Коментари - Европарламентът ще обсъжда извънредно събитията в България | Днес.dir.bg

Европарламентът ще обсъжда извънредно събитията в България

България днес ще бъде обект на пленарни дебати в Европейския парламент. Ще се обсъждат спорните политически назначения, последвалите протести, зависимостта на правителството от партия "Атака".

Обратно в новината

Коментари - Европарламентът ще обсъжда извънредно събитията в България | Днес.dir.bg

Коментари

Волен Сидеров постъпва най-отговорно и правилно от всички така наречени народни избраници, той единствен е доказвал и продължава да доказва, че защитава българските интереси, а не собствени и такива на олигархични кръгове. Работата на Атака е напълно прозрачна и те са единствената партия, която изпълнява обещанията си.

След като се разграничиха от болен сидеров, ред идва и на ДПС. Нека си спомним как ритаха и биха Нападателят на Доган - Октай Енимехмедов. Нека покажем на Европа ПЕС и света как българските депутати с имунитет раздават правосъдие!

А защо не покажем на ЕС и ПЕС как депутатите от ДПС ритаха и раздаваха правосъдие на Октай, за да видят БСП с какви хора направиха коалиция само и само да вземат властта.Мисля, че те не отстъпват на Атака по държане на депутати с имунитет.

големо обсъждане ще падне ! а бомби ще има ли ?

Нали преди 3,5 г. същата тази лоша АТАКА поддържаше партията на Тиквата, тогава си мълчаха, щото лизача на задници Буда беше на власт - послушко, са какво са ми зацвилили швабите против АТАКА. Тя не управлява. Кво искат от нея.

Браво на г-н Борисов, браво Българино! пиша господин от уважение към съфорумците, както и от страх (ако напиша откровенно мнението си) да не бъда цензуриран. Страната е изправена пред връщане към времената на социалистическата тирания. Организираната престъпност и олигарсите, толерирани от българското правителство, са на път да плячкосат държавата". Това Михаел Щюбген каза след среща в Берлин с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщиха от ГЕРБ. Как сте Господа привърженици на ГЕРБ? Има ли Българи, които още подкрепят величието Борисов?

да обсъждат последни заповеди иззад океана.

Безплатно протестираме. Ние си вадим парите сами, даже има и за циганите, стига да не ни пречат политически педераси като Станишев. Такива като вас правят всичко само за жълти стотинки. Ние интелигенцията сме си на собствена издръжка и се справяме добре. А искаме и по-добре :-), което е причина за протестите. Понеже комунизмът е бедност.

Много се опитват да ни се бъркат в политиката от Европа. Нашата политика си е наша работа и да гледат да не ни се месят. Все едно те са много по-добре. Все ни плюят заради корупцията, все едно те са по-малко корумпирани. Просто тук не са се научили да се крият по-добре. А знаете ли, че в Германия по медиите изобщо не отразяват протестите тук, въпреки че германците негодуват срещу това? И самата Ангела Меркел се прави на сляпа и не споменава нищо. Да си гледат работата от ЕК.

Adit0

Европейците са абсолютни двуличници и гледат да си прокарват интересите. Сега Атака им е крива и изказват недоверието си, но по време на бившите управляващи си мълчаха, заради общите интереси. Да не би Бойко Борисов да е цвете за мирисане? Но по управлението на ГЕРБ от Европа бяха все доволни и даже ни даваха за пример, нищо че заради поддържането на финансовата стабилност хората останаха и без пари, и без работа, имаше съкращения навсякъде. А докато управляваха ГЕРБ Европа гледаше да си прокара енергийните интереси. Сега Атака ги плюят, защото извадиха компромати срещу бившите управляващи.

Я тая Върбанова или да живее в България, или да си затваря устата!

Тия какво? Канят се да "узаконяват" ПИДАЛСТВОТО по нашите земи ли?!

Десните в европарламента и нашите такива са : двулични, злобни, алчни експлоататори!!!Страхуват се от социална България!!!Да им вземем доходите и тогава ще им кажем мерси!!! В момента се намесват тендензиозно във вътрешните ни работи!!!

европарламента трябваше да обсъжда събитията в българия когато хората масово се самозапалваха и самообиваха а не когато боко тиквата падна от власт изродски европарламент сборище на престъпниците на европа

Все ми се струва, че ЕС няма да намери правилния изход от създалото се положение и ще се наложи да търсим прилагането на Член 81 от Устава на ООН: Споразумението за попечителство трябва във всеки случай да съдържа условията, при които ще бъде управлявана територията под попечителство, и да посочва властта, която ще осъществява управлението на територията под попечителство. Такава власт, наричана по-долу административна власт, може да бъде една или няколко държави или самата организация.

Е, сега оня, черноблузестия с трите златни синджира на врато, съвсем ще изперка. Защо, така бе другари и ефендита, що така се разграничихте от тоз левент? Сега ще ревне, че е прелъстен и изоставен, а после ще ви врътне един гражданскопарламентарен арест.

Ситуацията в България създава отлични условия за издигането на НАЦИОНАЛСОЦИАЛИЗМА като форма на управление. Имаме си и ФЮРЕР написал книгата "БУМЕРАНГА НА ЗЛОТО", която в един момент може да се превърне в класика като МОЯТА БОРБА !!! Призрака на Волен Сидеров броди не само в българския парламент, но и в ЕВРОПЕЙСКИЯ. КАКВО БИ СЕ СЛУЧИЛО АКО СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ БЪДАТ СПЕЧЕЛЕНИ ОТ НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИТЕ НА СИДЕРОВ !!!!!!!!!!!!!!! Как ще реагират на това националистическите партии във Франция, Холандия , Австрия ??? Интернационалната Европа ще пламне като буре с барут !!!! За Германия не искам да мисля. Натрупваната с години прикривана злоба и омраза към чужденците след 80 години може да доведе до втора Кристална нощ ЕВРЕИТЕ ПОМНЯТ ИСТОРИЯТА И НЯМА ДА ДОПУСНАТ ТЯ ДА СЕ ПОВТОРИ. Затова и със Сидеров е въпрос на време за да бъде отстранен.

Дори Адолф дойде на власт по демократичен път. Не вярвам Болен да спечели когато и да било. Не обичам демокрация, заради такива неща. Монархист съм убеден

Не бъркайте Станишев и Борисов моля

НЕ, всички протестираме за да спасим кожата на Цецо, щот нови избори, нов имунитет... Знаете как е - после победителите не ги съдят

Европарламата знае ли,че крадеца Сорос стои зад протестите и какво и е отношението на тази Европарлама към този "странен" факт?

