Арестуваният депутат от ГЕРБ взел 100 000 лева

Задържаният снощи депутат от ГЕРБ Димитър Аврамов е бил хванат да получава 50 000 лева, но общата сума, която е взел, е около 100 000 лева, уточниха днес от пресцентъра на МВР. Главният прокурор внесе в парламента искане за сваляне на имунитета му.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваният депутат от ГЕРБ взел 100 000 лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

разбирасе че мангала ще опере пешкира в партия "Гроб" е сега видя европа че и от герб влизат в ареста.....

С това си действие ББ за пореден път доказа че е по-различен и от псевдо-комунисти и псевдо-демократи. Само си помислете как биха реагирали комундетата - веднага щяха да го прикрият - нали е от техните. Ето така трябваше да се действа още от 1990. За да станем нормална държава. който е виновен - под ножа. Без значение свой ли е чужд ли е. И с това че ББ е мбезкомпромисен към своите показва и нов морал. Каъвто нямат ниито в БСП, нито в ДПС, нито в СДС, нито в Атака. То неслучайно те са съюзници - не могат да търпят те новия морал Пък и като креатури ан ДС и управлявани от нелегалните структури ан ДС, те още си живеят със спомените за СССР.

ХА ха ха?В коя държава живееш?Това си е чисто комунистически ход, прилаган от 1944 год. насам от комунистите!Те се отричат и от майка си и баща си, само килипир да има.

От много време пледирам да излезе някои статистик или журналист,който има достъп до такава информация..... колко трябва да вземеш, за да е сигурно че ще бъдеш оправдан.Не всеки път да гадаем за Масларова,Софиянски,Данов,Вальо,Мургина и т.н.Кажете ни цифрата?

Брей колко злоба се изля!!!! А спомнихте ли как Масларова отърва кокала? Ще чакам аз Партията (онази истинската, червената) някога да хване и изкара на показ своите престъпници!

Това е истинското лице на ГЕРБ. Този явно не е делил и изгърмя.

Точно така. Затова изгърмяха и митничарите. Не че на са вземали, ами са взели и не са си внесли дължимия рекет на когото трябва, та затова станаха некомпетентни и корумпирани.

Хубавец. Колко такива има в парламента?

Въпросната свинеподобна мутра е мноооого близък човек на великата българка - герберка И. Ф.

Само толкова ли е получил? Това от началото на мандата ли е, или еднократно, само сега?Тоя явно не си е плащал по-нагоре за предстоящите избори,затова му отрязаха главата.Сега съдебната система ще по оправдае, защото той не е разбрал, че са подкуп.После работодателя му ще го сложи на друго място да краде, защото вече е научен и знае как, а на работодателя му трябват пари/не че ги няма,но може и още,още,още/.Все пак идват избори, пари ще трябват.Трябва да се бърза, защото може и да са предсрочни.

А останалата част от сумата щеше да бъде открита в домовете на И.Ф. и Б.Б. ако можеше да се порови

Сигура и дебелата е у лапаницата , нея що я пазите бе Боко и Цвъко ??

Дебелата каца Фодоска какво ще каже сега ?? Нали гарантираше за депутатите от нейния район ??

Брюксел изобщо няма предвид цигането на Фидоска, така че напразно се потите!В доклада се визират едни десеттина банди,вързани с властта, които въртят някакви милиарди, въпреки, че Цвъчко и Флорчо били разбили 660 ОПГета и незнам още к'во си....

комуняги, стига ревахте отрепки такива. по ваше време такива случаи ги криехте и затова ви спряха всички фондове. иначе мангала ако го опандизят, боко има моя глас.

Бих желал да коментираш многобройните издънки на Лъчо-мозъка,за да мога и аз да взема решение,кого да подкрепя

ДРУГАРИ КОМУНДЕТА, НЕ ВИ БИВА ЗА ПОЕТИ. УДАВА ВИ СЕ САМО ДА ПРАВИТЕ .........!

Сигурно ББ се хаби преди време за Мишо бирата ей на тъй... Ама за него... или добро или нищо...

Едно нещо никoй няма право да отрича, колкото и да ненавижда бездарната гербаджийска пасмина - в най-новата българска история не е имало, няма и да има по-гениални владетели на манипулацията, пропагандата и шантажа. Извън всякакво съмнение, Мутрата и Физкултурникът са изучили до съвършенство тактиките на Гьобелс и са изяли от кора до кора "Моята борба" на Долфи.

докладът за България вече се ЧЕТЕ в Европейския съюз. Този арест само ПОТВЪРЖДАВА неговите ИЗВОДИ колко на високо равнище и на кое равнищех е корупцията.

Този не е ли циганин?

НЕ ЗА САЖАЛЕНИЕ Е БЛГАРИН

Очевидно суми под 100 хиляди вече не се признават за нищо-Бог да го прости мистър 10 %.

