Един глас от ГЕРБ отряза Истанбулската конвенция в НС

Парламентарната комисия по въпросите на децата, младежта и спорта отхвърли Истанбулската конвенция, правната отказа да я разгледа, само външната я прие.

Обратно в новината

Коментари - Един глас от ГЕРБ отряза Истанбулската конвенция в НС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На българите се падна честта да спрат духовното падение на Европа и нейния пълен морален разпад !!!Тези западняци ,които се извратиха с годините особено от смесените бракове ,трябва да проумеят ,че Европейската култура започва от тук и по стечение на исторически дадености те се развиха в западната част свободно ,че стигна до израждане ...!!!! На тази извратена култура трябва да се сложи край от трезво мислещите българи ,стига либерални експерименти и точка !

Идеална ситуация, със един референдум по темата можем да преброим колко педали и лесбийки има в БГ...

НЕ съм против референдумите, но дали е необходим в този случай? Предложението ми звучи по-скоро като опит да се избяга от отговорност и тя да се прехвърли на "суверена на властта", т.е. на народа, като първо въпросният народ бъде така засипан с мнения за и против, че съвсем да се ошашави и вместо нормален аргументиран вот да се получи хаос от гласове и мнения, което ще направи референдума невалиден. Има министър на правосъдието с цяло министерство умни глави зад него, има цели 240 умни глави (и други телесни части) в парламента - те ли не могат да изразят аргументирано мнение, та ТОЧНО в този случай трябва да се остави обществото да вземе решение по тема, особено чувствителна за него? И по която тема вече му бяха натрапени 101 мнения. Може би постът ми стана малко объркан, но и мен ме засегна тази обществена превъзбуденост :) Но не смятам, че е необходим референдум (който изисква и средства), смятам, че т.нар. депутати трябва да си свършат работата и по изключение този път да си поемат отговорността за решението.

Няма защо да се радвате! Рано или късно ще я приемат, защото така е наредено на управляващите колонията България! А и други неща ще се приемат и въведат, докато напълно затрият България и българите! Предателството и продажността са безгранични!

От години се забелязва тенденцията за дескриминация на нормалните индивиди в обществото. Всички дефинирани с конвенции и подобни се възползват максимално и в повечето случаи неправомерно от по-равните си права (цветнокожи от всички нюанси, джендъри и всякви такива псевдо репресирани). Българските християнски ценности да ходят да пият кафе.

И най-интересното е, че всички тези конвенции със скрит подтекст, подкрепи от НПО, агресивна и нескопосна пропаганда и агитация, доведоха до това, че аз от един толерантен и широко скроен човек се превърнах в подозрителен и консервативен.

Абсолютно вярно! Стигаме дотам, че изменяме на собствените си ценности и разбирания, и при това го осъзнаваме, но пак го правим!

Видя се кой носи анадолски за-ник и кой не. Видя се кои са враговете ни.

ИЗЛИЗАТ НА БЯЛ СВЯТ ГЕЙОВЕТЕ И ПРЕДАТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ.

Кърджалиите ряпа да ядат пред джендър,гейове и либерали

Видя се кой политик има топки!

Отваряйте лагерите и затворите и СМЪРТНА присъда за депутатите , които са за конвенцията..........България не е Гей-Държава, може да сме малка страна, но имаме достойнство....Що за подигравка е тази конвенцияяяяяя, епаси и педераската работа

Приматите в българия все още имат надмощие да убиват и бият жените и децата си затова така се пъчат и съпротивлярат за да може да им остане тази привилегия на балкански простаци да ги крепи -прост народ с прости и зли мъже ватова няма и прираст и ще ивчезнем -най злият народ сме в европа!!!

Лили, защо не се раздели на две части конвенцията, против насилието срещу жени и дефинирането на трети пол? Да мине покрай нормалното и ненормалното и е насочено за такива нискочели индивиди като теб. Тази конвенция не трябва изобщо да се обсъжда и да се отхвърли. Парламентът може да иницира с друг механизъм въвеждане на конвенция за защита на жените, които да отговаря по тези точки на европейската такава.

Боят в къщи няма да спре с конвенции. Затова трябва възпитание и култура, които в нашата страна за съжаления ги няма днес.

браво, господин марков! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"Като тръгнат джендърите по детските градини и училищата"

И ако там не ги пречупят, в Университета ще ги оправят "жените" в науката. Каква наука, какви жени?! Спрете се бре рисърчърки, нашите деца продавате!

Проклети да са всички , които подкрепят тази извратена конвенция!!!

