Поискаха още една оставка в ГЕРБ

Синята коалиция поиска оставката на председателя на парламентарната комисия по земеделието и горите Десислава Танева заради внасянето на лобистки закони.

Обратно в новината

Коментари - Поискаха още една оставка в ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки си споделя своето мнение,по един ,или друг въпрос,относно прояви на отделни депутати в Парламента. Време е,ние,избирателите,да си изясним,всеки за себе си,че гласовете ни,за тези наши "избраници",изглежда отиват на хаоса,защото след време си даваме ясната сметка,че пак,за кой ли път,сме прибързали при решението си ,как да гласуваме. Ама то,както му казваме по народному,списъците с кандидатите,ни ги поднасят на тепсия,и ние хоп,остава само да я пуснем тази пущина,бюлетината. И като мине време,и като се поококатят новаците,та и старите служби ,пак избрани,за кой ли път,и хи-хи-хи ,ха-ха-ха, се свързват,и както е казал народа,стария вол,учи младия. И на какво ще го научи:Да кара същата бразда,която е карал стария. И какво? Нищо.Всичко си продължава по старому... И всичко това изисква от нас,да направим всичко възможно,като работодатели ,на тези наши избраници,които си спомнят за нас,само през първата седмица след изборите,да изискаме,ако е нужно и с референдум,да не са повече избирани от ДВА МАНДАТА!!!!!! Време е за това,и няма място за компромиси! Има тарикати,които се "ожениха" за тази длъжност,и я карат по инерция. Време е,да сложим спирачките!

Напълно съм съгласен. Отзоваване - също, защото се самозабравиха и от служители на народа се превърнаха в народни душмани.

Труден коментар за човек, който има само интереси и нищо зад себе си !? В парламента влязоха измислени герои като госпожицата, които не могат да организират едно семейство, а искат да организират държавата. Е, как става това ? Къде е семейството й ? Къде е мъжът й...?! Ох, нека само да не се прави на Цола Драгойчева...?! Стани да седна ! Интереси,далавери и простотия...е това ако е Европа !?

Тази е абсолютна мафиотка! Вън!

въобще не разбирам от земеделие, нито от лобизъм, нито защитавам тази жена, която не познавам. Но....не е ли това смисъла на политическите партии - да представляват група хора с еднакъв или сходен интерес? Земеделски партии - земеделци, комунистите - работещите, десните - бизнеса и т.н. Какъв е проблемът, че даден политик от някоя партия ЛОБИРА за идеите на хората, които представлява? Естествено е, че милицията, която е гласувала за ГЕРБ, ще очаква подкрепа и лобистки закони в тяхна защита. Или природозащитниците, които са гласували за зелена партия, ще очакват природозащитни (зелени) закони и действия..Като не искате лобизъм, сменяйте системата - мажоритарна. така всеки ще си дърпа депутата от района за ушите, ако нещо сгафи...

Наистина не разбираш,а коментираш.Този боклук да си заминава.Имам земя,която е под аренда/получавам 5кг брашно за декар жито,или 2л олио от декар слънчоглед/.Идва някой,който дава 15000лв за декар,но не,аз съм длъжен на арендатора да продам за 300лв,колкото струва земята.Къде е пазарната икономика???И т.н.

Не мога да разбера защо се хабите и разпалено изразявате мнението си тук!!! Научете се първо да имате ЯСНА гражданска позиция и после да я отстоявате на правилното място, а не да сипете помия и да гледате сеир. Заради това сме на този хал, защото само знаем да се оплакваме, да обиждаме и да хулим, не виждаме какво е направено. И като сипете обиди и квалификации задавате ли си въпроса Вие защо не сте там..? като разбирате от всичко и можете всичко. Жалко е , никой не може да поема отговорност и да застава зад думите и делата си. Не сме научени да уважавме. И да ви призная тази жена за това е сложена там за да решава такива неща. Да променя и внася закони. Това й е работата. Така, че не казвайте коя е тя че да решава. На нея за това й се плаща. И СЕ НАУЧЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ГРАМОТНО.

