Дончев и Фандъкова до последно пазят тайната на ГЕРБ

Томислав Дончев и Йорданка Фандъкова, двама от четиримата вероятни кандидати за президент на ГЕРБ днес отказаха да пояснят по-конкретно партийното решение.

Обратно в новината

Коментари - Дончев и Фандъкова до последно пазят тайната на ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИМАМ ГОЛЕМИ ПОДОЗРЕНИЯ,ЧЕ ЩЕ ПОБЛИКУВАТЕ МНЕНИЕТО МИ, НО ВСЕ ПАК ПОКОЙНИЯТ ВЕЧЕ ДАМЯН ДАМЯНОВ БЕШЕ КАЗАЛ'ЧОВЕЧЕСТВО, ОБИЧАМ ТЕ ЗАТУЙ,ЧЕ КРИЕШ ТАЙНИТЕ СИ В ДОЛНИТЕ СИ ГАЩИ! ЧОВЕЧЕСТВО, СЕГА ТЕ НЕНАВИЖДАМ!!!'

Да продължават да си я пазят "тайната".За мен това е арогантно поведение към всички нас.ГЕРБ съм го зачеркнал.

Гледах по една от медиите как Фандъкова отбиваше топката понеже Томислав Дончев я предлагаше за президент, а тя с нежелание му го върна като каза, че Томислав е по-добър от нея. Който и да е хич не му се напуска кметския или министерския стол. Та нали местната и държавна власт се осмислят като възможност за пълнене на джобове и банкови сметки.

Какво точно пазят като всеки виждащ и чуващ знае какви подлоги измекяри алчни крадци са и двамата..Какво могат още да опазят след като на метри от тях вони на гнилоч и измекярство...

Фънди с тоя вид на сгафила домакиня току що отнесла скандала ми къса сърцето.

ОСТАВАТ 24 ЧАСА ДО .... ЩЕ ГО ОБЯВИМ В ПРАЙМ ТАЙМА НА.... ЩЕ ВИКНЕМ ПАТРИАРХА ЧЕ ГО МОЖЕ.... нАШИЯТ КАНДИДАТ Е.... НЕГОВОТО ИМЕ Е .... ТОЙ СЕ КАЗВА.... (ФОЕРВЕГИ ЗАГЛУШИХА ИМЕТО) ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПОВТАРЯМЕ, НЕГОВОТО ЛИЦЕ Е ДОСТАТЪЧНО ПОЗНАТО, ТАКА ЧЕ НЯМА ДА ПЛАЩАМЕ ЗА РЕКЛАМА. НАПРАВО ГЛАСУВАЙТЕ ЗА .... СИВИЯ ... МАРКО СИВИЯ

Тъс не съвсем събудила се преподавателка като потенциален кандидат за Президент и главнокомандващ на макар и скромно казано невзрачната ни армия звучи гротескно.''Посочващият'' ептен почна да се ебава с нас.

Избираме един баир/може и на Дондуков/,вземаме една пръчка,в последния момент на нея връзваме един мръсен парцал и гордо го развяваме.В последния момент за да не видят много хора,че това не е знаме,а мръсен парцал.Това предлагат ГРОП.

Парцал с паст на крокодил , лай на хиена и нрав на болонка в краката на господаря си от Дондуков 1.

Фандъкова,Мандъкова,Цецка, Дончев, Мончев и т. н..... Всъщност няма значение кой ще е мутренския или пък нечий друг кандидат. Какво зависи от президентът-НИЩО, той реално не управлява, той приглася на пратията която го е издигнала Е, сегашния прецедент направи някои изяви, които си бяха достойни за импийчмънт, но тъй като има матерял , а не народ това не се случи. А тъй или иначе кандидатът на гробарите пак ще спечели, питате се защо ли? Защото пак няма да гласуват 50%, нищо че изборите са задължителни, те си направиха закона така, че и 20% гласували пак са им достатъчни. И запомнете една елементарна истина: НЕ Е ВАЖНО КОЙ КАК ГЛАСУВА, А КОЙ БРОИ ГЛАСОВЕТЕ!

Фандъкова сама си е виновна, че няма да я изберем. Много като мене няма да гласуват заради билета в София от 1.60 лв. 1.60 лв.??? за пътуване в София. Безумие и пълно безобразие! Ето затова хич да не се кандидатира, защото от тук нататък за нея няма да има пост в държавата. Народът беден, а ЦГМ вдига цената на билета и то без да се каже, че кой краде в тоя център, къде са откраднатите пари, какъв е резултатът от ревизия и т.н.

Всичко друго и е на ред та само билетчето и криво .

