ГЕРБ уволни от постовете му задържания депутат Димитър Аврамов

Изпълнителната комисия на ГЕРБ е решила арестуваният депутат Димитър Аврамов да подаде оставка от Народното събрание. Аврамов е освободен от всички заемани длъжности в партията, където се прекратява членството му. От ГЕРБ обявиха, че не поставят чадър върху никого.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ уволни от постовете му задържания депутат Димитър Аврамов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато стане голяма издънка някъде първо се уволняват вишестоящите. Нека и за ГЕРБ да няма изключения.

защо не се учудвам, че е от парлементарната група на герб нали вече всички знаем, че начело в партията и държавата стоят най-големите мафиоти боко и цв.цв и съвсем наскоро председателя на парламентарната им група красимир си купи самолет, може би това са апостолите за които говори емил димитров .

Помните ли как всички тези, които сега изключват Димитър Аврамов заради получен "дар", се бяха наредили да ги даряват с телефони ВЕРТУ. А на този дебелак от снимката(Анастасов) секретарката му се обадила да пита дали може тя да му получи "дара" щото Анастасов водил заседанието на парламента.

защо не се учудвам, че е от парлементарната група на герб нали вече всички знаем, че начело в партията и държавата стоят най-големите мафиоти боко и цв.цв и съвсем наскоро председателя на парламентарната им група красимир си купи самолет, може би това са апостолите за които говори емил димитров .

защо не се учудвам, че е от парлементарната група на герб нали вече всички знаем, че начело в партията и държавата стоят най-големите мафиоти боко и цв.цв и съвсем наскоро председателя на парламентарната им група красимир си купи самолет, може би това са апостолите за които говори емил димитров .

Моля за извинение. Този човек от снимката не е Димитър Аврамов. Току що видях снимка на Д.А. на която наистина си изглежда на годините.

не, снимката е на Димитър Аврамов. не ми изглежда почтен човек, сори иначе- браво на герб , а не като бсп с овчаров по аферата с валио топлото

защо не се учудвам, че е от парлементарната група на герб нали вече всички знаем, че начело в партията и държавата стоят най-големите мафиоти боко и цв.цв и съвсем наскоро председателя на парламентарната им група красимир си купи самолет, може би това са апостолите за които говори емил димитров .

Само на 35год., а толкова дебел, ояден, побелял и крадлив?!! Този на снимката изглежда поне на 50г.

Ами ако намерите снимка на ББ на тези години, ще си го представите 50 години какво му предстои:)))

такива изказвания правят само тъпите привърженици на герб!!народа не е прост и разбира какво правят глупаците от герб!!къде се е скрил" храбреца "БОРКО?!като стане нещо и се потапя,голям гмуркач е,излиза само да среже някоя лента,но проектите свършиха!!

Поздравления за принципната позиция на ГЕРБ! Досега партиите не са показвали такава решитеност, единствено г-н Костов отстрани няколко, но така и "Иване, кажи си" не сработи

ДО ПИТАМ ОТНОВО-МНОГО ТОЧЕН КОМЕНТАР.РАЗЛИКА МЕЖДУ ГЕРБ И БКП НЯМА.НАПРЕД КЪМ УРНИТЕ ДОГОДИНА.

ООО грешиш има ако беше БКП на власт за тази ти реплика щяха да те хвърлят на свинете в Белене П.с И не само тебе а и 99% от коментиращите тука

Прав си,сега свинете от герб те глозгат по бавно,да можеш да им понапълниш джобовете докато пукнеш преди да се пенсионираш

е такава е членската маса на герб

Бих го арестувал само като му видя сурата, ама такива в БГ стават депутати.

Има ли квалификация по НК- "ПОИСКАН ДАР"?

Едно единствено нещо не мога да разбера - ГЕРБ маха от всички постове и уволнява Аврамов, докато той още е в ареста. Така ли е? Е, нали всеки е невинен до доказване на противното? Цялата работа намирисва на това, че всички са му знаели далаверите и сега изведнъж са се шашнали и действат хаотично! Или демонстративно за да покажат каква твърда ръка пипа! И отново станаха смешни и жалки! А ако човекът е невинен (в което дълбоко се съмнявам!)???

Нормална практика е да махнеш някои от заеманите му постове при условие че има разследване към него, за да не може да си прикрие следите! Ако прочетеш внимателно те не го обвиняват а освобождават, за обвинението си има прокурори и съдий

А ГЕРБ кога ще уволни най-големите крадци в историята на България - Боко Тиквата и Цецо Пъпеша?