стига сте я плюли,на нея не и пука .тя си върти далаверките а вие си виите по форумите... бъдиванджии

тази е една от идиотите

Да, тя е дете на силен комунистически род, значим конфликт на интереси известн отдвна. ГЕРБ нещо го закъс на тема-обещание да не управлват комунисти и непочтенни хора. Да се махат- и тя и другит. Не може всеки ден да се тресем от тези рзкрити. Да се махат рано-иначе ГЕРБ ще си остане в историята не с добро.А ТЯ Е МНОГО АЛЧНА И НАГЛА- НЯМАЛО ДА НАПУСНе, КОЯ Е ТЯ ДА СИ РАЗРЕШАВА ТОВА, ПАРИ_ПАРИ< ЗА къде????

Г-ца Танева е най-АРОГАНТНАЯ, НАХАЛЕН, СУБЕКТИВЕН И НЕКОМПЕТЕНТЕН НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ТО ШЕФ НА КОМИСИЯ! СРАМ ЗА ПАРЛАМЕНТА Е! НЯМА ДРУГ ДЕПУТАТ, КОЙТО ДА Е СВЪРЗАН С ТОЛКОВА СКАНДАЛИ, ЛОБИСТКИ ТЕКСТОВЕ И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО ДА НАРУШАВА РЕДОВНО ПРАВИЛНИЦИТЕ НА ПАРЛАМЕНТА И ПОВЕРЕНАТА И КОМИСИЯ!!!!!

много са тези от герб, които трябва да си подават оставките.особено тия , свързани със земеделието.най-напред това трябва да направи министър найденов.измисля всевъзможни глупости, а се прави че не вижда истинските проблеми.чудесен PR за баламите.

Ще продам земята си на когото аз си искам , а не на когото ми каже госпожицата ! Едно време земята е имала стойнаст,сега искат да ни я изкупят за жълти стотинки и пак ние да сме прецаканите за сметка на избрани хора. Това на какво ви прилича ? След 9 септември са я взели на сила ,сега насила ще ни казват на кого да я продаваме!

искам да ви каже че сащата жена има над з0 предприятия в балгария. наи големия арендатор е в добръдя и дърви бирата болярка. съпре коръмпирана е а дядо и е бил в к на бкп......... това е партията герб децата на старите комунисти..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не могат да се създават подобни ограничения, защото са в противоречие с Конституцията. Сега пък депутатката виновна-Конституционният съд да се самосезира и да се произнесе. Май някой друг не си върши работата, не правителството и Герб.

това е недопустимо и противоконституционно , тая е за затвор и подобни на нея

Защо му се сърдите на момичето?То затова е отишло там, да лобира за бизнеса на приятелския кръг!Защо не пращат мен там?-Аз нямам бизнес и никой не може да ме издигне,защото ще съм безполезна. Всичките 240 парчета са за това там, а ние мислим ,че сме ги пратили за общественното благо.Такова животно отдавна няма! И на мен ми връщаха някакви нивички, ама аз даже не ги знам къде са,камо ли да ги работя! Виновни са тези които разбиха големите масиви и разпарчалиха земята за да не може да се работи, а само да се продава и препродава!Земеделец е този който става и ляга с мисълта за земята, а не този който купува и продава земята.

борисов,подбора нещо куца,тая госпожа още от начало сама си призна,че не става за работа в политиката.

Това са синята коалиция. Като хиени са насръхнали че не са във власта. Добре че все още помним какви са крадци Костов и неговата шайка. А пасторчето Марин никой не го и слъша за нищо той си е не състоятелен и палячо. Костов го използва за шут.

Че си педал, педал си, ма защо пък си син?

Тая е луда крава, как ще ми казва на кого да си продавам земята!!!

Тези оставки са правилни, неправилен е бил подборът на тези лумпени, влезли в ГЕРБ за облаги?!

НЕПРАВИЛНИЯТ ПОДБОР Е ПРАВИЛЕН, ДОКАТО НЕ ИМ ЛЪСНЕ ЗАДНИКА НА ГЕРБЕРИТЕ . ВЪПРОСЪТ Е, ТЕ САМИ ЛИ СЕ ЧИСТЯТ ИЛИ ПОД НАТИСКА НА ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ!! ОЧЕВИДНОТО Е ВТОРОТО- ЗНАЧИ НИЩО НОВО !!

