”Алфа Рисърч”: Рейтингът на Борисов расте, БСП - на дъното

ГЕРБ получава два пъти по-високо доверие от БСП, която стига електорално дъно. Рейтингът на Бойко Борисов расте с 4 пункта, 61% искат цял мандат на кабинета.

Обратно в новината

Коментари - ”Алфа Рисърч”: Рейтингът на Борисов расте, БСП - на дъното | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи растял рейтинга на Мутрата и на нелегитимното правителство, дошло на власт с купени избори и преврати. Излиза, че когато правителството не прави нищо, само говори за някакви реформи, вдига цените на електроенергията на гърба на народа, без да пипа скъпите доставчици на електроенергия, когато тегли 13 милиарда нови кредити, тогава рейтингите му растат. Ако направят още няколко бази, и ни вкарат във война, сигурно рейтинга направо ще хвръкне. Какво става в тази държава - дали ни лъжат с тези рейтинги, или броят на мутро-идиотите е нараснал неимоверно?

Господа, четем: "Мнозинството, особено работещите под 35 г., остават обаче напълно неинформирани както за фонда, в който се осигуряват, така и за доходността му." Тълкувам това. Работодателите, прехвърлят парите на наетия за пенсионно осигуряване и неизвестни за наетия частни предприемачи.. Наетият не знае кой е взел парите му за пенсия, но пък е задължен от държавата да се осигурява за пенсия. Както е известно, тайното предприемачество с тайно влияние в държавата е мафия. Под чертата - диващини! Диващина No 1. Държавата задължава гражданин да дава парите си на други граждани. Диващина No 2. Държавата задължава гражданин да дава парите си на други граждани, без да е длъжна да съобщи на задължения кои са те. Диващина No 3. Държавата е учредила мафия и й служи. Тези диващини не са анонимни. Името им е ивестно: - "социализъм".

Оставка на лигавата коалиция "Боко 2".

При Тошо беше лошо, при Боко е по-лошо и ще става още по-лошо.

Лъжа и измама...

Така е лъжа и измама, но освен това: мъгла и прахоляк. Виж само с какво се занимават: какъв бил някакъв рейтинг на някои от финансово-икономическите българоубийци като Меглена Кунева или Бойко Борисов. А такива неща, като колко българчета се се родили през 2013 или 2014 г., отново и както винаги не е особено важно за тях и агенциите около тях.

Първи Април струва ви се е далеч още!

Чухте ли новината бре? Яня Янев - съветник на Бойко Борисов! Назначен бил преди 3 дни. Ама че смях! :)))

а какво беше това бсп ?

БСП равно на БЪРЗИ СТРАШНИ ПЕНСИИ.То друго не остана в тази ,,ПАРТИЯ,,....

не са страшни . спаружени са !

ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА

стига крещя бе . той орешарски я подаде оставката на 23 07 2914г.! само ти не си разбрал и крещиш оставка та оставка !

Русифилистичетата-социалистчета съвсем изпаднаха в див ужас, защото се оказа, че огромната част от българския народ мрази руско-болшевишките поробители... Но огромната паника на русифилистичетата идва от това, че всички ще бъдат изловени и, както правеха техните предци - болшевиките - ще ги пратим да копаят терените около Шабла за база на нашите съюзници от НАТО... Ако и това не ги излекува от венерическия русифилизъм, ще им приложим някои от хватките, описани в "Един ден от живота на Иван Денисович".... Затова русифилистичетата напълниха и без това не дотам чистте си гащички...

"Бока Хуйниърс": Рендето на Боричели тъпее, Цецка ще го заточва

На Боко хъба му расте само шкембето ! Нагло и лъжливо ко...ле !

До всички, които се пънат тук кой, колко пъти бил избран на избори и кой, колко пъти бил или ще бъде свален от народа ще кажа едно! Ако вие си мислите, че тоз или онзи идват на власт чрез избори, благодарение на вашите гласове, то вие сте мнооого по-прости, отколкото всъщност си мисля, че сте!

Научете ни да бъдем умни като вас.

НароденСъд 2

Това, че е най-големият "послушко" през последните 25 години, ще му гарантира 3ти, 4ти и 5ти мандат. Дори Костов и Царя искаха нещо насреща, когато ги караха да дават....