ЕДНО КОМПЛЕКСИРАНО КОМУНДЕ ПРОПИСА СТИХОВЕ ОТ МОЕ ИМЕ. БЕЗДАРНИ И ГЛУПАВИ. АБЕ, КОГА ХОДИТЕ НА РАБОТА ВИЕ?! ИЛИ РАБОТИТЕ ЗА КРАДЕНИТЕ СТОТИНКИ НА ДРУГАРЯ КУТЕВ? ВЛАСТ НЯМА ДА ВИДИТЕ, НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ? ГУБИТЕ СИ ВРЕМЕТО! АМА ТО ПЪК ЗА КАКВО ВИ Е КАТО ЗА НИЩО НЕ СТАВАТЕ. ЗА ПОЕТИ - НАЙ-МАЛКО.

За поети ли? Я си хващай песнопойката и марш на село, гербер смотан! Ха-ха-ха!

Да се разследва кой и защо го е поставил на това място. Другото е ала-бала.

НЯКОЙ МОЖЕЛИ ДА МИ КАЖЕ НА ТОВА МОМЧЕНЦЕ КОИ СА МАЙКА МУ И БАЩА МУ?ОТ КАКВО СЕМЕЙСТВО Е:РАБОТНИЧЕСКО- РАБОТНИЧЕСКО-СЕЛСКО-ОФ-БКП?

маймуна в парламента, и то циганска

НЕ ЗА САЖАЛЕНИЕ Е БЛГАРИН

От ГЕРБ или не, наказанието за такова провинение трябва да е затвор

ами отидете на link и разгледаите какви хора са народни представители...не знаех, це масларова е от якоруда (нищо лошо за хората от там). даи му на прост цовек власт и му гледаи сиира.

Абе този с какво образование е? Никъде на се споменава, а мисля, че това е доста важно, къде какво е завършил, къде се е научил на тези неща :) или и той си е нарисувал вождовете на предния капак на автомобила :)....... и те те така :)

Лелеее, този наистина е циганин!Ужас!

и то аморален циганин.Можеш ли да си представиш на какъв хал сме ? трагедия !

Тони, виждал/а ли си "морален" по нашите представи циганин? При тях критерия е друг: "Много е готин, знаеш ли как хубаво краде?"

Поощряващата присъда,която наложиха на Варненската Свинкя Анелия Цветкова ще отвори нова страница в нашия живот. От тук нататък ще е ясно, че наказание няма и не може да има.Ето защо такива хора ще продължват да рекетират и малтретират народа.Закони в тази държава има но те не се спазват а правосъдието умишлено смущава народа със малоумните си дела .

а какво беше наказанието в Китай за такива, че тук е много страшно наказанието.

Гаден монтански циганин.

абе кои парво на парво избра този циганин па и му дали власт,е на нова се вика даргавата на проститутките,сваршиха се балгарите,т избраха циганин *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Юнак! Плащай глобата и продължавай в същия дух!

Що не вземат да ме арестуват мен, ама не смеят, защото и на Цецо тъпото и на Боко Тиквата ще им разкажа играта "гората е наша, властта е наша и ще си правим каквото поискаме"

Къде е голямата държавна глава на "всички българи", да изкаже хвалебствена ода за успехите на герб.

ВЪВ В.ТЪРНОВО ИГРАЯТ ПО НА ЕДРО.

Така е. Кой ще си даде парите изкарани с пот за финансиране на партия,без да му се върнат.- няма такива, а кой са ги дали са като господина. Няма да се оправим с такива политици.

ВЪВ ВСЕКИ ГРАД РЕКЕТИРАТ НО ТОЗИ НЕ СЕ Е ОТЧЕЛ.

Явно бачкането се състои в писане на комунистически лозунги в 2 сайта?

Не,бачкането се състои в писането на глупави герберски излияния на един от малко останалите промити мозъци

ГЕРБ действат Изпреварващо, Скандалът вече е Публичен /Явен и Не може да се Скрие ! И ето ги ГЕРБ "борците" срещу корупцията ! Партията им Прогнила от Корупция/Конфликти на интереси ,Но те се Борят с с Корупцията !!?? Но Само Когато са Изобличени-Хванати в Грабеж ! Само тогава !

Има лимит на броя знаци в поста, така че се въздържам да напиша имената на нашите хора осребрили политическото си присъствие във властта.

От бсп-то никой и никога не е бил корумпиран! Да живеят всичките бсп-та по всичките земни кълбета! Ура дрОгари...

Тоз убавец вече ни гу пузнаами,не е от нашите.