Събрани от кол и въже "специалисти" но не в някаква област, а специалисти по наколенки, кратки музикални форми и химни обожествяващи Него - Техният Лидер. Това са гербчовци! Е, 90% от тях са стари тарикати, и ползвайки заслепяващата самовлюбеност на Боцко - като го погъделичкат малко, като споделят, че били експерти за не-знам-какво-си - оппаланкаа: оставя ги да си веят байряка, и да си далаверстват! На това отгоре ги чака да се издънят многкратно, че да ги разкара, а за колко още издънки Той не знае и няма да разбере???

мисля че фонда мелинвест беше на мултигруп,а нали знаете кои стои зад тях

Както е тръгнало, по-добре цялото правителство да си подава оставката и да се махат. Стига са произвеждали глупости и гафове.

абсолютно сте прав, но те доброволно ще си тръгнат ли ???

Не ми е ясно нека някой да ми обясни-предлагаш на арендатор на тройна цена ,а после го продаваш както искаш -какъв е ппроблема, че трябва да чакаш 1 месец ли?

И аз като арендатор с охота се съгласявам на тройна цена! Но имам мааалко затруднение и парите ще ги имам чак есента пък земята не бива да стой дотогава необработена. Плащам в брой 1/3 и обещавам другите пари да ти ги дам есента. После ела ме гони! Не, че няма да ти дам остатъка от парите. Ще ти ги дам ама на час по лъжичка щото все не ми достигат пък не отказвам да ти ги връщам. След 10 години може би ще вдигнеш ръце!

не предлагаш на арендатора на тройна цена, той ти отказва и след това го предлагаш на същата тройна цена на някой друг

момата е на ТИМ, няма да я пипнат.

Може би тогава ще се наложи тях-самите, нали !?

Точно така всеки нарушил закона да се маха незабавно ,а ако е навредил и икономически да се разгледа от съд.Само така могат да се оправят нещата.И Бойко да не жали никой ,кучето скача според сопата.

А какво стана с безумното предложение на ГЕРБ земя с променен статут на която не се инвестира в продължение на 2 години да се преотреди отново в земеделска????? То бива, бива безобразия, ама тези от ГЕРБ надминаха дори предните управляващи по неграмотност. Интересно как ще реагират чуждестранните инвеститори закупили земеделска земя и сменили статута и? Мирише ми на противоконституционни безумици и ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ /т.е. гражданите/ ще плаща обезщетения по съдебни дела в Страсбург!!!

как ще подаде оставка, та тя нали затова е там.що се отказа от министерско кресло - за да не ощети фирмата от дето изскочи.кой мислите я уреди с това депутатство. тя знае мн.добре и да си трае и действа. нима повечето ГЕРБери не са така

Хайде гербери, по-бързо се прочиствайте от комунистическите си служители и мошеници! Време е!

За какво прочистване пишеш, те са на 100% комунисти. Тотално изчистване, но няма дупе някой да го направи. Те, умните или измряха, или напуснаха територията Бг.

щот много боли

А прочистването не трябваше ли да почне от ББ,ЦЦ,ЦЦ2 и тем подобни бивши комунисти?

Подкрепям идеята за окрупняване на земеделието, макар и на всяка цена. Хора, които притежават малки парцели но не ги работят, не могат да претендират. Да продават или да обработват. НЯМА ВРЕМЕ ЗА ЧАКАНЕ НА ВИСОКИ ЦЕНИ. ПРОДАВАЙТЕ НА ТОЗИ, КОЙТО ОБИЧА И СТОПАНИСВА ЗЕМЯТА или работете. Стига вече дребни бакалски сметки.

Алооо жп-то глей си там релсите или квот там си гледаш. Ако искаш да продаваш ефтино продавай никой не те спира. Аз обаче не искам. Не обработвам и земята защото комунистите навремето така са разгонили фамилията, че най-близкия имот ми е на 360км. Така, че глей си влаковете.

Че кой си ти, че ще кажеш какво да правя със собствеността си????? От 20 години сме демокрация, стига с тия глупости!!!!

Koйто има пари ще окрупнява, този който няма, ще седи и ще гледа. Това да не ти е тоталитаризъм, че дадени хора да могат да получават определени неща първи и на безценица. Като имам земя АЗ ще решавам какво да правя с нея, а не ти. И като искам да "отглеждам" бурени това ще правя. Ако не ти харесва марш в Северна Корея.

ти, байно, сигурно си някой скрит комунист от железничарската стачка на БРСП /к/ от 1923 г. Гледай само да не те подмине влакът на историята.