ГЕРБ държи на 1 лв. субсидия, но да се разреши финансиране на партиите от фирми

От ДПС предлагат публични, а не анонимни дарения. "Винаги бих инвестирал в проект на г-н Доган", заяви Делян Пеевски

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

но не от анонимни дарения обшорки эадължително 1 лв

ГЕРБ е длъжен собсидията да е 1лв няма лошо но първо герб да върне эаграбеното от държавата от кредитните милионери външнотърговските дружества присвоили доларите в собствени фирми да върне эаменките на горите от кържали на морето в приморско и другаде раэбойническата приватиэация на костов рмдтт эаводи эа един лв нанаши хора като днес эаявявайки се като богаташи улигарси ограбили пенсионите фондове къщи эа госте с парите на ес и апартаментите эа малко пари на цветанов цецка и други величия неэависимо от коя партия са,эащото не е правилно от такива фирми ГЕРБ ДА БЪДЕ СПОНСОРИРАН работете върнете эаграбено от държава в държавата успех

върнете старото 1лв иначе наливате вода в проекта на СЛАВИ

Да се разреши финансиране на партиите от фирми, е узаконяване на корупцията. Ще последва пълно и пагубно сливане на едрия капитал с управлението на държавата. Някой ще каже, ама какво толкова. Проблемът е, че при една подобна схема, народът остава беззащитен. Основната цел на едрия капитал е възможно максимална експлоатация на работещите. Корекции може да прави единствено държавата. Но след като тя попадне в ръцете на едрите капиталисти, тези й функции ще отпаднат. Който има малко въображение може да си представи какво ще последва. ГЕРБ това не ги интересува, защото са групиравка, която съществува благодарение на финансовите дотации от едрия бизнес и организираната престъпност. А обикновените хора ще могат да се надяват на щастливо бъдеще единствено в отвъдното, за където управляващите и сега ги тласкат с ускорени темпове.

върви яко между комунистическите партии... аз на тебе ти на мене... фирми.. левчета...

Досега ти бачкаш за фирмата и имаш една мизерна заплата и си и благодарен, а от утре почваш да бачкаш за партията и и си и двоино по благодарен защото вече знаеш защо ти е мизерна заплатата

Изпокриха се Павел, ДрОгарето, къде сте с опорката БСП +ДПС? Май, май сте объркани в момента? Хайде честито на младоженците.

Да,по американски модел.По същия този модел разрушихте държавата тотално.Не остана и една сламка.Малоумници.

Това е най новата форма на демокрация, специално разработена в банкя : фирмите, ясно кои, ще могат вече да си правят партии, всъщност само една, и в нея ще си назначават служители, но най важното ще могат и да ги уволняват ако не са изпълнителни. И най първата ще е на един почетен гражданин на небраска от където ще ни внася ваксини....

един лев эа собсидия от държавата эа гласувал,това е гласа на референдума,другото е гласа на политици демагоэи харесвали не харесвали не било правилно малко били ,или улигарсите щели да финансират ,та то и сега се купуват иэбори с купени гласове с неясни пари,а прокуратурата да се эаеме и да им провери богатствата как са натрупани улигархически да не си купуват партии,ГЕРБ обеща че ще върне эаграбеното от държавата ,чакаме

Само от фирми!?- "фирми" от Вашингтон,Анкара,брюксел.......слагам една кутия на оживена улица, пиша на нея Герб т.е. фирмата! и пиша монети само по 1 и 2 лева.

V BG parlamenta ima samo maloumni kradlivi bokluci, niama kakvo poveche da se komentira, darjavata zatava v korupcionni fekalii !!!!!

В досегашният вариант нашите пари отиваха при партиите през държавата.В новият вариант нашите пари ще отиват при партиите през едни други чичковци. Тези чичковци,ако отидат да правят бизнес във Европа, ще влязат в панделата за има няма 2-3 месеца. Никой обаче не пита защо тябва да даваме пари на организираните партиини групировки.- ОПГ.Далавера за малоумници!

Партии винаги ще има,а същите издържат офиси,щабове,срещи ,персонал организация в цялата страна,нормално е да имат субсидия от държавата ,чрез данъкоплатците.по добре така ,отколкото да молят или да им се молят сенчести и всякакви други срещу услуги.Дори да е прозрачно,съмненията остават.