Това пъ' нелепо ченге не осъзнава в кой век живее. ДА вземе да се пенсионира и да не занимава хората с неадекватното си путинизиращо мнение.

Вас какво ви очаква след подписването и да те притеснява. Пенсионерите сме лесни.

Не искам избори, налягайте си парцалите. Министрите не са единни, мнозинството се разтърси, опичайте си акъла.

Браво! Останали са и нормални българи в управлението! Не на джендър извращенията!!!

Една от комисийте по външна сигуност са я приели,а после в НС дали ще проумеят тия твърди кратуни дсли ще чуят болшеството,,един Господ знае,,ако него чуят жестоко да ги накаже,не може вечно да им играем по свирката, от много слушане сме последни по бедност и смъртност и корупция

Изобщо не съм очаквала друго от г-н Георги Марков - той отдавна прогледна за истинските цели на насажданата ни от глобалистите псевдодемокрация. И заслуга за това вероятно има и великият Виктор Орбан, на когото Марков е личен приятел. Още преди 3 години Г. Марков зае правилна позиция и по въпроса дали да пускаме "бежанци" в страната си. Така че - ПОЗДРАВЛЕНИЯ, г-н Марков!

На Мутрата,тази конвенция ще му изяде Тиквата.

Ог твоите усга в Божиите уши, амин! И заедно с цялата герберастка смрад да заминават у пъклото!

Ако джендър мъж който се представя за жена набие истинска жена, кого ще защитава конвенцията?

джендърът мъж ще спечели, защото те са онези, които подкрепят тази конвенция, в същото време са от страната на мнозинството в еп и ек, което определя дори политиката на нато..

Това е въпрос подобен на един друг: Ако гей и циганин се сбият, кого ще защитава антиБХК ? ;)

много лесно е. по соломоновски - ще ги оженят.

И двамата, разбира се. Виновна е държавата и "всички ние". И ще искат да си платим за това.

Колкото по-изчанчено, толкова по-защитено - това е тенденцията.

Тва беше яко! На им сега казус на джендърите

браво-един достоен човек ,обърна пицатада се пука ГЕРБ,Цачева и всички мутри-слагачи на ББ и ес

поздравления и от мене за гласуването в полза на Разума, а не в полза на най-новата идеология, която трябва да замени "комунизъма" и "капитализъма", като ги преоблече в одеждите на най-новия строй: диктатурата на джендърасизъма на неолиберастите.

беше ми пределно ясно, че дпс ще гласуват "за", въпреки, че мюфтията е против. дпс винаги са били неверници и борци срещу Бога за сметка на "либералните" (разбирай джендърски течения). за тях винаги е било най-важно техният бизнес да върви, като по язовирна вода. не е ясно какви ги избират, тогава. а и те на кого служат (!?)

Битие 1:27 И създаде Бог человека по образу своему, по образу Божию създаде го: мъжки и женски пол ги създаде. Всяка "конвенция" е Богохулство.

Прочетох аргументацията на Светия Синод. Много е добра от правна гледна точка. Щом в Конвенцията има две понятия gender и sex...т.е две думи за пол...нещата са ясни... Това е зло, по далече ат подобни социни роли на пола итн...Прочетете всичи в Сайта на Синода, ня черното бяло не може да се каже...

Най много любовни стихове ,в световен мащаб посветени на жената има в българската литература ! Песни и картини . Написани и нарисувани,от мъже за нея ... Факт ! Един народ ,издигнал на пиедестал своите жени .... И продължаващ да го прави и днес... Няма нужда от една конвенция ,за да я боготвори ! Не се опитвайте да му промивате мозъка .... Няма да успеете!

Какво като има тълкувателна декларация за джендър пола?Според Цачева,след като има тълкувателна декларация,,т.е. само една декларация и то само до нас,а не до всички държави,,какво се променя?Има ли го социалния пол в Конвенцията,има го,е,пак същото ?

Жестоко, изобщо не споменават за ,,джендър обучението,,.акотвърдата му тиква не проумее,че с това ще ни съсипе децата ,ама жестоко се лъже,че ще има друг мандат.Разбрахме ти номерата ,,да се мазниш на тия .......

