ГЕРБ: БСП превърнаха Галиче в битката за Сталинград

ГЕРБ побързаха да отговорят на обвиненията на БСП, че в Галиче са спечелили изборите за кмет нечестно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БСП вече и на село не могат да спечелят избори. Безспорен успех за България. Още 20 години така и има шанс да се оправят нещата.

Сталинград предстои , а Напилиончото от Банкя ще си получи и Ватерлото. Немайте грижи.

Ще ти се, другарю..

кмета е кмет, но ако има активно гражданско общество и будни граждани... кмета е фигурант. справка: продажбата на царските конюшни от областния управител от малка залязваща партия. КТБ...

"Тома Биков нарече твърденията на левицата за нарушения на изборния процес в Галиче "слухове" и призоваха социалистите, ако имат доказателства, да ги предоставят на МВР." Ами...да ги предоставят! А ако вземе да се повтори случката с осъдения на първа инстанция Г-н "Истина"?!

Ей,хора от Галиче,събудете се бе идиоти.Отново мафията ви влиза в селото.Сега е момента да спрете тази престъпност.Страхливци,скоро ще започнете да ревете,но ще е късно.

Парите на Герб и циганите на Чоко избраха кмета на Галиче.Факт неоспорим.

Върховна глупост! След близо 30 години "демокрация" някои политици си останаха с пещерно мислене! КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА ОТ КОЯ ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА ЩЕ Е КМЕТЪТ? ТОЙ ТРЯБВА ДА Е ДОБЪР СТОПАНИН, ДА СИ ГЛЕДА КЪЩАТА, ДА РАБОТИ ЗА НАСЕЛЕНОТО СИ МЯСТО И ЗА ХОРАТА! ПОЛИТИКАТА ТУК НЯМА НИЩО ОБЩО! Такова противопоставяне и такава злоба за незначителни неща е възможна само в България. Боли ме мен, кой ще им бъде кметът! Те да му мислят, тях ще управлява! А ВИЖ ЗЛОБАТА КОЯТО СЕ НАСАЖДА В ДЪРЖАВА, КОЯТО СЕ СВИВА С ПО 50 000 ДУШИ ВСЯКА ГОДИНА, ГОВОРИ,ЧЕ Е ПРАВ ПРОФЕСОР ИВО ХРИСТОВ! Народите застрашени от изчезване се обединяват, а у нас е точно обратното! Злоба да искаш! Всичките трябва да са от нашите! Добре! По някое време ще управляват баба ми!

Прословутото гласоподаване като основа на демокрацията е първоначално абсурдно. Може ли някой да посочи свой кандидат и да гласува за него ? Не може ! Оттук нататък само партиите посочват кандидатите, а партиите са вертикални и / или мафиозки структури. Толкова за фалшивата западна демокрация която попиля България и я подчини на западните колониалисти. За 28 г. ни докараха до пълен фалит

Бойко подари президенството на БСП, сега и Галиче ли да им даде? :)

За БСП не знам, но някои други направиха България по-зле от Сталинград след войната.

БСП са шампионуте в това отношение.

ЩОМ ЗА БСП НЕ ЗНАЕШ СИ МИ ЯСЕН........

според мен, ако БСП действително бяха се потрудили и желаеха да спечелят в това село, то тогава щяха още на първия тур да пратят там емисари. Примерно Зарков, Кутев. За втория кръг да засилят натам я Йончева я Йотова или дори самата Нинова. Няма да и излезе прижка на дупата ако се беше окадила там за един час да удари едно колянце на нейния кандидат. Да удари една ракия у кръчмата и да се разберат кат мъже дет се вика. Явно са решили че не си струва труда.

дрътите баби на село много се кефят Зарков кат им доди диван чапраз да ги пита: _ Ми вий кво прайте ся? Тва коза лие? А? Куче? Колко литра мляко дава? И го щипят по бузките и му се радват.

И Корни и Кутев и останалите п-си изброени по-горе много добре знаят, че ако бяха си завлекли там гъ.з.овете съвсем нямаше да спечелят.

Точно тук едва ли беше нужно да се покаже на БСП колко са слаби !

Малоумните герберунгели си мислят----че Бою Симитлията е поне Паулус!!!?????:))))))) ....ми не е----той си е бою тиквата!:)))))))

Генерал -лейтенант бою тиквата!:)))))))

Какво значение има от коя партия ще е кмета? Ако е ит БСП социализъм ли ще прави, или ако е от ГЕРБ ще построи комунизъм?

mmmmmmmmmmm

Баси , толко ли им е трудно на бспто да вденат , че просто никой не ги иска ?

Голяма излагация за местните герберски началници!Ясно е че брутално са купували ромски гласове , ясно е че са докарвали хора от задната врата ,в секция която полицията не охранява явно , но защо се правят на умрели лисици за този определено мафиотски изборен ден ?Даа , репетиция за бъдещи избори!На Цветанов стила и демокрацията!

Аааа, не, Евророма и ромите са си "наши хора" - на бесепето!

И НАКРАЯ ПАК БСП ОСЪДЕНИ ЗА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ.ХАХАХАХА

Kenn1111

Като се знае кой командва медиите и на кого служат те нещо ГЕРБ са объркали сравнението.Някви селца ги превърнаха в медийни хитове седмици наред сякаш те са центъра на борбата са власт в страната.Смешна държава смешни поитици смешни новини и бетки.Важното е шум да се дига ако може хората да забравят за немотията и проблемите които ги мъчат.

Не ГЕРБ, а бесепето вдигат сега пушилка и се надяват на нещо.

Kenn1111

За да са БСП трябва да контролират преса и медиии а те са контролирани от ДПС и ГЕРБ.Така че истерията я създават именно те.БСП поне в момента е бита карта.

СУТРИНТА ОСНОВНИТЕ ОБВИНЕНИЯ НА БСП БЯХА ЧЕ НЕ СА ПОЛУЧИЛИ ТОЛКОВА ЦИГАНСКИ ГЛАСОВЕ ЗА КОЛКОТО СА ПЛАТИЛИ.ХАХАХАХА

Сега как Корни ще се отчита пред Решетников .... незнам.