ГЕРБ и АБВ ще проведат втори кръг консултации

ГЕРБ и представители на АБВ ще проведат разговори на 23 октомври сутринта от 09.00 ч. в централата на партията на Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ и АБВ ще проведат втори кръг консултации | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гоце+тиква=любов ивласт

СПОРЕД ВАС 'АБВ'ИМАТ ЛИ ДОБРО ИМЕ ИЗОБЩО,ЗА ДА МОЖЕ ДА БЪДЕ 'НАКЪРНЕНО',КАКТО СТЕ СЕ ЗАГРИЖИЛИ ЗА ТЯХ...ТРИЕТЕ ВЕРНИ КОМЕНТАРИ,ЗА ДА НЕ ГИ ЧЕТАТ ХОРАТА ПОД ПРЕТЕКСТ,ЧЕ 'НАКЪРНЯВАТ ДОБРОТО ИМЕ'...НА КОГА/НА МАФИЯТА? НА БЕЗОБРАЗИЯТА ИМ?ВИЕ МНОГО ГРИЖИ ПОЛАГАТЕ'ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА ДОБРОТО ИМЕ'НА ТЕЗИ,КОИТО СЪСИПАХА И СЕГА СЕ ГОТВЯТ ДА ДОУНИЩОЖАТ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИНА.МАФИЯТА НЯМАШЕ ДА СЕ ШИРИ НАЛЯВО И НАДЯСНО,АКО ТАКИВА КАТО ВАС НЕ СЕ ГРИЖЕХА ЗА 'ДОБРОТО ИМ ИМЕ'.КЪДЕ Е ГРИЖАТА ЗА 'ДОБРОТО ИМЕ НА ХОРАТА',СЪСИПАНО БЛАГОДАРЕНИЕ НА МАФИЯТА ,ЧАСТ ОТ КОЯТО СА АБВ ?????

на следващите избори резултата на АБВ ще клони към нула.

БУДИГОЦЕ.

Писна ми от тези простотии, честно!

Гоце, гоцеееее, докъде стигна, да ходиш на крака на второразрядни гербаджии. ЕГАТИ ПАДЕНИЕТО.

КОМУНИСТИ И АГЕНТИ ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ, ОБЕДИНЕТЕ СЕ! БУДА ЩЕ СЕ КОАЛИРА С ГОЦЕ! КАКВА ДЕМОКРАЦИЯ, КВИ ИЗБОРИ, КВИ 5 ЛЕВА?

Я пояснете кое точно е обида, цинизъм или накърнява добро име в коментара, който скрихте!? Ето заради такива като вас България е зад Косово и Албания по свобода на медиите.

Престъпният комунистически режим и неговите носители ще спасяват страната от самите себе си. ха ха ха

АБВ са цвета на комуноидната прослойка и е нормално като по-интелигентни и разумни да участват в едно правителство за справяне с Орешарската разруха.

партийката им е в парламента с гласовете на 10 000 човека максимум и това показва, че те са на ама нАЙ способните да ни управляват

какво им пречи да правят добро за държавата без да са в парламента ??? .... ааа заплатата им пречи по-точно липсата на заплата

престъпници и предатели -каква добра комбинация

Не разбирам това губене на време! БСП и АБВ, за какво въобще си губят времето да се преговаря с тях! ОЧевадно е че правителството ще е ГЕРБ + РБ + ПФ

Само, че това Правителство ще е НА КАНТАР! Вместо да се губи време, по-добре е служебното правителство да управлява поне още 2 месеца и да подготвя новите избори.

Реално една широка коалиция ще бъде подигравка с вота на избирателите които са си пуснали гласа за различни партии търсейки някаква вяла алтернатива и ще потвърди съмненията на мнозина че такава няма. От което следва че изборите са проформа за поддръжка на илюзиите на хората, които нямат достъп до обективна информация. Такива са възрастните и неграмотните, а те не са малко.

Всъщност ГЕРБ и АБВ са много близки. Първанов сигурно е най-добрия приятел на Борисов!

Когато в България гражданите (суверенът) прехвърлят законодателна власт за определен период от време, през който гражданите са ЛИШЕНИ от законодателна инициатива и решение, и същевременно гражданите са се ОТКАЗАЛИ от КОНТРОЛ. Тогава настъпва най-опасният момент за гражданите, защото гражданите на практика поверяват ВЛАСТТА БЕЗКОНТРОЛНО и НЕОГРАНИЧЕНО. Това от своя страна ВИНАГИ води до открита УЗУРПАЦИЯ на властта през този период, в който суверенът на гражданите е фактически ПОДМЕНЕН. В този момент, върховенството на закона е НЕВЪЗМОЖНО, защото, на практика, гражданите (суверенът) е само НАБЛЮДАТЕЛ без да има някаква РЕАЛНА власт и РЕАЛНА информация в своите ръце. Ето защо в РБългария НИКОГА не е имало демокрация.

