Евродепутатите от ГЕРБ ”разкъсаха” Т. Ерменков заради Крим

Биха ли подкрепили от БСП провеждането на избори от чужда страна на територията на България?

Обратно в новината

Коментари - Евродепутатите от ГЕРБ ”разкъсаха” Т. Ерменков заради Крим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истината е написал тоя Ерменков! С присъединяването към Русия кримчани се завърнаха в Родината си, останаха живи, щяха да бъдат изгаряни живи, от отърваха се от геноцида на бандеровците, чувствително повишиха доходите си, Украйна е по-назад и от България. Крим не стана военна база на САЩ, корабите с техника си и останаха в САЩ. Само луд кримчанин не би гласувал за Путин тези тъпи гербаджии не може ли га го проумеят! Крим е руски, бил е руски и ще си остане такъв. 90 процента са руснаци и не искат да живеят другаде освен в Родината си Русия.

депутатите от ГЕРБ да прочетат историята на ХАТИН и може и да проумеят кого наистина защитават,добре че хората на Крим навреме напуснаха това гнездо на оси

Депутатите от ГЕРБ, явно са неграмотни по история относно Крим, щом са "разкъсасали" Т. Арменков ! Крим е руски от1783 година !

Кога герб ще обяви всяко мнение различно от партийното за престъпление???

А нека тези евродепутати отговорят на въпрос - биха ли подкрепили решение на референдум предизвикан от конкретна заплаха към българи извън границата ни, за присъединяване към България2

би трябвало да бъде: евродупедавците от ГЕРБ.... Къде си пъхат носа ти серсеми? Селянина Хрушчов на 3 водки решил да подари Крим на Украйна, все едно му е бащиния.. въобще без никаква законова основа - и Украйна го смята че си е неин? Значи не можело руснаците да слагат ракети в Куба през 1963 но сега е ОК ако САЩ сложат ракети кажи речи под носа на Русия в Крим?

Те България разкъсаха та един Ерменков ще се опре....

Ей, добре, че е Таско да си оправдаят стоенето в парламента милиционерите. Не сме най-бедните в Европа, не сме най-болните и най-ограбваните, няма корупция, дриймтимове, обръчи от фирми, монополисти... Мнението на Таско за Русия е най-големия проблем и спира реформите. Евала, вече стана тъпо Борисов да говори още за тройната ламя, та добре, че има хора с различно мнение от тяхното, демократичното. Господ забавя, но не забравя!

Др. Таско отдавна се е осветил като преда полезен идиот за руските инереси. Де да беше само той, почти всички от БСП, Атака са предатели на България като това злобно продажно руско мекере.

Нещо не ми е много ясно. От ГЕРБ ли са евродепутатите или от ЕНП. След като са се изписали като ГЕРБ/ЕНП, навярно вече се срамуват да кажат, че са от ГЕРБ. И според мен има защо.

те самите не знаят от кои са за 28 години толкова партии смениха

Кои точно евро ценности да почитам-тези, на колониализма, владял с векове половината свят? Милионите избити хора завладяни във всевъзможни африки, азии, австралии, америки? Или ценностите на Германия от 30-те години, довели до 100 млн. жертви? Сега с лекота казват германците че се разграничават от нацизма, осъждат и колониализма-колко лесно и удобно. Правиш безумия, после с лекота казваш, ок, това беше грешка и край. Пито-платено. И тези същите, за които никой не ни е питал дали да членуваме в техните съюзи, сега ни размахват пръст и ни казват високомерно кое е добро и кое зло. Заповядват ни как да мислим и на какви ценности да се покланяме, иначе ни сочат за популисти. Да, ама не. Ще се видят отново в приключения наглите толеранти.

Шило

Таско е казал истината- над 90% от кримчани са гласували на изборите за руски президент! Това означава, че те се припознават като руснаци. От тук, всякакви митове за насила проведен референдум рухват.

Тъпо Шиле, като защитаваш путинската агресия в Украйна, не се ли сещаш какво може да направи идиота Ердоган с наши територии? Нали знаеш, че Турция го направи с о. Крит.