най-добре сме без парламент, президента да назначи правителство, за да не ни занимават с ДПС претенциите

нещо друго измисли.

Чух,че и Обама щял да каже на Серго да се разграничи от Атак. Тези от Атака много опасни хора я

Серго е слушал САЩ? Много му здраве на Обама , да и гледа работаата, ние няма да дадеме Гергана

Аз съм протестиращ. Днес Ореха е казл, че ще подаде оставка и се отива на избори ако : Герб не учасва в изборите Депутатите на герб не са в листите на други партии Това са условията и мисля,че са разумни, защото ние протестираме за оставка, а не да върнем боко на власт!

портив протестите съм, защото няма алтернатива. Ако някой даде достатъчно добре обоснована алтернатива съм склонен да продължите, но на този етап няма такава. Ако алтернатива на сегашните е ДПС и АТАКА - не мерси. Нека се обединим около подходяща кауза и личност. До тогава е по-добре да протестираме в защита на Гергана, вместо да си го слагаме отново.

Мухльовците от европарламента да си гледат в тяхното канче, а не да обсъждат кой как е гласувал в България. Вероятно са същите крадци като ГЕРБ и затова ги защитават.

мнжгжкротнж = многократно

Явно на нашите гьонсурати трябва отвън да им се каже що за стока са и каква е оценката в света за тях... Комунист срам няма, това кървавата им история в света доказва мнжгжкротнж!

КОНФИГУРАЦИЯ ОТ ТРИ ПРЪСТА С ПРЕОБЛАДАВАЩ СРЕДЕН!... С полягането на Бардоквата и неговата банда във властта - юли 2009 година същия този Сидеров повече от 2 години изпълняваше ролята на вентилаторче на Банкялията (не е 100% сексуален намек), а шефът на МВР (Многоапартаментчикът Цветанов) с чар на "неподкупена девица" обясняваше "палавостта" на Волен пред софийската джамия с влиянието на лунните лъчи!... А европейските народняци на Меркел & ko присъдружни партии на ГЕРБ се кефеха на мутрата на Мутрата и Му мереха акълът с педи ?!...

ЗАЩОТО БГ АКЦИИТЕ СТИГНАХА ДО ДЪНОТО ЗАРАДИ ТИЯ СТАЧКИ И БГ ЩЕ ИМА ДОСТА ЗАГУБИ ТОВА НИКОЙ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА ИНТЕРЕСУВАТ ГИ КАЛИНКИТЕ НА ПЛОЩАДА

Наистина ли не разбираш?

загуби ще има ако оставим олигарсите да си пиберат дежурния милиард за наша сметка, а че не разбираш смисъла е разбираемо за чедо на комундарската образователна система.

който не разбра каво е олигархия и каво е ляво управление. Поредния който не разбира, че Демокрацията е проводник на олигархията а не комунизма. Самите олигарси се създадоха по времето на Иван Костов, така че неми говорете глупости.

ТАМАН СИ ЗАГОВОРИЛ ЗА КОМУНИЗЪМ ..СОЦИАЛИЗЪМ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ ... Я НИ ПОРАЗКАЖИ МАЛКО , ЗА "СВЕТЛОТО ПОЛИТИЧЕСКО И КРИМИНАЛНО-ПОДЗЕМНО БЛИЗКО МИНАЛО"- НА СВЕЩЕНИЯ ТИ ИДОЛ И ВОДАЧ - БОКО-РАПОНЯ ... ПОНЕ -ЧУЛ ЛИ СИ НАЙ-МАЛКОТО -ЗАЩО И КОЙ МУ Е ВИКАЛ "РАПОНА" ... ??/ ХАЙДЕ-ТИ СИ НА ХОД- ВСЕЗНАЙКОТО ОТ СЛЪНЧЕВИЯ ГРАД...

Тоя дето е влязъл в партията само за да може да стане директор, да да пререди който е бил по-способен от него си чиста проба номенклатурчик. Обикновеният комунист най-често си е обикновен работник, вярващ в някаква си утопия. Не трябва да се наказва някой затова, че е вярвал в някаква простотия. Виж, ако е правил простотии - това вече е друг въпрос! Темата е голяма, но е на дневен ред, ако искаме нещо да се помръдне, в правилната посока и при нас.

Основно правило в журналистиката е проверка на новината от два източника. Някой от ДИР.бг направи ли си труда да отвори поне сайта на Европарламента и да провери дневния му ред за днес, утре и до края на седмицата? Минута по минута ги има качени! Тази новина се основава на съобщение от пресцентъра на ГЕРБ. По-долу е добавено мнение на евродепутат от ГЕРБ, а за капак - лаф на Манфред Щюбген при разговор с Борисов от преди седмица. Изключвам, че "новината" е пусната умишлено, защото това би било груба манипулация. Предполагам е недоглеждане?

Lalina

Точката за България я няма в дневния ред, защото е извънредна, както пише в текста. Обсъжданията за България закъсняват поради проточилите се разгорещени дебати за ситуацията в Унгария, съобщи преди минути БНР.

Говориш все пак за същите тези който промениха изборните резултати наскоро със 'новината' за някакви нередовни бюлетини.