ХАЙДЕ СЕГА ТОЗИ В ПАНДЕЛАТА ЗАЕДНО С ДОГАН, МАСЛАРОВА, ОВЧАРОВ.... О, ДА НЕ ЗАБРАВИМ СТАНИШЕВ И МОНИКА! АМА ТИЯ ДВАМЦАТА ПЪРВО ДА ВЪРНАТ ОТКРАДНАТИТЕ МИЛИОНИ ЗА ИЗМИСЛЕН ПИАР НА МИНИСТЕРСТВА. НИКОЙ НЕ Е ЕВИЖДАЛ ТОЗИ ПИАР КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА, САМО ДЕТО 9 МИЛИОНА ЗАВЛЯКОХА И СИ ГИ ПАПКАТ НАГЛО И СЛАДКО СЕГА.

Брей! Тоз олигофрен се събуди, а ние вече помислихме, че си умрял след като се запозна с доклада на ЕК.

Ей, то май всички от Герб са като този , май го пишело и в европейския доклод.

Курбан отиде горкия, хвърлиха го на кучетата, за да си помислим че са принципни и честни. А големите милиони и милиарди далавери си вървят.........

момчето си плати за да стане депутат.поиска разни постове но му бяха отказани .искаше възвращаемост на ДАРЕНИТЕ СРЕДСТВА но не ги получи.явно е решил сам да вземе нещата си в ръце и ето хоп полицията цъфва на местопрестъплението.в тази държава няма нищо случайно.проверете и въпросния колко пъти се е изказа в НС.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ето виждате ли къде куца съдебната система ??? Подкуп-дарение за 100 хиляди и "наказание" глоба от...5 хиляди. А закона следва да налага наказания на двойната сума на "дарението" или дори на десеторната !

Има много да чакаме да станем германци, или поне малко немци! Плащам си 5К и си легализирам 95К. Малко тук-там на магистрати и съм на далавера! Дори ще отида на митинг за защита на корумпирани съдии. Оставка и смърт на МВР и неговия шеф! Това с мандрите, обирани от дедите им е детска закачка в сравнение на грабежите, осъществявани от тогава та до днес. Да живей ТРУДА! VENCEREMOS!

Писна ми! Абе вие срам нямате ли? Единствено от ГЕРБ имат воля и сили да вадят бурените от нивата си?! Егати скапан лицимер !!! А защо ли го оставихте на всички постове след като веднъж вече БЕШЕ ОСЪДЕН за лобиските прояви, а отгоре на всичко вкараха този 35 годишен селяк в комисия по външна политика и отбрана и го направиха председател на Националния изпълнителен съвет на Предприемачи ГЕРБ В случая просто нямаше какво да правите, след като има заявление от пострадал от рекет на вашия човек (или тези пари не са били за него, а за партийната ви касичка?).

Престъпника е генно "облагодетелстван" за грабежи! Те това го владеят по партийна линия. И нормалният човек може да повярва на мимикрията им, но ДО ВРЕМЕ! Да ви е честит поредния партиен провал, другари комунисти! 5-тата ви колона изтъня, електората ви измря, сами си отстранихте читавите хора, АМИ СЕГА НАКЪДЕ???

Ако ще си говорим за генетична обремененост и лоши привички отпреди прехода, вашите кумири БъБъ и ЦвъЦвъ са начело на списъка. Едно време Георги Марков хубавичко ги беше описал, а сега им търпим затлъстялата от лапане челяд. Никаква разлика не виждам, щото и няма. Колкото и да лаете от МГЕРБ, единственият ви електорат останаха такива като вас - неграмотни селски лекета, видели шанс да се облажат. Като се смени власта и вие ще смените боята. Бас държа, че ако утре на власт са БСП, ще хукнете да ровите за партийната книжка на тате в мазата. Всичките сте маскари!

Преди това колко по 100 000 лв. е взел?Има ли кой да му провери състоянието и произхода?Къде са Кушлеви ли бяха,Кулеви ли бяха?

Радвам се, че е арестуван! Дано остане там за дълго.. Де да се беше случило същото и с Р.Овч, Запалката, Пурата, Ловеца, Гея, Рязаната пушка...

Да бе да! Напълна те подкрепям! И с Рапона, и с Лъчо Мозъка, и с Емо Димитров и с Мишо Бирата и най-вече със Цветелина Бориславова, която само за няколко години (докато Тиквата беше гл. секретар на МВР) стана най-богатата жена в БГ

защо триете коментарите бе?

Скъпи съфорумци! Хубаво пишете, ама я да се поглесднем и ние. Едно време след 09.09.1944 от гората десетки годони наред излизаха активни борци против капитализъма и фашизъма ( народни хрантутници с два пръста чело и висше признато,кой както се уреди, нали ? ). Сега от 10.09.1989 историята се повтаря. От народа ( т.е. ние ) непрекъснато излизат гладни и жадни за власт и пари, и се бутат в голямата политика. Е, какво искаме тогава ? Това си е национална черта. Оправия няма.