Шило

Това, коренното население да изрази своята воля, агресия ли е, тъпако?

Коментар на факти с диагноза! /никой не е те питал какво ти казват докторите/

честито на евро лизачите. някой да ни е питал?също като след 0909 1944 1 към. 1.

Таско писал тези глупости , вечер по гащи. Представям си какво щеше да напише без гащи.

Чуйте какво казва Борисов за Крим,в разговор с Коритаров на 3.4.2015г.Къде бяха тогава тези "разкъсващи" депутати от ГЕРБ?

Фашистите винаги мразят народа си и народната воля, особено референдумите.

Бай Таско... Титан от Перник:))))))))))))))

ВБА

То не се знае, защо се сърдят дебилите, нали може да са с обратен знак от мнозинството...само споделям и се разграничавам от обидите на инакомислещите... а сега...

Ехеее,де с ТАЗИ ЖАР да защитавахте и БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ!!!!!.Например БЪЛГАРСКОТО МАЛЦИНСТВО В Украйна за да учи БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!!!!....

!!!ФЕЙСБУК не е ли СОЦИАЛНА МРЕЖА ЗА ...СПОДЕЛЯНЕ!!!!СПОДЕЛЯНЕ!!!Тези ,борсуци защо го правят ПОЛИТИКА!!!Ми да си реагират ТАМ!!!Човек споделя с ПРИЯТЕЛИТЕ СИ...А ГЕРБ НЕ СА ПРИЯТЕЛИ!!!!!.....

Та нали ГЕРБ използва тази технология-избори на чужда държава на наша ТЕРИТОРИЯ вече три пъти!!!!

Този месец БСП не могат да излезат от режим на извинения за изявления от техни видни членове и депутати. Там изобщо на Позитано дали едната ръка знае какво прави другата? Не искам да нагрубявам никого - само питам.

Всеки има право на мнение, пък бил той и депутат. Господа от Герб вие за какви се мислите. Не сте ли хора като останалите .

ролята на лупа. Случайно нещо да не остане непрочетено.

Тези Евродепутати заслужават да им разменят за един месец огромните евро заплати с тези на някой наш пенсионер. Нищо не бачкат само, вземат облаги и чакат да се подпишат някъде, като външното Кате.

може и таско да им дари от състоянието си - някорко десетки милиона евро

Ti защо не си дариш заплатата, а?

Скъпоплатените ни еврочиновници се чудят с какви глупости да се захванат, само да не работят истински нещо по- важно. Какво са направили за нас и кой проблем са ни разрешили тези лапачи? Само слушкат и папкат и вдигат шум като свирне Баце.

Колко ли са мислещите българи, които все още вярват в тези прословути евроатлантически ценности /ако нямат някаква лична полза по служебна или партийна линия/? Видяхме ги, разбрахме какво ни дават и как се опитват да ни ги налагат така агресивно, както и през соца не е било. Няма развитие, няма напредък, единствено благи думи. Но се сещам, че има една класация по степен на IQ, където българите сме доста напред. Затова сме уверени, че никога не трябва да бъдем срещу Русия! А Крим? Крим е руски, това и децата го разбраха, но в ЕС още се правят, че не разбират.

Че Крим е руски може да са го разбрали децата в Русия, и дебилите от БСП-то (нали знаете там са 80% дебили. Техния човек го каза). А в ЕС просто никой не може да си позволо да признае окупацията на Крим по поне три причини: 1. През 1973 г. при точно същия сценарий, с десант и военна операция Турция окупира Сев. Кипър. И създаде т.н. "Севернокипърска турска република". Която е призната само от Турция. Но забележете, не е част от Турция. Турция е член на НАТО и въпреки това никой не смее да признае тази държава. 2. През 1938 г. Хитлер окупира Австрия, а после и Судетската област в Чехия. Има избори и се осъществява т.н. "аншлус". Тогава много европейски държави признават този статут, уплашени от Хитлер на принципа:"Само мир да има" И после като започва един мир....А сценария е точно както в Крим; 3. Има договор от 1990 г според който Украина езадължена да предаде своите ядрени оръжия на Русия. В замяна на това Европа САЩ и Русия стават гаранти за независимостта и неприкосновеността на Украйна. Русия нарушава този договор (Ако Украйна имаше 250 единици ядрено оръжие май щяха да с епозамислят дали да действат точно така). И никохй в Европа (еле пък в САЩ) не може да си позволи да приеме такова нещо. Нека да припомня че Япония няма мирен догповр с Русия заради Курилските острови (в Япония ги наричат Северните територии), окупирани от СССР след ВСВ. А това са 4 незначителни острова. Но е въпрос на принцип.