абе пак прах в очите, а какво стана с Шенген нали румънците били по - зле от нас ха ха ха

ОСНОВЕН ПРИНЦИП В ПРАВОЦЪДИЕТО: НЕВИНЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО!!! А КАКВО ПРАВИ ЦВЕТАНОВ, ТОЛКОВА ЛИ Е ОЗЛОБЕН?????

Явно на абера си нямаш. Принципа е точно обратен, ВИНОВЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО.

ВЪПРОС: Какво ще стане ако на следващите избори не ИЗБЕРЕТЕ никого

Щял да бъде ПОМОЛЕН да си подаде оставката ( смях в залата) е гати цирка. то се знае че селски цървули ни управляват но това е пълна пародия.

За смях сте ти и останалият цирк от всезнаещи! Само за информация по конституция на Народен Представител имунитета може да буден свален само по два начина да се откаже сам от имунитет или да се събере парламентарна комисия която с 2/3 мнозинство да му го свали имунитета

Хаха, циркаджиите се опитват да замажат положението. "Късно снощи" се били събрали и решили... Кога бе? Арестуването на този лаком гербаджия е станало в 22.00 часа. Кога са се събирали? И решили видите ли той си бил подадял оставката като депутат. Хубаво ама това може да стане само ако той иска!

ЦЕЦ0 , ЦЕЦО ЖАЛЪК СИ , И БОЙКО ВЕЧЕ ТРЯБВА ДА РАЗБЕРЕ ГОЛАТА ИСТИНА ЗА БЕЗДАРИЕТО ТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Но фактът на задържане беше достатъчен да се прецени, че има вина от негова страна. " В България не важи ли "невинен до доказване на противното"?

физиономята казва алчен , мазен, тарикат, направил гъша с таркатлак, ама не знае кога да спре. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аврамов е член на парламентарните комисии по земеделие и гори и външна политика и отбрана. Той бе сред вносители на последните поправки в Закона за горите. Аврамов e председател на Националния изпълнителен съвет (НИС) на Предприемачи ГЕРБ. Като слушах сутринта за това същество,се оказа,че е 77 набор,младок,но явно много ценен за ГЕРБ.И от къде накъде едновременно е член на две комисии,с много,ама много различни приоритети и сфери на влияние - земеделие и външна политика и отбрана.Но кой бяга от някоя и друга хилядарка над основната заплата,за това,че членува в разните там комисиики в нашия парламент??За парите,които този хубостник е взел ей така,за да сръчка когото трябва , аз би трябвало да работя 100 месеца,това идва над 8 годинки..Защото обикновените хора са на такъв хал,че едва свързват двата края.А някой депутати от тези,които трябваше да направят голямата промяна,хубаво се промениха в посока финикииски знаци и прочие.Това си е.

Предлагам всички като този ( калинки -малинки ,мирославки и.т.н. ) да бъдат изпратени на "почивка" на острова в Белене за неопределено време !

Е,НА ТОВА СЕ ВИКА ДЕПУТАТСКА ГУША!!ТОВА Е ДА СИ УПРАВЛЯВАЩ,ЗА ТОВА Е БОРБАТА!!А,ВИЕ ТЪПАЦИТЕ ГЛАСУВАЙТЕ.......

Абе, умника, като не гласуваш какво точно променяш, че не се сещам. Въобще знаеш ли каква е идеята на гласуването и каква е конституцията за тези, които не гласуват. Запознай се, ако те мързи ще ти я разкрия с две думи, за да си дадеш сметка

а Вие, умнико, след толкова години упражнения в гласуване и попарата и гъбата с оцета след това, ни разбрахте ли, че няма значение дали щи гласуваш и ако гласуваш, за кого? Аз много добре знам целта на изборите, но това НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА БГ!!! И, още по-важно за Вас, умнико - ТЕ вече съвсем нагло показват, че ни смятат за репички, вече не си и вчесват изявленията по медиите...

Ами тези от изпълнителната комисия на ГЕРБ кой ще ги освободи от всички заемани длъжности.Те са същите престъпници.

нема червени, сини, жълти, оранжеви и пенбени сичките са там за да крадат и който ги разделя по партиен принцип е ТЪПАК!!!

Тъй, де... Ама два интересни въпроса възникват: - кой ги прати там? Колко му е акълът, че да праща там такива като тия, ония и като други някои? - и по-важно - тоя, който ги прати там, от какво множество ги избра, че да ги прати там? И това, че за 20 год. това множество не можа да излъчи и един, който хем да не краде, хем да се опита да спре крадците, какво говори за множеството? Кофти, а?

