Лъчезар Иванов получил хиляди като консултант

Депутатът от ГЕРБ Лъчезар Иванов заяви, че няма от какво да се притеснява по повод появилите се в медии разкрития, че е получил хиляди левове хонорари от "Секюрити Груп Алфа" ЕООД и "ЕВРОИНС"АД.

Обратно в новината

Коментари - Лъчезар Иванов получил хиляди като консултант | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигурен съм, че има още много далавери на Лъчко. Както и още много ходатайства за почтенни хора, аз поне знам за такива. Бойко, разстреляй го публично този, за да не те закопае.

Не мога да си представя какво консултира. Та той няма дори медицинска специалност (нито вътрешни болести, пулмология или геникология, за които лъже че е специалист) и затова го изгониха от ВМА. Но като стана депутат "ЗАЩИТИ" дисертация по социална медизцина и започна да се пише ДМН и то на бланка на Народното събрание. То ЛЪЖИТЕ на д-р Иванов НЯМАТ КРАЙ.

Интересно ми е какви консултации може да дава един доктор на една охранителна фирма. Курс по първа помощ след травма? Грипни заболявяния през зимата? Опасност от ешерихия коли? Антраксът по животните, към които спадат и охранителите? Как да си владеем нервите и да не бием жените си?... И, ама много силен мъж е тоя Лъчо Иванов! Крие се от журналистите в тоалетната. Половин час диша уханията на сервизното помещение, за да не отговаря на неудобни въпроси. С една реч, рицар в блестящи доспехи!

Хонорар за ЛОЯЛНОСТ, партийна лоялност, защото знае и си затваря устата....за пресата се казва КОНСУЛТАНСИ услуги по договор! Това е....ВЪПРОСИ ЗА УТВЪРДЕНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПРАКТИКА?

Не съм чел Борисов да коментира това. Добре е обаче ако се реши да коментира да обясни как той лично приема това, че Л. Иванов е сърдит, че видите ли излезли му данъчните тайни. Милият народен избраник. Къде била вината?

Мине немине време и все ще се появи някой бисер като Гошо Тъпото, доктора Нубиец, Лъчко Мозъка, Боко картофа... Защо ли не мине "Големия кораб" да си ги прибере?сигурно защото сме много търпеливи.

Всеки друг човек като избор е алтернатива на тоя БОКЛУК - ЛЪЧО МОЗЪКА......а, как сладко шептеше в ушичките и донасяше на Боко Тиквата този малоумник ....със доста остаряла вербовка от МВР. Беше сътрудник и има досие тоя изрод....

гледам,че все още има някой друг тук подкрепящ ГЕРБ и индивида стоящ на кормилото на държавата... народе до кога???? какво още трябва да се случи за да прогледнем?!?!?!?!?!

Всички партии, цялото правителство се състои от такива като него. "Секюрити Груп Алфа" ЕООД и "ЕВРОИНС"АД едва ли се нуждаят от медицинските му консултации, но в САЩ може би добре е усвоил методите на "чикагските момчета" за сриване на икономики. Завършил е Медицинска академия в столицата. Второто му висше образование е по специалност "Медицински мениджмънт". Завършил е политическа школа във Вашингтон, САЩ. Работил е като лекар близо 16 години.

Да хваща слушалките и бегом марш към районната поликлиника.

Зад думата "консултация" може да се крие какво ли не .От криминални аборти през възнаграждение за мокри поръчки до обикновен подкуп. Много обтекаема дума.За това се пръкнаха толкова консултанти.Всеки съмнителен доход е "консултация"

Аз не разбрах точно по какво е специалист тоя господин. Кой е толкова луд и прост да се съветва с него. Може би случая да е лобиране. Лошото е, че няма нищо ново и различно и у това управление. Живеем зле и става по-зле. С такива като Лъчо мозъка в управлението не може да е друго.

