Георги Свиленски осъди прокуратурата за над 20 000 лева

В иска си депутатът от БСП е представил копия от публикации, за да докаже, че е бил уронен авторитетът му

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

гошко заварил руменчо да гъчи десислава на килима пред камината в семейното жилище! посегнал, грабнал пистолета от украсата над камината, прицелил се в руменчо и натиснал спусъка! и ......нищо! захвърлил пищова, трабнал сабята, дърпал, дърпал, неможе да я измъкне от канията! през това време руменчо смогнал да си обуе зелените чорапи, панталона и куртката и преди да скочи от прозореца ме извикал- с рогата, дрОгарю! трябваше да пробваш с рогата!

когато българина прозре, че виновна за беззаконието в родинатани не е прокуратурата, а съдът, може и да се оправим! 50 години след като се досетим!

И как стана този фарс?!Колкото е невинна за плагиатство Боряна Мусева и за имотните и измами в "София Хилс", толкова и той е невинен. Няма никакво правосъдие в България за лица с висок имуществен ценз. Понеже е дъщеря на сътрудник на ДС, Боряна Мусева не може да бъде вкарана в затвора.Последната лъжа на тази жена е, че е била избрана за председател на съдийския състав на международното състезание по МЧП в Париж за студенти. Състезанието се проведе от 4 до 6 май в Париж и от този линк се вижда, че Боряна Мусева не е в съдийския състав, а седи на предпоследния ред заедно с други студенти.Как може в www.law.uni- sofia.bg да се пише фалшива информация?! Това е линка със снимките. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=365700112242296&id=100064069293894 Във Фейсбук профила на PAX Moot Court са поместени всички снимки от състезанието. PAX Moot Competition, 4, 5 & 6 may 2022 year, Paris, France.

Всеки, който я хване,я осъжда.

Тоя смешник не може да си изправи главата от тежките рога, с които го окичиха Мунчо и Деса Свиленска, тръгнал да се ежи и пъчи. Рогоносецът Свиленски.

Сега колко ли кюфтета ще може да хапне с тия 20 бона дори и при завишението им с 50%....? Дано поне нареди да занесат няколко в някой близък дом за сираци. Нали уж били някакви си другари там, борещи се за права, братство и равенство.

По-голямо уронване на авторитета от това да те направят публично рогоносец - НЯМА.

Пак ли ще плащаме заради некадърността на криворатурата

един. ГоУем си еейй!!!!

Софийски имоти разграбиха държавата. БСП и мафията на Костов, които и сега са на власт. Виновни, естествено няма.

Браво и Респект за Георги Свиленски ! То че няма Прокуратура е ясно на всички , но тези 20 хиляди лева са Голяма ПОБЕДА на Българите срещу този Омразен Прокурор случайно станал Прокурор !

А!!!Браво и на теб!!!

Първият мъж на първата дама...

Така де, освен очевидните щети нанесенини на София от Софииски имоти, данъкоплатеца плати заплатите на незнаен брой "магистрати" да прахвълят папките повече от десетилетие и накрая пак има да плаща. Извод: 1. Няма нищо по-законно от грабенето на държавните пари. 2. Данъкоплатеца е виновен за всичко.

е един от най гнусните комундели. Бившия на деса президеншата.

Кога конунист си е признал че е виновен, та и Свиленски? За тях всичко тече по мед и масло , те са ввета вода ненапита , не са фалирали три пъти държавата , не са фалирали банките и изнесли парите на хората , не са уволнени за корупция , не са искали страната да е шестнадесета република на СССР! Те са всичко са прави и никога виновни!

Сега чакам мозъчните дефицити да почнат да плюят по Гешев, нищо че делото е от 2010г.

Тоява вече не е новина, българската прокуратура е осъдена повече пъти от броя на престъпниците, които е осъдила, като изключим кокошкарите и циганите рецидивисти.

Няма ли, кой да го опъне тоя пред руското посолство.

Нали няма да ги дариш з украинските мастии?!

Не го изчетох цялото, защото ми е физически невъзможно да поема толкова фактология за единица време, а и мозъкът ми е затлачен от всякаква друга фактология, та няма и къде да ги набия и тея факти, но ми се струва, че Свиленски е прав. Това, коеот са му присъдили като пари, едва ли компенсира само пропуснатите ползи от загубеното време, но си е морална победа. Свиленски идглежда умен човек. Как се е излъгал да се хване с оня боклук Деса? Но щом й е бил шута, явно не чак толкова тъп, за разлика от Мунчо, който заради една селска пръчка заразя жена с две ситни чавета. Не е лесно да си прост!

Баджанака отвсякъде печели,хем гушкал от евтините имоти,хем сега осъдил,уродливи хора и съдий

Гешев да го плати !

А!!! Ето го!!! Браво, само така!