ВЪЗМУТЕН СЪМ ОТ ТЪПАТА ГРОЗНА И НЕЩАСТНА ШВАБСКА СВИНЯ - Михаел Щюбген !!! ТОЯ ТЪПАНАР- КАТО СЕ Е ЗАГРИЖИЛ ЗА БЪЛГАРИЯ И СГЛОБЯВА ИДИОТСКИ МИСЛИ (написани му явно от някой платен герберастки идеолог..) -КАТО ТАЗИ :" "....Страната е изправена пред връщане към времената на социалистическата тирания. Организираната престъпност и олигарсите, толерирани от българското правителство, са на път да плячкосат държавата"...."- ТА КАТО СЕ Е ЗАГРИЖИЛ - СЕГА ТОЛКОВА ЗА РАЗГРАБВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ "СОЦИАЛИСТИ И КОМУНИСТИ..."- ЗАЩО НЕ СЕ ПОИНТЕРЕСУВА ЗА ПАРТИЙНАТА ПРИМАДЛЕЖНОСТ НА НЕГОВИЯ ЛЮБИМЕЦ И ФАВОРИТ- БОКО-ТИКВОЧА..- ОТ БОРИСОВ ПО-ГОЛЯМО КОМУНДЕ НЯМА В БЪЛГАРИЯ ..- ОТКАЗАЛ СЕ ОТ ВСИЧКО- ЗА ДА СИ СПАСИ ПАРТИНИЯ БИЛЕТ КЪМ БКП ... -АЙ СИТИР БЕ НЕМСКИ ТЪП НЕДОЯЛ СЕ ТЪРБУХ ..- ДА НЕ ТИ СЕ РАЗРОВИМ И В ТВОЕТО СВЕТЛО МИНАЛО...- ВСЕ СТЕ МАФИОТИ В ТАЯ ЕВРОПЕЙСКА НАРОДНА ПАРТИЯ...- ДО ЕДИН БОКЛУЦИ..-И ПРОТЕЖЕТА НА СТАРИЯ ИЗТОЧЕН БЛОК..- САМО ДЕТО СТЕ С РАЗЛИЧНИ ИМЕНА И НАРОДНОСТ..- ЕДИН БОКЛУК- ГОВОРИ ЗА ДРУГИ БОКЛУЦИ..- ОТ МНЕНИЯТА НА ТИЯ ОТ ЕНП НИКОГА НЯМА ПОВЕЧЕ ДА СЕ ЗАИНТЕРЕСУВАМ ..- НЕ ЧЕ МИ ПУКА ЗА ПЕС ИЛИ ЗА КОЙТО И ДА Е ПОЛИТИЧЕСКИ СЪЮЗ В ЕВРОПА....

швабите са респектирани от цял свят. а нас никои защото ние самите не се. доказателство са хилядите обиди. питам с какво право, нали всеки има право на мнение. винаги ще има някои които не е сагласен с вас, но това не ни дава права да ги мачкаме словестно. това е свобода и демокрация. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ще ти озаконят колбата във Факултето, , ще има и па кебабчета, но трябва да слушкаш другарите

Отворете сайта на Европарламента. Никъде в дневния му ред за днес и утре не откривам подобна точка. Изказванията на евродепутатите ги има минута по минута. В момента се обсъжда Унгария, като от 17:30 е започнала пресконференцията на Виктор Орбан. Работното време на парламента е до 18:00. Тази новина да не е леко олигархическа, с извинение? :) От типа "Една жена от ГЕРБ ми каза. Ма от ръководството на ГЕРБ, а не проста!".

България в момента е плячкосана от Дънди изнася тонове злато и съответно милиарди загуби на България. Единствено Атака казва истината, а тези от евро парламента дали са наясно, че българската икономика е срината, за първи път в историята на България се самозапалваха хора от отчаяние и че през времето на така наречения комунизъм имаше работа за всички никой не умираше от глад и България беше в 30-те най развити икономики на Света. И че все по-малко хора вярват на приказката на лъжливото овчарче, че видите ли ще дойде Сидеров да ни изяде.

Това за златото, ако е вярно трябва да се прекрати час по-скоро. А които са спретнали тази "мушингия"(измама), изгниването им в затвора ще е малко!

интересно кои ти слага минуси!!!миналата година са изнесли 5 тона!!!втори сме в еуропа по залеги. и нямаме след 2з години преход ,,техниката и технологята , да си ги разработваме ние. преди 1989 как я имахме, каде отиде???оцз кардгали го купи кмета на невйорк!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Евро и ти като болшинството граждани имаш Проблем с грамотността: бъркаш милиони с милиарди. Явно този мит е съобразен с образователното ниво и първобитната социална зрялост на населението , което свързва благоденствието със земята, която да ги направи богати . Доста е тревоно: населението и дори депутатите му масово не различава милиони левове от милиарди левове. При това голям процент с висще , иконимсти на висши постове не знаят как се смята лихва.

Хората се приготвят за инфлацията - нали всички бленуват кредитите им да се стопят

EК да разгледа гадния НАЦИОНАЛИЗЪМ на БЕЛИТЕ "българи" и безкрайния им расизъм! 90 % от наричащите се българи славяни в България са крайни и фанатични НАЦИСТИ!

когато ми се баркаш в даргавата имам право да сам националист!!!някои да каза нещо за франце, спаин, италъ, холланд, енгланд, израел , грееце !!!7% на сидеров ги заболяха!!!за шенген не сме европеици , а за ватрешната ни политика нямаме думата там сме ,,европеици,,!!!не знам от каде си , но ако кага нещо за родината ти сигурно няма да ти е прятно!!!а че сме бели да , по бели и от останалите европеици!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Явно Българите си заслужаваме съдбата на малоумен народ!Искахте намаление на тока,по-високи доходи и по-добра икономика ,но от Буда ли?Нещо не сте във ред тъпаци!Ако мислите ,че пак ще връщате Цветонов или Мутрата Буда не сте познали!Значи вие сте по-големи мошенници!

Ако си мислите ,че пак ще връщаме Цветонов или Мутрата Буда не сте познали! Нещо не си във ред тъпако!

А кой ще сложите на власт? Тези дето протестират с доматите - те ли ще ме управляват? Минимум 3-4 години трябва докато се подготвят нови политици - всички на пазара са издънки на БКП

КОЙТО ГОВОРИ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС ДА СЕ СЧИТА, ЧЕ Е ОБЯВИЛ ВОЙНА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!! ЗАЩОТО САМО СЛЕД КАТО БЪЛГАРИЯ Е ИЗВЪН ЕС, МОЖЕ ДА СЕ ПРАВИ С НАС ВСИЧКО КАКВОТО СИ ПОИСКА! ДО ТОГАВА ТОВА НЯМА ДА Е ВЪЗМОЖНО или поне частично, защото ще има пляскане през ръцете на всички гнусни крадци и мошеници!!!

Навярно ще лустрират няколко члена и от вашето семейство! Тъпанар такъв!

Никой няма да наказва обикновенните комунисти. Само след истинското очистване от РАЗЯЖДАЩИЯ НИ ТУМОР (РЕПРЕСИВНИЯ АПАРТ на БКП), нещо може да се случи в България!!!! РАЗБИРАШ ЛИ, ЧЕ ГОВОРЯ ЗА РЕПРЕСИВНИЯ АПАРТ на БКП? РАЗБИРАШ ЛИ или откъде толкова акъл, нищо че е необходим съвсем малко за да се проумее?

в бивши страни от соцлагера никого не люстрираха, дори в ГДР, но българите винаги искат да бъдат по свети и от папата.