Не знам дали е интилигентен човек и голям специалист, но досега постъпва като мижитурка и мухльо, без капчица достойнство и принципи, воден само от собствената си алчност. Иначе аз също симпатизирам на Герб все още, но ако продължат да не се разграничават от подобни алчни, нагли и некомпетентни техни членове, няма как да ги подкрепям в бъдеще ( аз съм търпелива, но не и малоумна).

Махнете го този от ГЕРБ

Няма да го махнат. Той може да е куче, но е наше куче. :)

В никакъв случай няма да го махнат - той действително е "наше" куче (Завършил е политическа школа във Вашингтон, САЩ.).

Тоя галош се излага за 120 хиляди и е мършав. Защо ли пък Фидоска е толкова дебела? - защото е налапала цял Кремиковци. Ето това са новите управляващи, гьонсурати. Нямат срам, чест, достойнство. Кал!

Самият факт, че един от най-глупавите хора били някога в парламента консултира някого срещу 131 000 лв. е повече от съмнителен. Не случайно прякора му е Лъчо Мозъка. Така че тук очевидно става дума за някаква далавера, но нали е от управляващите, затова надали ще го разнищят. Същите са като тройните крадци.

Браво. Само така. Тъкмо бях започнал да си мисля, че нещо в тая държава не е наред. Но ето, че нещата се наредиха както трябва и както сме си свикнали. Защо ли съм се притеснявал?

Лъчко е наше момче, но акт че не е регистриран по ДДС има. Въпроса е има ли ДДС регистрация Ахмед Доган ДРУГАРЮ Красимир Стефанов.

Борисов . За какво ти трябва допълнително да губиш гласове . Махни този корумпиран от всички страни тип по бърз начин . Само проблеми ти създава . Иначе като премиер ви подкрепям.

Този "ЮНАК"- просто трябваше да си замине много отдавна. Жалка картинка къде е сега прекия му РЪКОВОДИТЕЛ защо се прикриват тези постъпки --- нали дойдоха на власт до съдят всички преди тях или за тях също важи --"ГРВАН ГАРВАНО ОКО НЕ ВАДИ"---

Типичен гербераст!

Де, да бяха всички "консултанти" само герберисти!

Това гладно и гадно мекотело ме гнуси! Да му ... май.. а!

Абсурдно е да карат физически лица да се регистрират по ДДС. Още повече от както сме в Европейския съюз. 50 000 лева са 25 000 евро, което са малко над 2000 евро на месец, което си е една средна за съюза заплата.

А 2000 евро на месец си е най-нормалната заплата в България.

Е защо фирма, достигнала оборот от 50 000 да е длъжна да се регистрира, а физическото лице, извършващо същата дейност - не. Кой ти е казал, че ако вземаш 50 000 лв заплата ще се регистрираш по ДДС? Да си чувал за необлагаеми обороти по ДДС? Или и ти ставаш за икономист, колкото Бойко за премиер?

Тоз юнак наистина е доктор по генитали, видимо е получил проф.дефект.Пита се в ИГРАТА на ,какво е заприличал според Вас драги форумци?

Вече и на врабчетата е ясно, че хонорарите за "косутатнски услуги" се подкупи! Пък и каква ли консутация може да даде въпросния г-н.

Браво Лъчооооооо, така се правят пари. Ти поне си научил нещо от Доган и Цецо. Дано онези нещастници от БАН, доценти там разни професори, академици и някакви си там член кореспонденти вместо да мрънкат за пари да научат и те нещо от Вас. БРАВОООООО .....

Спете сладък сън БЪЛГАРИ!

Много умен е тоз Лъчко, не напразно му викат мозъка - от ребро.

Туй му била потребителската такса на докторчето!! Почити безплатно консултира!!

Абе това е Лъчо мозака,бре! Бравос!!!

НЕ ЗНАЯ КАКВО ТРЯБВА ОЩЕ ДА СЕ ОСЕРЕ ТОЗИ ,ЧЕ БОЙКО ДА ГО ИЗДУХА.БОЙКО КОЛКОТО ТОЗИ ТИ СМЪКВА ИМИДЖА И ПЛЮЕ ПО СУРАТА ДРУГ НЯМА.