Нищо не казваш за Косово и защо ЕС търпи да е окупирана нейна територия/ една трета от Кипър/, а се дърля за територия исконно Руска от времето на Екатерина Велика до 1956г. , когато Кукурузника пришива Крим към Украйна! Между впрочем класиците Толстой, Чехов, Бунин, Тургенев и прочие пишат за Мало Русия, а не за Украйна! Това име се появява след ПСВ, когато с Декретът за мира, Ленин вади Русия от войната иначе спечелена от съюзниците и в последствие! Тогава територията на Полша, Украйна, Молдова част от Белорусия остават в завладяната от Германия територия! В последствие ОН създава от Тази територия горните държави, а не ги връща на Русия! Все номера на западняците за противостоене на Русия но не пряко, а с чужда кръв!

Ти ходил ли си някога в Крим, аз - поне 10 пъти, имам от там най- малко 15-20 приятели от време оно, как пък сред тях не се намери поне един да каже, че е украинец......., има сред тях един, който казва, че е татарин, т.е. българин.

Вероятно еврочиновниците с по 16 бона месечна заплата се занимават с постванията на хората в личните си фейсбук профили. Еврочиновниците от ГЕРБ да отговорят по едни правила ли се съди за държавата Косово и за Крим. Защо за едни може, а за други да не може. Защото така са казали началниците ли /по Борисов/?

Не зная госпожа външната министърка дали счита "Скалисттите планини" за наша територия, като ги включи в презентацията на Плевню. Пише тя за Крим, но не е много компетентна- не знае география, има нужда от преводач в Брюксел, първа защищава Великобритания без доказателства, но вай- вече е много амбициозна и без покритие .

Каква външна министърка бе госпожо е тази Захариева ?" Гола Вода". Тя не само е смешна, но и жалка.

Да ви таковам на евроориентацията. Това да сме ЕС не трябва да значи че сме срещу Русия.

Правилно. Не трябва да сме срещу Русия. Но... когато Русия се държи като нормална държава. А не като анексира и окупира чужди територии. Защото утре Русия може да реши че и нашето черноморско крайбрежие е в интересите на Русия. И хоп - десант на Албена. Или бомбардировки на Варна (такова нещо се еслучвало през ПСВ). Когато някой върши незаконни неща не трябва да с е подкрепят. Или обратното - този, който подкрепя анексията на Крим от Путьо, трябва да подкрепи и агресията на Хитлер. А това няма как да се случи в Зап Европа. А пък твоята е най-лесна - като не искаш ЕС, като толкова много обичаш Русия - с влакчето и пуф-паф в Москва. Или Санкт Петербург. Или някой китен колхоз. И тогава ще разбереш смисъла на припева на Химна: "Мила Родини, ти си земен рай....."

Русия, не е САЩ с 800 бази по цял Свят и участвала в метежи, войни и преврати от Северният до Южният полюс!Сащ са водили над 200 военни операции по Света след ВСВ като се почне с Гватемала, мине през Куба и Югославия та до Сирия! И все по своя инициатива, без покана от съответното правителство!

тия фигуранти от ППГЕРБ, работещи за 16000 евро месечна заплата какво се опитват под вола теле да намерят, да изопачават думите на някакъв си Таско, това официалната позиция на БСП ли било или не? абе вие малоумни ли сте, ао беше официална позиция щеше да я има на сайта, БСП е 130 годишна партия не като вас на има няма 10 годиники, все едно да питаш БАН слънцето и изток ли изгрява? Малоумници, гледайте си заплатите и банкетите и не се занимавайте с големи хапки като БСП....