слозете ги на везната и визте колко тезат тия бг депотати . по улизата варвят хора дето нямат дрехи и ребрата им се четат. магистралите !! европарата !! леле леле какви "добри хора " тия управнизите. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Но фактът на задържане беше достатъчен да се прецени, че има вина от негова страна. Такава тъпотия може да изрече само мноого инлегентен член на ГЕРБ. Ми що са ни съдии, прокурори,разследваци полицаи и следователи, пък и адвокати. Тя работата е ясна ЦвъЦвъ е последна инстанция. Задържан-виновен ! Виновен-задържан ! Чисто и просто.

Какво значение има цвета на боклука?

Бойко Борисов едва ли може да си позволи да спре дотук, ако иска да убеди законопослушните български граждани и ЕК, че е безкомпромисен и принципен държавник за пример. Димитър Аврамов е обикновена пионка в сравнение с онези, които раздуват Държавата е наша, горите са наши. Тях кога ще подпука Б.Б.?! Или резачката ще се ограничи само с един протежиран от столичните тарикати провинциален депутат, избран за илюстрация за ЕК и за депеша за самозабравилите се лобисти от върхушката на ГЕРБ?

Лицето Д. А. вече няма нищо общо с ГЕРБ, а! Чисти сме като шише минерална от Банкя! Моля, да влезе следващия - например, онзи заслужил гражданин с изрисувания капак, с четирипръстата тиква!

Да бе , да! Да се върнат боклуците. Никога!

Само не разбирам какво могат да му направят докато има депутатски имунитет?!? Този освен да е станал достатъчно алчен и да не е давал процента където трябва не виждам друга причина да го избушонират.

А кмета на Димитровград от ГЕРБ с фалшивата диплома? А Лъчо мозъка с чуждите научни трудовеБ

Защо тези "господа" си мислят че тяхната партия има някакъв авторитет.Та те с управленитео си досега будят само съжаление и смях.нямат една ясна позиция сутрин казват едно,на обяд вече се колебаят за взетото решение а вечерта излиза на синия екран "големият ръководител"ББ и казва точно обратното.Време е да се измитат тези боклуци.

Горкичкият, на следващите избори пак ще видите какво се казва авторитет и демократично гласуване. А не раздаване на кебапчета и автобуси от граждани, които не знаят български език

Мм, много неприятно, полицаите сигурно доста са се изплашили като са разбрали кого са хванали... И като е станал скандала, са решили да го жертват, явно вече не е снасял достатъчно в партийната касичка.

Бравос! И аз това щях да питам. Защо ли го оставиха на всички постове след като веднъж вече беше осъден за лобиските си прояви, а отгоре на всичко вкараха този 35 годишен селяк в комисия по външна политика и отбрана и го направиха председател на Националния изпълнителен съвет на Предприемачи ГЕРБ

..отровната дзурла.

А кмета на Ямбол, който има вече 3 присъди за "дарове" над 2 милиона, защо е още областен лидер на ГЕРБ? Кмета Славов обжалва присъдите а за Цв.Цв. и Б.Б. е недоказано "невинен". Лично Анастасов влезе в съдебната зала за да спаси кмета си от отстраняване от длъжност. Ще ми говори, че нямало чаддъри. Хайде хе, зависи кой колко отчита!

Да уволним герб, викам аз. Много им стана.

Няма как да стане...

Мисля че има и много скоро ще стане

Мизантроп

Вижте новините от Испания, моля! Много има да учим от тези хора и нямам предвид футбола.

Тц, тц, тц - чета с респект постовете, които е заемал видния народен избранник и не мога да не се замисля: каква ли е тарифата за "дарове" на по-видните от него?!

Eто я новинатакъдето гербозомбитата ще натрупат бройката постове за надника. Нищо нека пишат че скоро кранчето ще пресъхне

Тия вече се вземат и за съд. Как решиха, че е виновен и е престъпник, като още нито прокуратурата е внесла обвинение, нито съда се е събрал и веднъж на заседание. Или искат да позамажат очаквания днес доклад или си знаят, че всички са престъпници и не е нужна допълнителна информация, просто на тоя се падна късата клечка.

Абе, неграмотнико, нали точно Прокуратурата е поискала ареста му. Аман от лумпени-драскачи

Тоя че е за затвора е ясно, ама това все пак го решава съдът, а не полицията. Бая ги е дресирал Цвъки депутатите, щом Иванов има наглостта да твърди, че "фактът на задържане беше достатъчен да се прецени, че има вина от негова страна"...

Жертва се един за замазка, иначе има един и изпълн. комисия който само с това се занимава и назначаваше полицаи срещу пари. Дори го записаха.

А помислихте ли за бройката на депутатите? Да не се окаже че нещо не ви достига при следващия вот?