Така,нека се надприказват ,но в крайна сметка да се постигне нещо съществено и правилно .Американския модел го видяхме,Тръмп го спонсорираха петролните компании и затова отвя споразумението за климата.И колкото да го агитират ,нищо не се променя..Преди години при по малките субсидии се ширеше огромна шуробаджанащина ,съответно покриване на спонсорите които си правеха каквото искат ,примерно такива като цар Киро с фалшивия алкохол и други нерегламентирани дейности.Не е само той,разбира се .След като и сега при по високата субсидия се вкарват и нелегално дарения ,как точно ще се контролира прозрачноста и няма ли покрай явните донори да се скрие задкулисието.Наясно сме ,че няма безплатен обяд.Не е нужно вече изградена система да се премахне ,която въпреки някои недостатъци ,помага срещу корупцията на политици . Заради простащината на Слави , повлече сулю и пулю при явна некомпетентност,да му се дава карт бланш. .Нужна е повече информираност на гражданите за издръжката на политическите партии и защо субсидията от 1 лв. ще доведе до корупция.Такива крайности водят до задънена улица и всичко заради едни 30 млн. финансиране .И кои ще бъдат тези донори да хвърлят 30 млн. за партии ей така за черните им очи,без нищо в замяна?

Да направим равносметка кой написал най много писания и кой получил на много одобрения ха ха ха....

Да направим равносметка кой написал най много писания и кой получил на много одобрения ха ха ха....

се чуди как да падне от власт но и това ще стане

До сега въпреки субсидията ГЕРБ си просеха доброволни дарения от бизнеса. Сага ще го направят законно. Ако някой реши да спонсорира партия, много ясно, че ще даде на управляващите, за да не му нахлуят после маскирани полицаи и всички агенции. А какво ще се случи с натрупаните пари от субсидиите в банките? Не е ли редно всичко да се върне на държавата, за да не ощетяват бюджета? После всички да започват от равен старт.

как точно ГЕРБ само си вкарваха дарения,а другите партии -не?Стига пиши глупости,а социално слабите при кампанията на президента ,дето не знаеха ,че са дали пари!

Супер е. Да се види най-после кои фирми към кого са.

кои фирми на кого преведоха пари та да си купи къща в Барселона? А братовчеда ради дето бил ял бой на кои фирми е номинален собственик и управител?

Сега нямат пари за изборите наесен И Бокича им спря субсидиите Каквото сам си направиш и Путин не може да ти направи..

По този въпрос? И не мина за много малко Слави даже обжалва в съда Ето защо ГЕРБ винаги пелечи Защито уважава волята на народа! Венсеремос !

Каква е истината? НЕ МИНА1

то според референдЪма и депутатите трябваше да бъдат около 100-тина на брой, ама... ...

Безплатни офиси на Турция за подпомагане партия ДПС! И безплатни офиси на всички олигарси за подпомагане на Герб! Абе, диващина!

На популистите Бесипету и Слави нали това искаха до скоро? Нали и2.5 милиона българи гласуваха за това Хак им е ;)

Боко не знам на кого го начука, но поне официализира топлата си връзка с ДПС;)

От както Бойко и олигарсите уволниха всички разследващи журналисти - познайте каква "демокрация" ни очаква!!!

Главната разследваща журналистка се оказа офшорна крадла

Модерна любов.Бойко публично пристана на Ахмед и замина на отмор в Брюксел.ДПС и ГЕРБ от дни за година.

Не само безплатни офиси но и безплатен обяд за партиите.

А за теб и БГ гражданите средният.

Грешката е, че беше допуснато този въпрос да се гласува заедно с изборите. Ако трябваше специално да се отиде да се гласува за този 1 лв. - какво да коментираме !

Прост народ - слаба държава !

герб да ипълни волята на 2500000 българи собсидия 1лв эа глас не да слуша дуган и да се правят на по умни от хората и да каэваят ние се раэбрахме с герб не поэволявайте да ви употребят слушайте гласа на хората не вашия гласи дугана

то нашите спонсори и фирми прокуратурата ги прибра, сега оставаме само на 1 лев субсидия

Как пък разбра, да не се окаже, че са спонсори и на други партии

ЩЩД ЩЩД на този прошляк ,,от Позитано"

и г-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-л !!!!!!!! Последните могат да станат Първи !