Жалко че тия дето плащат поразиите и няма да броят бюлетините:(((( Отдавна са ги назначили а ние просто ще платим едни милиони за ''избори'' които пак в техните ръце за разплащане на ''победата си'' ще отидат

Наистина ли има идиоти дето биха гласували за ТЕЗИ "личности" ? Изобщо нормален човек може ли да гласува за герб/бсп/дпс и други какви ли не а ла "партий ки"? ... Хей, сега е 2016 а не 1989 или 1944 , няма ли най после се се появи поне една нормална, съвременна, интелигентна партия за да може да гласуват и нормалните хора ?????

Ще има такива партии!

ГЕРБ ще има президентска тройка - магарица и магаре или две магарета - все още незнайни, а третият е сигурен - магаретарят.

Голям ихтибар им прави Бойко! Сламен Пламен, генерал дезертьор, професора по демагогия Лупи, Вечната Калфа, заслужават ли тези хора съперници от класата на Фандъкова, Дончев, Николов! Максимума за тях е Луна президент и Йоло Денев! С тях да ги биеш е въпроса, Бойко! Смачкай ги с Луна президент да им паднат чейнетата!

Като прочетох "класа, Фандъкова, Дончев и Николов" в едно изречение, в първия момент си помислих, че е станала грешка. Не може да сте толкова заблиден/а. Освен ако не сте от ГЕРБ. В този случай грешката която сте допуснал/а е лесно обяснима.

Милене, не, не съм от ГЕРБ. Убеден съм, че Бойко ако посочи Луна президент, ще я изберат. Относно тримата цитирани, да, и тримата са класа, според моите разбирания.

Кандидатът на ГЕРБ май няма да бъде магаре. Ще бъде или крава или овца.

И дърта магарица бива - много ще им "тича".

И четиримата са много подходящи. Домашни любимци на пожарникаря, лесни за гледане.

Партиен секретар за президент, учител по физическо възпитание - председател на парламента, бодигард - министър-председател. Някъде из форума имаше предложение Луна да бъде кандидата на Бойко за президент. Бих добавил - Милко Калайджиев - за вице.

Тъй,като ме спамирахте заради сложният ми словоред,ще поясня- тези номинирани,ако ги вържат на Лъвов мост,ромите под наблюдението на мигрантите, ще откраднат въжетата,но тях няма и да ги погледнат!!!

Фандъкова ще е кандидат за президент на ГЕРБ. И няма да бъде избрана. Запомнете това. После ще говорим.

Дреме ми на чурката само второто да е вярно.

Чул ви господ! А иначе е крайно време да измием срама от борисовщината. Охранител с нечисто минало за втори път е премиер. От ГЕРБ се опитват да внушат на хората, че те са единствената алтернатива за България. Време е хората да се поразсънят и да изметат ГЕРБ от политическата сцена. Проектът на Сорос и Америка за България наречен ГЕРБ, върви към своя закономерен край.

Ако предложат Фандъкова ,тогава ще трябва да проведат избори за кмет в София,ако предложат кмета на Бургас - тогава Бургас отива на избори.С две думи ще харчат отново грешни пари.Дончев няма да се съгласи защото президента няма от къде да краде.Остава Ц.Цачева.

За кмет на София готвят Свинетка.

напразно се хабите. Хората преобладаващо мразят БСП/ДПС/ДС.

Грешите господине/госпожо. Дори не предполагате колко много грешите! Само определени личности, нищо повече. Тях и аз ги мразя. Да споменавам ли Местан и компания, примерно?!

Аз по команда не гласувам!!!!!

ДАЕ Е ЯСНО!Избира се президент на Бойко и Герб,а не на България.Пионка подобна на Плевнелиев.Такива врътки с кандидат президентска двойка ,може да измисли само ограничен и болен мозък,а в партйната групировка ,,Герб" дал господ от тази порода .

Ще бъде трудно да се съгласим с вас на 100% тъй като ГЕРБ по начало са доста бездарни. Вижте ГЕРБ и РБ са като един лош оркестър - знаете оркестрите са или добри или не, но този е с добър диригент. Е вярно е, че не дирижира в наша полза, само от време на време някой акорд колкото да ни заблуди, че сме важни. И като гледам какво се случва през изминалите 6-8 години и какво бъдеще се очертава пред България и пред нас с вас се оказва, че оркестърът свири погребалния марш за България. Очертават се години на доброволно отказ от суверенитет и робство. За Референдума - ДА. За ГЕРБ и РБ - НЕ, НЕ, НЕ! Има и други.

И Първо ги Прегледайте -Колко са Здрави и Читави.