ДАЙ БОЖЕ ОЩЕ ДА РЪСТЕ ТЪКМО КАТО ВДИГНАТ ЦЕНАТА НА ТОКА 1-2 ПЪТИ ПО ОТ ВИСОКО ДА ПАДНЕ

Какво ли да е вярно!Проверяват интелигентността на българина.На платени изследвания и проучвания сме се нагледали.Или ние като сме от село доматите с коловете ги ядем и овцете по асфалта ги пасем.На фона на Орбан и Ципрас нашият кланящ се мълчаливко изглежда съвсем зле.И затова му расте рейтинга.Как ви се струва?Логично нали!

"Бета Каратист " : Ташака на Борисов бъбне, а Мая- не го ще

Комунистите избраха , търпяха и мъчиха народа си с грешен ликвидатор - Станишев. Това е така, защото е социалист и поради това пораженията които нанесе на партията си и България, са социалистически. Тоест, трева няма да никне след него ни в партията му, ни в България, с години. Всичко е унищожено.

Зимата преполови. Кога ще бутаме Борисов?

през зимата на 2044г. приготвяй се отсега!

Голям, голям колко да е голям рейтинга щом се държи на една хартийка със сметката за месечния ток.

Море вие, Костов, И, Станишев, и Ти, Ахмед Доган, било квото било, сваляйте гащи, блЕнувам 3-ти мандат! Джери Лизняшки, Сорос- шарлия

А рейтингът на Алфа Рисърч сред хората отдавна е паднал под нулата и върви надолу със силен темп.

Sm3hurk0

рейтинга им е като на къртица.... копае надолу... ако се напънат и шифтов газ ще изкарат

Тия от Алфа ресърч са абсолютни манипулатори. Ако ГЕРБ имат 23% значи Атака трябва да са с 0.2 максимум.

На кой му пука за Борисов колко му расте,по-важното е че на мен финансовият ресурс ми намалява,така че Мира "Алфа ..."не ни занимавай с платени изследвания,ела да ме попиташ аз какво мисля!

работете като германците да не станете като гърците

Нали знаеш по Алеко, как Бай Ганю прави избори. Не се чуди как Борисов е на власт. Но ние сме парадоксална държава. Една мутра, която се хвали, че е чел само Винету и докато беше към СИК идваше в ЦКБ по джапанки и викаше, дайте да ви събера несъбираемите вземания с бухалката, стана министър председател и то два пъти. Абусрдистан, това сме ние.

Не харесвам комплексирани банкови чиновници с тесни рамене, закръглен задник, очилца и бели ръкавели.

На Борисов му расте рейтинга като на дъртаците оная работа с виагра!Докато не направи сто хиляди поразии и не му счупят плоската мутренска тиква!

Расте му най-вече банковата сметка. Но тази която не се декларира.

Все си мислих, че под платените статии неможе да се слага коментар в Дир-а :))))))

Ако сега има избори- 1.Бат Бойко- 60% 2.Радо и Пепи Москов- 20% 3.Валерката и Фронта-15% 4.Хомодружинка ,,Малинка,,-Момата ,Чалмата и Сачмата-Долен Пидеров- 2% Всичко друго е мижи да те лажем,6 без 10,пунта мара..

Рейтинга му расте благодарение на Патриотичен Фронт!

Бойка да не се радва на рейтинги,като магистралка на нови прашки?

Само рейтингът ли му расте?

Sm3hurk0

друго няма какво да расте....

Колкото и да правите реклама на тъпака борисофф, все повече хора осъзнават, че този човек не е за ръководен пост. Това не е да хванех бухалката и да ходиш да налагаш неиздължили се жертви. Лошото е, че толкова злини направи на държавата, че забави развитието ни за години напред.

Прав сте, другарю Данчо! Хората така осъзнават, че Борисов не е за Премиер, че втори път го избират за такъв - нещо, което не се отдаде дори на Станишев, за което ние, от Партията, сме искрено възмутени! А, ако не дай Боже, Борисов извърши с евро-пари санирането на панелките, без нашенците да дадат и 1 лев, то нищо чудно и за трети път да го видите, нищо, че не е подходящ за вкуса ви ;)

И за втори път ще го свалят и пак няма да има цял мандат нищо, че все ги бие.

Доверието му го качват гостите-господари,които свалят и качват премиерите и правителствата у нас.Ако нещо им писне,а това не е невъзможно,за два дни ще му падне рейтинга и ще си замине за 24 часа.Но е послушен и имат нужда от него.Алфа рисърч ще си получат пая,който са им обещали.