България в момента е плячкосана от Дънди изнася тонове злато и съответно милиарди загуби на България. Единствено Атака казва истината, а тези от евро парламента дали са наясно, че българската икономика е срината, за първи път в историята на България се самозапалваха хора от отчаяние и че през времето на така наречения комунизъм имаше работа за всички никой не умираше от глад и България беше в 30-те най развити икономики на Света. И че все по-малко хора вярват на приказката на лъжливото овчарче, че видите ли ще дойде Сидеров да ни изяде.

"през времето на така наречения комунизъм имаше работа за всички" Нали знаеш онази приказка за през онова време: "Ние ги лъжем, че работим, а те ни лъжат, че ни плащат!"

АМИ- Я СИ ПОМИСЛИ-КОЙ ИСКА ДА НИ ИЗХВЪРЛИ ОТ ЕВРОСЪЮЗА-ТОВА СА ПРИЯТЕЛИТЕ И СЪЮЗНИЦИТЕ НА БОКО-ТИКВОЧА..- ЕНП.. МАЙ Е СПРЯЛ НЯКОЯ И ДРУГА СУБСИДИЙКА КЪМ ТЕХНАТА ПАРТИЯ , НАРКОБОСА ОТ БАНКЯ..- И ТИЯ СА СЕ РАЗМИРИСАЛИ...

Щом казваш - ВЕРВАМЕ ти! Има едно май, което означава, че сам не си убеден в това, което казваш, ама АЙ СЯ - ША ГО ПРАИМ НА ВЪПРОС.

затова след изборите цецо ходи да се оплачи в германъ че не са ги взели!!!и сега искат да им ги дадат!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

всичко върви по план като ни ритнат падаме в русия или турция и пада валутния борд и на нашите избиратели им взимаме до последния лев

качиха ги на пангала, оттук нататък няма спасение за лакомите олигарси и техните представители. Вече ги знаят кои са , а за такива не само няма живот и бизнес в съюза , ами ще натискат и цацаров да ги огледа и да дава отчет какво е открил. Дано дойде ден да им носим цигари на тази сволоч която задушава страната.

"Проф. Михаил Константинов: За първи път други държави казват на България дали да прави избори или не София. В 17.00 часа Европейската комисия ще се занимава с положението в България и то с необходимостта от нови избори. Стигнали сме дотам, че за първи път други държави казват на България дали да прави избори или не, тоест те са ни приели, че сме малоумни, приели са ни като бавноразвиващи се и не можем да се оправим, защото стигнахме до гласа на един рекетьор. Това каза в интервю за Агенция Фокус математикът проф. Михаил Константинов, член на Съвета на директорите на Информационно обслужване. Това ни казват те и сега те ще излязат с решение да има ли избори в България или не. Мен ме е срам от такова нещо. Дотам ни докараха, затова да си опичат акъла, да правят каквото трябва и да се занимават с това, заяви проф. Константинов. Една държава, която се занимава само с политика, е слаба и бедна държава. В нормалната държава човек изобщо не знае кой е на власт и не го интересува. Трябва да си функционират държавните механизми, пък няма значение кой е на власт. Ние тук само с това се занимаваме кой бил министър и кой бил олигарх, каза още той."

навсякъде в ЕС упралението на национал фашизоиди е неприемливо и никъде не управляват, не знам защо само тук не го проумяхте и си хвърляте гласа за обречена кауза, която ви скапва имиджа. Гледат ви като жалки твари избрали парламент без ни една нормална партия споделяща евроценности. Въпрос е на цивилизационен избор и равнище. Ама ще се научите. Споко.

Да излизаме от прогнилия съюз. РЕФЕРЕНДУМ

Докато България е в ЕС , то има кой да я защити от комунистическата и грабителска мафия. Не на феодализма и деспотизма в България!!!

И да ти налагат закони, като за педофили - пардом гейове. Как не можело да се защитаваш с искания за минимална възможна ответна реакция. Колко по просто си беше. Вижда полицай крадец, вика стой полиция, изтрел във въздуха и ако не спре в главата. Ако е заплаха, направо към последното. Или как ти определят как да си харчиш собствените пари които те разпределят. Дай тука еди колко си милиярда за членство, от тях ще ти дадем няколко милиона за субсидиране на някой неща. Единственото изгодно от ЕС е липсата на мита. Такива споразумения имат обаче страни не членки на ЕС, като Швейцария. Това би било най-добрият вариант за България.

Бе на всички децата там ходят, Ти пращай твойте в турция , албания и русия близо са. заминавай.

От както е това добронамерено правителство крепено от Атака престанаха и кражбите и нападенията над стари хора по селата от роми, незаконната сеч, кражбите на метал, прекратиха се концесиите на златодобивните колониалисти, корумпираните от незаконната ДПС получиха заслуженото си, въобще останаха само проблемите с полетите на Авиоотряд-а с Борисов и развилнелите се балетисти нападащи сияйния образ на Лидера! Машаалла Волен бей!

Германски депутат: "Страната е изправена пред връщане към времената на социалистическата тирания. Организираната престъпност и олигарсите, толерирани от българското правителство, са на път да плячкосат държавата". Срамувам се като българин за това, което извършиха Станишев, Местан, Сидеров и Орешарски. Цяла европа вече разбра какво направиха тези говеда. Станишев е страм не само за Б-я, но и за Европа. Осра БСП, България, ПЕС, Европа. Жалко, че Цацаров показа, че е в мръсната игра на крадците, мафиотите, олигарсите. ако той има малко срам от близките си, ще напусне поста. Цацаров е срам за Б-я! Сега вече се очаква пъно насиране на тези подли политици, които изложиха Б-я.

Атака са си много добре за тях - взимат си пари, пенят се за пред камерите, но и постигат неща немислими - ДПС са притихнали, не говорят, а пробутват свои хора и кротко си "хидроинженерстват". БСП са глупаците - плащат, позволяват крайности и на едните и другите, преглъщат всичко, само и само да са им доволни генералните бизнеслюде. Интересно е защо медиите не попитат сега проф.Данаилов, проф.Пантев и другите червени соломоновски мъдреци как позволяват това. Или и най-умния си е малко прост? И дали е малко?

затова цецо след изборите ходи в германия

Защо от ГЕРБ толкова бърже 'забравиха', че преди 2 години те също разчитаха на явната подкрепа на тази 'расистка партия

ГЕРБ не разчитаха на Атака, а на осъзнали се отцепници - т.наречените "независими"

абе даите да оставим хората да поработят....