Какво следва от "просто" приемане на декларацията: - разрешения за гей бракове - признаване на "джендър", което води след себе си и всякакви промени в социалното и не само законодателство. - най-вероятно ще бъде вкарано в учебната програма, за да се обясни на децата че е "нормално" да имаш две майки, които всъщност са били мъже. - джендърите ще са по-равни и ще имат по-равни права и най-вероятно куп други неща

Днес е ден, когато всички оплюваха агента на ДС да му се извинят.само това да беше направил стига! Жалките педали от герб, анафите от пс не могат да се изправят срещу всичките вероизповедания. А, както се вижда мноо хора никак не са доволни, че дори и аз дето никак недолюбвам бсп като съставна част от бкп , и аз съм против герб. Направо са ми предатели в очите. Нещо като ДСБ. И още! Ония едали от "Да! Б-я" и на тях да им еа айката! Ей! тоя свят се напълни със съдии и пощальони, бре!

От ДПС естествено, че ще я подкрепят макар, че е в тотален разрез с религията. Само доказаха колко са продажни само и само да се докопат до властта. Сега да се приеме тоя спорен документ, народа да се настрои срещу ГЕРБ и после пак ще правиме коалиции с националисти, социалисти и не знам още какви и да лапаме.

Гого е велик. Заради него ставам левскар

Браво ,Георги! И сам войнът е войн!

Социалистите от ПЕС наясно ли са какво са гласували накрая като окончателен текст и наясно ли са ,че в някои от текстовете на Конвенцията са подхлъзнати!Както се казва създадена е подточка,уж незначителна,но с огромни последствия?Но това ,че те са инициатори за борба срещу насилието срещу жени,няма лошо,но защо е включен и джендър пола с многозначително определение и този текст не подлежи на. резерви/неприемане/!Така,че след като България е европредседател да поеме инициативата ,точно този текст да има право всяка държава членка да има право да го ревизира!Естествено с много ясни мотиви ,срещу които да няма противопоставяне!Сега е момента!

Ами ако внучката ти след време реши да те изнасили за да ти докаже, че е истински "МЪЖ", как ще се почувстваш бе ТИКВО ПРОСТА?

oriazaha mi linka... Pointeresuvaite se za barnevernet norway Tova im e krainata cel.Zatova e tolkova silen natiska.Procetete malko v googleto, kato modera se pravi na cenzor..

Прочетете и за скандалите в Норвегия в тяхното правосъдие.

че отнема по 1500 деца от родителите им всяка година в Норвегия! Бях чувала нещо такова,но то се оказва много по-страшно! ТОВА ЛИ ИСКАТ НАШИТЕ ДЕПУТАТИ??? Те нямат ли деца, внуци?

Eto i malko informacia za Norvegia link/user/2615979124/content/krazha/2345350 Tam castni firmi ti kradut decata s blagoslovijata na zakona. TOVA li iskate GENDERI? Tova li vi e krainata cel??

абсолютна истина е за барне верн(защита на децата) тази структура е по.нациски образец .всеки съсед може да се обади и да каже че си биеш детето и ти говзимат моментално.а колко.изнасилваня стават по.техи институции -бедна ви е фантазята.норвегя за която винаги се пише наи,наи наи великата е на първо място в света по брои на изнасилени деца от семеиството-ддядо,чичо,братовчеди и т.н. така че,четеики матеряли и гледаики филми за норвегя не приемаите всичко като чиста монета.дори имаше филм в които няколко нашенски мижитурки от провинцята с овчи патос говореха само суперлативи за NORGE

Тия олигофрени, гласували ЗА и тук и в Брюксел,следва да бъдат разпнати.Нали,уж,всичките там,с изключение на травеститите и по характер Цачева и Захариева,се пишат големи мачовци.Прочели по една книга те не могат да знаят,че цели империи са падали именно след краха на морални ценности,пиянство и СЕКСУАЛНИ разюзданост и извращения,педерастия,содомия и т.н.Справка Римската,Содом и Гомор,Александър Македонски,Калигула и т.н.За постове и пари,а тия от ДПС и заради вазелина,продадоха и християнските ценности,опазили народите по нашите земи над 2 000 години,и психичното бъдеще на децата ни.Ако има разум и ред в тая скапана държава трябва ГЕРБ незабавно да бъде свалена от власт. Европейските и тукашните ни депутати моментално да бъдат отзовани по методологията за онази продажна и страхлива еврокомисарка Кристалина Георгиева,също творение на Б.Б.,и на тяхно място да застъпят следващите в листите.Ако има честна и смела,а не продажна журналистика,трябва снимките и имената ще бъдат показвани по вестници,списания и телевизии,поне една седмица ежедневно,за да се отвратят от тях дори и близките и децата им.Светият Синод следва да ги анатемоса и отлъчи от Църквата без право на влизане в храм.Ако ли това не стане-продължавайте с първата си сигнална система да гласувате за ГЕРБ,бранете Статуквото,пийте си ракията,бийте жена си и децата си или минете към третия пол.

