Георги Свиленски осъди прокуратурата за над 20 000 лева

В иска си депутатът от БСП е представил копия от публикации, за да докаже, че е бил уронен авторитетът му

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гешев да го плати !

Не го изчетох цялото, защото ми е физически невъзможно да поема толкова фактология за единица време, а и мозъкът ми е затлачен от всякаква друга фактология, та няма и къде да ги набия и тея факти, но ми се струва, че Свиленски е прав. Това, коеот са му присъдили като пари, едва ли компенсира само пропуснатите ползи от загубеното време, но си е морална победа. Свиленски идглежда умен човек. Как се е излъгал да се хване с оня боклук Деса? Но щом й е бил шута, явно не чак толкова тъп, за разлика от Мунчо, който заради една селска пръчка заразя жена с две ситни чавета. Не е лесно да си прост!

Баджанака отвсякъде печели,хем гушкал от евтините имоти,хем сега осъдил,уродливи хора и съдий

Нали няма да ги дариш з украинските мастии?!

Няма ли, кой да го опъне тоя пред руското посолство.

Тоява вече не е новина, българската прокуратура е осъдена повече пъти от броя на престъпниците, които е осъдила, като изключим кокошкарите и циганите рецидивисти.

Сега чакам мозъчните дефицити да почнат да плюят по Гешев, нищо че делото е от 2010г.

Кога конунист си е признал че е виновен, та и Свиленски? За тях всичко тече по мед и масло , те са ввета вода ненапита , не са фалирали три пъти държавата , не са фалирали банките и изнесли парите на хората , не са уволнени за корупция , не са искали страната да е шестнадесета република на СССР! Те са всичко са прави и никога виновни!

А!!! Ето го!!! Браво, само така!

е един от най гнусните комундели. Бившия на деса президеншата.

Така де, освен очевидните щети нанесенини на София от Софииски имоти, данъкоплатеца плати заплатите на незнаен брой "магистрати" да прахвълят папките повече от десетилетие и накрая пак има да плаща. Извод: 1. Няма нищо по-законно от грабенето на държавните пари. 2. Данъкоплатеца е виновен за всичко.

Първият мъж на първата дама...

Браво и Респект за Георги Свиленски ! То че няма Прокуратура е ясно на всички , но тези 20 хиляди лева са Голяма ПОБЕДА на Българите срещу този Омразен Прокурор случайно станал Прокурор !

А!!!Браво и на теб!!!

Софийски имоти разграбиха държавата. БСП и мафията на Костов, които и сега са на власт. Виновни, естествено няма.

Пак ли ще плащаме заради некадърността на криворатурата

един. ГоУем си еейй!!!!

По-голямо уронване на авторитета от това да те направят публично рогоносец - НЯМА.

Сега колко ли кюфтета ще може да хапне с тия 20 бона дори и при завишението им с 50%....? Дано поне нареди да занесат няколко в някой близък дом за сираци. Нали уж били някакви си другари там, борещи се за права, братство и равенство.

Тоя смешник не може да си изправи главата от тежките рога, с които го окичиха Мунчо и Деса Свиленска, тръгнал да се ежи и пъчи. Рогоносецът Свиленски.

Всеки, който я хване,я осъжда.

И как стана този фарс?!Колкото е невинна за плагиатство Боряна Мусева и за имотните и измами в "София Хилс", толкова и той е невинен. Няма никакво правосъдие в България за лица с висок имуществен ценз. Понеже е дъщеря на сътрудник на ДС, Боряна Мусева не може да бъде вкарана в затвора.Последната лъжа на тази жена е, че е била избрана за председател на съдийския състав на международното състезание по МЧП в Париж за студенти. Състезанието се проведе от 4 до 6 май в Париж и от този линк се вижда, че Боряна Мусева не е в съдийския състав, а седи на предпоследния ред заедно с други студенти.Как може в www.law.uni- sofia.bg да се пише фалшива информация?! Това е линка със снимките. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=365700112242296&id=100064069293894 Във Фейсбук профила на PAX Moot Court са поместени всички снимки от състезанието. PAX Moot Competition, 4, 5 & 6 may 2022 year, Paris, France.

когато българина прозре, че виновна за беззаконието в родинатани не е прокуратурата, а съдът, може и да се оправим! 50 години след като се досетим!

гошко заварил руменчо да гъчи десислава на килима пред камината в семейното жилище! посегнал, грабнал пистолета от украсата над камината, прицелил се в руменчо и натиснал спусъка! и ......нищо! захвърлил пищова, трабнал сабята, дърпал, дърпал, неможе да я измъкне от канията! през това време руменчо смогнал да си обуе зелените чорапи, панталона и куртката и преди да скочи от прозореца ме извикал- с рогата, дрОгарю! трябваше да пробваш с рогата!