симо

Два дена/за призиденто/,три дена/за ООООНЕТО/....ХМ,бати и ПОКЕМОНИТЕ на г е р б....

Каквото си изберем / ако няма фашлименто/ , това ще си натресем!Айде, на таратора!

Давайте си ЛЕКЕТО. Какво Чакате.

все си мисля ,че като гласуваме за президент,избираме личност,а не партия.и защо е нужно да знаем имената на кандидатите,след като е ясно ,че ни подтикват да гласуваме по партиина линия.а защо името на президента да не е изненада,и да бъде оповестено след изборите.явно е,че ще избираме мижитурки,надупени на някоя партия и надървени срещу България.за пореден път мисля да не участвам поредният ,наречен избори

Не бива така господине! Преди да бъде разрушено статуквото всеки трябва да гласува. На предстоящите избори отново няма голям избор. Не е като във Франция 20 "парчета". Но ако приемем, че трябва да избираме за пореден път по-малкото зло, то нека го направим. Голямото зло са ГЕРБ и Реформаторския Блок (РБ), следователно изборът е лесен. Видяхте ли от такова НЕ гласуване как Кунева, човекът който унищожи енергетиката ни, се просмука във власта като плесен в къща. А с многото постове които заема иска да ни убеди, че е така да се каже по-по-най. Е не е! И това е само един от примерите. ГЕРБ и РБ са творение на Сорос и Америка за България. А целта е узурпиране на властта - един на много постове, за да е сигурно, че някой няма да провали плановете на кукловодите. ГЕРБ и РБ вън от властта иначе след евентуалното избиране на Клинтън с нас е свършено.

Тя има опит във вземането на ЗАЕМИ.. София има вече ДВА МИЛИАРДА ДЪЛГ.. Ша подписва ОЩЕ УКАЗИ - без да му прави сечено.. Туй - ША КАЖА ЗА ТВОИТЕ ЗАЕМИ, си е добро морковче за послушание.. А и ПЛАКАТИТЕ ЗА НЕЯ веч са готови.. Само младежкио ГПОБ да не ги издъни.. Да вземе да ги разлепи преди 2,11,,

младежкото ГРОБ..

Голяма Заразани ни споходи и Царува, като "Средновековна Чума"

Баце номинирай Мето Андреев нема да сбъркаш символ е. За вице онs Тодоров ли беше , дето те плюеше , а сега ти го лиже.Все такива сте у сбирщината, но тия са символи.

Всички гадаят коя е магарицата, ама никой не се сеща, че магаретарят може да ни изненада. Зер толкоз л.... забърка напоследък той, че за да не се удави в тях, може да притича през Ларгото.

Те опипват почвата, пускайки партенки, за да разберат кой евентуално е избираем. Не им обръщайте внимание. Ще ги почнем в неделя.

Ще натресат соросовия Томислав Дончев. Никак не е случайно, че го изтеглиха от европарламента тук, както и не е случайно, че той се отказа от еврозаплата от +30 хил.евро, за да дойде тук за 4-5 хил. лв. Томислав Дончев е човекът на Сорос за влияние тук. Издигнат на позиция главнокомандаващ ще изпълнява поръчките на Сорос. Търсете инфо в нета какви са позициите на Т. Дончев в Отровно общество и мислете! Никой гербераст и компания не трябва да бъдат избирани, те никога не са работили за интересите на България и пет пари не дават за нас, българите. Сега е моментът да отидем да гласуваме всички. Всички срещу герберастията и колониалните чиновници! Тези дегенерати трябва да научат по най-лошия начин кои са истинските им големи началници, дето ще ги изритат на бунището на историята.

Томислав ще е кандидата понеже, казваха, че е познат в Европа - другите трима даже и Цачева не са така известни в Еуропата като бате Томи.

Глупости!В президентската институция няма какво да се краде!

Фандъкова е ПЕЧЕЛИВШИАТ ход на ГЕРБ!!!!!! Умна, премерена в изказа си, отговорен ръководител!!!!!!Кандитатурата и РЯЗКО ще се ОТЛИЧАВА от "поднесените" до момента "кандидати" на другите политически партийки!!!! Дано ББ не ревнува от популярността и, и не я пореже??!?!?????

Кажи му гербераст и нема какво повече да го обиждаш.

Изборите са за Президент , а не за директор на училище !

Директор на училище се назначава след доста труден конкурс и трудов стаж като учител, не се избира.

Кво ли си мисли тиквеният бостан , че като се прави на интересен печели комарджии за привърженици.През отводнителната система ми е коя тиква ще номинират . И аз няма да им кажа за кого ще гласувам , ама сигурно не за тях.

Тези се подиграват със своите избиратели. Лошото е, че много хора не го схващат и продължават да им вярват.

