партия ГЕРБ и заради него хората гласуваха.

беше коалицията на просто Киро, отколкото туй безумие.

те това целяха със събарянето му

Най-накрая... официално!

По-добре тези, отколкото онези с БСП в Коалиция!??Спонсорирани от Дубай,от Ветко и Вълчо...

Бай Васил никога не може да победи в тази битка,защото Боко влиза в учебниците по история,а той остава в кримистраниците на прокуратурата,каквото и да стане все е победен,защото историята си казва последна думата за всеки!

Тъй е, нужен е нов кабинет. Ама не и с вас в управлението на страната

СГОДИХМЕ СЕ !!!!!! кой е булката е ясно ....секция ГЕРБ-ханъми

хм.. кой ли... ще е

Жална ни майка с тия уроди

КОРУПцията обсъдила корупцията хахахаа европа смотана имитатори на дейност

Ето това е! Имаме си такива жертвоготовни политици! Всичко ще направят за народа и особено за сметките си на Каймановите острови.

Няма. Бетонираха се гробаджиите с ДеПрСетп. Не знам защо всички от раята в парламента ги е страх от хидроинджинера. Някой има ли смислено обяснение на този феномен?

нарича са изнудване с етническата карта

Смяташ, че ги е страх, че ще ни нападнат турците, ако не глезункаме етническата партия?

Не било Герб-СДС , а най ми било Герб-ДПС.

Виновните за всички наши проблеми, се намериха! Може да се кръстите коалиция Шенген!

Текат ли ви сополите, мръсни тролове!!! Нека-да разберете, че сте парцали и от вас нищо не зависи!! Нискочели путлерасти!!! По-добре ГЕРБ да води с подкрепата на ДПС и БВ, отколкото да ни водят за носа едни клоуни с икакъв интелект от ПП,ДБ, БСП и онзи путлераст Коцето!!! Бандата пендели и руски фашисти сте за разстрел!!!!

дааа, дааа

думите ти те издават колко си прост и пълен с омраза към хора, които не си виждал нито някога ще видиш - НО ИСКАШ ДА УМИРАТ Показваш,че сме на по-разумната страна, акъла ти е взел евроатлантизма охлюве.

Браво на ГЕРБ, че имат топките да се срещнат с ДПС и да покажат на всички палячовци от останалите проруски партии, че държавните интереси трябва да са над всичко, а именно сега е най-важно да има работещ кабинет без никакво значение на партийни интереси!!! По-голямо предателство от това големите "демократи" с леви наколнности от ПП и ДБ да полегнат на БСП не е имало в историята-така че айде стига циврихте за това, че ГЕРБ искат да съставят кабинет с ДПС. ДПС е повече българска партия от ПП, БСП, ДБ и иЗсраж.дане (те са на хранилка от Путлераша)!!! Проф. Габровски не случайно заявява вече 5ти ден-правителство от експерти, без политическа обвързаност!!! Онези клоуни от миманса (ПП,ДБ,БСП, иЗсраж.дане) отново са на бунището!!! Продажници!!!

“ ва, че ГЕРБ искат да съставят кабинет с ДПС. ДПС е повече българска партия от ПП, БСП, ДБ и иЗсраж.дане (те са на хранилка от Путлераша)!!” Да невежите и идиотите, и тъпите тролове: “От подробен доклад на нашите служби с приложени СРС-та става ясно, че Доган е засичан 76 пъти ?!?! да проумява големи суми пари от хора на турските служби и посолството! Доган е осъден и лежал в затвора за терористична дейност срещу България СЛЕД ПЪЛНИ САМОПРИЗНАНИЯ!!! Доган и ДПС са забранявали и бавели погребения на хора, които са починали и не са си върнали … турските имена!?!? И бризките и роднините им са цири много разтревожени! Доган е доказан доносник на ДС - ОПГ провела Възродителния процес! Създатерят на ДПС Доган: “Тях, българите ги е страх от НАС!!!, защото знаят, че дад нас е Турция!!!” Доган е издал на турския посланик ЗЯЛОТО ни външно разузнаване - над 3000 човека (и севейството и контактите им) излагайки ги на опасност и дори смърт ;някои). И това е гледал и президентът Желев с още няколко видни поритици (материалите, снимките, доклада, доказателствата ЗАЛА НОЩ и са били изумени, и Жерев е казал че с Доган е свършино!!! Но не става така и това е най-големият грях и престъпление на мижитурката на Луканов Жерев! Затова сега сме на това депедже, идиот!

посоката на чекмеджетата и кражбите. Знаем го това 12 години го правите.

Отново геноцид с протурската ГРОБ!

Хубавото в тази цялата шибана ситуация е, че тези отрепки - Борисов и Доган - и слугите им повече не могат да лъжат, че не са партия в ограбванито и разрушаването на страната и сържавността ни дълги години! Защото досега се криеха и отричаха. Е, сега и слепите прогледнаха! На батко “европейците@ и “еевроатлантиците” , да им се не нарадваш на тъпите плешиви тикви и изкривени фидиономии (като Десиславата)! Кофти ген!

Готови са ГРОБ, дпс и Бв . И после Радев не се среща с Тиквон. Който вече отново безпардоно заплашва журналисти в ефир .

Естествено, че не се срещат и договарят лично - на тези глупости се връзват само глупаци и наивни, това е партенка и не това е важното - как точно се договарят и координират! За тази работа вафията си има посредници - техни слуги или “дежурни наблюдаващи офицери”, официално ги наричат съветници, експерти,… завършили пазни “аверикански и руски престижни школи” и прочие.

И нашите депутати ходели на крак при новия ни господар в САЩ. На инструктаж.