На по голямата част от българите които не са комунистически дебили, всичко е ясно: И Тас/шко Арменков агента на ДС/КГБ и Нинова и цялата им комунистическа кохорта са комунистически дебили... Каквато е цялата им мафиотска партия БСП барабар с "президента" Радев - ТОВА Е ИСТИНАТА БЪЛГАРИИИИ...!!!!!!

На Ерменков му се протри да го мести. Разбира се, че е прав.

Говедо е на руската ти майка сина

да протри му се задника от местене

само под юргана, иначе го чакат опонентите му. Да си завърже обица на ухото и да си я носи следващите 10 години. На обицата пише Крим.

това за гласуването е факт , а не лично мнение . или не правиш разлика , или си промит като тя нашта външната убавица

Защо никой не казва, че русофилите не мразят Русия, а просто ги е СТРАХ от Русия?! Защото е по-лесно да се насажда разделение между хората - любим прийом на комунистите по света и у нас...

Таско просто изрече на глас очевидното. Реезултатите от президенските избори повтарят тези от референдума преди 4 години (забележете)...

Таско, утре като дойдат руските зелени човечета да правят избори в слънчев бряг, да ти казвам ли резултатът какъв ще е. А като дойдат башибозуците на ердоганя да "правят" избори в кърджалийските села - пак мачът е свирен. И ти няма да имаш нищо против нали? За такива приказки трябва да лежиш в затвора за държавна измяна!

На баба ти фърчилото.

Че това е нормална практика бе! Що за въпрос? Та у нас се провеждат в предварително определени избирателни секции избори провеждани например в Турция! На последните избори в Русия бяха отворени и се проведе спокойно избор на руските граждани в София, Варна, Пловдив и Бургас! Много провокативно ми звучи тази статия!

ДРУГАРЯТ/КАПИТАЛИСТ ТАСКО, ГО ИНТЕРЕСУВА САМО ЛАПАЧКАТА В ЕНЕРГЕТИКАТА! ВИНАГИ Е ДОБРЕ СПРЕТНАТ / ЗА ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ / ПРИ НЕГОВИТЕ ПУБЛИЧНИ ИЗЯВИ В КОИТО НЕ МОЖЕ ДА НАДСКОЧИ КОМСОМОЛСКИЯ СИ МАНТАЛИТЕТ НА ПРОХОЖДАШ ПАРТИЕН НАТЕГАЧ! НЕГО И РУМЕН ОВЧАРОВ НЕ МОЖЕ ДА ГО ТЪРПИ, АМА ПУСТАТА КУРНЕЛКА Е ВЛЮБЕНА В ТАСКО! ЛОШОТО Е, ЧЕ И СИДЕРЧЕТО МУ Е КОНКУРЕНЦИЯ ЗА РУСКАТА ЛЮБОВ, НО ЩЕ СЕ РАЗБЕРАТ НЯКАКСИ!

и двамата са анални виртуози избора ще е труден

Стига с това "лично мнение" на политиците. Ако личното мнение се различава драстично от "официалното" им мнение, това значи, че тези индивиди действат неискрено, подмолно и тайно си прокарват в политиката "личните мнения". Не може да си идиот, кретен, фашист, тоталитарен поддръжник, чуждопоклонник и действащ в интерес на чужда държава, а в същото време да получаваш заплата от народа за да защитаваш демокрацията, прогресивните ценности, националните интереси. Не може личната ти позиция да се различава от обществената, защото ако е така, това означава, че съответния индивид е един обикновен лъжец!!!

Неможе да е демократично обществото където безработните и бездомните се роят. Това не е демокрация а рафинирано ограбване ! Да каже някой, как вчерашни цървули, станаха милионери?

Бих подкрепил провеждането на български избори, навсякъде, където има мнозинство българи: Македония, Защадните покрайнини, Беломорска Тракия, Одринско, Северна добруджа, Бесарабия...

БРАВО НА ЕРМЕНКОВ, КАЗВА ИСТИНАТА, ТАКАВА КАКВАТО Е!!!!!