абе тия да дадат някое евро...не да се занимават с атака

Коментари - Европарламентът ще обсъжда извънредно събитията в България | Днес.dir.bg

Европарламентът ще обсъжда извънредно събитията в България

България днес ще бъде обект на пленарни дебати в Европейския парламент. Ще се обсъждат спорните политически назначения, последвалите протести, зависимостта на правителството от партия "Атака".

Обратно в новината

Коментари - Европарламентът ще обсъжда извънредно събитията в България | Днес.dir.bg

Коментари

Волен Сидеров постъпва най-отговорно и правилно от всички така наречени народни избраници, той единствен е доказвал и продължава да доказва, че защитава българските интереси, а не собствени и такива на олигархични кръгове. Работата на Атака е напълно прозрачна и те са единствената партия, която изпълнява обещанията си.

След като се разграничиха от болен сидеров, ред идва и на ДПС. Нека си спомним как ритаха и биха Нападателят на Доган - Октай Енимехмедов. Нека покажем на Европа ПЕС и света как българските депутати с имунитет раздават правосъдие!

А защо не покажем на ЕС и ПЕС как депутатите от ДПС ритаха и раздаваха правосъдие на Октай, за да видят БСП с какви хора направиха коалиция само и само да вземат властта.Мисля, че те не отстъпват на Атака по държане на депутати с имунитет.

големо обсъждане ще падне ! а бомби ще има ли ?

Нали преди 3,5 г. същата тази лоша АТАКА поддържаше партията на Тиквата, тогава си мълчаха, щото лизача на задници Буда беше на власт - послушко, са какво са ми зацвилили швабите против АТАКА. Тя не управлява. Кво искат от нея.

Браво на г-н Борисов, браво Българино! пиша господин от уважение към съфорумците, както и от страх (ако напиша откровенно мнението си) да не бъда цензуриран. Страната е изправена пред връщане към времената на социалистическата тирания. Организираната престъпност и олигарсите, толерирани от българското правителство, са на път да плячкосат държавата". Това Михаел Щюбген каза след среща в Берлин с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщиха от ГЕРБ. Как сте Господа привърженици на ГЕРБ? Има ли Българи, които още подкрепят величието Борисов?

да обсъждат последни заповеди иззад океана.

Безплатно протестираме. Ние си вадим парите сами, даже има и за циганите, стига да не ни пречат политически педераси като Станишев. Такива като вас правят всичко само за жълти стотинки. Ние интелигенцията сме си на собствена издръжка и се справяме добре. А искаме и по-добре :-), което е причина за протестите. Понеже комунизмът е бедност.

Много се опитват да ни се бъркат в политиката от Европа. Нашата политика си е наша работа и да гледат да не ни се месят. Все едно те са много по-добре. Все ни плюят заради корупцията, все едно те са по-малко корумпирани. Просто тук не са се научили да се крият по-добре. А знаете ли, че в Германия по медиите изобщо не отразяват протестите тук, въпреки че германците негодуват срещу това? И самата Ангела Меркел се прави на сляпа и не споменава нищо. Да си гледат работата от ЕК.

Adit0

Европейците са абсолютни двуличници и гледат да си прокарват интересите. Сега Атака им е крива и изказват недоверието си, но по време на бившите управляващи си мълчаха, заради общите интереси. Да не би Бойко Борисов да е цвете за мирисане? Но по управлението на ГЕРБ от Европа бяха все доволни и даже ни даваха за пример, нищо че заради поддържането на финансовата стабилност хората останаха и без пари, и без работа, имаше съкращения навсякъде. А докато управляваха ГЕРБ Европа гледаше да си прокара енергийните интереси. Сега Атака ги плюят, защото извадиха компромати срещу бившите управляващи.

Я тая Върбанова или да живее в България, или да си затваря устата!

Тия какво? Канят се да "узаконяват" ПИДАЛСТВОТО по нашите земи ли?!

Десните в европарламента и нашите такива са : двулични, злобни, алчни експлоататори!!!Страхуват се от социална България!!!Да им вземем доходите и тогава ще им кажем мерси!!! В момента се намесват тендензиозно във вътрешните ни работи!!!

европарламента трябваше да обсъжда събитията в българия когато хората масово се самозапалваха и самообиваха а не когато боко тиквата падна от власт изродски европарламент сборище на престъпниците на европа

Все ми се струва, че ЕС няма да намери правилния изход от създалото се положение и ще се наложи да търсим прилагането на Член 81 от Устава на ООН: Споразумението за попечителство трябва във всеки случай да съдържа условията, при които ще бъде управлявана територията под попечителство, и да посочва властта, която ще осъществява управлението на територията под попечителство. Такава власт, наричана по-долу административна власт, може да бъде една или няколко държави или самата организация.

Е, сега оня, черноблузестия с трите златни синджира на врато, съвсем ще изперка. Защо, така бе другари и ефендита, що така се разграничихте от тоз левент? Сега ще ревне, че е прелъстен и изоставен, а после ще ви врътне един гражданскопарламентарен арест.

Ситуацията в България създава отлични условия за издигането на НАЦИОНАЛСОЦИАЛИЗМА като форма на управление. Имаме си и ФЮРЕР написал книгата "БУМЕРАНГА НА ЗЛОТО", която в един момент може да се превърне в класика като МОЯТА БОРБА !!! Призрака на Волен Сидеров броди не само в българския парламент, но и в ЕВРОПЕЙСКИЯ. КАКВО БИ СЕ СЛУЧИЛО АКО СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ БЪДАТ СПЕЧЕЛЕНИ ОТ НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИТЕ НА СИДЕРОВ !!!!!!!!!!!!!!! Как ще реагират на това националистическите партии във Франция, Холандия , Австрия ??? Интернационалната Европа ще пламне като буре с барут !!!! За Германия не искам да мисля. Натрупваната с години прикривана злоба и омраза към чужденците след 80 години може да доведе до втора Кристална нощ ЕВРЕИТЕ ПОМНЯТ ИСТОРИЯТА И НЯМА ДА ДОПУСНАТ ТЯ ДА СЕ ПОВТОРИ. Затова и със Сидеров е въпрос на време за да бъде отстранен.

Дори Адолф дойде на власт по демократичен път. Не вярвам Болен да спечели когато и да било. Не обичам демокрация, заради такива неща. Монархист съм убеден

Не бъркайте Станишев и Борисов моля

НЕ, всички протестираме за да спасим кожата на Цецо, щот нови избори, нов имунитет... Знаете как е - после победителите не ги съдят

Европарламата знае ли,че крадеца Сорос стои зад протестите и какво и е отношението на тази Европарлама към този "странен" факт?