Потвърди се, че не всеки може да бъде учител, но от учител може да стане всичко, дори и президент!

си колега. Като гледам колко уплашено гледа, точно за Президент става !

Става, става! Ако пък е и учител по руски, сещате ли се кой най-много ще се зарадва, че ще се разбират без преводач?

всеки учител, но от учител главнокомандващ по никакъв не може да стане.

Колеги, остават само два дни до номинацията за Президент на България. Времето до 06/10 ще бъде оползотворено за печатане на бюлетини и чували за нашия човек.

В ноща на изборите Ще има кибератаки Цецоухо. ще изреве , че Путин е виновен.... А в тъмния ъгъл едни шалвари Ще се кискат...:)))

Най големият послушко към Бойко ще бъде предложен за президент.Сега ще видим кой е?

По ушите ще го познаем, нали ?

Не си много умен щом питаш?

Комунягите ще черпят, щото лелката с късите поли е най-смотания кандидат, който ГЕРБ могат да предложат.

Брато ама те всички са комуняги,а ти за кого от всичките говориш???

"В същото време източници на информация от близкото обкръжение на лидера на ГЕРБ твърдят, че той оценявал Цецка Цачева като най-подходяща за президент заради класическото и "властно излъчване". Няма лошо. В сравнение с Йорданка Фандъкова и Димитър Николов тя наистина изглежда като "Путин в рокля", но Б.Б. няма как да й организира "Втора Чеченска" и нахлуване на Шамил Басаев в района на Плевен."

Само ако знаеш колко си прав. Сега си я представих като Президент до Ердоган, например ? Ми тя ще му пресече белтъка в първата минута. Или до Меркел ? Германката ще изглежда като декоративен храст, то планински бор. Или до .. кой да ми подскажете ?

Съгласно Конституцията на България Президента е Главнокомандващ. Кой от посочените от Цветанов кандидати може да изпълнява тези функции. Явно и Борисов е отчел, че той лично не може. Тогава остава въпроса за чий х..й е предложил тези безцветни фигуранти ?

Нали не мислиш, че Цв.Цв. изобщо е чел Конституцията? :D :D :D

той ли ? Чел я е поне 100 пъти, но му трябват още поне 1000 за да разбере какво пише в нея. Сигурен съм, че поне 10 пъти я е мислил за "Книгата по готварство" на Ути !

След като нямаме армия, не е ли все едно кой ще е главнокомандващ?

Може да звучи парадоксално, но не е. Все още имаме Родина, народ, граници. Някой трябва да е в час, особено с това което се случва при съседите.

Боко зорлан ще даде победата на БСП с избора на тетка Цецка.

Сериозно ли мисли Мутрата,че Шалварлията Е вън от играта? .... инж.Р.П. си мълчи. Обачеее....:)))

Поне на 90% съм сигурен, че кандидата ще е или Фандъкова или Дончев.

На хиляда и канче километра от нас се водят войни Украйна и Сирия. Турция иска преразглеждане на границите. Русия и САЩ се ритат по кокалчетата всеки ден. И какво прави българското правителство ? Чуди се как да замени един българин кандидат за ООН с друг. Чуди се, кога да обяви бледа, но предана на Партията фигура за Президент на България ! Нямам думи. България не е нито селски бостан, нито фирма за полагане на асфалт, нито футболно игрище. Толкова ниско, толкова бакалски, никога след освобождението ни от турско робство не е принизявана Родината ни.

симо

Такъв цирк и по време на соца нямаше....Явно по - добър от Плевнелиев НЯМАТ......Както навремето Румяна Желева......Страшни кадри---малииииииии.

нямаше. Народните представители ходеха 2-3 пъти месечно в парламента да решават някои неотложни задачи, иначе си работеха на други места. Единствената им привилегия бяха безплатните карти в националния транспорт. При соца всичко си беше точно, спокойно и сигурно. Сравнението не може да има.

Хибридните хакери на Шалварлиев да се включат в 18ч. На 6.11. 2016... .... Мутрата ще се задави свечерната ди Филия мас... И няма да ди изяде десерта от 12 яйца! :)))

ДАНО ФАНДЪКОВА КАТО СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ, СОФИЯ НАМЕРИ КМЕТ КАТО НЕЯ, ЗА ДА ПРОДЪЛЖИ СОФИЯ ДА ХУБАВЕЕ !!

Ако Фъндъкова стане Президент, то президентството ще бъде същия тюрли-гювеч каквато е София днес !

Е защо бе, поне ще сложат спирка на градския транспорт и кофи за разделно събиране на отпадъци до фонтана на президенството :D