Ха-ха-ха- ааааааааааааааааааааааа. ....... "Г-н Иванов определено е кадърен и заслужава да получава много. Спрете да завиждате, а започнете да работие умно като него"......... Евала, Машалла, Ашколсун, Так держаь............. Работи умно момъкът............ ама в палзу мене си.............Ха-ха- ха аааааааааааааааааааааааа

ЛЪЧО МОЗЪКА

Чинийката му много пълна на консултанта! "реализирал облагаем оборот в размер на 131 000 лева от консултантски услуги, съгласно граждански договори със "Секюрити Груп Алфа" ЕООД и "ЕВРОИНС"АД,"

Я ме консултирай: по лявото ухо ли да се почесам или по дясното? И си кажи банковата сметка!

Пак тоя. То не бяха телефони то не бяха худатайства. Ако ГЕРБ не го разкара губи моя глас за в бъдеще. Лъчезар Иванов не е пормяната, която обещаха. Като висчко е на показ защо се крие в тоалетните ?

де да дойда да ви изконсултирам? А Бат Бойко като какъв го консултира, като генеколог или застраховател???

Я ме консултирай: по лявото ухо ли да се почесам или по дясното? И си кажи банковата сметка!

По-некадърен, по-глупав от тоя смотаняк Лъчо Мозъка, май скоро не е имало такъв БОКЛУК в Българския парламент....Даже Гошо Тъпото, беше по-интелигентен от тази отврат - ЛЪЧО МОЗЪКА !

Я НЕ ПЛЮЙТЕ ПО КОЛЕГИТЕ КОНСУЛТАНТИ ЦВЕТАНОВ И ЛЪЧО. КОЙ ОТ ВАС ЩЕ СЕ ПОХВАЛИ С ПРЯКОР "МОЗЪКА"

Не можеш да се разминеш от консултанти!! Тоя не беше ли при СДС, НДСВ все депутат, докторът му с доктор консултант!!

ГЕРБ имат 24ч, за да предприемат действия, с които да запазят няколко гласоподаватели. Гнусно е да заменим едни крадливи псевдоконсултанти и псевдоенциклопедични личности със същите такива, но крадящи по-дребни суми. Тоя боклук, за да не го махнат досега, явно е практика това за ГЕРБ или през него минават пари за кампаниите им. Сега пак има да се сърди и фучи г-н Премиера, но дано посмеят да му развалят с въпрос някоя пресконференция.

ма мола ве, това си емоя бира-защо и вие не сте дружки на бобоко

И каква точно е разликата между този и Доган? Консултантски договорчета за неща дето не са им работа = плащаме ти да прокарваш квито закони ти кажем. Нов морал, нови хора - дрън-дрън-та-пляс. Същите крадци като предишните, само тези гербавите освен че са крадливи, са и тъпи.

разликата е една 0. господин депутата има много хляб да изяде докато се докара до класата на Доган, но фактите говорят, че напредва с ударно темпо.

Лъчо мозака е пич е малко е куронпиран ама нищо то кои не е от ГЕРБ

link скъпи, управляващи-бивши и сегашни замислете се над написаното в този материал, докъде докарахте България

няма лошо, че работи и получава хонорри от консултации, но начина, по които се държи изглежда смешен, (поне според описанието в статията).

Доган получаваше милиони,като консултант,по въпроси за които нямаше и грам компетентност..

Абе бунак нали затова дойдоха любимите ти Гербери на власт, за да няма вече такива неща. Иначе е само стани да седна

И защо изгонихме комунягите крадливи - за да ги заменим с "консултанти" като тоя ръб или Цецик? Ма то така е - крадецът ГЕРБ-аджия е най-честния крадец.

Eeeeeeeee KGB-нце, браво!!! И Ти веднъж да напишеш нещо смислено!!! БРАВО!

Мушморок и тарикат - веднага е видно!