Не възразявам срещу това което си написал. Даже поставих/+/. Не разбрах обаче другото. Какво значи "Патриот, но не Волен Сидеров"? А кой тогава? Валери Симеонов? Тогава работата с твоят патриотизъм е много зле! Не си ли чувал, че Симеонов е против АЕЦ"Белене" и "Южен поток"? Що за патриотизъм е това? Нещо не разбирам! Каракачанов не е по различен!

Айде пак тъпото Белене!Ти ли ще плащаш за атомна централа в сеизмичен район,че и безбожно скъпо,което означава и скъп ток!И не само скъп,но и висок риск от Вранча,водещ известно до какво?Аман от дебили папагали!

Може да го сполети съдбата на Тонката Тодоров.Но по добре така отколкото да го гризе съвестта и да се черви цял живот.

Ей този гъз.олизец като го видя и ми се повръща. Той значи бил най-верният на Борисов.... Някой води ли си сметка за последните 30 години на колко власт - имащи той е бил най-верния? Откакто се пръкна през 1989 до сега той е винаги верен на всеки премиер... Колко партии на смени вече не помня, но като лай.но той все е повърхността на водата...

Прав е Марков за позицията и то за конкретни абсурди!Не може да се приема на аба,нещо което е неясно,само защото в момента тече европредседателството и има огромен натиск отвън!За да стане ратифицирането е създадена специална група към Съвета на Европа за натиск върху държавите членки! Между другото,на какво основание вече е допуснато със Заповед от Министерството на образованието до училищата да се провеждат лекции със Джендър фондацията,преди да е ратифицирана Конвенцията!В Конвенцията изрично пише да се подпомагат само женски организации за разяснителна кампания сред подрастващите?Това няма как да не е подготвено предварително,пак отвън ,преди чисто женските организации да се организират и запознаят с целите за превенция!

През 1994 г., в дома на Георги Евдокиев Марков е намерен трупа на 17-годишната Елисавета Джорева. Починала по време на наркокупон от свърхдоза, сервирана й щедро от домакинята и също наркоманка Елизабет Маркова

" Сервирана" щедро?Ти там ли беше?

Вината за убийството може да не е точно на Елизабет Маркова, а на друг член.... Между другото, Маркова жива ли е още?

В онези ингилизки държави ,гейовете и резбите ги освобождават от данъци !(симули ,защото били много реприсирани) !!!!!!!

Агент Николай е партийна "калинка", но за това му мнение и думите му днес - Браво!!! Ако и на останалите гербери и продажниците от другите им партии вземат да им светкат лампите по-бързо - може пък и да им се размине ;)

Като българска жена никога не съм се чувствала дискриминирана и даже напротив радвала съм се, че съм се родила такава. Като дете през 90те между нас децата нямаше никаква разлика - всички носихме дънки и размъкнати тениски, всички заедно играехме пред блока - момчетата участваха в играта на ластик с нас, ние пък се мешахме във футбола. Аз даже имах къса коса поне до 3-ти клас. Е, добре че живях тогава, сега разни малоумни джендъри биха ми промили мозъка, че подсъзнателно се усещам мъж. Има си първични и вторични полови белези, при едни те са по-силно проявени, при други по-слабо, има и хора с аномалии. Никой не трябва да бъде третиран зле заради нещо, което поне в този живот не изглежда да е избрал, но това не променя фактите. Полът е чисто биологична категория, има си две хромозоми, две клетки мъжка и женска взимат участие в оплождането. Поредната глупост, че жените сами можели чрез клониране е връщане назад в еволюцията, защото всяко едно същество от членестоногите нагоре е разделено на два пола, а да го смеят могат само някои риби и мекотели. Аз не мога да разбера съвременните грантаджии как съвместяват в едно любовта към природата и този полов ди- три- и друг морфизъм? Или си здраво свързан с природата или не! Относно насилието - имаме си закони, приложението е трудно, особено като са замесени хора в положение на власт. Независимо дали потърпевшият е мъж или жена, обикновено причината да няма присъди е в това, че насилникът е в по-добро материално и влиятелно положение. Нима няма жени, които да тормозят инвалидизиран партньор, нима няма жени, които да упражняват тормоз над финансово зависим съпруг или да го манипулират емоционално чрез децата? Това не означава, че той е по-слаб или че тя е много силна. Обратното е пък още по-често срещано. Насилието не прави единият по-силен, а другият по-слаб, просто насилникът е неморален и склонен да се възползва от положение на власт.