най-добре сме без парламент, президента да назначи правителство, за да не ни занимават с ДПС претенциите

нещо друго измисли.

Чух,че и Обама щял да каже на Серго да се разграничи от Атак. Тези от Атака много опасни хора я

Серго е слушал САЩ? Много му здраве на Обама , да и гледа работаата, ние няма да дадеме Гергана

Аз съм протестиращ. Днес Ореха е казл, че ще подаде оставка и се отива на избори ако : Герб не учасва в изборите Депутатите на герб не са в листите на други партии Това са условията и мисля,че са разумни, защото ние протестираме за оставка, а не да върнем боко на власт!

портив протестите съм, защото няма алтернатива. Ако някой даде достатъчно добре обоснована алтернатива съм склонен да продължите, но на този етап няма такава. Ако алтернатива на сегашните е ДПС и АТАКА - не мерси. Нека се обединим около подходяща кауза и личност. До тогава е по-добре да протестираме в защита на Гергана, вместо да си го слагаме отново.

Мухльовците от европарламента да си гледат в тяхното канче, а не да обсъждат кой как е гласувал в България. Вероятно са същите крадци като ГЕРБ и затова ги защитават.

мнжгжкротнж = многократно

Явно на нашите гьонсурати трябва отвън да им се каже що за стока са и каква е оценката в света за тях... Комунист срам няма, това кървавата им история в света доказва мнжгжкротнж!

КОНФИГУРАЦИЯ ОТ ТРИ ПРЪСТА С ПРЕОБЛАДАВАЩ СРЕДЕН!... С полягането на Бардоквата и неговата банда във властта - юли 2009 година същия този Сидеров повече от 2 години изпълняваше ролята на вентилаторче на Банкялията (не е 100% сексуален намек), а шефът на МВР (Многоапартаментчикът Цветанов) с чар на "неподкупена девица" обясняваше "палавостта" на Волен пред софийската джамия с влиянието на лунните лъчи!... А европейските народняци на Меркел & ko присъдружни партии на ГЕРБ се кефеха на мутрата на Мутрата и Му мереха акълът с педи ?!...

ЗАЩОТО БГ АКЦИИТЕ СТИГНАХА ДО ДЪНОТО ЗАРАДИ ТИЯ СТАЧКИ И БГ ЩЕ ИМА ДОСТА ЗАГУБИ ТОВА НИКОЙ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА ИНТЕРЕСУВАТ ГИ КАЛИНКИТЕ НА ПЛОЩАДА

Наистина ли не разбираш?

загуби ще има ако оставим олигарсите да си пиберат дежурния милиард за наша сметка, а че не разбираш смисъла е разбираемо за чедо на комундарската образователна система.

който не разбра каво е олигархия и каво е ляво управление. Поредния който не разбира, че Демокрацията е проводник на олигархията а не комунизма. Самите олигарси се създадоха по времето на Иван Костов, така че неми говорете глупости.

ТАМАН СИ ЗАГОВОРИЛ ЗА КОМУНИЗЪМ ..СОЦИАЛИЗЪМ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ ... Я НИ ПОРАЗКАЖИ МАЛКО , ЗА "СВЕТЛОТО ПОЛИТИЧЕСКО И КРИМИНАЛНО-ПОДЗЕМНО БЛИЗКО МИНАЛО"- НА СВЕЩЕНИЯ ТИ ИДОЛ И ВОДАЧ - БОКО-РАПОНЯ ... ПОНЕ -ЧУЛ ЛИ СИ НАЙ-МАЛКОТО -ЗАЩО И КОЙ МУ Е ВИКАЛ "РАПОНА" ... ??/ ХАЙДЕ-ТИ СИ НА ХОД- ВСЕЗНАЙКОТО ОТ СЛЪНЧЕВИЯ ГРАД...

Тоя дето е влязъл в партията само за да може да стане директор, да да пререди който е бил по-способен от него си чиста проба номенклатурчик. Обикновеният комунист най-често си е обикновен работник, вярващ в някаква си утопия. Не трябва да се наказва някой затова, че е вярвал в някаква простотия. Виж, ако е правил простотии - това вече е друг въпрос! Темата е голяма, но е на дневен ред, ако искаме нещо да се помръдне, в правилната посока и при нас.

Основно правило в журналистиката е проверка на новината от два източника. Някой от ДИР.бг направи ли си труда да отвори поне сайта на Европарламента и да провери дневния му ред за днес, утре и до края на седмицата? Минута по минута ги има качени! Тази новина се основава на съобщение от пресцентъра на ГЕРБ. По-долу е добавено мнение на евродепутат от ГЕРБ, а за капак - лаф на Манфред Щюбген при разговор с Борисов от преди седмица. Изключвам, че "новината" е пусната умишлено, защото това би било груба манипулация. Предполагам е недоглеждане?

Lalina

Точката за България я няма в дневния ред, защото е извънредна, както пише в текста. Обсъжданията за България закъсняват поради проточилите се разгорещени дебати за ситуацията в Унгария, съобщи преди минути БНР.

Говориш все пак за същите тези който промениха изборните резултати наскоро със 'новината' за някакви нередовни бюлетини.