Пеевски щял да инвестира при Доган .Да си спомним как Пеевски стана ,,бизнесмен" ? Спомнете си далаверата в ТОТО за милиони и майката на Пеевски Кръстева ,която бе шеф. Почна разследване и бавно се замете всичко под килима ,Делянчо се озова в ДПС при Доган с парите и започна,, бизнеса" му. Погледнато реално след изчезналите пари в спортният Тотализатор при Кръстева не Пеевски ,а Ахмед Доган ивестира в него с изгодни сделки и далавери с държавни фирми.Така се роди Пеевски и медиите му .Не че е кадърен Делянчо , а е обгрижван от ДПС и лично от Ахмед Доган.Сега със съюза ГЕРБ-ДПС и премахване на субсидиите олигарсите и крадците от прехода ще си купуват на кило партии,депутати и закони.Кой ще държи водачеството то се знае ГЕРБ с парите си и ДПС с обръча на Доган от фирми.Бойко просто отново се изсили и сбърка в съюза с ДПС.Той не си прави изводи от това ,което се случи с БСП и как ДПС два пъти изигра коварно тази партия ,независимо от целувките на Местан със Сергей.

Делянчо си е наше момче!

пак пишеш глупости

ГЕРБ и ДПС се разбраха за партийната субсидия. Хем ще е един лев, както искат хората на Борисов, хем даренията за партиите ще са без ограничения - както пожелаха Пеевски и Доган. Това е важната новина от 19 юни, 2019 г. Това, дето всички го усещаха отдавна, се каза днес гласно и показа гнусно. ГЕРБ и ДПС - ДПС и ГЕРБ. Сватба.

И не само. Официално се легализира покупката на депутати от олигархията. Под формата на дарения, както "даренията" в боллниците...

Еми редно беше - след толкова години годеж, официализираха връзката си и изградиха здраво политическо семейство;)) Страх ме е да си представя какво ли ще се пръкне след брака - щото общото им дете преди брака вече е преяло и доволно ошишкавяло;))

"1 лев субсидия за партиите, безплатни офиси от държавата и падане на ограничението за финансирането им от юридически лица и на тавана за физически лица - това е последното предложение на ГЕРБ за намаляване на партийните субсидии, което беше обявено от шефката на бюджетната комисия Менда Стоянова след среща с ДПС." Дани ви приседнат!

както каэвате хората са гласували на рефендума эа 1 лв 2500000 човека вие сега не пригласяйте на дпс и бсп не можело с 1лев хората са важни не вие нима сега не се купват гласове на иэборите с неясни пари щели да станат эависими сега не са ли поне държавата да не им дава пари на партиите

Днес активистите на бившите силови групировки са партйни величия и на държавни служби.Бухалката се смени с НАП,Прокуратура,спецслужбите и агенциите за сигурност.Който е много опърничав се споминава от инфаркт.Парите в ДПС и Герб са неограничени и с тях могат да си купят спокойствие,власт ,да организират протести ,да купуват избори ,да купуват активисти от опозицията и организират разцепления.Тази дейнаст на ДПС и ГЕРБ даже вече не се прикрива и е публично достояние,като стил и метод на т.н. им партйна дейност.

И вместо "Купуването и продаване на гласове е престъпление" , вече ще пише "купуването и продаване на гласове е далавера", нали ?

Мале мале... и тия са на власт...

Е, дойдохме си на думата! Безплатни офиси - защо не! Най-добре с държавни пари всяка партия да си построи няколко централи (една в София, няколко на планина, няколко на море) с жилищна част. И да не забравят - частен асансьор! А даренията от фирми - ето това вече е сбъдната мечта!!! Законен рекет - която фирма не се отчете (сиреч не дари) значи край с нея! Нали си спомняте девиза на мутрите-застрахователи: "елате вие, да не идваме ние"!

Ахмед и Бойко с референдума на Слави Трифонов изработиха некачественият ,прост и страхлив човешки материал останал в България с темата субсидии.ДПС и ГЕРБ ще превърнат Партиите в България в наемници на олигарсите и крадците на прехода.Лакомията за властване над народа от ДПС и ГЕРБ ще доведе до исторически негативни последици за страната ни.Тези две партии са нещастието на България.Десните трябва да се обединят и поведат българските граждани за отпор на подготвяната диктатура по модела на Ердоганова Турция.

В новата бъдеща тоталитарно демократична държава България с вожда ни Бойко Борисов ,както вървят ускорено нещата ГЕРБ ще играе ролята на БКП,а ДПС на БЗНС.Така ще има двупартйно ,,демократично"управление,както преди 1990г.с Т.Живков.

По-лошо ще е.

Законен рекет :) Изкорениха корупцията - вече ще получават не подкупи, а "дарения"......

ВЕЧЕ !!! Нищо друго Освен АнтиГЕРБ Масово Гласуване ...за БСП ...Нищо Друго ....Не Може да Спаси тази Смачкана от ГЕРБ България !!! Всички Нормални Хора ..Трябва да се Обединят като една ИМУННА СИСТЕМА .. ....и да Отстранят...Туморът ГЕРБ от Тежко Болнията Организъм на България !!! Хора ...Забравете за някоко Избора за Политическите си Пристрастия !!!! Гласувайте за Вяка Партия Способна да Ни Освободи от ГЕРБ ...в момента това е БСП ..подкрепете ги !! Без Никакви Съмнения След Краят на ГЕРБ ...ВСИЧКО ще си дойде на мястото и ще се оправим като нация и държава !!