Така беше още по мое време- през 60-те години.

Браво за поста! Абсолютно сте права! Моето детство премина през 80-те години, но и ние играехме по този начин и никой не твърдеше, че сме подсъзнателно мъже / респ.жени и други подобни. Страх ме е обаче от това накъде върви светът - страх ме е не за мене, а за децата ни! Всеки ден се питам - ще успеем ли ние - родителите, в този все по-извратен свят да вкореним в невинните главички на децата ни традиционните ценности и разбирания за света? Ще успеем ли да ги научим за живеят сред извратеняци, да ги понасят и да си останат нормални хора? Ето това са ми страшните въпроси напоследък...

Един истински 100% мъж!

Malko pozdravi ot Francia politikus.ru/events/9881-kak-vo-francii-razvraschayut-detey.html neka vidim modera na dir-a, gender li e ...:)) A v Dania i Skandinavskite strani, polozenieto e oste po-zle.

Добре, де... Но дай линк към сайт с домейн fr, не ru.

не ми ги коментирай тези ,дето водят класацията по самоубийства и се къпят в една баня!

ЗАКОНЪТ РИТА - Небесен закон за чистотата на Рода и Кръвната Линия, или ТЕЛЕГОНИЯ. (Според гръцкото наименование название - Telegoniya, Телегония). Законът РИТА, според които са живели всички славянски и арийски народи от древни времена, е бил признат в съвременния свят в средата на XIX век. Извесно е така и нареченото "ХААНСКО СЕМЕ", по-полярно с названието "хамавото семе". Поради тази причина, вследствие на половото възпитание възпитание, са унищожени Содом и Гомор. (содомитите, содомията ... ДЖЕНДЪРИТЕ) Сега сме изправени пред дилемата, ДА ПОЗВОЛИМ ЛИ ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕНА БЪЛГАРИЯ или БЪЛГАРИЯ ДА ПРЕБЪДЕ ВЕЧНО? Окончателното решение на "Световния еврейски конгрес" и "Еврогейския съюз" потвърждават написаното в Москва през 1988 година: "Необходимо е с българският народ да се разправим по-бързо (ДА ГО ИЗТРЕБИМ ПО-БЪРЗО и чрез ИСТАНБУЛСКАТА КУРВЕНЦИЯ), защото после ще бъде късно. Хилядолетният ни враг е още жив."

Какво го гъделичкате тоя бе? Той не е на ясно къде се намира. Както говори срещу това недоразумение, така ще го гласува щото идолът му, който го вреди иска така.

"абе ей!", ТВОЯТ ИДОЛ Е "ЗЛАТНИЯ ТЕЛЕЦ" и неговите жълти стотинки за поста ти.

Годината е 2020, съобщение от пресцентъра на МВР: Вчера около 4ч е обрана банка, издирва се лице с неизяснен джендър, възраст и телосложение. Чакаме да го хванем, за да го питаме как се определя, моля виделите НЕЩОТО граждани да не дават сведения, защото те могат да обидят лицеТО и накарнят неговите права. Напълно се дистанцираме от зловредните слухове на частни лаборатории, твърдящи, че е взет генетичен материал, който определя лицеТО като притежател на У хромозома, повишен меланин, проблем с холестерола и навъртяни 35 лазарника. Всички служители остро осъждаме тази проява на джендърфобия, расизъм, неприязън към наднорменото тегло и откровен ейджизъм. Неиндефицираното лице вече потвърди, че ще съди банката за разпространяване на лични данни, заради камерите.

Що не дойдеш да ма фанеш, след като ти е известно джендърството ми?

Загрижени с правата на жените и набеждавайки МЪЖА, ВНЕЗАПНО пуснаха по новините, ДЕБАТ за ПОЛА на ГЪЗА! Започна сякаш РОМАНТИЧНО, със трепет, патос и финес, от риторично тръгна към цинично покрито АКО с истамбулски фес. Сондираха обществени нагласи, обвиха гейовете в ОРЕОЛ, Лесбийки, джендъри и педераси радетили за ТРЕТИ ПОЛ. Изказаха се политици, дипломати, оплюха църквата в ефир. СПИН-озни, транснормални психопати пледират за ОБРАТЕН МИР.

Браво! В цялата гнус от ИК,поне се усмихнах днес!

Откога бре како Кури?