ВЪЗМУТЕН СЪМ ОТ ТЪПАТА ГРОЗНА И НЕЩАСТНА ШВАБСКА СВИНЯ - Михаел Щюбген !!! ТОЯ ТЪПАНАР- КАТО СЕ Е ЗАГРИЖИЛ ЗА БЪЛГАРИЯ И СГЛОБЯВА ИДИОТСКИ МИСЛИ (написани му явно от някой платен герберастки идеолог..) -КАТО ТАЗИ :" "....Страната е изправена пред връщане към времената на социалистическата тирания. Организираната престъпност и олигарсите, толерирани от българското правителство, са на път да плячкосат държавата"...."- ТА КАТО СЕ Е ЗАГРИЖИЛ - СЕГА ТОЛКОВА ЗА РАЗГРАБВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ "СОЦИАЛИСТИ И КОМУНИСТИ..."- ЗАЩО НЕ СЕ ПОИНТЕРЕСУВА ЗА ПАРТИЙНАТА ПРИМАДЛЕЖНОСТ НА НЕГОВИЯ ЛЮБИМЕЦ И ФАВОРИТ- БОКО-ТИКВОЧА..- ОТ БОРИСОВ ПО-ГОЛЯМО КОМУНДЕ НЯМА В БЪЛГАРИЯ ..- ОТКАЗАЛ СЕ ОТ ВСИЧКО- ЗА ДА СИ СПАСИ ПАРТИНИЯ БИЛЕТ КЪМ БКП ... -АЙ СИТИР БЕ НЕМСКИ ТЪП НЕДОЯЛ СЕ ТЪРБУХ ..- ДА НЕ ТИ СЕ РАЗРОВИМ И В ТВОЕТО СВЕТЛО МИНАЛО...- ВСЕ СТЕ МАФИОТИ В ТАЯ ЕВРОПЕЙСКА НАРОДНА ПАРТИЯ...- ДО ЕДИН БОКЛУЦИ..-И ПРОТЕЖЕТА НА СТАРИЯ ИЗТОЧЕН БЛОК..- САМО ДЕТО СТЕ С РАЗЛИЧНИ ИМЕНА И НАРОДНОСТ..- ЕДИН БОКЛУК- ГОВОРИ ЗА ДРУГИ БОКЛУЦИ..- ОТ МНЕНИЯТА НА ТИЯ ОТ ЕНП НИКОГА НЯМА ПОВЕЧЕ ДА СЕ ЗАИНТЕРЕСУВАМ ..- НЕ ЧЕ МИ ПУКА ЗА ПЕС ИЛИ ЗА КОЙТО И ДА Е ПОЛИТИЧЕСКИ СЪЮЗ В ЕВРОПА....

швабите са респектирани от цял свят. а нас никои защото ние самите не се. доказателство са хилядите обиди. питам с какво право, нали всеки има право на мнение. винаги ще има някои които не е сагласен с вас, но това не ни дава права да ги мачкаме словестно. това е свобода и демокрация. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ще ти озаконят колбата във Факултето, , ще има и па кебабчета, но трябва да слушкаш другарите

Отворете сайта на Европарламента. Никъде в дневния му ред за днес и утре не откривам подобна точка. Изказванията на евродепутатите ги има минута по минута. В момента се обсъжда Унгария, като от 17:30 е започнала пресконференцията на Виктор Орбан. Работното време на парламента е до 18:00. Тази новина да не е леко олигархическа, с извинение? :) От типа "Една жена от ГЕРБ ми каза. Ма от ръководството на ГЕРБ, а не проста!".

България в момента е плячкосана от Дънди изнася тонове злато и съответно милиарди загуби на България. Единствено Атака казва истината, а тези от евро парламента дали са наясно, че българската икономика е срината, за първи път в историята на България се самозапалваха хора от отчаяние и че през времето на така наречения комунизъм имаше работа за всички никой не умираше от глад и България беше в 30-те най развити икономики на Света. И че все по-малко хора вярват на приказката на лъжливото овчарче, че видите ли ще дойде Сидеров да ни изяде.

Това за златото, ако е вярно трябва да се прекрати час по-скоро. А които са спретнали тази "мушингия"(измама), изгниването им в затвора ще е малко!

интересно кои ти слага минуси!!!миналата година са изнесли 5 тона!!!втори сме в еуропа по залеги. и нямаме след 2з години преход ,,техниката и технологята , да си ги разработваме ние. преди 1989 как я имахме, каде отиде???оцз кардгали го купи кмета на невйорк!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Евро и ти като болшинството граждани имаш Проблем с грамотността: бъркаш милиони с милиарди. Явно този мит е съобразен с образователното ниво и първобитната социална зрялост на населението , което свързва благоденствието със земята, която да ги направи богати . Доста е тревоно: населението и дори депутатите му масово не различава милиони левове от милиарди левове. При това голям процент с висще , иконимсти на висши постове не знаят как се смята лихва.

Хората се приготвят за инфлацията - нали всички бленуват кредитите им да се стопят

EК да разгледа гадния НАЦИОНАЛИЗЪМ на БЕЛИТЕ "българи" и безкрайния им расизъм! 90 % от наричащите се българи славяни в България са крайни и фанатични НАЦИСТИ!

когато ми се баркаш в даргавата имам право да сам националист!!!някои да каза нещо за франце, спаин, италъ, холланд, енгланд, израел , грееце !!!7% на сидеров ги заболяха!!!за шенген не сме европеици , а за ватрешната ни политика нямаме думата там сме ,,европеици,,!!!не знам от каде си , но ако кага нещо за родината ти сигурно няма да ти е прятно!!!а че сме бели да , по бели и от останалите европеици!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Явно Българите си заслужаваме съдбата на малоумен народ!Искахте намаление на тока,по-високи доходи и по-добра икономика ,но от Буда ли?Нещо не сте във ред тъпаци!Ако мислите ,че пак ще връщате Цветонов или Мутрата Буда не сте познали!Значи вие сте по-големи мошенници!

Ако си мислите ,че пак ще връщаме Цветонов или Мутрата Буда не сте познали! Нещо не си във ред тъпако!

А кой ще сложите на власт? Тези дето протестират с доматите - те ли ще ме управляват? Минимум 3-4 години трябва докато се подготвят нови политици - всички на пазара са издънки на БКП

КОЙТО ГОВОРИ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС ДА СЕ СЧИТА, ЧЕ Е ОБЯВИЛ ВОЙНА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!! ЗАЩОТО САМО СЛЕД КАТО БЪЛГАРИЯ Е ИЗВЪН ЕС, МОЖЕ ДА СЕ ПРАВИ С НАС ВСИЧКО КАКВОТО СИ ПОИСКА! ДО ТОГАВА ТОВА НЯМА ДА Е ВЪЗМОЖНО или поне частично, защото ще има пляскане през ръцете на всички гнусни крадци и мошеници!!!

Навярно ще лустрират няколко члена и от вашето семейство! Тъпанар такъв!

Никой няма да наказва обикновенните комунисти. Само след истинското очистване от РАЗЯЖДАЩИЯ НИ ТУМОР (РЕПРЕСИВНИЯ АПАРТ на БКП), нещо може да се случи в България!!!! РАЗБИРАШ ЛИ, ЧЕ ГОВОРЯ ЗА РЕПРЕСИВНИЯ АПАРТ на БКП? РАЗБИРАШ ЛИ или откъде толкова акъл, нищо че е необходим съвсем малко за да се проумее?

в бивши страни от соцлагера никого не люстрираха, дори в ГДР, но българите винаги искат да бъдат по свети и от папата.