Абсолютно точно, Борисов е на власт, защото е удобен на външни сили и прави това, което му се каже. В момента в който стане неудобен ще му падне рейтинга стремглаво. Но той така добре се дупи, че няма такава опасност

Eлементарно Уотсън, рейтингът е правопропорционално свързан с нарастването на тъпаците в БГ-то, знам го от даскалото.

И изтеглените милиарди заем.

Абе ДИР, вижте резултата от ВАШАТА анкета, дето е обратното. Ако тази анкета се проведе в община Пловдив, там резултата ще е 100%, щото кмета си назначи на щат 500 гербаджийски избиратела. Да ви таковам и анкетите. Аз познавам 1000 човека, които познават по 1000 човека, което е 1000000, и нито един не подкрепя ГЕРБ.

Сигурно си от Кърджали

смени си познатите ! те те лъжат !!

На Борисов рейтингът му расте,но единствено сред американците!

АХАХХАХАХХХАХАХХАХАХАХАХХАХХАХХАХАХАХАХХАХАХХХАХАХХАХАХАХАХХАХХАХХАХАХАХАХХАХАХХХАХАХХАХАХАХАХХАХХАХХАХАХАХАХХАХАХХХАХАХХАХАХАХАХХАХХАХХАХАХАХАХХАХАХХХАХАХХАХАХАХАХХАХХАХХАХАХ... Егаси лъжата...

Бу-аха-ха,правителството на ГЕРБ има по -ниско обществено доверие дори и от Жан Виденовото през 1996та,Борисов се държи на власт на едни косъм,а косъма е една сметка за ток или един трактор/ТИР на жълтите павета и мутрата ще спече пак.

Вечно втори ..;)

Ако не с друго, тиквата ще остане в историята с факта, че има един от най-големите приноси за изчистването на България от руските болшевишки агенти и техните рускоподложни слуги...

Алфа Рисърч, ако мери рейтинга по взетите кредити е друга бира. Едните взеха 1 милиярд, а другите 8 !

Ха ха - след купуването на бтв и нова тв явно и собствеността на алфа рисърч също е сменена ! А докога ще крият реалността от народа - наистина, ама наистина ли смятат да управляват чрез медиите ?

Ако си спомняш и при предното му управление медиите се скъсвава да четкат боко, включително тези на пеевски.

най-точни - особено тези на Пеевски... Нищо, че през цялото туй време бокича се кипреше театрално с някаква хилава антидепесарска риторика...

Рейтинги лесно се дават,пари трудно! Радвай се народе на рейтинги до небесата,пари нема,действай!

Скоро ще свърши работното време на анкетираните държавни чиновници от статията и броят на бокофеновете във форума силно ще намалее.

Абсолютно точно - вечер почти няма хвалебствени оди за ВОЖДА - просто чиновническите герберастки зомбита не са на работа !

Безделниците от АТАКА цъкат денонощно но е на халост

Висша математика: одобрение - 24% неодобрение - 36% Как тогава 61% (повече от половината) искат Бокич да си управлява докрая?!

БКПто на Борисов мачка БКПто на столетницата.

Като на любовница циците!

Почвайте банкета,всичко се оправи в държавата,наздраве!

От кой-кога-защо-И-как - И коза да бях - да съм останал Безкрак ! ...т.е. - Кажете ако обичате !

Съд за Боко тиквата и Роско тапета.

А за Волен титла - мис ДПС ! Така де Волен - ДПС баш гюзел ханъм

Щом данните са на агенция "Боко Пръц" на Мара Преспаланов, работата е много зле! Как възможно само 24% да ГО харесват?

Капан Заложиха ни -уркапан. Наш Баце, Чехльо и Местан. Командва някой наште дрисъци: Мобилизация,по списъци! Край Шабла стегат полигони. В мъгла купуват авиони. Ще вардят зорко наште мишки, Стратези чужди,силите войнишки. От кървавата чужда драма, едно море дели ни само! Народе, виждаш ли сълзите? На майките и на жените... А патриотите държащи руля, Кат мокра връв ще се изсулят. Във чужди каузи въвлечен, народът ни да плаща е обречен!

Браво ! НО ! - аз-сиромахът Чужди вересии Не плащам !! т.е. - ще Си Платят ! ще Си Платят за Всичко !! до Наностинка, С Лихвите и С Обезвъзмездяването на Нас-Всички за Целево Нанесените-Ни загуби и пропуснати ползи.

Хубавозвучи ама няма да допусне такова нещо власта

Бойко борисов не прави нищо друго освен да краде от нас - изтерзания народ за собствена облага!!!

Ох!