.....ГЕРБ и АБВ ще проведат втори кръг консултации.... и кво от това? за какво толкова има да преговарят? за 2ш години не санаха ли ясни проблемите и решенята на страната и на съуза? а? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ОПРЕДЕЛЕНО ГЕРБ И АБВ ГУБЯТ ВРЕМЕТО НА ВСИЯКИ,ЗАЩОТО ТОВА СА ХОРА,КОИТО СА СЕ КОМПРОМЕТИРАЛИ ВЪВ ВСЯКО ЕДНО ОТНОШЕНИЕ И ОПРЕДЕЛЕНО ВЛАСТТА ЗА ТЯХ Е САМОЦЕЛ ПОРАДИ ЛИЧНО ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ,А НЕ СА ДА СЛУЖАТ НА ОБЩЕСТВОТО!ПОЛИТИЦИ,КОИТО СА ОБСЛУЖВАЛИ И ОБСЛУЖВАТ ДС СТРУКТУРИТЕ И МАФИЯТА ПРЕЗ ЦЕЛИЯ СИ ЖИВОТ НИКОГА НЕ СА ИМАЛИ И НЕ МОГАТ ДА ИМАТ ПОЗИТИВЕН ПРИНОС ЗА РАЗВИТИЕТО НА бЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО!НАМИРАМ САМИЯТ ФАКТ,ЧЕ ГЕРБ СЕ КОНСУЛТИРА С АБВ ЗА ЕВЕНТУАЛНО СФОРМИРАНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВО С ТЯХНО УЧАСТИЕ ЗА ПОДИГРАВКА И АБСОЛЮТНО НЕУВАЖЕНИЕ КЪМ БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРИЯ!

Аз само искам да споделя една моя кратка опорна точка-АБВ е утрешният ден на българската политика. Ха на бас. Всички останали пазарлъци са за парлама.

Газ пикаят ченгетата от ГЕРБ, ПФ, АБВ, БСП, ДПС и ББЦ, че трябва да се преструват заради Брюксел. Имат 217 депутата заедно с Атака - имат достатъчно мнозинство не само да съставят правителство, а и да присъединят България към Московското царство; ама ги е страх от Едвин Сугарев!

не искам децата ми да учат в москва.

Отвратен съм от т.н. преговори! Народът гласува за едно, а след това избраниците им правят съвсем друго! Как е възможно лява формация, за каквато се изявяват АБВ да имат 14 съответствия от общо 18 с дясна партия като ГЕРБ? Най-добре е агент Гоце да си ходи в с.Сирищник , да стреля по врабците и да не се занимава повече с политика!

Ми лявото е толкова ляво и дясното-дясно.Става въпрос за едни други работи май,дето няма ляво,няма дясно.

Уважавай Георги Първанов. Той не е серегей.

Защо пантофката отложи максимално откриването на 43-тото НС,кому осигури комфорт,чии интереси обслужва?Заявявал ли е чехльо,че България има неотложна нужда от правителство тип стабилно?!Разминава ли се помачето-консомолец на думи и дела?!Допустимо ли е на този пост на обслужва маниите за власт на един ''лидер'' и интересите на партията му.

Братя по оръжие!

спрете да се правите, че се консултирате, зад колисите правителството е съставено, почнете да работите вече, не че нещо можете, но увеличете тока, намалете децките, продаите и въздуха срещу комисионни та да се вдигне заспалият народ вместо да се ката кои на кого платя да протестира, та да ви помете на маи..... ви барабар с опозицията

Четирите патерици на ГЕРБ: -РБ- дясната -АБВ- лявата -ПФ -националистичесата -ДПС -етническата

"Консултации между АБВ и ГЕРБ" -приказки за наивници . Тия хора начело с тиквата ни взимат за абсолютни глупаци , които не виждат и не разбират , какво се случва . Всичко вече е договорено а се опитват да ни баламосват , че се водят някакви преговори " На ползу роду".... Аз лично смятам , че скоро на народа ще му писне от задкулисието , което ни "сервират" ежедневно и категорично ще изрине всичките хрантутници и българофоби завинаги от политиката .

По - голям майтап от Белене, ЮП и данъчната политика няма. Големи смехурковци са левите.:) При тяхното управление тези неща не се случват, като минат в опозиция се правят на леви. По - големи идиоти от улевите комунисти няма.

Интересно дали Бойко ще се усети да даде кокал и на Гоце и по този начин да елеминира безкрайните мераци на деформаторите.

Зенит Байерн за сега 0:0

При положение, че правителството ще е център-дясно, според мен целта на срещата е друга. От една страна да покаже на реформаторите и другата патерица, че герб може и без тях, щото, видите ли, може да се състави правителство и ляво-дясно, като не им оставя много поле за претенции на десните. От друга страна, ако е достатъчно хитър, Бойко би следвало да даде някой пост на хора от АБВ, за да може тотално да унищожи левицата и да си гарантира хегемония в българското политическо пространство. В общи линии това би следвало да е логиката. Друг въпрос е до колко стара лисица като Първанов би се хванал в подобна клопка...

Коце, знаеш ли, че ти си наистина много умно момче.

Първанов не е стара лисица, а стар ловец. Той не се хваща е клопки, а поставя клопки.

Гоце, боце, цецка и менда ще донесат Европейското бъдеще на България ! А ха ха ха ха Проста чалгаджийска сбирщина от лицемерни крадци !

НИКАККВО ПРАВИТЕЛСТВО! ИЗБОРИ ДО ДУПКА! ДОКАТО СЕ ШАШНАТ ДАНСАДЖИЙСКИТТЕ И БЕСЕПАРСКИ КУКЛОВОДИ!