Симеонова: Кърчев от ГЕРБ да не политизира проблемите си

„Не приемам опита на г-н Кърчев, депутат от ГЕРБ, да политизира проблемите си.

Обратно в новината

Коментари - Симеонова: Кърчев от ГЕРБ да не политизира проблемите си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кърчев---ценен кадър от"дългата резервна скамейка" на ГЕРБ и не е от "лошия" матрял!:))))) ...хвала на таквизи ..ххххххххи......;)

Никога не е имало толкова НАГЛИ крадци като гербаджийте от СИК. Половината са стари милиционери, останалите контрабандисти и рекетьори. То не бяха суджуци, то не беше Ало, Ваньо, то не бяха апартаменти, тъщи, зетьове, шуреи, кумове и не знам си още какви мафиотски обвързаности на дребно, кокошкарско-мутренско ниво. Културата - анцузи от Самсунг... 1ш млрд ДДС раздадени на същите приятели дедесари... чужди инвестиции - нула, вътрешни инвестиции - само ако са на някой от тримата шипковци... абе, до кога ще си заравяме главата в пясъка?! Вече в цял свят ни се смеят как сме си преали държавата сами и сме я подарили на едни отявлени и известни по цял свят бандити.

90% от ГЕРБ=КРАДЕЦ на Еврофондове и пари от НАП!!!! За справка виж народните представители през годините и АГРОМАХ, продадоха активите на фирмата дължът 14 милиона на НАП и пак работят по държавна поръчка на магисрала Струма

Ами те почти всички депутати са такива мошеници. Хвани единия, удари другия. Боко - нещо като бандит, Цецко нещо като него, Корнелия - и тя, За патриотите и ДПС да не говорим. Последните са от времето на т.нар.революция

Герб веднага ще го изгони.

тоя кърчев когато и да го биеш малко ще е.

За такива пари обикновено се отлежава в кауша. И след това в затвора + конфискация на имуществото. Ония от новата комисия по корупцията на високите етажи къде зяпат?