България в момента е плячкосана от Дънди изнася тонове злато и съответно милиарди загуби на България. Единствено Атака казва истината, а тези от евро парламента дали са наясно, че българската икономика е срината, за първи път в историята на България се самозапалваха хора от отчаяние и че през времето на така наречения комунизъм имаше работа за всички никой не умираше от глад и България беше в 30-те най развити икономики на Света. И че все по-малко хора вярват на приказката на лъжливото овчарче, че видите ли ще дойде Сидеров да ни изяде.

"през времето на така наречения комунизъм имаше работа за всички" Нали знаеш онази приказка за през онова време: "Ние ги лъжем, че работим, а те ни лъжат, че ни плащат!"

АМИ- Я СИ ПОМИСЛИ-КОЙ ИСКА ДА НИ ИЗХВЪРЛИ ОТ ЕВРОСЪЮЗА-ТОВА СА ПРИЯТЕЛИТЕ И СЪЮЗНИЦИТЕ НА БОКО-ТИКВОЧА..- ЕНП.. МАЙ Е СПРЯЛ НЯКОЯ И ДРУГА СУБСИДИЙКА КЪМ ТЕХНАТА ПАРТИЯ , НАРКОБОСА ОТ БАНКЯ..- И ТИЯ СА СЕ РАЗМИРИСАЛИ...

Щом казваш - ВЕРВАМЕ ти! Има едно май, което означава, че сам не си убеден в това, което казваш, ама АЙ СЯ - ША ГО ПРАИМ НА ВЪПРОС.

затова след изборите цецо ходи да се оплачи в германъ че не са ги взели!!!и сега искат да им ги дадат!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

всичко върви по план като ни ритнат падаме в русия или турция и пада валутния борд и на нашите избиратели им взимаме до последния лев

качиха ги на пангала, оттук нататък няма спасение за лакомите олигарси и техните представители. Вече ги знаят кои са , а за такива не само няма живот и бизнес в съюза , ами ще натискат и цацаров да ги огледа и да дава отчет какво е открил. Дано дойде ден да им носим цигари на тази сволоч която задушава страната.

"Проф. Михаил Константинов: За първи път други държави казват на България дали да прави избори или не София. В 17.00 часа Европейската комисия ще се занимава с положението в България и то с необходимостта от нови избори. Стигнали сме дотам, че за първи път други държави казват на България дали да прави избори или не, тоест те са ни приели, че сме малоумни, приели са ни като бавноразвиващи се и не можем да се оправим, защото стигнахме до гласа на един рекетьор. Това каза в интервю за Агенция Фокус математикът проф. Михаил Константинов, член на Съвета на директорите на Информационно обслужване. Това ни казват те и сега те ще излязат с решение да има ли избори в България или не. Мен ме е срам от такова нещо. Дотам ни докараха, затова да си опичат акъла, да правят каквото трябва и да се занимават с това, заяви проф. Константинов. Една държава, която се занимава само с политика, е слаба и бедна държава. В нормалната държава човек изобщо не знае кой е на власт и не го интересува. Трябва да си функционират държавните механизми, пък няма значение кой е на власт. Ние тук само с това се занимаваме кой бил министър и кой бил олигарх, каза още той."

навсякъде в ЕС упралението на национал фашизоиди е неприемливо и никъде не управляват, не знам защо само тук не го проумяхте и си хвърляте гласа за обречена кауза, която ви скапва имиджа. Гледат ви като жалки твари избрали парламент без ни една нормална партия споделяща евроценности. Въпрос е на цивилизационен избор и равнище. Ама ще се научите. Споко.

Да излизаме от прогнилия съюз. РЕФЕРЕНДУМ

Докато България е в ЕС , то има кой да я защити от комунистическата и грабителска мафия. Не на феодализма и деспотизма в България!!!

И да ти налагат закони, като за педофили - пардом гейове. Как не можело да се защитаваш с искания за минимална възможна ответна реакция. Колко по просто си беше. Вижда полицай крадец, вика стой полиция, изтрел във въздуха и ако не спре в главата. Ако е заплаха, направо към последното. Или как ти определят как да си харчиш собствените пари които те разпределят. Дай тука еди колко си милиярда за членство, от тях ще ти дадем няколко милиона за субсидиране на някой неща. Единственото изгодно от ЕС е липсата на мита. Такива споразумения имат обаче страни не членки на ЕС, като Швейцария. Това би било най-добрият вариант за България.

Бе на всички децата там ходят, Ти пращай твойте в турция , албания и русия близо са. заминавай.

От както е това добронамерено правителство крепено от Атака престанаха и кражбите и нападенията над стари хора по селата от роми, незаконната сеч, кражбите на метал, прекратиха се концесиите на златодобивните колониалисти, корумпираните от незаконната ДПС получиха заслуженото си, въобще останаха само проблемите с полетите на Авиоотряд-а с Борисов и развилнелите се балетисти нападащи сияйния образ на Лидера! Машаалла Волен бей!

Германски депутат: "Страната е изправена пред връщане към времената на социалистическата тирания. Организираната престъпност и олигарсите, толерирани от българското правителство, са на път да плячкосат държавата". Срамувам се като българин за това, което извършиха Станишев, Местан, Сидеров и Орешарски. Цяла европа вече разбра какво направиха тези говеда. Станишев е страм не само за Б-я, но и за Европа. Осра БСП, България, ПЕС, Европа. Жалко, че Цацаров показа, че е в мръсната игра на крадците, мафиотите, олигарсите. ако той има малко срам от близките си, ще напусне поста. Цацаров е срам за Б-я! Сега вече се очаква пъно насиране на тези подли политици, които изложиха Б-я.

Атака са си много добре за тях - взимат си пари, пенят се за пред камерите, но и постигат неща немислими - ДПС са притихнали, не говорят, а пробутват свои хора и кротко си "хидроинженерстват". БСП са глупаците - плащат, позволяват крайности и на едните и другите, преглъщат всичко, само и само да са им доволни генералните бизнеслюде. Интересно е защо медиите не попитат сега проф.Данаилов, проф.Пантев и другите червени соломоновски мъдреци как позволяват това. Или и най-умния си е малко прост? И дали е малко?

затова цецо след изборите ходи в германия

Защо от ГЕРБ толкова бърже 'забравиха', че преди 2 години те също разчитаха на явната подкрепа на тази 'расистка партия

ГЕРБ не разчитаха на Атака, а на осъзнали се отцепници - т.наречените "независими"

абе даите да оставим хората да поработят....

абе тия да дадат някое евро...не да се занимават с атака