В референдума не стана ли въпрос за броя на депутатите?! Народа се стопи наполовина, до кога ще кадруват 240 , а не 100 или 120?!? Ам раздутата държавна администрация, ам къде е електронното правителство, дето потънаха незнайно много милиони и накрая нищо??

Бе направо да пускаме попълнена бюлетина с едно име, на ББ и да ни покажат къде да пуснем плика и готово. Няма нужда и от 120 депутати. Той Борисов управлява със замах и сам си е достатъчен. След 30 години преход се върнахме на изходна позиция.

Управляващите си купуват държавата. Е това се казва подкуп. Тези трябва да бъдат спрени !

само членски вноис не им минава през кратуните да събират, щото си знаят, че те не работят за тия които гласуват за тях, а само за олигарси и чуждоземни господари

май има чл. внос 1лв, не знам със сигурност

Какъв членски внос бе! Колко хора в България членуват в опозиционните партии. Българина членува, в партия за келепир. Нали и ти затова тролиш по форумите. Воля я издържа Марешки и срещу това той е в парламента, а пък защото е в парламента и се подлага на Борисов, не е в затвора и далаверата му върви. ДПС пък е организирана престъпна група, много мощна, с вериги от фирми и забележете много от тях съвместни с ГЕРБ - за пример Хидрострой и още един куп. ВМРО-то разчита на имотите и далаверите с гражданство за македонците, Атака на парички от Русия. БСП единствената партия в опозиция, трябва да разчита на членския внос на идеалистите пенсионери или трябва да клекне на Гергов и червените олигарси, а може би това е целта

БСП и някои от Десните са Целта на ГЕРБ+патерици.+Трифонов. ГЕРБ са силно Отслабени в момента ,и виждат Заплаха в БСП и част от Десните . Затова е Задушаването на Опозицията за да не може да Съществува..организира Избори,Достигне до Избирателите ,подгорви плакати,Плати наем.... … Всички други които са Съучастници/в Коалиция с ГЕРБ ...те са партии на Милионери а ГЕРБ на Милиардери. Това което става е Брутално Газене на Демокрацията ,

Уверено вървим към ТОТАЛИТАРИЗЪМ от нов тип, но по-страшен от предишния - успех на вярващите в демокрацията!

Какви селски тарикатчета се...но както се казва всички ще патим, скоро и вие.

което предлага ГЕРБ ще доведе до абсолютното им бетониране във властта ... Всички фирми, които получават обществените поръчки, щат не щат ще трябва да дарят парички на ГЕРБ...Разбира се с най-голяма радост ще го направят, особено ако тези пари са от спестените от изпълнението на обществените поръчки... Реално погледнато , това пак ще са наши пари, само дето при този вариант и ще се друсаме по дупките на новопостроените пътища с икономисаните материали С две думи тези 10 лв от субсидията ГЕРБ пак ще ги получат, но превъртяни през някоя магистрала, детска градина, пречиствателна станция, спортна зала и подобни ....

Веще ще е легална горницата, няма нужда от много черни каси, една за пешо, една за гошо, една за партията, една за..... Но обикновено тънките сметки излизат грешни...

Хайдеее, рекета на частния бизнес от политиката ще стане законен.

Изтрий пак жалко човеченце,после бан ,ти му знаеш реда!!! Стига глупости!!! Всичко е заради една невзета оставка от мутрата,само че сега се подсигурява с турците!!! Защо мълча като п...а 2 г!!! Това го знаят всички,които имат и малко на втория етаж,тези с минусите също,както и Пипа Чорапова дето ми обяснява,че то и сега било така видиш ли и нямало проблем!!! Аре ви... ХО ХО ХО

е хайде, да кажем сега узрял, ама за другите нещица от референдума??? В общи линии референдумът беше ужасно зле, а може да е много бодре режисиран с един куп идиотски въпроси.

Те с турците ВИНАГИ са били подсигурени!!! - на политическо ниво! Само наивник може да мисли, че ГЕРБ и ДПС не работят заедно в НС! По всички важни за ГЕРБ въпроси ДПС винаги се е "отзовавало"! А моят коментар касаеше финансовото им подсигуряване от страна на фирмите, които "печелят" неизменно големите обществени поръчки!